Hvordan sletter jeg en Facebook-konto uten passord og e-post?

Vil du vite hvordan du sletter en Facebook-konto uten passord eller e-postadresse? Kanskje du rett og slett ikke lenger ønsker å bruke Facebook-kontoen din og bestemmer deg for å slette den helt. Nedenfor beskriver vi trinnene du må følge, slik at du kan lære hvordan du sletter en Facebook-konto uten passord eller e-postadresse.

Hvordan sletter du Facebook-kontoen din?

Det er viktig å avklare forskjellen mellom å deaktivere en Facebook-konto og å slette en Facebook-konto.

Hvis du fortsetter å deaktivere Facebook-kontoen, kan du være i stand til å aktivere den igjen når som helst du ønsker det.

Du vil ikke være synlig for folk som kan søke etter deg, og de vil heller ikke se biografien din.

På samme måte, viss informasjon, for eksempel meldingene du fortsetter å sende hvis de kan fortsette å bli vist.

Sletting av Facebook-kontoen

Du kan slette en Facebook-konto når som helst. For å gjøre det må du imidlertid være logget inn i systemet . Når e-postadressen som er knyttet til Facebook-kontoen din ikke lenger er i bruk, må du derfor få tilgang til kontoen, forutsatt at du kan skrive inn riktig passord.

Hvis du ikke får tilgang til den primære e-postadressen din og har glemt passordet ditt, må du først gjenopprette tilgangen før du kan slette Facebook-kontoen din.

Fremgangsmåten for å slette en Facebook-konto uten passord og e-post.

For å slette kontoen din, må du følge disse trinnene :

Logg inn på kontoen din på hjemmesiden. Der vil du oppgi den ugyldige e-postadressen og skrive passordet, trykk "enter"

Hvis du ikke husker passordet, må du klikke der det står Glemt passordet ditt? Og skriv inn sikkerhetskoden som vises på bildet. Trykk nå "send", og trykk deretter "Jeg får ikke tilgang til kontoen min". Nå må du oppgi en ny e-postadresse i feltet som blir gitt. Og klikk "Send".

Deretter skal du klikke på lenken som sier "Angi sikkerhetskode." Dette står i meldingen som ble sendt til den nye e-postadressen som er bekreftelse. Der vil du legge inn sikkerhetskoden som ble sendt til deg av Facebook og trykke "Send".

I tilfelle du ikke husker sikkerhetskoden din, vil du trykke på lenken som indikerer "Gjenopprett kontoen din via vennene dine" i bekreftelses-e-posten. Der skriver du inn navnene på tre Facebook-venner som du kjenner personlig og som du kan ringe dem på telefon.

De vil motta en kode sendt av Facebook som de må varsle deg om

Skriv inn bekreftelseskodene i lenken i Facebook-oppfølgings-e-postmeldingen

Vent nå 24 timer før du logger på. Tilbakestill nå passordet i Glemt passordet ditt? E indikerer at lenken sendes til den nye e-postadressen.

Nå som du har tilgang til Facebook, gå til "Konto" "Kontoinnstillinger" og velg "Deaktiver konto" i alternativene.

Angi årsaken til slettingen og velg «Velg å ikke motta fremtidige e-poster fra Facebook». Klikk deretter på «Bekreft». Facebook-profilen din og all tilhørende informasjon vil da umiddelbart bli slettet fra dette sosiale nettverket.