Kako izbrisati Instagram račun s telefona

Opcija 1: Privremeno zaključavanje računa

Najsigurniji način brisanja Instagram računa svodi se na korištenje "Privremeno deaktiviranje računa" u unutarnjim postavkama službene web stranice. Ovo se rješenje razlikuje po tome što deaktivira profil i zadržava mogućnost vraćanja u nekoliko radnji.

Pročitajte više: Privremeno izbrišite svoj Instagram račun s telefona

Da biste vratili izbrisani profil, sve što trebate učiniti je prijaviti se kao i obično na bilo koju prikladnu verziju društvene mreže. Međutim, funkciju privremenog isključivanja možete koristiti samo jednom u dvije sedmice.

Opcija 2: Potpuno brisanje računa

Slično privremenoj deaktivaciji, potpuno uklanjanje Instagram računa može se izvršiti samo putem radne površine ili pojednostavljene verzije službene web stranice. U tom slučaju imajte na umu da vraćanje profila neće biti moguće, pa je rješenje relevantno samo ako se želite riješiti svih sadržaja koje ste objavili.

Otvorite stranicu za uklanjanje Instagram računa

  1. Zbog činjenice da potpuno brisanje računa ima prilično ozbiljne posljedice, željenom obrascu se može pristupiti samo izravnim odlaskom na posebnu stranicu. Upotrijebite gornju vezu i na zaslonu koji se otvori prijavite se s detaljima željenog profila.

    Djelomična alternativa može biti centar za pomoć društvene mreže, dostupan i s weba i putem aplikacije. U tom slučaju upotrijebite internu tražilicu, pronađite stranicu s podacima o brisanju računa i kliknite na tamo označenu vezu.

  2. Jednom na ekranu "Brisanje računa"., prvo pronađite i pritisnite padajući popis "Zašto želite izbrisati profil?". Zatim za nastavak odaberite jedan od razloga navedenih u skočnom prozoru ili pritiskom na "Drugi"., unesite svoju poruku.
  3. Ako je razlog uklanjanja neki problem za koji rješenje nije pronađeno, možete istražiti popis veza iz prethodne točke. No, da biste dovršili uklanjanje, pomaknite se prema dolje na stranici i ispunite tekstualni okvir "Ponovo unesite lozinku." u skladu s lozinkom vašeg računa i pritisnite gumb "Izbriši račun"..
  4. Predstavljeni postupak dovest će do deaktiviranja računa, ali s malim zakašnjenjem, čiji se podaci mogu pronaći gore na stranici "Brisanje računa".. Imajte na umu, kao što je već spomenuto, da nakon potvrde neće biti moguće vratiti profil, čak i ako se obratite podršci, a kašnjenje u brisanju ovdje nema nikakve razlike.

Drago nam je da smo vam mogli pomoći u rješavanju vašeg problema.

Opišite što niste učinili.
Naši će stručnjaci pokušati odgovoriti što je brže moguće.

Je li vam ovaj članak pomogao?

Podijelite ovaj članak na društvenim mrežama: