Eliminar històries i recerques de la teva pàgina de Facebook

La xarxa social Facebook ofereix l'oportunitat de comunicar-se amb els éssers estimats, compartir fotos i vídeos, i moltes altres activitats. En algunes situacions, es fa necessari eliminar l'historial, el que pot significar tant esborrar l'historial de cerca com eliminar els vídeos de les Històries. D'aquestes dues accions parlarem.

Eliminació de Storis de la pàgina de Facebook

Les històries curtes a Facebook et permeten compartir esdeveniments interessants al llarg del dia amb els teus éssers estimats i amics. A diferència de les publicacions estàndard, aquestes Històries es guarden només durant 24 hores. Pots publicar un nombre il·limitat de fotos i vídeos, i pots sortir en directe.

L'eliminació de Storis resulta necessària en diversos casos. Per exemple, has participat per error una foto equivocada o simplement no vols que el teu públic pugui veure-la més. Pots eliminar-los en segons en qualsevol navegador del teu PC o en el teu telèfon mòbil.

Opció 1: Versió per a PC.

La versió estàndard per a PC de la xarxa social Facebook permet afegir, editar i eliminar Storis sense cap problema. Independentment de el navegador que utilitzis, pots seguir els següents passos i obtenir el resultat desitjat. Les instruccions també serveixen per als navegadors dels telèfons mòbils.

  1. Vés a la teva pàgina de Facebook. en "Històries". les fotos i els vídeos que has afegit personalment es mostren en primer lloc. Si hi ha diverses imatges, es mostrarà primer la més antiga. Feu clic en aquest article.
  2. A la finestra que s'obre, es mostren totes les fotos o vídeos i, al costat d'ells, les estadístiques dels seus visualitzacions. Cerqueu el fitxer que desitja eliminar: en cada història hi ha tres punts horitzontals al costat de la icona de l'volum, feu clic en ells.
  3. Al menú desplegable. "Esborrar foto" o "Esborrar vídeo".Segons el tipus de contingut. A causa de les fallades de les xarxes socials, alguns botons poden aparèixer en anglès.

  4. Confirmeu l'acció clicant de nou el botó "Esborrar".La història seleccionada desapareixerà de Facebook.

Per eliminar totes les històries, repeteixi les instruccions diverses vegades. Us recomanem que revisi acuradament els arxius que va a esborrar abans.

Opció 2: Aplicacions mòbils

L'aplicació de marca de Facebook per Android i iOS inclou totes les funcions de la versió estàndard. Afegir Storis amb un smartphone és més ràpid gràcies a la possibilitat de fer fotos i vídeos a al moment. També pots afegir imatges des de la memòria del teu dispositiu. Les principals diferències de procés entre l'aplicació i la versió per a PC són la disposició de les diferents seccions i elements.

  1. Obre l'aplicació i accedeix al teu compte. A la pàgina principal de l'bloc "Històries". les fotos personals que s'han afegit a la secció es col·loquen en primer lloc. La imatge principal serà el primer dels arxius afegits. Premi sobre la cel·la.
  2. Obriu el Storyis que voleu eliminar. Si hi ha un gran nombre d'arxius, desplaceu-vos fins a trobar l'element desitjat. Hi ha tres punts horitzontals a la part superior dreta de cada fotografia i vídeo. Feu clic en ells.
  3. S'obrirà la secció de configuració de la història. premi "Esborrar vídeo". o "Esborrar foto" respectivament.
  4. Per a la neteja final cal confirmar l'acció prement de nou el botó "Esborrar".
  5. Important: Es recomana que els vídeos i les fotos presos directament a través de l'aplicació de Facebook es guardin prèviament al telèfon, ja que s'esborren irremeiablement quan s'eliminen.

Com eliminar l'historial de cerca de Facebook

A l'igual que molts llocs, Facebook emmagatzema l'historial de cerca. Això permet que algoritmes especials suggereixin als usuaris persones, pàgines i grups d'interès possiblement coneguts. Qualsevol persona que tingui un compte pot, si ho desitja, esborrar el seu historial de cerca totalment o parcialment. Vegem com fer-ho des de l'ordinador i el telèfon intel·ligent.

Opció 1: Versió per a PC

La versió per a PC de la xarxa social Facebook funciona en tots els navegadors segons el mateix principi. En conseqüència, el procés d'eliminació de l'historial de cerca no difereix. També aquestes instruccions són adequades per a realitzar accions en navegadors mòbils a telèfons i tablets. Abans de seguir les següents recomanacions, tingues en compte que la informació s'esborra completament del compte. És millor afegir les pàgines i els enllaços necessaris als marcadors per endavant.

  1. Aneu a la pàgina principal de el lloc i feu clic a la barra de cerca.
  2. El quadre desplegable mostra totes les cerques recents. Per eliminar elements individuals, com l'últim, només cal fer clic a la creu al costat de la línia.
  3. Per esborrar completament l'historial de cerca, premeu el botó "Edita".que es troba a la part superior dreta.
  4. A continuació, s'obrirà una nova pàgina amb una llista completa de totes les sol·licituds, amb la data i l'hora de cadascuna d'elles. A sobre de la taula principal hi ha un botó Botó "Neteja l'historial".. Fes clic.
  5. Apareix un petit quadre de diàleg que li demana que confirmi l'acció fent clic a Botó "Esborrar l'historial de cerca". Has de llegir l'advertiment per endavant que les dades seran eliminats per complet.
  6. Un cop realitzades totes les accions, les consultes s'esborren i la pàgina de cerca queda en blanc.

Opció 2: Aplicacions mòbils

El client mòbil de la marca Facebook per Android i iOS és, en principi, força diferent del lloc web.

  1. Obriu l'aplicació, trobi la icona de cerca a la part superior dreta i premi sobre ell.
  2. Veureu una llista de les sol·licituds més recents realitzades en el compte. Premi el botó "Edita"..
  3. La llista detallada de l'historial de cerca inclou dades sobre la data i l'hora d'execució de la consulta. Si voleu eliminar un o diversos elements en lloc de tot l'historial, premi sobre la creu situada al costat de la línia corresponent.
  4. Per a l'eliminació completa, premi sobre la línia "Esborrar l'historial de cerca"..
  5. Tingues en compte que no cal confirmar les accions en l'aplicació, de manera que tota la informació s'esborrarà immediatament.
  6. Per netejar completament l'historial de la seva activitat en línia, també us recomanem que s'ocupi d'eliminar l'historial de cerca del seu navegador. Pot aprendre a fer-ho en el següent article:

    Llegir més: Com esborrar l'historial de el navegador

Hem proporcionat instruccions detallades sobre com esborrar l'historial de cerca de les xarxes socials, així com sobre com eliminar les Històries de la teva pàgina.

Ens alegrem que hàgim pogut ajudar amb el problema.

Descriviu el que no li ha funcionat.
Els nostres especialistes intentaran respondre amb la major rapidesa possible.

Li ha ajudat aquest article?