Formes de tancar una pàgina personal de Facebook

El procediment d'ocultar una pàgina és una pràctica freqüent en la majoria de les xarxes socials, inclòs Facebook. Dins d'aquest recurs, es pot fer utilitzant la configuració de privacitat en el lloc i en l'aplicació mòbil. En aquest tutorial cobrirem tot el relacionat directament amb el tancament del teu perfil.

Tancar el teu perfil de Facebook

El mètode més senzill per tancar el teu perfil de Facebook és eliminar seguint les instruccions que descrivim en un altre article. En el que segueix, ens centrarem únicament en la configuració de privacitat que et permeten aïllar el teu perfil a el màxim i limitar la interacció d'altres usuaris amb la teva pàgina.

Més informació: Eliminar un compte de Facebook

Opció 1: Lloc web

El lloc web oficial de Facebook no té tantes opcions de privacitat com la majoria de les altres xarxes socials. A el mateix temps, els paràmetres disponibles permeten aïllar gairebé completament el perfil d'altres usuaris de el recurs amb accions mínimes.

  1. Mitjançant el menú principal a la cantonada superior dreta de el lloc, aneu a "Ajustaments"..
  2. En aquest cas, cal canviar a la pestanya "Privadesa".. La configuració bàsica de la privacitat es troba en aquesta pàgina.

    Llegir més: Com amagar als teus amics a Facebook

    Pròxim a la clàusula. "Qui pot veure les seves publicacions" establir el valor "Només jo".. La selecció està disponible després de fer clic a l'enllaç "Edita"..

    Segons sigui necessari en el bloc. "Les seves accions". utilitzi aquest enllaç "Restringir l'accés a les publicacions antigues".. Això ocultarà els registres més antics de la línia de temps.

    En el següent bloc, en cada línia, estableixi l'opció "Només jo"., "Amics dels amics". o "Amics".. També pots evitar que el teu perfil sigui buscat fora de Facebook.

  3. A continuació, feu clic a la pestanya "Crònica i etiquetes". Per analogia amb els paràgrafs anteriors en cada línia "Cròniques". instal·lar "Només jo". O qualsevol de les altres opcions més tancades.

    Per ocultar qualsevol marca amb el seu esment a altres persones, sota "Etiquetes". repetiu els passos esmentats anteriorment. Si cal, pot fer excepcions per a alguns articles.

    Per ser més fiable, pot habilitar la verificació de les publicacions amb mencions al seu compte.

  4. L'última pestanya important és "Publicacions d'accés públic".. Aquí tens eines per a restringir als usuaris de Facebook la subscripció al teu perfil o als teus comentaris.

    Utilitzeu els paràmetres de cada opció per establir les màximes restriccions possibles. No té sentit examinar cadascuna de les opcions per separat, ja que es repeteixen unes a les altres en termes de paràmetres.

  5. És molt possible limitar-se a amagar tota la informació important per als usuaris que no formen part de l' "Amics".. La pròpia llista d'amics es pot esborrar amb les següents instruccions.

    Llegir més: Com eliminar amics a Facebook

    Si només necessites amagar una pàgina a unes poques persones, el més fàcil és recórrer a l'bloqueig.

    Llegir més: Com bloquejar a una persona a Facebook

Com a mesura addicional, també hauries de desactivar la recepció de notificacions de les accions d'altres persones cap a la teva compte. Amb això es completa el procediment de tancament de l'perfil.

Llegeix també: Com desactivar les notificacions a Facebook

Opció 2: aplicació mòbil

El procediment per canviar la configuració de privacitat en l'aplicació no difereix molt de la versió per a PC. Com en la majoria dels altres nombres, les principals diferències es redueixen a una disposició diferent de les seccions ia la presència d'elements de configuració addicionals.

  1. Premi la icona de menú a la part superior dreta de la pantalla i desplaceu-vos per la llista de seccions fins "Configuració i privacitat".. Des d'aquí, aneu a la pàgina "Ajustaments"..
  2. A continuació, busqui el bloc "Privadesa". i premi "Configuració de la privacitat".. Aquesta no és l'única secció amb ajustaments de privacitat.

    A la secció "Les seves accions". Posar cada element en "Només jo".. Això no està disponible per a algunes variants.

    Feu el mateix en el bloc "Com puc trobar-te i contactar amb tu?". A l'igual que en el lloc web, aquí pots desactivar les recerques de perfils a través dels motors de cerca.

  3. A continuació, torneu a la llista d'opcions generals i obriu la pàgina "Crònica i etiquetes".. Especifiqueu aquí les opcions "Només jo". o "Ningú".. Si ho desitja, també pot activar la comprovació de les entrades que esmenten la seva pàgina.
  4. Sección "Publicacions d'accés públic" és el definitiu per tancar el perfil. Aquí els paràmetres són una mica diferents als anteriors. Així, en els tres punts la restricció més estricta es redueix a l'elecció de l'opció "Amics"..
  5. A més, pot anar a la pàgina de configuració de l'estat "En línia". i desactivar-lo. Això farà que cada vegada que visiti el lloc sigui anònim per altres usuaris.

Independentment de l'enfocament que triïs, totes les manipulacions d'eliminació i bloqueig de persones, ocultació d'informació i fins i tot eliminació del teu perfil són reversibles. Podeu trobar informació sobre aquests assumptes en el nostre lloc web a la secció corresponent.

Ens alegrem que hàgim pogut ajudar amb el seu problema.

Descriviu el que no li ha funcionat.
Els nostres especialistes intentaran respondre amb la major rapidesa possible.

Li ha ajudat aquest article?