3 cara pikeun nganonaktifkeun AdBlock di Google Chrome

Seueur pangguna terang sapertos épéktip anu épéktip pikeun browser Google Chrome salaku AdBlock. Penyuluhan ieu ngabébaskeun pangguna sacara lengkep tina ningalikeun iklan dina sababaraha sumber wéb. Nanging, dina hal ieu kami bakal ngémutan kaayaan nalika diperyogikeun pikeun ngaktipkeun tampilan iklan dina AdBlock.

Seueur sumber wéb anu parantos diajar ngungkulan pameungpeuk iklan: pikeun ieu, aksés ka halaman wéb lengkep diblokir atanapi sababaraha rupa larangan muncul; contona, nalika nonton pilem online, kualitas na moal tiasa ditingkatkeun. Hiji-hijina jalan pikeun batesan nyaéta nganonaktifkeun AdBlock.

Kumaha nganonaktipkeun extension AdBlock?

Aya tilu pilihan dina extension AdBlock pikeun ngaktipkeun tampilan iklan, masing-masingna bakal cocog gumantung kana kaayaan anjeun.

Metode 1: Pareuman AdBlock dina kaca ayeuna

Pencét dina ikon AdBlock di belah katuhu luhur Google Chrome teras pilih «Entong lumpat dina halaman ieu».

Dina instan salajengna, halaman bakal dimuat deui sareng tampilan iklanna bakal diaktipkeun.

Metode 2: Pareuman pariwara pikeun situs anu dipilih

Pencét dina ikon AdBlock sareng tina menu anu nembongan, pilih "Entong dijalankeun dina halaman domain ieu.".

Layar konfirmasi bakal muncul dimana anjeun kedah mencét tombol na. "Ngaluarkeun"..

Halaman bakal otomatis dimuat deui, saatos éta sadayana iklan pikeun situs anu kapilih bakal ditayangkeun.

Metode 3: Pareuman ekstensi lengkep

Upami anjeun kedah samentawis ngagantungkeun AdBlock, pikeun ieu anjeun kedah, deui, pencét dina tombol ménu browser sareng dina ménu anu nembongan, pencét dina tombol "Gantungkeun AdBlock"..

Pikeun ngaktipkeun deui Adblock, anjeun kedah pencét tombol na Tombol "Reactivate AdBlock".

Kami arepkeun rekomendasi dina tulisan ieu parantos ngabantosan anjeun.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?