Kuinka poistaa Facebook-tili ilman salasanaa ja sähköpostia?

Haluatko tietää, miten Facebook-tili poistetaan ilman salasanaa tai sähköpostiosoitetta? Ehkä et yksinkertaisesti enää halua käyttää Facebook-tiliäsi ja päätät poistaa sen kokonaan. Alla esittelemme vaiheet, joiden avulla voit oppia poistamaan Facebook-tilin ilman salasanaa tai sähköpostiosoitetta.

Kuinka poistaa Facebook-tilisi?

On tärkeää selventää ero Facebook-tilin deaktivoinnin ja Facebook-tilin poistamisen välillä.

Jos jatkat Facebook-tilin poistamista käytöstä, voit ehkä aktivoida sen uudelleen milloin tahansa.

Et ole näkyvissä ihmisille, jotka voivat etsiä sinua, eivätkä he näe elämäsi.

Samoin tietyt tiedot, kuten viestit, jotka lähetät, jos niitä voidaan edelleen tarkastella.

Facebook-tilin poistaminen

Voit poistaa Facebook-tilin milloin tahansa. Sinun on kuitenkin kirjauduttava järjestelmään . Kun Facebook-tiliisi linkitetty sähköpostiosoite ei ole enää käytössä, sinun on kirjauduttava tilille uudelleen, kunhan annat oikean salasanan.

Jos et pääse käsiksi ensisijaiseen sähköpostiosoitteeseesi ja olet unohtanut salasanasi, sinun on ensin palautettava käyttöoikeus ennen kuin voit poistaa Facebook-tilisi.

Seuraavat vaiheet Facebook-tilin poistamiseksi ilman salasanaa ja sähköpostia.

Tilin poistamiseksi sinun on noudatettava seuraavia ohjeita :

Kirjaudu sisään tilillesi etusivulla. Anna siellä virheellinen sähköpostiosoite ja kirjoita salasana, paina "Enter"

Jos et muista salasanaa, sinun on napsautettava kohtaa Unohtuiko salasana? Ja kirjoita kuvassa näkyvä turvakoodi. Paina nyt "lähetä" ja paina "En pääse tililleni". Nyt sinun on annettava uusi sähköpostiosoite annettavaan kenttään. Napsauta "Lähetä".

Seuraavaksi aiot napsauttaa linkkiä, jossa lukee "Anna turvakoodi". Tämä on viestissä, joka lähetettiin uuteen sähköpostiosoitteeseen, joka on vahvistus. Syötä sinne Facebookin lähettämä turvakoodi ja paina "Lähetä".

Jos et muista suojakoodiasi, painat vahvistusviestissä olevaa linkkiä, joka ilmaisee "Palauta tilisi ystävien kautta". Siellä kirjoitat kolmen Facebook-ystävän nimen, jotka tunnet henkilökohtaisesti ja joihin voit soittaa heille puhelimitse.

He saavat Facebookin lähettämän koodin, josta heidän on ilmoitettava sinulle

Syötä vahvistuskoodit linkkiin Facebookin jatkosähköpostissa

Odota nyt 24 tuntia ennen kirjautumista. Palauta nyt salasana kohdassa Unohditko salasanasi? E tarkoittaa, että linkki lähetetään uuteen sähköpostiosoitteeseen.

Nyt kun pääset Facebookiin, siirry kohtaan "Tili", "Tilin asetukset", valitse vaihtoehdoista "Poista tili käytöstä".

Ilmoita poiston syy ja valitse "Kieltäydy tulevista sähköposteista Facebookilta". Napsauta sitten "Vahvista". Facebook-profiilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot poistetaan tämän jälkeen välittömästi tästä sosiaalisesta verkostosta.