édisi kawates langka produk apel

Édisi kawates produk apel anu jarang Kamungkinan anjeun tiasa mésér barang-barang ieu sareng ukuran kasaimbangan akun bank anjeun henteu penting pisan di dieu. Sanes kahayang pikeun nyéépkeun taun milarian sareng tawar-menawar sareng kolektor: sababaraha objék ngan ukur ditungtungan ku sababaraha anu dipilih. ♥ ON…

baca leuwih

13 fakta mahiwal ngeunaan sajarah industri komputer

13 fakta mahiwal ngeunaan sajarah industri komputer Kadang-kadang téhnologi mucunghul, tumuwuh sarta disappears alesan pisan aneh. Kajadian anu paling pikaresepeun "dina subjek" dikumpulkeun dina pilihan urang. Téknologi Wi-Fi asalna tina béntang Hollywood Hedy Lamarr nyaéta diva pilem anu kasohor ti…

baca leuwih

"Torn Travelers" ku Bruno Catalano: carita balik patung unik

"Torn Travelers" ku Bruno Catalano: carita di balik patung unik Saha waé anu ningali kreasi seni ieu moal tiasa hilap. « Wisatawan Bruno Catalano mangrupikeun puluhan patung anu luar biasa, anu bagian-bagian anu penting sacara harfiah dirobek. Ieu endah kumaha luhur nahan nepi! Nanging, ieu mangrupikeun "trik" ...

baca leuwih

11 pamanggihan metot pikeun kaséhatan, imah jeung luang

11 panemuan anu pikaresepeun pikeun kaséhatan, bumi sareng luang Manusa mangrupikeun mahluk anu licik, pengkuh sareng puguh dina waktos anu sami. Nalika urang nyanghareupan masalah anu sanés, urang langkung milih henteu sangsara sareng sabar, tapi milarian jalan alternatif pikeun ngarengsekeunana. Aranjeunna mindeng heran kreatif. Kolektor Sampah Vakum Sababaraha jalma nyapu remah-remah…

baca leuwih

Campuran atanapi malt: naon anu langkung saé mésér?

Campuran atanapi malt: naon anu langkung saé mésér? Tumuwuhna kamakmuran urang ogé mangaruhan kana pilihan inuman alkohol. Salian vodka tradisional jeung anggur, loba metot sarta kadang malah varian aheng geus lila muncul dina rak. Wiski geus miboga popularitas husus. Éta henteu rusiah ...

baca leuwih

Naha kantong teh tiasa diseduh langkung ti sakali?

Naha kantong teh tiasa diseduh langkung ti sakali? Kantong teh geus jadi penemuan pisan mangpaat, nu ngidinan Anjeun pikeun gancang nyiapkeun inuman nikmat jeung obat kuat. Sarta bari sachet nu dianggap disposable, euweuh nyegah anjeun ngagunakeun deui jeung deui. Henteu aya rahasia yén seueur urang ...

baca leuwih

4 Pausahaan Komputer Legendaris Dijieun ku Dua Jalma

4 Pausahaan Komputer Legendaris Diciptakeun ku Dua Jalma Pausahaan anu kasohor di dunya tiasa diciptakeun ku ngan hiji jalma… apel, eBay jeung Twitter bukti ieu. Kumaha jalma-jalma suksés pendak sareng kumaha aranjeunna damel babarengan pikeun ngahontal kasuksésan…

baca leuwih

Aya 16 bunderan dina gambar ieu, anjeun tiasa ningali éta?

Aya 16 bunderan dina gambar ieu, anjeun tiasa ningali aranjeunna? Pamaké Reddit anu namina NLS83 parantos masangkeun ilusi optik-fotografis anu luar biasa anu bakal ngajantenkeun anjeun neuteup layar anjeun salami sababaraha jam, tapi sakali anjeun ningali naon anu aya di handapeun seueur garis sareng pigura, anjeun moal tiasa "ningali" gambar. ♥ ON TOPIK: Naon susecki, ...

baca leuwih

15 jasa Google anu mangpaat anu anjeun teu acan terang

15 Ladenan Google Mangpaat Anu Anjeun Henteu Apal Ngeunaan Google nawiskeun sajumlah ageung jasa, sareng sakapeung sesah pikeun ngalacak sadayana. Nalika pengumuman pikeun jasa utama sapertos Google Photos kéngingkeun liputan média, produk anu langkung alit teu kapendak. Anjeun panginten parantos wawuh sareng sababaraha jasa anu dijelaskeun di handap ieu,…

baca leuwih

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun sareng monitor anu lami? 12 gagasan

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun sareng monitor anu lami? 12 gagasan Téknologi robah jadi gancang yén gadget sakali revolusioner malah teu boga waktu pikeun ngahontal tungtung hirup mangpaat maranéhanana, jadi hiji tong sampah teu perlu jeung habitat pikeun spiders. Éléktronik anu henteu dianggo mangrupikeun panyawat dunya modéren. Éta kamungkinan…

baca leuwih

USB-C sareng Thunderbolt 3: naon bedana?

