Kumaha cageur konci produk dina Windows 11

Kumaha cageur konci produk dina Windows 11

Kumaha cageur konci produk dina Windows 11 Konci Produk mangrupikeun kode alfanumerik anu ngaidentipikasi lisénsi asli. Konci produk ogé dianggo pikeun ngaktipkeun Windows, sistem operasi Microsoft. Upami kodeu ieu leungit, meureun aya masalah pikeun ngaktipkeun sistem operasi saatos, contona, mulangkeun… baca leuwih

Modeu Windows 11 S: naon éta sareng kumaha mareuman atanapi ngaktipkeunana

Modeu Windows 11 S: naon éta sareng kumaha mareuman atanapi ngaktipkeunana

Modeu Windows 11 S: naon éta sareng kumaha nganonaktipkeun atanapi ngaktifkeunana Kaamanan komputer ayeuna mangrupikeun peran anu penting dina kahirupan urang. Ieu kumaha raksasa sapertos Microsoft ogé ngartos éta, anu parantos ngahijikeun kana vérsi panganyarna na Windows 11 sistem operasi mode anu dirarancang khusus pikeun ningkatkeun kaamanan sareng… baca leuwih

Kumaha carana ngarobih HEIC ka JPG

Kumaha carana ngarobih HEIC ka JPG

Kumaha carana ngarobah HEIC ka JPG Dina versi panganyarna tina ios, Apple geus mutuskeun pikeun ngarobah format standar poto nu dicandak ngaliwatan iPhone. format geus robah tina Palasik ".jpg" ka leuwih kompleks ".HEIC". Format ieu tiasa ngajamin kualitas poto anu luhur pisan, bari ngandung… baca leuwih

Kumaha cabut uninstall aplikasi dina Windows 11

Kumaha cabut uninstall aplikasi dina Windows 11

Kumaha uninstall aplikasi dina Windows 11 .Microsoft geus resmi dibuka sistem operasi anyar na: Windows 11. Sistem operasi ieu brings kalawan eta loba fitur anyar, kitu ogé panganteur lengkep revolutionized dibandingkeun jaman baheula. Salah sahiji titik anu paling dipikaresep ku pangguna nyaéta kumaha carana ngahapus aplikasi dina Windows 11. Naha éta bakal tetep… baca leuwih

Kumaha unsubscribe tina saluran pidéo Perdana

Kumaha unsubscribe tina saluran pidéo Perdana

Kumaha ngabatalkeun langganan saluran pidéo Perdana Diantara rupa-rupa platform streaming anu ayeuna beredar nyaéta jasa anu ditawarkeun ku raksasa e-commerce Amazon: Prime Video. Anu terakhir, kalebet dina langganan Amazon PrimeAmazon Prime, nawiskeun pangguna katalog anu lega sareng terus-terusan diropéa… baca leuwih

Kumaha milarian kecap akses Wi-Fi dina Windows 11

Kumaha milarian kecap akses Wi-Fi dina Windows 11

Kumaha Milarian Sandi Wi-Fi dina Windows 11 Sabaraha kali anjeun mendakan diri anjeun nganggo kecap konci Wi-Fi anu leungit sareng teu tiasa uih deui? Hanjakal, masalah ieu mangaruhan loba pamaké, anu méakkeun loba waktu nyobian cageur konci kaamanan maranéhanana. Nanging, aya sababaraha metode anu tiasa ngabantosan anjeun… baca leuwih

Kumaha ningali anu resep dina Instagram

Kumaha ningali anu resep dina Instagram

Kumaha ningali anu resep dina Instagram Kusabab anjeun parantos nganggo jaringan sosial fotografi populér pikeun sababaraha waktos, anjeun hoyong ngaksés sajarah sadaya "resep" anu disimpen dina posisi anu béda anu katingali. Dina pituduh ayeuna, di QuimeraRevo kami bakal ngajelaskeun sacara khusus kumaha ningali anu kuring resep dina Instagram tina komputer, smartphone sareng… baca leuwih

