Nola ulertu Viber-ek zerrenda beltza izan duen

Nola ulertu Viber-ek zerrenda beltza izan duen

Viber kontuaren titularrak bere mezularitzan blokeatzeko gaitasuna oso eskatzen dute mezularitza sistemako erabiltzaileek. Ikus dezagun nola jakin dezakezun pertsona batek zure kontua zerrenda beltzean jarri duen, zerbitzuko parte-hartzaileek ez baitute inolako jakinarazpenik jasotzen gertaera horri buruz.

Beste kide batek zure kontua messenger-en blokeatu duen ala ez jakiteko metodoak aztertzen hasi aurretik, materiala irakurtzea gomendatzen dizugu, Viber-en "zerrenda beltzean" edozein kontaktu gehitzeko argibideak ematen dituena. Eragiketaren metodologia eta haren ondorioak ezagutzeak zure kontua blokeatu den edo ez zehatzago ulertzeko aukera emango dizu.

Gehiago irakurri: blokeatu kontaktuak Viber messenger-en

Nola jakin Viber-en blokeatu zaituzten

Kontuan hartu behar da norberaren "blokeatze" zeinu subjektiboen azterketak beste pertsona baten mezularitzan (mezuetarako erantzunik ez egotea, komunikatzeko ezintasuna eta abar) ezin duela ondorioztatutako ondorioen% 100eko zuzentasuna bermatu. Artikuluaren izenburuko galderari erantzun fidagarria bilatzeko orduan, behean iradokitzen den Viber-en lan printzipioen ezagutzan oinarritu behar da. Erabiltzen den mezularitza bezeroaren aplikazioaren aldaera edozein dela ere (Android, iOS edo Windows), jarraitu bi pauso eta lortu zalantzarik gabeko informazioa.

Interesgarria zaizu:  Berreskuratu ezabatutako kontaktuak Viber-en

1. urratsa: egoera "linean"

Messenger-ek kontaktu bat zerrenda beltzean jartzen duenean, bertan jarritako Viber kontuaren jabeak beste kidearen konexio denbora adierazten duen egoera ikusteko aukera kentzen du.

Beste modu batera esanda, erabiltzaile batek bere mezularitza kontua blokeatzen badu, kondaira "Linean"., "Linean: orduan zen (ziren)".Erabiltzen ari zaren bezeroaren aplikazioaren pantaila / txat leihoan solaskidearen izenaren azpian aurkitu ohi da, desagertu egingo da.

Kontuan izan behar da egoera ezkutatzeko aukera dela "Linean". urtean ematen da. "Pribatutasuna". Android eta iOS bertsioen ezarpenak. Hori dela eta, aipatutako faktorea ezin da zure kontuaren blokeoa aktibatu izanaren zantzurik ez duen inolako zalantzarik gabe.

Hori esanda, ziur egon: Viber-eko beste kide baten denboran informazioa ikusten baduzu sisteman, EZ dute zure zerrendan zerrendatu.

2. urratsa: Taldeko txata.

Goiko informazioa irakurri baduzu eta egoera ikusten ez baduzu "Linean". deitzailearenak, baina ez zaude ziur blokeatu zaituzten, saiatu talde bat sortzen eta "susmagarria" zure kideen zerrendan gehitzen.

Gehiago irakurri: Sortu taldeko txatak Viber messenger-en

Beste mezularitza erabiltzaile batek "zerrenda beltzean" jartzen duen bakoitzean, sortutako talde txatean gehitzen saiatzeak porrotean amaitzen du kidearen izena elkarteko kide zerrendan agertu behar denean. Ez duzu inolako jakinarazpen edo errore mezurik jasoko, baina ziur egon zaitezke kontaktu bat taldean gehitzen ez bada, haien kontua Viber-en blokeatutako kontaktuen zerrendan gehitu dela.

Interesgarria zaizu:  Ezkutatu lineako egoera eta laguntza orduak Viber messenger-en

Ondorioa:

Ez da horren zaila jakitea zure Viber kontua beste mezulari batek blokeatu duen ala ez jakitea. Gauza nagusia da zerbitzuaren funtzionamendu printzipioak eta bezeroentzako aplikazioak ezagutzea.

Pozten gara zure arazoarekin lagundu ahal izan dizugulako.

Deskribatu zuretzat funtzionatu ez duena.
Gure espezialistak ahalik eta azkarren erantzuten saiatuko dira.

Artikulu honek lagundu al dizu?