USB-C sareng Thunderbolt 3: naon bédana? Pikeun anu henteu terang, duanana USB-C sareng Thunderbolt 3 sami, sabab duanana gaduh konektor dua arah, hartosna anjeun moal tiasa salah nyambungkeun kabel. Tapi aya bédana antara dua. ♥ ON TOPIK: Unclutter for Mac review: The clipboard pangalusna ...

baca leuwih

50 tips universal pikeun kasuksésan bisnis

50 Tip Universal pikeun Kasuksesan Usaha Unggal pangusaha anu suksés gaduh rahasia sorangan pikeun ngahontal kasuksésan bisnis, tapi aya tip universal anu dianggo pikeun ampir saha waé dina widang naon waé. Business Insider parantos nyusun daptar tip pikeun suksés. ♥ ON TOPIK: Naha kecerdasan intelijen mangaruhan kana…

baca leuwih

Top 10 Conto Logos Usaha Ridiculous

Top 10 Conto Logos Usaha Konyol Pamasar sareng desainer mangrupikeun jalma kreatif, anu hartosna aranjeunna henteu salawasna tiasa kritis kana kréativitas sorangan. Ieu, babarengan jeung kolusi manajer maranéhanana, ngabalukarkeun sagala rupa kaayaan panasaran. Tinjauan dinten ieu kalebet logo perusahaan ...

baca leuwih

nu hadé pikeun leungitna beurat jeung kaséhatan?

nu hadé pikeun leungitna beurat jeung kaséhatan? Kiwari, ngajaga gaya hirup séhat mangrupikeun tren anu panas. Nanging, éta saé kusabab anjeun ningali sareng ngajaga bentuk fisik anjeun. Henteu hese pikeun ngamimitian: sadayana tiasa ngalakukeun balapan pondok. Sareng sanajan sesah, sahenteuna ...

baca leuwih

5 Cara Nyepetkeun Speaker iPhone

5 Cara Pikeun Ngadamel Speaker iPhone Langkung Nyaring Seueur jalma dina kaayaan mendakan yén spiker Bluetoothna ditinggalkeun di bumi nalika nuju iinditan. Atanapi, contona, nalika tuang tuangeun tuang, pangguna nyobian ngadangukeun podcast tapi teu tiasa ngadangu nanaon...

baca leuwih

Sapédah munggaran: sajarah sapédah

Sapédah munggaran: sajarah sapédah Di dunya ayeuna, sapédah mangrupikeun salah sahiji alat transportasi anu pang populerna. Sareng teu heran: mesinna rélatif hampang, ukuranana kompak, teu aya suluh, ramah lingkungan sareng aman. ♥ ON TOPIK: Aya 16 bunderan dina gambar ieu, anjeun tiasa…

baca leuwih

rusiah quest anjeun bisa jadi teu nyaho

Rahasia milarian anu anjeun henteu terang Upami anjeun parantos lami nganggo macOS, sigana anjeun parantos biasa milarian Spotlight, anu matak ngagampangkeun milarian ampir sadaya file dina drive Mac anjeun. Dina artikel ieu, urang bakal nutupan sababaraha tips mantuan pikeun mantuan Anjeun berinteraksi sareng pilarian Spotlight. ♥…

baca leuwih

Kumaha Pilih (Sorot) Payil dina Mac (macOS): 4 Cara

Kumaha Pilih (Sorot) Payil dina Mac (macOS): 4 Cara Paling - upami henteu ampir sadayana - interaksi sareng file dina Mac lumangsung dina aplikasi Finder khusus. Tangtosna, hal-hal dasar sapertos "pilih sareng salin / témpél" wawuh ka sadaya pangguna. Tapi sistem operasi apel ogé nawiskeun seueur…

baca leuwih

Tinjauan Makalah, Mangga pikeun iPhone sareng iPad:

Makalah, Punten pikeun ulasan iPhone sareng iPad: Hayu urang nyanghareupan éta, pedaran ringkes ngeunaan kaulinan ieu henteu pikaresepeun pisan. Naon anu ditawarkeunana? Coba maénkeun peran sekretaris sareng nungkulan persetujuan atanapi panolakan. Anu paduli ngeunaan éta? Jalma-jalma balik ti pagawéan sareng ulin kanggo ngaganggu, sanés ngahirupkeun deui…

baca leuwih

Naha leres gajah sieun ku beurit?

