តើធ្វើដូចម្តេចដើម្បីបិទវីនដូ 10? វីនដូ ១០ គឺជាផ្នែកមួយនៃកម្មវិធីដែលត្រូវបានប្រើដើម្បីគ្រប់គ្រងកុំព្យូទ័រធ្វើឱ្យអសកម្ម នឹងបញ្ជាក់ពីស៊េរីនៃផលវិបាកមួយ នៅលើកុំព្យួទ័ររបស់យើងឥឡូវនេះប្រសិនបើអ្វីដែលអ្នកចង់ធ្វើគឺធ្វើឱ្យមុខងាររបស់វាអសកម្មខ្លះពីព្រោះកុំព្យូទ័ររបស់អ្នកដំណើរការយឺតជាងឬពួកគេគ្រាន់តែមុខងារដែលអ្នកមិនប្រើបន្ទាប់មកយើងនឹងបង្ហាញអ្នកពីរបៀបធ្វើវា។

បិទដំណើរការវីនដូ 10

ក្នុងករណីដែលអ្នកចង់លុបកម្មវិធីនេះចោលព្រោះអ្នកមិនចូលចិត្តដំណើរការរបស់វាឬអ្នកមិនមានកម្មវិធីបញ្ជាចាំបាច់ដើម្បីដោះស្រាយកុំបារម្ភយើងនឹងបង្ហាញអ្នកពីរបៀបធ្វើវា។ ចងចាំថាប្រសិនបើអ្នកលុបកម្មវិធីអ្នកត្រូវតែអនុវត្តឯកសារ ការដំឡើងរបស់មួយផ្សេងទៀត សម្រាប់កុំព្យូទ័ររបស់អ្នកដំណើរការបានត្រឹមត្រូវ។

នេះផ្តល់ឱ្យអ្នកនូវជម្រើសពីរពីកំណែមុន វីនដូ ៧ ឬវីនដូ ១០ ក្នុងករណីណាក៏ដោយប្រព័ន្ធនឹងអនុញ្ញាតឱ្យអ្នកត្រលប់ទៅកំណែណាមួយក្នុងចំណោមវិធីទាំងនេះតាមរបៀបសាមញ្ញដោយមិនចាំបាច់មានផលវិបាកជាច្រើន។ អាស្រ័យលើកំណែដែលអ្នកត្រឡប់ប្រព័ន្ធនឹងបង្ហាញថាតើកម្មវិធីមួយណាដែលអ្នកត្រូវធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពឬចាប់ផ្តើមឡើងវិញហើយកម្មវិធីមួយណាមិនចាំបាច់សម្រាប់អ្នកដើម្បីចាប់ផ្តើមឡើងវិញឬធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព។

ត្រឡប់ទៅកំណែមុន

ក្នុងករណីដែលអ្នកតំឡើងកម្មវិធីនេះពីជំនាន់មុនរបស់ ការលុបវីនដូ វាសាមញ្ញណាស់អ្នកនឹងធ្វើវាតាមវិធីដូចខាងក្រោមៈ

  • ចុចជម្រើស ម៉ឺនុយចាប់ផ្តើម។ បញ្ចូលការកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធប្រព័ន្ធ។
  • ចុចលើជម្រើសផ្សេងទៀត ធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពនិងសុវត្ថិភាព។ នេះនឹងបង្ហាញស៊េរីនៃជម្មើសជំនួស, ជ្រើសរើសយកមួយដែលត្រូវគ្នាទៅនឹងការងើបឡើងវិញ។
  • ប្រសិនបើដូចដែលយើងបានចង្អុលបង្ហាញរួចហើយអ្នកបានដំឡើងកំណែនេះពីការធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពនៃកំណែមុនអ្នកនឹងត្រូវចុចលើជម្រើសជំនួស។ ត្រលប់ទៅកំណែមុន.
  • ចុចលើប៊ូតុង ជម្រើសដើម្បីចាប់ផ្តើមប្រព័ន្ធនឹងចង់ដឹងពីមូលហេតុនៃការធ្វើឱ្យអសកម្មហើយជាការពិតវានឹងផ្តល់ឱ្យអ្នកនូវការជូនដំណឹងព្រមានដែលត្រូវគ្នាអំពីផលវិបាកនៃការធ្វើឱ្យអសកម្មនៃកំណែនេះ។
  • ពេលអ្នកបានអានព័ត៌មានទាំងអស់នេះរួចចុចលើពាក្យជំនួស ត្រលប់ទៅកំណែមុនប្រព័ន្ធនឹងថែរក្សាដំណើរការ។

ជម្រើសផ្សេងទៀត

ក្នុងករណីដំឡើង វីនដូ 10 ពី ការធ្វើឱ្យទាន់សម័យពីកំណែមុនជម្រើសមួយគឺការប្រគល់ឧបករណ៍ទៅការកំណត់រោងចក្រវិញវាជាការសំខាន់ដែលត្រូវដឹងថានេះនឹងនាំឧបករណ៍ទៅការកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធដែលវាមាននៅពេលទិញដោយមានប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការមូលដ្ឋាន។

ត្រឡប់ទៅមុខងាររោងចក្រវិញ

  • ទៅ ផ្នែកកំណត់.
  • កំណត់ទីតាំងនិងជ្រើសរើសជំរើសផ្សេងទៀត ធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពនិងសុវត្ថិភាព។
  • ចុចលើប៊ូតុង ជម្រើសដើម្បីសង្គ្រោះ.
  • ក្នុងចំណោមជម្រើសដែលប្រព័ន្ធផ្តល់ឱ្យចុចលើ កំណត់កុំព្យូទ័រនេះឡើងវិញ, ចុចចាប់ផ្តើម។
  • សកម្មភាពនេះនឹងបង្ហាញក បង្អួចប្រអប់ កន្លែងដែលវានឹងបង្ហាញអ្នកនូវជំរើសជាច្រើន៖
    • អ្នកអាចធ្វើបាន។ រក្សាឯកសាររបស់អ្នក.
    • យកទាំងអស់ចេញ ឯកសារ។
    • ហើយចុងក្រោយ កំណត់ការកំណត់ឡើងវិញ នៃក្រណាត់។ ចុចលើនេះ។

ពិចារណា

ប្រសិនបើអ្នកជ្រើសរើសវិធីនេះដើម្បីលុបអ្វីដែលល្អបំផុតគឺធ្វើ បង្កើតការបម្រុងទុក នៃឯកសារទាំងអស់ដែលយើងមិនចង់បាត់បង់ពីព្រោះជាមួយជម្រើសនេះយើងនឹងលុបឯកសារកម្មវិធីនិងកម្មវិធីនីមួយៗដែលយើងមាននៅលើឌី។