Jak odstranit účet na Facebooku bez hesla a e-mailu?

Chcete vědět, jak smazat účet na Facebooku bez hesla nebo e-mailové adresy? Možná už prostě nechcete svůj účet na Facebooku používat a rozhodnete se jej úplně smazat. Níže uvádíme kroky, které je třeba dodržovat, abyste se naučili, jak smazat účet na Facebooku bez hesla nebo e-mailové adresy.

Jak smazat svůj Facebook účet?

Je důležité objasnit rozdíl mezi deaktivací facebookového účtu a smazáním facebookového účtu.

Pokud budete pokračovat v deaktivaci účtu Facebook, můžete jej kdykoli znovu aktivovat.

Nebudete viditelní pro lidi, kteří vás mohou vyhledat, ani neuvidí váš životopis.

Stejným způsobem lze zobrazit i určité informace, například zprávy, které odesíláte, pokud je lze i nadále zobrazovat.

Odstranění účtu Facebook

Účet na Facebooku můžete kdykoli smazat. Abyste to však mohli provést, musíte být přihlášeni do systému . Jakmile tedy e-mailovou adresu propojenou s vaším účtem na Facebooku již nebudete používat, budete se k účtu muset přihlásit, pokud zadáte správné heslo.

Pokud nemáte přístup ke své primární e-mailové adrese a zapomněli jste heslo, musíte nejprve obnovit přístup, než budete moci smazat svůj účet na Facebooku.

Postup odstranění účtu Facebook bez hesla a e-mailu.

Chcete-li smazat svůj účet, musíte postupovat takto :

Přihlaste se ke svému účtu na domovské stránce. Tam zadáte neplatnou e-mailovou adresu a napíšete heslo, stiskněte „Enter“

V případě, že si heslo nepamatujete, musíte kliknout na místo, kde je uvedeno Zapomněli jste heslo? A tam zadejte bezpečnostní kód, který se objeví na obrázku. Nyní stiskněte „Odeslat“ a poté „Nemám přístup ke svému účtu“. Nyní musíte do poskytovaného pole zadat novou e-mailovou adresu. A klikněte na „Odeslat“.

Dále kliknete na odkaz „Zadejte bezpečnostní kód“. Toto je ve zprávě, která byla odeslána na novou e-mailovou adresu, kterou je ověření. Tam zadáte bezpečnostní kód, který vám byl zaslán Facebookem, a stiskněte „Odeslat“.

V případě, že si nepamatujete svůj bezpečnostní kód, stisknete v ověřovacím e-mailu odkaz, který označuje „Obnovit váš účet prostřednictvím přátel“. Zde zadáte jména tří přátel z Facebooku, které osobně znáte a kterým můžete zavolat telefonicky.

Obdrží kód zaslaný Facebookem, na který vás musí upozornit

Zadejte ověřovací kódy do odkazu v následném e-mailu Facebooku

Nyní počkejte 24 hodin před přihlášením. Nyní resetujte heslo v části Zapomněli jste heslo? E označuje, že odkaz je odeslán na novou e-mailovou adresu.

Nyní, když máte přístup na Facebook, přejděte do části „Účet“ „Nastavení účtu“ a v možnostech vyberte „Deaktivovat účet“.

Uveďte důvod smazání a vyberte možnost „Odhlásit se z odběru budoucích e-mailů z Facebooku“. Poté klikněte na „Potvrdit“. Váš profil na Facebooku a všechny související informace budou poté z této sociální sítě okamžitě smazány.