Cum să ștergeți un cont Facebook fără parolă și e-mail?

Vrei să știi cum să ștergi un cont de Facebook fără parolă sau adresă de e-mail? Poate că pur și simplu nu mai dorești să-ți folosești contul de Facebook și decizi să-l ștergi complet. Mai jos, vom prezenta pașii de urmat pentru a afla cum să ștergi un cont de Facebook fără parolă sau adresă de e-mail.

Cum să vă ștergeți contul de Facebook?

Este important să clarificăm diferența dintre dezactivarea unui cont de Facebook și ștergerea unui cont de Facebook.

Dacă continuați să dezactivați contul Facebook, este posibil să îl puteți activa din nou în orice moment doriți.

Nu veți fi vizibil pentru persoanele care vă pot căuta și nici nu vă vor vedea biografia.

În același mod, anumite informații, cum ar fi mesajele pe care continuați să le trimiteți, dacă pot continua să fie vizualizate.

Ștergerea contului Facebook

Puteți șterge un cont de Facebook în orice moment. Totuși, pentru a face acest lucru, trebuie să fiți conectat la sistem . Prin urmare, odată ce adresa de e-mail asociată contului dvs. de Facebook nu mai este utilizată, va trebui să accesați contul, cu condiția să puteți introduce parola corectă.

Dacă nu vă puteți accesa adresa de e-mail principală și ați uitat parola, trebuie mai întâi să recuperați accesul înainte de a vă putea șterge contul de Facebook.

Pașii de urmat pentru ștergerea unui cont Facebook fără parolă și e-mail.

Pentru a vă șterge contul, trebuie să urmați acești pași :

Conectați-vă la contul dvs. pe pagina de pornire. Acolo veți introduce adresa de e-mail nevalidă și veți scrie parola, apăsați „introduceți”

În cazul în care nu vă amintiți parola, atunci trebuie să faceți clic pe unde scrie Ai uitat parola? Și acolo introduceți codul de securitate care apare în imagine. Acum apăsați „trimiteți”, apoi apăsați „Nu-mi pot accesa contul”. Acum trebuie să introduceți o nouă adresă de e-mail în câmpul care este furnizat. Și faceți clic pe „Trimiteți”.

Apoi, veți face clic pe linkul pe care scrie „Introduceți codul de securitate”. Aceasta se află în mesajul care a fost trimis la noua adresă de e-mail care este verificarea. Acolo veți introduce codul de securitate care v-a fost trimis de Facebook și apăsați „Trimite”.

În cazul în care nu vă amintiți codul de securitate, veți apăsa linkul care indică „Recuperați-vă contul prin prietenii dvs.” în e-mailul de verificare. Acolo, introduceți numele a trei prieteni de pe Facebook pe care îi cunoașteți personal și pe care îi puteți apela la telefon.

Aceștia vor primi un cod trimis de Facebook că trebuie să vă anunțe

Introduceți codurile de verificare în linkul din e-mailul de urmărire Facebook

Acum așteptați 24 de ore înainte de a vă conecta. Acum resetați parola în Ați uitat parola? E indică faptul că linkul este trimis la noua adresă de e-mail.

Acum că puteți accesa Facebook, accesați „Cont” „Setări cont”, alegeți „Dezactivați contul” în opțiuni.

Indicați motivul ștergerii și selectați „Renunțați la primirea viitoarelor e-mailuri de la Facebook”. Apoi faceți clic pe „Confirmare”. Profilul dvs. de Facebook și toate informațiile asociate vor fi apoi șterse imediat de pe această rețea socială.