Kako "ponovno povjeriti" iPhone ili iPad na sva prethodno povezana računala

Kada prvi put povežete iPhone ili iPad s računalom, operativni sustav iOS uvijek prikazuje poruku „Vjerujte ovom računalu"? No ovaj se dijalog pojavljuje samo jednom i ne možete selektivno onemogućiti značajku povjerenja za određeni Mac ili PC. U ovom ćemo materijalu objasniti kako prestati vjerovati računalima.

Stoga ne postoji mehanizam koji regulira povjerenje iPhone -a i iPad -a u računala, a ako ste ikada vjerovali računalu ili Mac -u, samo će ponovno pokretanje pomoći u promjeni situacije. U tom slučaju iPhone ili iPad više neće vjerovati svim računalima, a osim toga, postavke privatnosti i geolokacije bit će poništene.

Kako prestati vjerovati svim računalima kada su povezani iPhone i iPad

1. Otvoriti "postavke”Na vašem iPhoneu, iPodu touchu ili iPadu.

2, Idite na karticu osnovniReboot.

3. Pritisnite "Resetirajte zemljopisne postavke".

4. Unesite četveroznamenkastu lozinku za zaključavanje.

5. Potvrdite svoju namjeru pritiskom na "Poništi postavke".

Sada, kada spojite svoj iPhone ili iPad na bilo koje računalo ili Mac, čak i ako ste mu već vjerovali, Springboard će prikazati dijaloški okvir s opcijom vjerovati tom računalu ili ne.