របៀបបិទការហៅជាវីដេអូនៅលើ WhatsApp

វិធីទី១៖ បដិសេធការហៅជាវីដេអូ

មធ្យោបាយជាមូលដ្ឋានបំផុតក្នុងការបិទការហៅជាវីដេអូនៅលើ WhatsApp គឺគ្រាន់តែបង្កើតការហៅឡើងវិញ។ អ្នកមិនចាំបាច់ពន្យល់ច្បាស់ពីវិធីបដិសេធការហៅជាវីដេអូទៅកាន់អ្នកប្រើប្រាស់ណាមួយនោះទេ - អ្នកគ្រប់គ្នាធ្វើវាច្រើនដងជារៀងរាល់ថ្ងៃរួចទៅហើយ។ ប្រសិនបើអ្នកពិចារណាអំពីស្ថានភាពដែលអ្នកទទួលការហៅជាវីដេអូ ប៉ុន្តែនៅពេលនោះ ឬជាទូទៅអ្នកមិនចង់និយាយជាមួយមនុស្សតាមរបៀបនេះទេ អ្នកអាចកំណត់ឡើងវិញភ្លាមៗ ហើយហៅត្រឡប់មកវិញដោយប្រើសំឡេង ដោយពន្យល់ថាទីកន្លែង ឬពេលវេលាគឺមិនមែន សមរម្យសម្រាប់ភ្ជាប់កាមេរ៉ា។

វិធីទី 2៖ បិទការចូលប្រើកាមេរ៉ា

វិធីសាស្រ្តរ៉ាឌីកាល់ ប៉ុន្តែអាចធ្វើទៅបានសម្រាប់អ្នកដែលមិនចង់ចរចាជាមួយកាមេរ៉ានៅលើ។ តាមរបៀបនេះ មិនថាអ្នកទទួលបានការហៅជាសំឡេង ឬវីដេអូនោះទេ កាមេរ៉ារបស់អ្នកនឹងបិទដំណើរការជានិច្ច ដោយគ្មានលទ្ធភាពនៃការធ្វើឱ្យសកម្មវាក្នុងអំឡុងពេលសន្ទនា។ សូមចងចាំថា ទោះបីជាកាមេរ៉ាបិទនៅខាងអ្នកក៏ដោយ អ្នកនឹងអាចដឹងថាអ្នកកំពុងនិយាយជាមួយអ្នកណា ពេលធ្វើការហៅជាវីដេអូ។

ជម្រើសទី ២៖ កម្មវិធីទូរស័ព្ទ

នៅក្នុងកម្មវិធីទូរសព្ទចល័ត WhatsApp ការចូលប្រើកាមេរ៉ាគឺត្រូវបានផ្តល់ពេលរៀបចំដំបូង។ នៅក្នុងកំណែ iOS និង Android នៃកម្មវិធីផ្ញើសារ ការកំណត់សម្រាប់ការចូលប្រើកាមេរ៉ា ឬមីក្រូហ្វូនអាចផ្លាស់ប្តូរបានគ្រប់ពេលតាមចំណូលចិត្ត។

សូមចងចាំថា ប្រសិនបើអ្នកប្រើ WhatsApp ជាអ្នកនាំសារសម្រាប់លេខពីរ ឬច្រើន (បិទវគ្គគណនីរបស់អ្នកជាប្រចាំ) អ្នកនឹងមិនអាចធ្វើការហៅជាវីដេអូពីលេខណាមួយបានទេ នៅពេលដែលការចូលប្រើត្រូវបានបិទ។ អ្នកនឹងត្រូវកំណត់ការកំណត់ទូរស័ព្ទរបស់អ្នកឡើងវិញដោយដៃ។

    1. ការបិទការចូលប្រើកាមេរ៉ាមិនត្រូវបានធ្វើឡើងតាមរយៈកម្មវិធី Watsap នោះទេ ប៉ុន្តែតាមរយៈការកំណត់សំខាន់ៗនៃទូរសព្ទរបស់អ្នក។
    2. រមូរតាមបញ្ជីនៃការកំណត់។ នៅលើស្មាតហ្វូន Android អ្នកត្រូវស្វែងរក WhatsApp នៅក្នុងផ្នែករង "កម្មវិធី" ។.

  1. ចុចកម្មវិធីសមរម្យ។
  2. នៅជាប់រូបតំណាង។ "កាមេរ៉ា" ។ ដាក់គ្រាប់រំកិលក្នុងរបៀបបិទ។
  3. ដូចគ្នានេះដែរ ការចូលប្រើអាចបើកឡើងវិញបានគ្រប់ពេល។
  4. បន្ទាប់ពីអនុវត្តជំហានខាងលើ សារនេះនឹងបង្ហាញនៅពេលអ្នកទទួល ឬធ្វើការហៅជាវីដេអូ។ មនុស្សដែលអ្នកកំពុងហៅទូរសព្ទនឹងមិនអាចមើលឃើញរូបភាពពីកាមេរ៉ារបស់អ្នកបានទេ ប៉ុន្តែអ្នកនឹងអាចធ្វើការហៅទូរសព្ទបាន។

ជម្រើសទី ១៖ ជំនាន់កុំព្យូទ័រ

ការទប់ស្កាត់ការចូលប្រើកាមេរ៉ានៅក្នុង WhatsApp នៅលើកុំព្យូទ័រគឺមានភាពស្មុគស្មាញជាងនៅលើទូរស័ព្ទដៃ។ វាជាការសំខាន់ក្នុងការកត់សម្គាល់ជាមុនថានៅក្នុងកំណែចុងក្រោយបំផុតនៃប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការ Windows វាមិនអាចទៅរួចទេក្នុងការបិទការចូលប្រើកាមេរ៉ាសម្រាប់កម្មវិធីជាក់លាក់មួយ។ ការចូលប្រើត្រូវបានលុបចោលសម្រាប់សំណើដូចគ្នាទាំងអស់។ នោះគឺនៅពេលដែលអ្នកបានបិទវីដេអូសម្រាប់អ្នកនាំសារមួយ វានឹងមិនអាចធ្វើការហៅជាវីដេអូនៅលើអ្នកនាំសារផ្សេងទៀតបានទេ រហូតដល់អ្នកបានស្ដារការកំណត់ដើមឡើងវិញ។

  1. នៅលើកុំព្យូទ័ររបស់អ្នក សូមបើក «ការកំណត់» តាមរយៈ "ចាប់ផ្តើម" ។។ ចុចប៊ូតុង "ឯកជនភាព" ។.
  2. នៅក្នុងម៉ឺនុយនៅខាងឆ្វេង រំកិលទៅបន្ទាត់ "ម៉ាស៊ីនថត".
  3. នៅខាងក្រោមរកជួរឈរ "អនុញ្ញាតឱ្យកម្មវិធីបុរាណចូលប្រើកាមេរ៉ា". ផ្លាស់ទីរូបតំណាង "នៅលើ" ។ ដើម្បីបិទរបៀប។ នៅក្នុងប៉ារ៉ាម៉ែត្រនេះ អ្នកអាចមើលឃើញថាកម្មវិធីណាមួយ បន្ថែមពីលើ WhatsApp ថ្មីៗនេះក៏មានការចូលប្រើកាមេរ៉ារួមបញ្ចូលគ្នារបស់កុំព្យូទ័រផងដែរ។ សូមចងចាំថាការបិទនឹងមិនត្រឹមតែប៉ះពាល់ដល់កម្មវិធីផ្ញើសារប៉ុណ្ណោះទេ ប៉ុន្តែកម្មវិធីផ្សេងទៀតទាំងអស់ផងដែរ។
  4. បន្ទាប់ពីអនុវត្តជំហានខាងលើ អ្នកនឹងឃើញសារស្រដៀងគ្នា នៅពេលអ្នកព្យាយាមធ្វើការហៅជាវីដេអូទៅកាន់អ្នកប្រើប្រាស់ណាមួយ។ ប្រសិនបើអ្នកទទួលការហៅតាមវិធីនេះ អ្នកនឹងអាចទទួលវាបាន ប៉ុន្តែមានតែអ្នកទេដែលអាចមើលឃើញមនុស្សដែលអ្នកកំពុងនិយាយជាមួយ។

