វិធីបិទទំព័រហ្វេសប៊ុកផ្ទាល់ខ្លួន

វិធីបិទទំព័រហ្វេសប៊ុកផ្ទាល់ខ្លួន

នីតិវិធីនៃការលាក់ទំព័រគឺជាការអនុវត្តជាទូទៅនៅក្នុងបណ្តាញសង្គមភាគច្រើនរួមទាំងហ្វេសប៊ុក។ នៅក្នុងធនធាននេះវាអាចធ្វើទៅបានដោយប្រើការកំណត់ភាពឯកជននៅលើគេហទំព័រនិងក្នុងកម្មវិធីទូរស័ព្ទ។ នៅក្នុងឯកសារបង្រៀននេះយើងនឹងនិយាយអំពីអ្វីៗដែលទាក់ទងនឹងការបិទប្រវត្តិរូបរបស់អ្នក។

បិទប្រវត្តិរូបហ្វេសប៊ុករបស់អ្នក

វិធីងាយបំផុតដើម្បីបិទទម្រង់ហ្វេសប៊ុករបស់អ្នកគឺលុបវាចោលដោយធ្វើតាមការណែនាំដែលយើងពិពណ៌នានៅក្នុងអត្ថបទមួយទៀត។ នៅក្នុងអ្វីដែលខាងក្រោមយើងនឹងផ្តោតតែលើការកំណត់ភាពឯកជនដែលអនុញ្ញាតឱ្យអ្នកបំបែកទម្រង់របស់អ្នកឱ្យបានច្រើនតាមដែលអាចធ្វើទៅបាននិងកំណត់អន្តរកម្មរបស់អ្នកប្រើប្រាស់ផ្សេងទៀតជាមួយទំព័ររបស់អ្នក។

ព័ត៌មានបន្ថែមៈលុបគណនីហ្វេសប៊ុក

ជម្រើសទី ១៖ គេហទំព័រ

គេហទំព័រហ្វេសប៊ុកផ្លូវការមិនមានជម្រើសឯកជនច្រើនដូចបណ្តាញសង្គមដទៃទៀតទេ។ ក្នុងពេលជាមួយគ្នានេះការកំណត់ដែលមានអនុញ្ញាតឱ្យអ្នកធ្វើឱ្យស្ទ្រីមទម្រង់ស្ទើរតែទាំងស្រុងពីអ្នកប្រើប្រាស់ធនធានផ្សេងទៀតជាមួយនឹងសកម្មភាពតិចតួចបំផុត។

  1. តាមរយៈម៉ឺនុយមេនៅជ្រុងខាងស្តាំខាងលើនៃគេហទំព័រសូមចូលទៅកាន់ «ការកំណត់»។.
  2. ក្នុងករណីនេះអ្នកត្រូវប្តូរទៅផ្ទាំង "ឯកជនភាព" ។។ ការកំណត់ភាពឯកជនជាមូលដ្ឋានអាចរកបាននៅលើទំព័រនេះ។

    អានបន្ត៖ វិធីលាក់មិត្តនៅលើហ្វេសប៊ុក

    នៅជាប់ឃ្លា។ "អ្នកណាអាចឃើញការបោះពុម្ពផ្សាយរបស់អ្នក" កំណត់តម្លៃ "គ្រាន់តែខ្ញុំ" ។។ ជម្រើសអាចរកបានបន្ទាប់ពីចុចលើតំណភ្ជាប់ "កែសម្រួល" ។.

    តាមតម្រូវការនៅលើប្លុក។ "សកម្មភាពរបស់គាត់" ។ ប្រើតំណនេះ "រឹតបន្តឹងការចូលប្រើការបោះពុម្ពចាស់។ "។ នេះនឹងលាក់កំណត់ត្រាចាស់បំផុតនៅលើពេលវេលា។

    នៅក្នុងប្លុកបន្ទាប់នៅលើបន្ទាត់នីមួយៗកំណត់ជម្រើស "គ្រាន់តែខ្ញុំ" ។, មិត្ត​របស់​មិត្ត។ o "មិត្តភក្តិ" ។។ អ្នកក៏អាចការពារទម្រង់របស់អ្នកពីការស្វែងរកនៅខាងក្រៅហ្វេសប៊ុក។

  3. បន្ទាប់មកចុចលើផ្ទាំង "កាលប្បវត្តិនិងស្លាក"។ ដោយភាពស្រដៀងគ្នាជាមួយកថាខណ្ឌមុននៅលើបន្ទាត់នីមួយៗ "កាលប្បវត្តិ" ។ instalar "គ្រាន់តែខ្ញុំ" ។ ឬជម្រើសបិទផ្សេងទៀតណាមួយ។

    ដើម្បីលាក់យីហោណាមួយដោយនិយាយពីវាពីមនុស្សផ្សេងទៀត "ស្លាក" ។ ធ្វើម្តងទៀតនូវជំហានដែលមានឈ្មោះខាងលើ។ បើចាំបាច់អ្នកអាចធ្វើឱ្យមានករណីលើកលែងសម្រាប់ធាតុមួយចំនួន។