Kumaha mupus apdet sistem dina Windows 11

Kumaha mupus apdet sistem dina Windows 11

Kumaha Nyahpasangkeun Apdet Sistem dina Windows 11 Pembaruan kana sistem operasi sok penting sabab henteu ngan ukur ngenalkeun fitur-fitur anyar tapi ogé ngabantosan tetep aman sareng dipercaya. Sanajan kitu, ieu bisa jadi teu salawasna jadi bebeneran mutlak, sakumaha dipikanyaho yén meureun aya kasus dimana ... baca leuwih

Kumaha nonton TV langsung sareng Amazon Fire TV

Kumaha nonton TV langsung sareng Amazon Fire TV

Kumaha nonton TV langsung sareng Amazon Fire TV Amazon parantos ngenalkeun fitur énggal anu tiasa mangpaat pikeun seueur pangguna. Upami anjeun ngaluncurkeun Amazon Fire TV anjeun, anjeun bakal perhatikeun bagian énggal: Live. Bagian ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun lalajo rupa saluran live, kaasup Rai! Jelas, sapertos dina kasus anu sanés ... baca leuwih

Kumaha cageur poto dihapus tina PC jeung 4DDiG Data Recovery

Kumaha cageur poto dihapus tina PC jeung 4DDiG Data Recovery

Kumaha Pulihkeun Poto anu Dihapus tina PC sareng Pamulihan Data 4DDiG Upami anjeun maca pituduh ieu, sigana anjeun gaduh masalah sareng PC atanapi Mac anjeun sareng anjeun teu gaduh waktos kanggo miceunan. Sering pisan, pangguna ngahubungi kami pikeun terang kumaha cageur poto anu dihapus tina PC, sareng diantara seueur program pamulihan… baca leuwih

Kumaha carana ngarobah dana Google

Kumaha carana ngarobah dana Google

Kumaha cara ngarobah latar tukang Google Personalisasi parantos maénkeun peran anu penting dina ngagunakeun alat sorangan, tapi henteu ngan ukur. Nyatana, bahkan dina kasus browser anjeun tiasa nyaluyukeun layar sareng sadaya anu aya hubunganana sareng kabutuhan anjeun, ku kituna anjeun tiasa nyiptakeun… baca leuwih

Kumaha cara tuang layar ka Amazon Fire TV Stick

Kumaha cara tuang layar ka Amazon Fire TV Stick

Kumaha Matak Layar kana Amazon Fire TV Stick Naha anjeun kedah tuang layar kana Amazon Fire TV Stick anjeun? Upami kitu, anjeun kedah terang yén operasi ieu leres-leres mungkin, salami anjeun nuturkeun prosedur anu leres gumantung kana alat anu dianggo. Sakumaha anjeun tiasa tingali, nganggo PC Windows atanapi telepon sélulér Android, éta… baca leuwih

Slow Microsoft Egde: Solusi sareng Kumaha Ngagancangkeunna

Slow Microsoft Egde: Solusi sareng Kumaha Ngagancangkeunna

Slow Microsoft Egde: Solusi sareng Kumaha Ngagancangkeun Inpormasi Latar Ngaronjatkeun tina Windows 10 ka Windows 11 gratis. Kukituna, pikeun tiasa ningkatkeun, penting pikeun gaduh lisénsi 100% asli sareng asli Windows 10. Kami sadar yén ngagaleuh lisénsi asli dina halaman wéb Microsoft ... baca leuwih

Layar Android beku: Kumaha Fix

Layar Android beku: Kumaha Fix

Layar Android Beku: Kumaha Ngalereskeun Émut kecap konci anjeun sareng kodeu muka konci henteu gampang, sareng tiasa kajantenan sababaraha gangguan anu nyababkeun éta hésé diinget. Dina kalolobaan telepon sélulér, anjeun ngan ukur gaduh lima usaha pikeun nebak sandi, sareng upami anjeun henteu tiasa nebak, anjeun tiasa uih deui ... baca leuwih

Kumaha cara ngosongkeun rohangan dina Poto Google

Kumaha cara ngosongkeun rohangan dina Poto Google

Kumaha ngosongkeun rohangan dina Poto Google Ti saprak iraha? Google parantos ngumumkeun parobahan dina rohangan panyimpen jasa panyimpen online na, sadaya pangguna nyobian ngimbangan éta, dasarna ku dua cara: ngalanggan pikeun ningkatkeun rohangan panyimpen anu sayogi, atanapi mupus sadaya file anu teu dipikabutuh pikeun masihan rohangan pikeun anu sanés. Dina hal… baca leuwih

