Com alliberar ràpidament espai al teu iPhone o iPad

En aquest article, cobrirem tots els llocs d'iOS on es troben les dades de l'usuari que poden ser eliminats ràpidament, alliberant així preciosos gigabytes d'espai lliure.

 

Eliminar les aplicacions no utilitzades

Pot fer-ho mitjançant Valors (Configuració → Bàsica → Estadístiques → Emmagatzematge (Magatzem)) - obri qualsevol aplicació i premi "Desinstal·lar un programa") O directament des de l'escriptori amb un toc prolongat en qualsevol aplicació → X.

Eliminar podcasts, música, vídeos i programes de televisió

Mentre que la música i els vídeos són fàcils d'entendre, per alguna raó molts usuaris s'obliden d'esborrar els podcasts i els programes de televisió que han escoltat. Aquests poden ocupar una quantitat bastant decent d'espai. Podeu eliminar qualsevol arxiu descarregat lliscant el nom de l'arxiu cap a la dreta. Una icona d'iCloud costat de el nom de l'arxiu indica que s'ha eliminat de el dispositiu.

Eliminar les fotos fallides i buidar la paperera de reciclatge

Eliminar fotos i vídeos de Fotos no serà una revelació per a ningú, però la qüestió és que els arxius no s'eliminen del teu dispositiu, sinó que es mouen a la carpeta "Eliminats fa poc", on romanen fins a un mes. Després d'esborrar, aneu a la carpeta "Eliminat recentment"., Premi el botó "Seleccionar"i després ... "Esborrar tot".

Desactivar la transmissió de fotos i eliminar les fotos HDR duplicades

Per a això, aneu a Ajustos → Foto i càmera:

  • apagar l'interruptor de palanca "El meu flux de fotos"per evitar que les mateixes fotos ocupin espai en tots els dispositius;
  • apagar l'interruptor de palanca "Per estar original"per destruir els duplicats d'alta qualitat.

esborrar missatges

Sovint, els missatges multimèdia (imatges, àudio, vídeo) s'emmagatzemen en els missatges. Esborra aquests missatges i envia la correspondència innecessària a "l'altre món" virtual.

Per evitar haver de passar per aquest procediment tot el temps, estableixi un límit de temps, després de el qual els missatges s'esborren automàticament. Per a això, aneu a Ajustos → Missatges → Deixa els missatges i marqui la casella al costat de "30 dies".