Upami anjeun parantos maénkeun Fortnite anjeun terang naon anu urang carioskeun, janten kami ngajak anjeun maca tulisan ieu Fortnite: video game anu moal aya deui gratis, dimana urang bakal ngajelaskeun naon perkawis gerakan ieu.

Fortniet-a-videogame-that-will-stop-being-free-1

Kaulinan epik Fortnite

Naon Fortnite?

Éta didamel taun 2.017 ku perusahaan Epic Games kanggo Windows, Android, MacOS, Xbox One, PlayStation, iOS, PlayStation sareng Nintendo Switch.

Tapi éta sanés kaulinan pidéo anu biasa, Fortnite mangrupikeun paket perangkat lunak anu dikonfigurasi pikeun sababaraha gim anu sami mékanika sareng mesinna.

Di jerona urang tiasa ningali dua gim: Battle Royale, kaulinan anu lengkep gratis anu tiasa dianggo ku dugi ka 100 pamaén anu hoyong janten anu terakhir nangtung di Pulo Jawa sareng Simpen dunya, dimana dugi ka opat pamaén ngalawan zombie sareng bangkai kalayan bantuan bénténg sareng objék.

Kumaha panghasilan Fortnite?

Tiasa disebatkeun yén gim video ieu parantos suksés ti sateuacan diluncurkeun, ti saprak taun 2.011 salami Spike Video Game Awards, Epic Games nyiptakeun seueur pangharepan di antara para pangguna na yén dina pasaran nyababkeun kasuksésan finansial anu paling hébat. buruan.perusahaan.

Gerakan ieu ngahontal tingkat anu sababaraha jam sateuacan diluncurkeun, aranjeunna parantos gaduh langkung ti sajuta pamaén dina Simpen Dunya, ningali kabutuhan pikeun misahkeun tim pikeun nawiskeun pangguna pangrojong anu langkung saé dina modeu.

Dina dua minggu diluncurkeun, Epic Games ngagaduhan 10 juta pamaén dina Simpen Dunya ngahasilkeun ratusan jutaan dina penghasilan.

Tapi urang moal tiasa nyingkirkeun Fortnite Battle Royale, atanapi langkung dikenal salaku gim selebritis sareng atlit anu unggul, diantarana nyaéta Travis Scott, Tyler "Ninja" Blevins, Kim DotCom, Pittsburgh Steelers JuJu Smith-Schuster sareng Drake los anu ngiringan dina hiji acara disiarkeun dina taun 2.018 anu ngarusak sadaya ekspektasi sareng rékaman pemirsa.

Hal ieu nyababkeun Epic Games ngayakeun persaingan antara penggemar sareng propésional gim mitis ieu, ngarah kana Piala Dunia Fortnite.

Sadaya prestasi ieu parantos ngajantenkeun Fortnite mangrupikeun salah sahiji gim pidéo anu paling alus sareng paling dimaénkeun dina taun-taun ayeuna kalayan henteu aya wates umur atanapi kelas sosial.

Dimana kuring tiasa maénkeun Fortnite?

Sakumaha urang parantos nyarioskeun sateuacanna, video game ieu tiasa didownload sareng diputer dina ampir sadaya konsol video, telepon sélulér sareng komputer anu aya ayeuna.
  • Dina kasus alat Android anu dianggo: Samsung Galaxy A90 5G, Samsung Galaxy S10, S10e sareng S10 +, Huawei Mate 20 X, Samsung Galaxy Note 10, Note 10+ sareng Note 10+ 5G, Sony Xperia 1 sareng Xperia 5, Samsung Galaxy S20, S20 + sareng S20 5G, OnePlus 7 Pro, HONOR View20, Samsung Galaxy Note 9 di AS, ASUS ROG Phone II, Samsung Galaxy Tab S6, Xiaomi Mi9, Huawei P30 sareng P30 Pro, OnePlus 8 sareng 8 Pro.
  • Pikeun bagian na, alat ios anu cocog nyaéta: XS, iPhone 8, XS Max, iPhone 8 Plus, iPad Pro 2018, XR sareng iPad Pro 2017 10.5.
  • Dina Windows perlu aya: Windows 7/8/10 64-bit, Intel HD 4000, Intel Iris Pro 5200, Core i3-3225 3,3 GHz, sareng mémori RAM 4GB.
  • Dina kasus komputer Mac, anjeun kedah nalungtik naha éta cocog sareng logam, gaduh prosesor anu cocog sareng Windows sareng ngagaduhan sistem operasi MacOS 10.14.6.

