Hurungkeun sora dina Zoom dina telepon anjeun

Hurungkeun sora dina Zoom dina telepon anjeun

Aktipkeun sora asup

Sacara standar, sora naon waé anu asup dina Zoom dina telepon sélulér anjeun otomatis dihurungkeun henteu paduli kaayaan setélan internal aplikasi, tapi tiasa dipareuman salami sési komunikasi, sanaos ku ngahaja mencét tombol anu aya. Ogé, ulah hilap ngeunaan pungsi alat éta sorangan, sabab seueur pangguna ngahaja ngajempékeun sababaraha sumber sora sacara rutin.

Métode 1: Konférénsi Setup

    1. Upami anjeun tiasa ngadangu anu nelepon nalika nelepon, tapi anjeun teu tiasa ngadangu saha waé, ketok ikon spiker di sisi kénca tulbar luhur pikeun ngaktipkeun spiker telepon. Anjeun oge bisa nahan alat nepi ka ceuli jeung make speaker conversational, nu bakal jalan boh lamun aplikasi jeung alat jalan bener.
    2. Henteuna ikon anu dituduhkeun, ogé henteu tiasa dianggo sadaya sumber audio sareng mikropon, tiasa dilereskeun ku mencét kenop "Sambungkeun sora." di sisi kénca toolbar handap. Nalika anjeun nganggo pungsi ieu, jandela tambahan bakal muncul dina layar dimana anjeun kedah milih "Wi-Fi atanapi ngirim data sélulér" sareng saatos nerapkeun setélan, aktipkeun mikropon sacara manual upami diperyogikeun.

    1. Beda sareng pamilon normal dina konperénsi, unggal pamimpin tiasa mangaruhan sora pangguna sanés, sanaos tanpa alat pikeun maksa mikropon. Pikeun ngagunakeun hak husus, pencét tombol di bagean handap layar "Peserta".Pilih pangguna anu anjeun hoyong ngadangukeun sareng dina jandela pop-up pencét pilihan "Tanyakeun".Sarupa dina kaca sarua. "Peserta". Anjeun tiasa ngagedean ménu "..." di sisi katuhu layar tur pilih "Taroskeun sadayana pikeun hurungkeun sora". Dina boh kasus, unggal pamaké nu geus dipenta pikeun ngahurungkeun mikropon bakal nampa béwara kalawan pilihan pikeun ngahurungkeun kaluar sora pikeun sakabéh nu nelepon.

Ogé, perhatikeun yén tina ménu "Tiiseun kanggo sadayana" anjeun tiasa ngaktipkeun pungsi "Ngidinan pamilon ngaktipkeun sorana"nu, sakali ditumpurkeun, bakal nyegah sakabeh pamilon lian ti host tina ngahurungkeun mikropon maranéhna. Janten upami pangguna ngawadul ngeunaan larangan, pastikeun pikeun pariksa bagian ieu tina setélan, atanapi sahenteuna ngirim béwara anu kacatet di luhur ngeunaan ngaktifkeun, anu otomatis bakal muka kamungkinan parobahan kaayaan mikropon.

Metode 2: Setélan Sistem

Upami anjeun henteu tiasa ngaktipkeun sora Zoom anu asup ku cara ngarobih setélan aplikasi, masalahna paling dipikaresep disababkeun ku setélan sistem operasi anu salah atanapi gangguan fungsi alat. Seuseueurna waktos panyabab utama nyaéta modeu jempé, hal anu biasana lumangsung dina iPhones sareng OnePlus, dimana aya switch mode fisik, atanapi tingkat volume rendah.

Maca deui: Naon anu kudu dilakukeun upami anjeun leungit sora dina Android atanapi ios

Saatos ngarobih setélan sistem kalayan leres, pastikeun pikeun nguji operasi alat ku ngajalankeun aplikasi anu sanés atanapi nelepon tés ku cara anu gampang. Upami teu aya sora dina aplikasi naon waé, anjeun tiasa ngalakukeun reset atanapi langsung ngahubungi pusat layanan, upami henteu ngan cabut sareng pasang deui Zoom.

Hurungkeun mikropon

Anjeun tiasa ngaktifkeun mikropon anjeun nyalira dina Zoom dina telepon anjeun ngalangkungan setélan internal aplikasi atanapi nganggo pilihan khusus dina layar konperénsi utama. Punten dicatet yén panyipta sauran grup tiasa maksa maksakeun larangan dina streaming audio ku pangguna sanés, anu henteu tiasa dihindari ku nyalira.

Maca deui: Kumaha cara ngaktipkeun mikropon dina zum telepon anjeun

Tong hilap ngeunaan setélan sistem operasi anu tiasa nyegah mikropon dihurungkeun, contona, upami anjeun milih pilihan salami sambungan munggaran. "Pareuman". dina pesen pamakéan sora. Hanjakal, kumaha oge, teu mungkin pikeun ngarobah sumber sora standar dina alat nu bagerak, jadi sanajan dina layar casts, sora sistem pihak-katilu moal diputer.

Kami bungah yén kami tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu anjeun henteu acan laksanakeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

 


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online