Kumaha Jieun Tanggapan Alexa Adat

Kumaha Jieun Tanggapan Alexa Adat

Kumaha cara nyiptakeun réspon pribadi ti Alexa Ayeuna, asisten sora Asisten sora parantos ngahontal tingkat kecerdasan buatan anu luar biasa, masihan ruang lingkup imajinasi pangguna sareng ngabantosan aranjeunna unggal dinten dina sababaraha kali. Ti otomatisasi bumi ka hiburan, asisten sora, sapertos Alexa,… baca leuwih

Kumaha nyambungkeun modem / router ka serat FTTH

Kumaha nyambungkeun modem / router ka serat FTTH

Kumaha nyambungkeun modem/router ka serat FTTH Aya beuki loba jualan routers serat optik, tanda yén téhnologi FTTH (Fiber-to-the-Home) tungtungna nyebarkeun, sanajan lambat pisan, di nagara urang. Upami waktosna parantos sumping (atanapi badé) ngantunkeun ADSL atanapi FTTC / S anu lami, ieu mangrupikeun pituduh… baca leuwih

Kumaha masang sareng ngaktipkeun Microsoft SQL Server

Kumaha masang sareng ngaktipkeun Microsoft SQL Server

Kumaha masang sareng ngaktipkeun Microsoft SQL Server Dina tulisan sateuacana, kami nunjukkeun anjeun dimana mésér Microsoft SQL Server kalayan harga anu saé pikeun ngatur database hubungan anjeun. Antarbeungeutna (SSMS) parantos ningkat sacara éksponénsial salami sababaraha taun dina hal betah sareng intuitif ngagunakeun basa. SQLy sayogi dina ... baca leuwih

Kumaha nyepetkeun Windows 11

Kumaha nyepetkeun Windows 11 Anyar-anyar ieu, Microsoft ngarilis versi panganyarna tina sistem operasi na, nyaéta Windows 11. Katuhu out of the box, éta kabuktian gancang jeung dipercaya, kalawan fitur anyar jeung makeover utama. Nanging, sababaraha pangguna hoyong Windows 11 janten langkung responsif sareng stabil. Siga … baca leuwih

Kumaha masang sareng ngaktipkeun Windows Server CAL

Kumaha masang sareng ngaktipkeun Windows Server CAL

Kumaha Masang sareng Aktipkeun Windows Server CAL Samemehna kami parantos nunjukkeun ka anjeun kumaha masang sareng ngaktipkeun Windows Server pikeun ngatur sistem komputer anjeun, sareng ayeuna waktosna pikeun ngantepkeun karyawan anjeun aksés kana sistem. Jang ngalampahkeun ieu, Lisensi Aksés Klién (CALs) ngamungkinkeun pangguna pikeun ngaksés sareng ngatur… baca leuwih

Kumaha masang sareng ngaktipkeun Windows Server

Kumaha masang sareng ngaktipkeun Windows Server

Kumaha masang sareng ngaktipkeun Windows Server Windows server masih mangrupikeun salah sahiji sistem operasi anu paling sering dianggo ku usaha leutik sareng ageung pikeun ngatur jaringan komputer sareng ngatur host dina jaringanna. Dina pituduh ieu ngeunaan cara masang sareng ngaktipkeun Windows Server, kami bakal ngabantosan anjeun ngaunduh gambar sistem, pasang dina… baca leuwih

Unduh Microsoft SQL Server - Kumaha Ngundeur sareng Aktipkeun

Unduh Microsoft SQL Server - Kumaha Ngundeur sareng Aktipkeun

Unduh Microsoft SQL Server: Kumaha Ngundeur sareng Aktipkeun Dina tulisan sateuacana kami nunjukkeun ka anjeun dimana mésér Microsoft SQL Server kalayan harga anu saé, tapi kumargi seueur pamiarsa urang naroskeun ka kami kumaha cara ngaunduhna, ieu kami nganggo pituduh khusus. ngundeur Microsoft SQL Server. Janten, kami bakal ngabantosan anjeun milarian file anu tiasa dieksekusi (atanapi ... baca leuwih

iPhone ditumpurkeun: kumaha carana muka konci éta

iPhone ditumpurkeun: kumaha carana muka konci éta

iPhone ditumpurkeun: Kumaha carana muka konci eta remembering kecap akses jeung kodeu muka konci téh pernah gampang, sarta eta bisa lumangsung sababaraha teuing distractions ngajadikeun aranjeunna hésé diinget. Alat anu nganggo kodeu aksés nyaéta Apple, sapertos iPhone, iPad sareng iPod Touch. Lamun geus poho... baca leuwih