    ដើម្បីឱ្យកាន់តែអាចទុកចិត្តបានអ្នកអាចបើកការផ្ទៀងផ្ទាត់ប្រកាសដោយមានភ្ជាប់ទៅនឹងគណនីរបស់អ្នក។

  4. ផ្ទាំងសំខាន់ចុងក្រោយគឺ "ការបោះពុម្ពផ្សាយនៃការចូលប្រើជាសាធារណៈ" ។។ នៅទីនេះអ្នកមានឧបករណ៍ដើម្បីដាក់កម្រិតអ្នកប្រើប្រាស់ហ្វេសប៊ុកពីការជាវប្រវត្តិរូបរបស់អ្នកឬយោបល់របស់អ្នក។

    ប្រើការកំណត់សម្រាប់ជម្រើសនីមួយៗដើម្បីកំណត់ការដាក់កម្រិតអតិបរមាដែលអាចធ្វើទៅបាន។ មិនមានចំណុចណាមួយក្នុងការពិនិត្យមើលជម្រើសនីមួយៗដាច់ដោយឡែកពីគ្នាទេព្រោះពួកគេនិយាយម្តងទៀតលើលក្ខខណ្ឌ។

  5. អ្នកអាចលាក់ព័ត៌មានសំខាន់ទាំងអស់ពីអ្នកប្រើប្រាស់ដែលមិនមែនជាផ្នែកនៃឯកសារ "មិត្តភក្តិ" ។។ បញ្ជីមិត្តភក្តិខ្លួនឯងអាចត្រូវបានលុបចោលដោយមានការណែនាំដូចខាងក្រោម។

    អានបន្ត៖ វិធីលុបមិត្តនៅលើហ្វេសប៊ុក

    ប្រសិនបើអ្នកត្រូវការលាក់ទំព័រពីមនុស្សពីរបីនាក់នោះអ្វីដែលងាយស្រួលបំផុតគឺងាកទៅរកការទប់ស្កាត់។

    អាន​បន្ថែម: វិធីរារាំងមនុស្សម្នាក់នៅលើហ្វេសប៊ុក

វាអាចនឹងចាប់អារម្មណ៍អ្នក:  ការបិទបណ្តាញសាធារណៈនៅលើ Facebook

ជាវិធានការបន្ថែមអ្នកក៏គួរតែបិទការទទួលការជូនដំណឹងពីសកម្មភាពរបស់អ្នកដទៃចំពោះគណនីរបស់អ្នក។ នេះបញ្ចប់នីតិវិធីបិទទម្រង់។

សូមអានផងដែរ: វិធីបិទការជូនដំណឹងនៅលើហ្វេសប៊ុក

ជម្រើសទី ២៖ កម្មវិធីទូរស័ព្ទ

នីតិវិធីសម្រាប់ការផ្លាស់ប្តូរការកំណត់ភាពឯកជននៅក្នុងកម្មវិធីមិនខុសគ្នាច្រើនពីកំណែកុំព្យូទ័រទេ។ ដូចគ្នានឹងលេខផ្សេងទៀតដែរភាពខុសគ្នាសំខាន់ៗបានមកជាការរៀបចំផ្នែកផ្សេងៗគ្នានិងវត្តមាននៃធាតុកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធបន្ថែម។

  1. ចុចរូបតំណាងម៉ឺនុយនៅជ្រុងខាងស្តាំខាងលើនៃអេក្រង់ហើយរំកិលបញ្ជីនៃផ្នែកទៅ "ការកំណត់និងភាពឯកជន" ។។ ពីទីនេះទៅទំព័រ «ការកំណត់»។.
  2. បន្ទាប់មករកឃើញប្លុក "ឯកជនភាព" ។ ហើយចុច "ការកំណត់ឯកជនភាព" ។។ នេះមិនមែនជាផ្នែកតែមួយទេដែលមានការកំណត់ឯកជនភាព។

    នៅក្នុងផ្នែក "សកម្មភាពរបស់គាត់" ។ ដាក់ធាតុនីមួយៗចូល "គ្រាន់តែខ្ញុំ" ។។ នេះមិនមានសម្រាប់វ៉ារ្យ៉ង់មួយចំនួនទេ។

    ធ្វើដូចគ្នានៅលើប្លុក "តើខ្ញុំអាចរកនិងទាក់ទងអ្នកដោយរបៀបណា?"។ ដូចនៅលើគេហទំព័រនៅទីនេះអ្នកអាចបិទការស្វែងរកទម្រង់តាមរយៈម៉ាស៊ីនស្វែងរក។