Dina kasus hoyong ngaunduh video game ieu anjeun ngan ukur kedah milarian Unduh Fortnite dina halaman resmi tina Epik Kaulinan Fortnite dimana anjeun tiasa kéngingkeun gim pidéo anu aman pisan pikeun komputer anjeun. Ngeunaan telepon sélulér Android, lebetkeun toko aplikasi anjeun sareng unduh aman.

Fortnite-a-videogame-that-will-stop-being-free-2

Modeu Kreatif Fortnite

Fortnite moal deui bébas

Salami sababaraha taun ayeuna, parantos ngatur yén Fortnite bakal lirén bébas sareng langganan kedah dibatalkeun pikeun ngaunduh, mésér obyék atanapi maénkeun anu sami.

Tapi kaleresan aya dina halaman anjeun Epik Kaulinan Fortnite Masih tiasa ditingali yén mode Battle Royale sareng Kreatif leres-leres gratis, nawiskeun kanggo ngalanggan Fortnite Club kanggo kéngingkeun manpaat anu teu aya tungtungna.

Ayeuna upami anjeun hoyong terang perkawis Naon Battle Royale, lebetkeun tautan sareng panggihan modeu gim ieu anu ditawarkeun ku Fortnite pikeun sadayana anu resep kana operasina.

Naon Club Fortnite?

Nalika niténan koméntar ngeunaan parobihan kaayaan Fortnite ieu, Epic Games kedah milarian cara séjén pikeun kéngingkeun kauntungan anu langkung ageung, tanpa mangaruhan klien, sahingga munculna Fortnite Club, anu teu langkung ti paket atanapi seueur obyék anu béda-béda pikeun anggo dina gim pidéo anjeun anu diala ku pangguna nalika mayar biaya.

Paket ieu tiasa dipésér langsung ti Battle Pass Item Shop, anu diwangun ku 25 tingkatan anu tiasa diaksés ku pangguna anu tingkat 75 sareng ngalanggan klub.

Hiji-hijina karugian anu ditepikeun ku klub ieu nyaéta nalika anjeun ngalanggan nganggo platform anjeun kedah tetep, kusabab sistemna henteu ngamungkinkeun anjeun nyéépkeun koin dina platform sanés tibatan anu anjeun nunjukkeun.

Naon ari modeu kréatip?

Ieu mangrupikeun salah sahiji kasempetan anu pangsaéna pikeun tukang game pikeun nyiptakeun pulau petualangan na dina aturanana, hal paporit sareng jalma anu anjeunna hoyong bagikeun kaulinan unik, anu bakal otomatis disimpen ku sistem.

Mode Kreatif diciptakeun ku Epic Games pikeun nawiskeun pangguna na pikeun sarana anu aranjeunna tiasa ngamanpaatkeun kreativitasna ku ngabagi batur sareng réréncangan.

Éta gratis pisan sareng nalika anjeun nuliskeun halaman, anjeun tiasa naroskeun ka salah sahiji pulau anu ditawarkeun ku pangguna sanés atanapi langsung ngadamel pulau anjeun.

Tapi urang kedah netelakeun yén unggal pulau aktip salami opat jam saatos didamelna, teras-terasan masihan kasempetan sababaraha diantara pilihan anu ditawarkeun ka pangguna zona kreatif Fortnite.

Kumaha kuring ngadamel pulau kuring?

Éta saderhana pisan, anjeun kedah ngamimitian bagian dina Fortnite, teras angkat ka Creative Mode, dina ménu klik Robah. Buka kode Pulo sareng lebetkeun, lebetkeun kode anu saluyu sareng éta waé.