Com tancar un perfil d'Instagram

Actualment, Instagram és una de les xarxes socials més populars de l'món, buscada sobretot pels usuaris de dispositius mòbils de diverses plataformes, entre elles Android. Dit això, a causa de les característiques principals de la publicació de petits vídeos i fotos, fins i tot de caràcter personal, cal aïllar el compte dels ulls dels estranys. Anem a explicar-exactament com tancar el teu perfil d'Instagram des Android o iOS a mesura que avancem en les instruccions.

Tancament del seu perfil d'Instagram

Només hi ha una manera de tancar un compte de les visites no desitjades d'altres. A el mateix temps, la secció dreta amb els ajustos és igualment accessible des del lloc web ia través de l'aplicació mòbil oficial, el que permet establir una restricció utilitzant el mateix mètode en gairebé qualsevol plataforma existent, ja sigui Android o iOS.

Llegeix també: Com utilitzar Instagram

Opció 1: aplicació mòbil

L'aplicació mòbil només està disponible en smartphones amb varietats de sistemes operatius compatibles. Amb Instagram instal·lat en el teu dispositiu mòbil, pots configurar fàcilment la privacitat del teu compte.

  1. A la pàgina d'inici de l'aplicació, premeu la icona de l'perfil a la part inferior dreta de el panell especial. Immediatament després, desplegui el menú auxiliar a la part superior dreta de la pantalla.
  2. Pols "Ajustaments". a la fi de la llista que s'obre, ia través de la secció d'opcions, anar a la pàgina "Privadesa".. Aquí hi ha els ajustos que li permeten restringir la interacció amb altres usuaris.
  3. Per continuar en el bloc. "Contactes". seleccioni una subsecció "Privadesa del compte". i en la següent pàgina, utilitzeu el botó lliscant "Compte tancada"..
  4. A diferència de la pàgina web d'Instagram, l'habilitació d'un compte privat requerirà una confirmació addicional a través d'una finestra especial. Després de prémer el botó "D'acord". l'estat de l'perfil canviarà i el contingut del compte només estarà disponible per als abonats confirmats.

Opció 2: Lloc web

Fa algun temps, la versió web de la xarxa social en qüestió estava significativament limitada en comparació amb l'aplicació mòbil, no proporcionant moltes característiques importants. No obstant això, avui dia el lloc web s'ha transformat bastant en termes de funcionalitat, permetent la gran majoria dels ajustos de privacitat, incloent l'opció de "Compte tancada"..

Les instruccions són aptes per a PC, tablets i telèfons amb diferents sistemes operatius, l'única diferència rau en l'adaptació de el lloc a la pantalla d'el dispositiu. Tindrem en compte la versió mòbil.

Anar a la pàgina oficial d'Instagram

  1. Obre qualsevol navegador web convenient i veu a la pàgina principal de la web oficial d'Instagram. En el nostre cas, es selecciona Google Chrome mòbil.
  2. Llegeix també: Els millors navegadors per Android

  3. Aquí és on has de fer clic "Entrar". i en la següent pàgina, ompli els camps "Nom d'usuari". и "Contrasenya".introduint les dades corresponents. Per continuar, torneu a prémer "Inicieu la sessió". i esperar que es completi l'autorització.
  4. Utilitzeu el menú de navegació de la part inferior de la pantalla per anar a l'última pestanya "Perfil". i feu clic a la icona de l'engranatge a la cantonada superior esquerra. A la llista de paràmetres que es presenta cal prémer sobre la línia "Privadesa i seguretat"..
  5. A el principi de la llista que s'obre, busqui l'element "Compte tancada". i premi per seleccionar la casella de verificació. Aquesta acció no requereix confirmació addicional, guardant els nous ajustos automàticament.
  6. D'aquesta manera es conclou el procediment de tancament de l'perfil a través del lloc web. Per desactivar la funció en el futur, només cal desmarcar la casella i confirmar el canvi de la configuració de privacitat.

Després de realitzar les accions descrites en els dos mètodes presentats, el perfil d'Instagram es tancarà als usuaris desconeguts. En el futur, podràs tornar a fer-ho públic utilitzant exactament les mateixes accions.

Els matisos de l'accés privat

  • En Instagram, només es pot tancar un compte personal, mentre que un compte d'empresa sempre serà accessible per als usuaris externs de el recurs;

    Llegeix també: Com crear un compte d'empresa a Instagram

  • Els subscriptors afegits abans de tancar el compte es mantindran i podran veure el compte, però poden ser eliminats si cal;

    Llegeix també: Com eliminar un seguidor a Instagram

  • Si t'agrada etiquetar les teves fotos amb hashtags, els usuaris no-membres a tu fent clic a l'etiqueta d'interès no veuran les teves fotos;
  • Perquè un usuari vegi el teu feed, ha d'enviar una sol·licitud de subscripció, i tu has de acceptar-;

    També podeu:
    Com subscriure a Instagram
    Com afegir seguidors a Instagram

  • A l'etiquetar a un usuari en una foto que no està subscrit a tu, l'etiqueta apareixerà a la foto, però la pròpia persona no rebrà una notificació al el respecte i, per tant, no sabrà que hi ha una foto amb ella;

    Llegeix també: Com etiquetar a un usuari en una foto a Instagram

  • Tancar un compte és una bona manera no només de protegir la informació personal, sinó també com a mitjà contra el bloqueig selectiu per part d'altres usuaris.

Sobre el tema de com crear un perfil privat d'Instagram, hem acabat per avui. Tingues en compte que un compte privat estarà en aquest estat fins que canviïs la configuració manualment, fins i tot en el cas de bloqueig o eliminació temporal.

Ens alegrem que hàgim pogut ajudar amb el problema.

Descriviu el que no li ha funcionat.
Els nostres especialistes intentaran respondre amb la major rapidesa possible.

Li ha ajudat aquest article?