  3. បន្ទាប់មកត្រលប់ទៅបញ្ជីជម្រើសទូទៅហើយបើកទំព័រ "កាលប្បវត្តិនិងស្លាក" ។។ បញ្ជាក់ជម្រើសនៅទីនេះ "គ្រាន់តែខ្ញុំ" ។ o "គ្មាននរណាម្នាក់" ។។ ប្រសិនបើអ្នកចង់បានអ្នកក៏អាចបើកការត្រួតពិនិត្យមើលប្រកាសដែលនិយាយពីទំព័ររបស់អ្នកផងដែរ។
  4. Sección “ ការបោះពុម្ពផ្សាយជាសាធារណៈ” វាជាការកំណត់មួយដើម្បីបិទប្រវត្តិរូប។ នៅទីនេះប៉ារ៉ាម៉ែត្រគឺខុសគ្នាបន្តិចបន្តួចពីឧបករណ៍មុន។ ដូច្នេះនៅក្នុងចំណុចទាំងបីការរឹតត្បិតតឹងរឹងបំផុតត្រូវបានកាត់បន្ថយទៅជាជំរើសនៃជំរើស "មិត្តភក្តិ" ។.
  5. អ្នកក៏អាចចូលទៅកាន់ទំព័រកំណត់ស្ថានភាព "លើអ៊ីនធឺណិត" ។ ហើយបិទវា។ នេះនឹងធ្វើឱ្យរាល់ពេលដែលអ្នកចូលមើលគេហទំព័រដោយអនាមិកដល់អ្នកប្រើប្រាស់ផ្សេងទៀត។
វាអាចនឹងចាប់អារម្មណ៍អ្នក:  ស្វែងរកមនុស្សនៅលើ Facebook

ដោយមិនគិតពីវិធីសាស្រ្តដែលអ្នកជ្រើសរើសវិធីសាស្រ្តទាំងអស់នៃការលុបនិងរារាំងមនុស្សលាក់ព័ត៌មាននិងសូម្បីតែការលុបប្រវត្តិរូបរបស់អ្នកគឺអាចត្រឡប់វិញបាន។ អ្នកអាចស្វែងរកព័ត៌មានអំពីបញ្ហាទាំងនេះនៅលើគេហទំព័ររបស់យើងនៅក្នុងផ្នែកសមស្រប។

យើងរីករាយដែលយើងអាចជួយអ្នកពីបញ្ហារបស់អ្នក។

រៀបរាប់ពីអ្វីដែលមិនដំណើរការសម្រាប់អ្នក។
អ្នកឯកទេសរបស់យើងនឹងព្យាយាមឆ្លើយតបឱ្យបានលឿនតាមដែលអាចធ្វើទៅបាន។

តើអត្ថបទនេះបានជួយអ្នកទេ?

អាន​បន្ថែម:
តើទំហំភីកសែលនៃសន្លឹក a4 a3 a2 a1 និង a0 មានទំហំប៉ុនណា អាស្រ័យលើ dpi
វិធីលុបគណនីហ្វេសប៊ុកដោយគ្មានលេខសម្ងាត់និងអ៊ីមែល
វិធីដើម្បីដឹងថាអ្នកណានៅពីក្រោយទម្រង់ instagram
តើធ្វើដូចម្តេចដើម្បីដឹងថាអ្នកណាលុបចោលសារនៅលើ instagram
ធ្វើ​ដូចម្តេច​ដើម្បី​ដឹង​ថា​ទូរស័ព្ទ iPhone ត្រូវ​បាន​គេ​លួច​ចូល​
វិធីតំឡើងអាយធីស៊ីធីវីនៅលើដំបងទូរទស្សន៏ភ្លើង
អ្វីដែលត្រូវធ្វើប្រសិនបើរូបភាពបាត់ពីវិចិត្រសាលនៅលើប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការ Android
Spotify បំបែក IOS 2021, របៀបដំឡើងវា?
របៀបចម្លងតំណទៅទម្រង់ instagram របស់អ្នក។
ធ្វើយ៉ាងណាទើបដឹងថាអ្នកណានៅពីក្រោយ Profile Facebook
ដោះស្រាយបញ្ហាជាមួយពន្លឺពណ៌ក្រហមនៅលើរ៉ោតទ័រ
របៀបស្វែងរកលេខសម្គាល់គណនី MI នៅលើស្មាតហ្វូន Xiaomi របស់អ្នក។
វិធីតំឡើងអាយធីស៊ីធីវីនៅលើដំបងទូរទស្សន៏ភ្លើង
របៀបផ្លាស់ប្តូរលេខសម្គាល់អ៊ីមែល Supercell
របៀប​បិទ​ប៉ុស្តិ៍ Iphone Telegram
របៀបលាក់អ្នកដែលខ្ញុំតាមដាននៅលើ instagram
របៀបជួសជុលកំហុសទាមទារឱ្យមានសកម្មភាពជាមួយគណនី Google
e_fail 0x80004005 error in Virtualbox មូលហេតុ និងដំណោះស្រាយ
របៀបដាក់ឈ្មោះរបស់អ្នកក្នុងបញ្ជី WhatsApp
របៀបលុបគណនី Shein របស់អ្នក។
ដោះស្រាយបញ្ហាជាមួយពន្លឺពណ៌ក្រហមនៅលើរ៉ោតទ័រ
តើធ្វើដូចម្តេចដើម្បីមើលចំនួនសារនៅក្នុងការសន្ទនា
របៀប​បិទ​ប៉ុស្តិ៍ Iphone Telegram
វិធីផ្ញើរូបថតឬវីដេអូដែលបំផ្លាញខ្លួនឯងនៅលើតេឡេក្រាម
របៀបទាញយករឿងហ្វេសប៊ុកពីកុំព្យូទ័រ