DNS pangsaéna pikeun Venezuela [format tanggal_ayeuna = 'Y']

Sistem Ngaran Domain (DNS) nyaéta sistem anu narjamahkeun nami domain unggal halaman wéb, kana alamat anu dianggo ku komputer, telepon sélulér sareng alat éléktronik anu sanés. Saatos nami ieu ditarjamahkeun, tim tiasa suksés ngaksés halaman sareng ngaunduh sadaya inpormasi.

Seueur jalma yakin yén aya halaman turun atanapi internét anu lambat, nalika aranjeunna ngan ukur nganggo DNS standar tina Layanan Internétna, anu ngalambatkeun lajuna. Upami anjeun hoyong ningkatkeun kagancangan anjeun nalika ngalebetkeun halaman wéb, tambahkeun DNS pangalusna pikeun Venezuela tur anjeun bakal nempo parobahanana.

Upami sababaraha halaman diblokir kusabab sénsor atanapi alesan khusus anu sanés, ngarobih DNS tiasa ngabantosan anjeun ngalangkungan blok éta. Nalika ngarobah kana DNS pangalusna pikeun Venezuela, Anjeun ménta kaca ngaliwatan server sejen tur teu jasa internét anjeun.

Daptar eusi

DNS pangsaéna pikeun Ps4 di Venezuela

PS4, sapertos komputer sareng mobile, peryogi DNS anu saé pikeun ngaksés halaman anu béda sareng nyambung ka server PlayStation Network. Pikeun ningkatkeun laju PS4 anjeun, langkung saé pikeun ngapdet DNS sareng tempatna DNS pangsaéna pikeun PS4 di Venezuela.

Pikeun nambihan DNS kana PS4 anjeun di Venezuela, anjeun tiasa ngalakukeun éta langsung dina konsol anjeun, alternatif sanésna nyaéta ngalakukeunana ngalangkungan router bumi anjeun. Ku nambahkeun DNS kana router, teu ngan PS4 anjeun bakal bisa ngarasakeun DNS pangalusna pikeun Venezuela, tapi sagala parabot di imah anjeun. DNS anu pangsaéna nyaéta di handap ieu.

  • Google: 8.8.8.8 - 8.8.4.4.
  • Cloudflare: 1.1.1.1 - 1.0.0.1.
  • Level3: 209.244.0.3 - 209.244.0.4
  • SafeDNS: 195.46.39.39 - 195.46.39.40
  • Imah OpenDNS: 208.67.222.222 - 208.67.220.220
Anjeun bisa jadi kabetot:  Server DNS Panggancangna - Ping Lemah, Laju Panggancangna

Kumaha ningkatkeun undeuran internét nganggo DNS

Pikeun ngaunduh file dina internét, ngalangkungan unduhan langsung atanapi torrent, langkung saé ngarobih DNS. Ieu bakal nyepetkeun undeuran, sabab pangladén DNS langkung gancang tibatan jasa Internét. Pikeun ngundeur, DNS pangalusna pikeun Venezuela nyaéta sapertos kieu.

  • GreenTeamDNS: 81.218.119.11 - 88.198.133
  • Google: 8.8.8.8 - 8.8.4.4.
  • FreeDNS: 37.235.1.174 – 235.1.177
  • BersihBrowsing: 185.228.168.9 - 185.228.169.9
  • Kulawarga UltraDNS: 156.154.70.3 - 154.71.3