Naha leres gajah sieun ku beurit? Ieu kanyataan yén sadaya jelema weruh ti budak leutik. Pasti sigana aneh, tapi aya sababaraha hal sapertos dina kahirupan urang? Kanggo sababaraha alesan anu misterius, gajah sieun ku beurit. Ieu kedah disebatkeun yén kanyataan héran ieu parantos dilaporkeun ku ...

baca leuwih

Situs tina wreck tina Titanic: koordinat pasti dina peta

Situs tina shipwreck Titanic: koordinat pasti dina peta Carita ieu ngajempolan dunya dina poé na. Kanyataanna, gema na bisa kadéngé malah kiwari. Tur aya hal simbolis ngeunaan sinking tina Titanic. Dina awal abad ka-XNUMX, téknologi parantos ningkat sareng manusa sigana percaya yén dirina mangrupikeun panakluk alam. …

baca leuwih

Naha isuk-isuk hayam kongkorongok?

Naha isuk-isuk hayam kongkorongok? Seuseueurna isuk-isuk pikeun jalma anu cicing di padésan dimimitian ku sora hayam jago. Leres, éta langkung awal tibatan anu dipikahoyong, tapi kumaha urang tiasa nolak hukum alam? Tapi naha hayam jago mimiti kokok...

baca leuwih

naha anjeun kedah nganggo fungsi ieu

naha anjeun kedah nganggo fitur ieu Nalika sababaraha pangguna sareng perusahaan ngajaga inpormasi pribadi anjeun aman, anu sanés ngahijikeun éta ku sababaraha cara pikeun dijual. Henteu ngan ukur cybercriminals individu anu peryogi inpormasi pribadi pikeun maok artos: perusahaan ageung maén kaulinan anu langkung ageung. ♥…

baca leuwih

Forsaken Lands pikeun iPhone jeung iPad

Lands Forsaken pikeun iPhone jeung iPad Sababaraha pamekar game mobile hariwang teuing ngeunaan meunang kreasi maranéhna pikeun pamaké. Aranjeunna nyadiakeun aranjeunna kalayan parentah lengthy sarta tutorials nu teu bisa mecat tanpa maca nepi ka ahir, sahingga lengkep discouraging anjeun ti maén game. Di tengah-tengah longsoran inpormasi ieu, ...

baca leuwih

Alesan kunaon anjeun gaduh sakedik pisan babaturan

Alesan kunaon anjeun gaduh sakedik pisan babaturan Naha anjeun ngarasa teu aya anu diajak ngobrol? Naha email otomatis ngan ukur ngabagéakeun anjeun nalika ulang taun anjeun? Sigana nu geus leungit sobat anjeun dina sababaraha cara inadvertent. Aya naon? Psikolog sareng psikoterapis Amy Morin ngajelaskeun éta. 1. Anjeun ngawadul unggal waktos Nalika anjeun…

baca leuwih

Hotkeys dina Safari dina macOS anu anjeun henteu terang

Hotkeys dina Safari dina macOS anjeun moal terang upami anjeun hoyong nganggo browser Safari pikeun Mac sacara langkung produktif, ieu mangrupikeun belasan potong kompas keyboard anu bakal nyepetkeun browsing wéb anjeun. Utamana mangpaat pikeun terang potong kompas keyboard ieu nalika anjeun teu gaduh beurit. ♥…

baca leuwih

Agen A pikeun iPhone jeung iPad: kaulinan teka-teki nenjo stylish

Agén A pikeun iPhone sareng iPad: Kaulinan Teka-teki Teka-teki Bergaya anu hasilna ngajadikeun anjeun sacara radikal nimbang-nimbang deui kumaha perasaan anjeun ngeunaan aranjeunna sacara gembleng sering gaduh was-was anu leres. Ieu conto. Agen A pikeun iPhone sareng iPad, dugi ka tungtungna, mangrupikeun kaulinan teka-teki titik sareng…

baca leuwih

Naon ari sinetron jeung kunaon disebut kitu?

Naon ari sinetron jeung kunaon disebut kitu? Dina ahir 80s, aya loba anyar dina kahirupan warga Soviét. Salah sahiji ciri khas jaman éta nyaéta "sinetron" anu saluran televisi urang mimiti disiarkeun sacara aktip. Ngaran gancang nyangkut kana runtuyan ...

baca leuwih

ngalakukeun? Kabéh ngeunaan tightness

ngalakukeun? Sadayana ngeunaan waterproofing Telepon sélulér mangrupikeun bagian integral tina kahirupan urang anu anjeun ngarepkeun anjeun moal pernah ngantep éta kaluar tina panangan anjeun. Tangtosna, sumber inpormasi sareng eusi multimédia anu aya pentingna, tapi sering dianggo ogé ngagaduhan résiko anu tangtu. Contona, iPhone anjeun, kawas telepon sejenna, ...

baca leuwih

100 Pilem Anu Kéngingkeun Duit Panglobana

100 Pilem Anu Ngahasilkeun Duit Pangageungna Industri hiburan parantos lami janten bisnis anu nguntungkeun pisan. Jalma-jalma daék mayar pikeun gaduh waktos anu pikaresepeun sareng pikaresepeun. Saprak awal bioskop, widang ieu geus dipikaresep ku masarakat. Sanaos pilem munggaran dina warna bodas sareng…

baca leuwih