Com saber si algú t'ha bloquejat a Instagram

Si algun usuari t'ha bloquejat a Instagram, no ho veuràs de cap manera: no apareixen notificacions i és com si l'usuari deixés d'existir per a tu: no pots veure les seves publicacions (si et diuen que és un compte tancada, només vol dir que tens de subscriure't i obtenir el seu permís per a veure-la, no que t'hagi bloquejat), no pots veure-ho en les recerques, els comentaris i els likes de l'usuari que t'ha bloquejat tampoc són visibles.

No obstant això, esbrinar si algun usuari t'ha bloquejat a Instagram és bastant fàcil i pots fer-ho de diverses formes senzilles. Sobre un tema similar: Com bloquejar a un usuari a Instagram, trobar a l'bloquejat i desbloquejar-lo.

Formes de saber si t'han bloquejat a Instagram

El mètode més ràpid i probablement el més eficaç per determinar si algun usuari t'ha bloquejat a Instagram (suposant que coneguis el seu nom / login d'Instagram) és fer el següent:

  1. En els comentaris de qualsevol foto de qualsevol usuari, tracta d'esmentar a l'usuari que suposadament t'ha bloquejat - només escriu @nom_del_usuari en el text de l'comentari i presenteu-.
  2. Si rebeu un missatge de «No es pot esmentar» amb el text «L'usuari ha restringit qui el pot esmentar», el més probable és que t'hagi bloquejat completament.
  3. Si fas clic a Ok a la finestra de el pas 2, el teu comentari apareixerà (però només visible per a tu) i podràs fer clic al nom d'usuari. Si el seu perfil s'obre, però està en blanc, això també indica que t'ha bloquejat.

Si no coneixes el nom d'usuari, no podràs trobar-lo des del teu compte, però pots demanar el nom d'algun conegut comú que no hagi estat bloquejat per ells.

La segona forma fàcil és anar amb el teu compte d'Instagram a través d'un navegador al teu ordinador, portàtil, o també pots anar a la pàgina al teu telèfon instagram.com/username (escriviu-lo a la barra d'adreces del vostre navegador). Si veieu una pàgina que diu «Ho sentim, aquesta pàgina no està disponible. És possible que hagueu utilitzat un enllaç no vàlid o que la pàgina hagi estat eliminada»: aquest usuari pot haver-te bloquejat.

Per assegurar, obre el teu navegador en mode d'incògnit i torna a obrir la mateixa pàgina (és a dir, ja no sota el teu compte, però sense entrar a Instagram): si veus les publicacions de l'usuari o el missatge que es tracta d'un compte tancada , llavors la pàgina existeix realment i estàs bloquejat.

Vídeo tutorial.

Com pots veure, és força senzill. Lamentablement, no podràs posar-te en contacte amb l'usuari després del bloqueig utilitzant les eines d'Instagram del teu compte; si sorgeix aquesta necessitat, hauràs d'utilitzar altres mètodes de comunicació, un compte a part o posar-te en contacte amb coneguts comuns.