Hogyan lehet törölni a Facebook-fiókot jelszó és e-mail nélkül?

Szeretnéd tudni, hogyan törölhetsz egy Facebook-fiókot jelszó vagy e-mail cím nélkül? Talán egyszerűen már nem szeretnéd használni a Facebook-fiókodat, és úgy döntesz, hogy teljesen törlöd. Az alábbiakban felvázoljuk a követendő lépéseket, hogy megtudd, hogyan törölhetsz egy Facebook-fiókot jelszó vagy e-mail cím nélkül.

Hogyan lehet törölni a Facebook-fiókját?

Fontos tisztázni a különbséget a Facebook-fiók deaktiválása és a Facebook-fiók törlése között.

Ha folytatja a Facebook-fiók inaktiválását, akkor bármikor újra aktiválhatja azt.

Ön nem lesz látható az Ön számára keresni képes emberek számára, és nem fogja látni az ön életrajzát sem.

Ugyanígy bizonyos információk, például azok az üzenetek, amelyeket továbbít, ha továbbra is megtekinthetők.

A Facebook-fiók törlése

Bármikor törölhet egy Facebook-fiókot. Ehhez azonban be kell jelentkeznie a rendszerbe . Ezért, amint a Facebook-fiókjához kapcsolt e-mail cím már nem használatos, be kell jelentkeznie a fiókba, feltéve, hogy meg tudja adni a helyes jelszót.

Ha nem férhetsz hozzá az elsődleges e-mail címedhez, és elfelejtetted a jelszavadat, először vissza kell állítanod a hozzáférést, mielőtt törölhetnéd a Facebook-fiókodat.

A Facebook-fiók jelszó és e-mail nélküli törléséhez szükséges lépések.

Fiókja törléséhez a következő lépéseket kell követnie :

Jelentkezzen be fiókjába a kezdőlapon. Ott beírja az érvénytelen e-mail címet és megírja a jelszót, majd nyomja meg az "Enter" gombot

Abban az esetben, ha nem emlékszik a jelszóra, akkor kattintson az Elfelejtette a jelszavát? És írja be a képen megjelenő biztonsági kódot. Most nyomja meg a "küldés" gombot, majd nyomja meg a "Nem tudom elérni a fiókomat" gombot. Most meg kell adnia egy új e-mail címet a megadott mezőben. És kattintson a "Küldés" gombra.

Ezután kattintson a "Biztonsági kód megadása" linkre. Ez abban az üzenetben található, amelyet az új e-mail címre küldtek, ami igazolás. Itt adja meg a Facebook által elküldött biztonsági kódot, és nyomja meg a "Küldés" gombot.

Abban az esetben, ha nem emlékszik a biztonsági kódjára, megnyomja azt a linket, amely az ellenőrző e-mailben "A fiók helyreállítása barátaival" feliratú. Itt írja be három olyan Facebook-barát nevét, akiket személyesen ismer, és telefonon felhívhatja őket.

Megkapják a Facebook által elküldött kódot, amelyet értesíteniük kell

Írja be az ellenőrző kódokat a Facebook utólagos e-mail linkjébe

Most várjon 24 órát, mielőtt bejelentkezne. Most állítsa be a jelszót az Elfelejtette a jelszavát? E azt jelzi, hogy a linket az új e-mail címre küldik.

Most, hogy hozzáfér a Facebookhoz, lépjen a "Fiók" "Fiókbeállítások" lehetőségre, és válassza a "Fiók deaktiválása" lehetőséget.

Jelölje meg a törlés okát, és válassza a „Leiratkozás a jövőbeli e-mailekről a Facebooktól” lehetőséget. Ezután kattintson a „Megerősítés” gombra. A Facebook-profilja és az összes hozzá tartozó információ ezután azonnal törlődik erről a közösségi hálózatról.