វិធីទី 2៖ បិទវីដេអូពេលហៅទូរសព្ទ

សំណើមួយក្នុងចំណោមសំណើទូទៅបំផុតគឺច្បាស់ណាស់ដើម្បីបិទកាមេរ៉ាអំឡុងពេលសន្ទនាមួយក្នុងរយៈពេលខ្លី ជាមួយនឹងជម្រើសដើម្បីបញ្ជូនវីដេអូមកវិញនៅពេលណាក៏បាន។ តម្រូវការនេះអាចបណ្តាលមកពីហេតុផលមួយចំនួន។ នៅក្នុងកម្មវិធីទូរស័ព្ទ និងនៅក្នុងកំណែ PC របស់ WhatsApp ក៏ដូចជានៅក្នុងកម្មវិធីផ្ញើសារផ្សេងទៀត មនុស្សម្នាក់អាចបិទកាមេរ៉ា ឬមីក្រូហ្វូនរបស់ពួកគេក្នុងអំឡុងពេលហៅទូរសព្ទ។

ជម្រើសទី ២៖ កម្មវិធីទូរស័ព្ទ

គិតអំពីស្ថានភាពដែលការហៅជាវីដេអូត្រូវបានធ្វើឡើងនៅលើ WhatsApp ប៉ុន្តែអ្នកមិនមានអារម្មណ៍ស្រួល ឬអ្នកគ្រាន់តែមិនចង់និយាយជាមួយមនុស្សតាមរបៀបនេះ។ អ្នកអាចបដិសេធការហៅទូរសព្ទ ឬអ្នកអាចទទួលយកវាបាន ប៉ុន្តែត្រូវបិទកាមេរ៉ាភ្លាមៗ។ ក្នុង​ករណី​នេះ អ្នក​ដែល​អ្នក​កំពុង​ហៅ​ទូរសព្ទ​នឹង​ឃើញ​ថា​អ្នក​បាន​បិទ​វីដេអូ។ អត្ថប្រយោជន៍ដ៏អស្ចារ្យមួយគឺថា នៅចំណុចណាមួយនៅក្នុងការសន្ទនា អ្នកអាចត្រឡប់រូបភាព។ ការណែនាំគឺសមរម្យសម្រាប់ទូរស័ព្ទចល័តទាំងអស់ដែលមានប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការណាមួយ។

  1. ក្នុងអំឡុងពេលហៅទូរសព្ទ សូមប៉ះរូបភាពកាមេរ៉ានៅក្នុងម៉ឺនុយខាងក្រោម។
  2. រូបតំណាងដែលបង្ហាញក្នុងរូបថតអេក្រង់ខាងក្រោមបង្ហាញថាអ្នកហៅទូរសព្ទមិនអាចមើលរូបភាពពីកាមេរ៉ារបស់ពួកគេបានទេ។ អ្នកអាចដំណើរការវីដេអូឡើងវិញបានគ្រប់ពេល។

ជម្រើសទី ១៖ ជំនាន់កុំព្យូទ័រ

ដូចកម្មវិធីទូរស័ព្ទដែរ កំណែផ្ទៃតុរបស់អ្នកនាំសារដ៏ពេញនិយមមានជម្រើសដែលភ្ជាប់មកជាមួយដើម្បីបិទកាមេរ៉ាអំឡុងពេលហៅទូរសព្ទ ប៉ុន្តែប៊ូតុងចាំបាច់នឹងបង្ហាញនៅពេលការហៅទូរសព្ទបានចាប់ផ្តើមប៉ុណ្ណោះ។ នេះគួរតែត្រូវបានគេយកទៅពិចារណាប្រសិនបើអ្នកមិនមានគម្រោងបើកកាមេរ៉ាទាល់តែសោះ។ ក្នុងករណីនេះ អ្នកគ្រាន់តែអាចបិទបាំងកញ្ចក់របស់ឧបករណ៍ជាមួយនឹងអ្វីមួយ មុនពេលជម្រើសលេចឡើង។

  1. កំឡុងពេលហៅទូរសព្ទ ចុចកណ្ដុរលើរូបតំណាងកាមេរ៉ា។
  2. នៅពេលណាមួយ អ្នកអាចដំណើរការវីដេអូផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នកឡើងវិញដោយចុចលើប៊ូតុងដែលបានចង្អុលបង្ហាញម្តងទៀត។

យើងរីករាយដែលយើងអាចជួយអ្នកពីបញ្ហារបស់អ្នក។

រៀបរាប់ពីអ្វីដែលមិនដំណើរការសម្រាប់អ្នក។
អ្នកឯកទេសរបស់យើងនឹងព្យាយាមឆ្លើយតបឱ្យបានលឿនតាមដែលអាចធ្វើទៅបាន។

តើអត្ថបទនេះបានជួយអ្នកទេ?