Kumaha nambihan atanapi mupus widget dina Windows 11

Kumaha nambihan atanapi mupus widget dina Windows 11

Kumaha cara nambihan atanapi ngahapus widget dina Windows 11 Widget mangrupikeun komponén anu hargana, boh dina séktor sélulér sareng dina PC. Nyatana, widget ngamungkinkeun urang gaduh pandangan anu langkung saé ngeunaan unsur-unsur anu dipikaresep ku urang, boh cuaca, kalénder atanapi acara dimana urang kedah milu. Ku alatan éta, penting… baca leuwih

Kumaha cara ngarobih atanapi ngaluyukeun téma dina Windows 11

Kumaha cara ngarobih atanapi ngaluyukeun téma dina Windows 11

Kumaha carana ngarobah atawa ngaropéa téma dina Windows 11. Kalayan versi panganyarna tina sistem operasi na, Windows 11, Microsoft geus mutuskeun pikeun ngarobah pangalaman pamaké sarta kustomisasi antarbeungeut grafis. Nyatana, upami nganggo Windows 10 kustomisasi téma sareng warna hadir tapi terbatas, sareng panerusna tiasa ngarobih… baca leuwih

Kumaha carana masang Windows 11

Kumaha carana masang Windows 11

Kumaha carana install Windows 11. Microsoft geus resmi ngarilis versi stabil tina anyar Windows 11 nu ayeuna siap pikeun ngundeur tur masangkeunana. Jelas -sakumaha pikeun Windows 10- aya sababaraha metode pikeun ngalaksanakeun pamasangan, sareng ku sabab kitu kami hoyong nyalametkeun tulisan ringkes (tapi rinci), dimana kami nunjukkeun anjeun kumaha masang Windows 11 ... baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun Microsoft Office 2021

Kumaha carana ngaktipkeun Microsoft Office 2021

Kumaha ngaktifkeun Microsoft Office 2021 Kalayan datangna sistem operasi Windows 11 anyar, Microsoft ogé parantos ngarilis vérsi pangénggalna tina Office suite: Microsoft Office 2021, anu écés ngagabung sareng jasa Office 365 (anu ogé dumasar kana langganan). Nyatana, hatur nuhun kana Office suite anjeun tiasa nampi… baca leuwih

Kumaha ngarékam pelajaran pidéo: program pangsaéna

Kumaha ngarékam pelajaran pidéo: program pangsaéna

Kumaha ngarékam pelajaran pidéo: program pangsaéna. Kumaha ngarékam pelajaran pidéo ngalangkungan Windows Xbox Game Bar Naha anjeun nganggo sistem operasi Microsoft? Teras anjeun kedah terang yén Windows ngahijikeun alat praktis anu ngamungkinkeun anjeun ngarékam layar dina sababaraha léngkah saderhana. Fitur ieu, disebut Xbox Game Bar, utamana dirancang pikeun moto klip dina sesi… baca leuwih

Kumaha miceun item anu disarankeun tina menu Windows 11

Kumaha miceun item anu disarankeun tina menu Windows 11

Kumaha miceun item anu disarankeun tina menu Windows 11 Windows 11 parantos nyayogikeun seueur fitur énggal, boh tina sudut pandang grafis sareng tina sudut pandang fungsional. Kanyataanna, ningali raket dina panganteur tina versi panganyarna tina sistem operasi Microsoft urang, sababaraha fitur anyar metot geuwat nangtung kaluar ... baca leuwih

