Com "restablir la confiança" d'un iPhone o iPad a tots els equips connectats anteriorment

La primera vegada que connectes el teu iPhone o iPad a un ordinador, el sistema operatiu iOS sempre mostra el missatge "Confia en aquest ordinador"? Però aquest quadre de diàleg només apareix una vegada i no es pot desactivar selectivament la funció de confiança per a un Mac o PC en particular. En aquest material, explicarem com deixar de confiar en els ordinadors.

Per tant, no hi ha cap mecanisme que reguli la confiança de l'iPhone i l'iPad en els ordinadors, i si mai va confiar en un PC o Mac, només un reinici ajudarà a canviar la situació. En aquest cas, l'iPhone o l'iPad deixarà de confiar en tots els ordinadors i, a més, es restabliran els ajustos de privacitat i geolocalització.

Com deixar de confiar en tots els ordinadors quan l'iPhone i l'iPad estan connectats

1. obrir "Paràmetres"En el seu iPhone, iPod touch o iPad.

2. Anar a la pestanya Bàsicreiniciar.

3. premsa "Restablir la configuració geogràfica".

4. Introduïu la contrasenya de bloqueig de quatre dígits.

5. Confirmeu la vostra intenció prement "Restablir la configuració".

Ara, quan connectis el teu iPhone o iPad a qualsevol PC o Mac, encara que ja hagis confiat en ell, el Springboard tornarà a mostrar un quadre de diàleg amb l'opció de confiar o no en aquest ordinador.