Akun Instagram dinonaktipkeun: kumaha carana cageur

Kanggo sababaraha alesan, anjeun panginten henteu tiasa ngaksés akun Instagram anjeun. Instagram. Dina hal ieu, dina kalolobaan kasus, ulah panik sabab, sakumaha dina sagalana, aya solusi. Husus, nalika anjeun nampi béja ngeunaan akun Instagram anjeun cacadéta normal ngarasa overwhelmed sarta teu nyaho kumaha carana lumangsungna. Nanging, aya sababaraha cara pikeun ngabéréskeun masalah ieu, sareng mangpaat pikeun terang sadayana.

Ku sabab kitu, di QuimeraRevo, kami parantos nyiptakeun pituduh khusus dimana kami nungtun anjeun, léngkah-léngkah, supados anjeun ngartos kumaha lampah upami aya Akun Instagram dinonaktipkeun sareng kumaha gampangna pulih.

Inpormasi awal

Sacara umum, nalika akun Instagram dinonaktipkeun, éta kusabab aranjeunna gaduh bajakan Sarat pamakéan Instagram. Salaku tambahan, nalika hiji akun dinonaktipkeun, Instagram bakal neraskeun ngaleungitkeun saatos sababaraha waktos Dinten 30.

Ku sabab kitu, kami nyarankeun yén anjeun gancang-gancang pikeun ngalereskeun masalah sateuacan dinten-dinten kadaluwarsa. Ogé, anjeun kedah ngarujuk kana syarat pamakean on Instagram pikeun leuwih jéntré ngeunaan cara kalakuanana dina jaringan sosial jeung sugan meunang ide naha akun anjeun geus dinonaktipkeun.

Kumaha cageur akun Instagram anu dinonaktipkeun

Aya sababaraha cara pikeun nyobian cageur akun Instagram anu dinonaktipkeun. Kami ajak anjeun nuturkeun unggal prosedur di handap ieu pikeun ningkatkeun kasempetan anjeun nampi réspon pas mungkin.

Pariksa surelek

Anu mimiti, nalika anjeun sadar yén anjeun teu tiasa ngaksés Instagram, anjeun kedah parios ayana kamungkinan mail éléktronik dikirim ku tim rojongan, nu bisa ngandung alesan pikeun aksi ieu. Henteu émut kana email anu dihubungkeun sareng akun Instagram anjeun?

  • Dibuka Instagram dina telepon sélulér anjeun
  • Buka bagian dedicated ka anjeun keureutan
  • Pencét ikon tilu garis di pojok katuhu luhur pikeun ngaksés ménu.
  • Teras teraskeun sareng setélan > rekening > Información pribadi
  • Dina layar hareup, anjeun bakal manggihan nualamat email numbu ka akun Instagram Anjeun dinonaktipkeun

Kirimkeun formulir pamulihan

Pikeun cageur akun Instagram dinonaktipkeun, eta oge bisa jadi mangpaat pikeun ngirim a formulir recovery ka tim rojongan, ngarah bisa meunang informasi jeung kamungkinan ngabéréskeun masalah dina sababaraha jam.

  • Buka website resmi tina Instagram dedicated ka akun ditumpurkeun
  • lebet kana inpormasi anu diperyogikeunkayaning ngaran hareup jeung tukang, alamat surélék numbu ka akun, ngaran pamaké Instagram jeung nomer telepon
  • Nangtukeun anu alesan tina pamundut
  • Tepok ngirim

Kontak kana bantosan

Salah sahiji metodeu klasik pikeun ngadopsi upami aya masalah sareng layanan online, dina hal ieu jaringan sosial, nyaéta ngahubungi bantosan. Malah lamun akun anjeun ditumpurkeun, eta bisa jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun nyarita kalawan a operatorbisa nepikeun masalah jeung manggihan solusi babarengan. Pikeun ngahubungi Instagram, anjeun tiasa ngirim email ka alamatna support@instagram.com o phish@instagram.com. Bisa oge mantuan nelepon nomer (650) 543-4800.

Kumaha cara ngajantenkeun akun Instagram anjeun langkung aman

Naha anjeun curiga yén aya anu nga-hack akun Instagram anjeun sareng anjeun henteu kedah nyalahkeun? Upami kitu, kami nyarankeun yén anjeun nyandak sababaraha tindakan ukuran kaamanansupados akun anjeun teu tiasa dilanggar sareng langkung aman.

  • sandi robahDina hal disangka aksés ilegal, hal kahiji anu kudu dipigawé nyaéta ngarobah sandi jeung megatkeun akun ti sadaya alat. Jang ngalampahkeun ieu, buka profil Instagram anjeun, klik dina ikon jeung tilu garis pikeun ngakses menu, lajeng on Setélan> Kaamanan> Sandi
  • Aktipkeun auténtikasi dua-faktorIeu mangrupikeun fitur anu penting pisan anu ngajantenkeun akun anjeun langkung aman, sabab anjeun kedah ngalebetkeun kode anu ditampi ku SMS atanapi email salian ti kapercayaan biasa anjeun pikeun ngakses akun anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, buka profil Instagram anjeun, klik dina ikon jeung tilu garis pikeun ngakses menu, lajeng on Setélan> Kaamanan> Auténtikasi dua faktor
  • Cabut aksés ka aplikasi pihak katilu anu curigaSok janten ide anu sae pikeun pariksa aplikasi mana anu gaduh aksés kana akun Instagram anjeun supados anjeun tiasa ngahapus anu curiga. Jang ngalampahkeun ieu, buka profil Instagram anjeun, klik dina ikon jeung tilu garis pikeun ngakses menu, lajeng on Setélan> Kaamanan> Aplikasi sareng situs wébjanten tingali dina aplikasi

Mamang atanapi masalah? Kami ngabantosan anjeun

Inget pikeun ngalanggan kami Saluran YouTube pikeun ningali pidéo sareng ulasan sanésna. Upami anjeun hoyong anu mutahir, langganan kami Saluran Telegram e tuturkeun kami dina instagram. Upami anjeun hoyong nampi dukungan kanggo patalékan atanapi masalah, langganan kami Komunitas Facebook o ngahubungan kami on Instagram. Entong hilap yén kami ogé parantos nyiptakeun mesin pencari nawaran anu pinuh ku kupon éksklusif sareng promosi pangsaéna dina wéb!