Windows 365: kumaha jalanna sareng kumaha ngujina

Windows 365: kumaha jalanna sareng kumaha ngujina

Windows 365: kumaha gawéna sarta kumaha carana nguji éta Microsoft geus mutuskeun pikeun mawa sistem operasi na ka awan, sagemblengna revolutionizing dunya komputer jeung sistem operasi sarta inaugurating Cloud PC! Ku cara kieu, bakal tiasa aman ngirimkeun sadayana anu aya hubunganana sareng pangalaman Windows, nyaéta, setélan, aplikasi, file sareng data… baca leuwih

Kumaha carana nyieun sambungan gas anyar: sagalana nu peryogi kauninga

Kumaha carana nyieun sambungan gas anyar: sagalana nu peryogi kauninga

Kumaha carana nyieun sambungan gas anyar: sagalana nu peryogi kauninga Ngaliwatan sambungan gas Ieu mungkin pikeun nyambungkeun imah anyar, wangunan komérsial atawa kantor ka jaringan distribusi gas alam lokal. Éta mangrupikeun operasi anu hipu sareng ngan dilaksanakeun ku perusahaan anu otorisasi sareng khusus pikeun ngajamin… baca leuwih

Kumaha Mulangkeun Windows 11 Tanpa Kaleungitan Data

Kumaha Mulangkeun Windows 11 Tanpa Kaleungitan Data

Kumaha mulangkeun Windows 11 tanpa kaleungitan data Sakur pangguna PC gancang-gancang kedah berinteraksi sareng sistem operasi. Panyababna tiasa seueur: ti kalem PC dugi ka virus. Gumantung kana kasusna, éta ogé tiasa ngabalikan deui PC nganggo atanapi henteu kaleungitan data. Dina kasus Windows 11Al… baca leuwih

Kumaha ngareset Windows 11 kana setélan pabrik

Kumaha ngareset Windows 11 kana setélan pabrik

Kumaha ngareset pabrik Windows 11 Upami anjeun nganggo PC, anjeun panginten kedah mulangkeun setélan pabrik. restoreSistem manajemen informasi mangrupa sistem manajemen informasi anu dipaké pikeun manajemén informasi. Dina rasa éta, Windows 11 nawiskeun… baca leuwih

Kumaha ngagunakeun YouTube dina latar tukang (PiP) dina iPhone

Kumaha ngagunakeun YouTube dina latar tukang (PiP) dina iPhone

Kumaha cara ngagunakeun YouTube di latar tukang (PiP) dina iPhone Sabaraha kali anjeun hoyong nganggo YouTube di latar tukang, panginten nganggo pungsionalitas PiP (Picture-in-Picture) iPhone? Nepi ka ayeuna, operasi ieu sigana sapertos utopia murni sabab, sakumaha anjeun terang, jasa éta henteu ngijinkeun jalan di latar tukang dina telepon sélulér kecuali ... baca leuwih

"Teu tiasa ngaksés akun anjeun" Windows: Kumaha carana ngalereskeunana

"Teu tiasa ngaksés akun anjeun" Windows - Kumaha carana ngalereskeunana

"Akun anjeun teu tiasa diaksés" Windows: kumaha carana ngalereskeun éta tiasa kajantenan, kusabab sababaraha alesan, Windows ngablokir aksés kana akun kami. Naon anu kudu dipigawé dina hal ieu? Aturan universal anu munggaran pikeun nuturkeun nyaéta henteu panik sabab aya sababaraha solusi anu tiasa diadopsi. Kanyataanna, pikeun… baca leuwih

Kumaha nyepetkeun hiji iPhone slow: tips nuturkeun

Kumaha nyepetkeun hiji iPhone slow: tips nuturkeun

Kumaha nyepetkeun iPhone anu laun: tip pikeun nuturkeun alat Apple sok dianggap anu pangsaéna pikeun responsif sareng umur panjangna. Sanaos iPhones sok kabuktian gancang sareng kaluar-of-the-box dina pamakean sapopoé, éta tiasa kajantenan aranjeunna ngalambatkeun. Sanajan kitu, aya sababaraha… baca leuwih

Kumaha nyambungkeun ka Wi-Fi sareng Windows 11

Kumaha nyambungkeun ka Wi-Fi sareng Windows 11

Kumaha nyambungkeun ka Wi-Fi sareng Windows 11 Windows 11Windows 11, versi panganyarna tina sistem operasi Microsoft, parantos ngenalkeun sababaraha fitur énggal, boh grafis sareng fungsional. Kanyataanna, ti menit mimiti pamakean, lingkungan anyar langsung dirasakeun, renewed tapi beunghar parabot. Nanging, aya sababaraha bédana dibandingkeun sareng Windows 10,… baca leuwih

Kumaha Podcast dina Alat Mobile nganggo Jangkar

Kumaha Podcast dina Alat Mobile nganggo Jangkar

Kumaha cara ngadamel podcast dina alat sélulér nganggo Anchor. Anchor mangrupikeun aplikasi podcast gratis pikeun alat sélulér Android sareng iPhone. Platform ieu ngamungkinkeun anjeun ngédit sareng ngarékam file audio, kalayan fitur sapertos motong bagian atanapi nambihan soundtrack. Integrasi aplikasi sareng Spotify bahkan ngamungkinkeun anjeun nyebarkeun épisode podcast ... baca leuwih

Kumaha Convert PDF Slides ka PowerPoint

IPhone tetep ngabalikan: kumaha ngalereskeunana

Kumaha carana ngarobih slide PDF kana PowerPoint. Hayu urang nempatkeun diri dina kaayaan di handap ieu. A classmate atawa batur sapagawean geus dikirim kami PDF jeung slides karya bakal dibere, tapi urang kudu ngaropéa aranjeunna pikeun sababaraha alesan. Kumaha kuring ngarobih slide PDF kana PowerPoint? Tong hariwang, éta tiasa dilakukeun sareng ayeuna, ti ik4, urang badé… baca leuwih

Kumaha Convert PowerPoint ka PDF dina Mobile

IPhone tetep ngabalikan: kumaha ngalereskeunana

Kumaha ngarobih PowerPoint ka PDF dina mobile. Urang sadaya parantos ningali kabutuhan pikeun ngarobih PowerPoint kana PDF sareng henteu gaduh komputer di payuneun urang. Nya, ayeuna urang badé mendakan kumaha ngalakukeun éta tina sélulér ku cara anu saderhana. Aplikasi Microsoft PowerPoint ngamungkinkeun anjeun ngarobih presentasi kana format PDF ngalangkungan iPhone (… baca leuwih

Kumaha ngédit PDF dina Canva

IPhone tetep ngabalikan: kumaha ngalereskeunana

Kumaha ngédit PDF dina Canva. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngédit PDF online sareng gratis nganggo Canva. Éditor ngamungkinkeun pamaké pikeun ngamuat file ka situs wéb sareng ngarobih eusina kalayan gampang. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nulis ulang kalimat, ngarobah font, kelir sarta pormat téks. Alat éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan gambar, grafik sareng poto kana dokumén, ku… baca leuwih

Kumaha carana masang Windows 11 tina stik USB

IPhone tetep ngabalikan: kumaha ngalereskeunana

Kumaha carana masang Windows 11 tina USB stick Windows 11 narik perhatian sareng panasaran seueur pangguna, anu langsung dipasang dina komputerna. Kiwari, aya seueur cara pikeun masang sistem operasi. Nyatana, upami baheula operasi ieu tiasa dilaksanakeun berkat CD / DVD, ayeuna mungkin… baca leuwih

Kumaha nyandak polling dina Twitch

IPhone tetep ngabalikan: kumaha ngalereskeunana

Kumaha nyandak polling dina Twitch. Platform Twitch mangrupikeun platform streaming anu nawiskeun rupa-rupa sumber streaming, kalebet ngaktifkeun interaksi antara panempo sareng panyipta kontén. Salah sahiji alat ieu nyaéta polling, polling pendapat sareng sababaraha pilihan pikeun pengikut pikeun milih. … baca leuwih

Kumaha masang Windows 11 tanpa TPM 2.0

Kumaha masang Windows 11 tanpa TPM 2.0

Kumaha cara masang Windows 11 tanpa TPM 2.0 Windows 11, versi panganyarna tina sistem operasi Microsoft, parantos narik minat jutaan pangguna, anu langsung nunjukkeun kahayangna pikeun masang éta dina PC na sareng nyobian sagala fitur anyar. Nanging, pikeun masang sistem operasi, sababaraha sarat kedah nyumponan… baca leuwih

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes