Kéngingkeun ID Propil Telegram

Inpormasi penting

Fitur anu ditaroskeun henteu aya dina sadaya vérsi Telegram ayeuna, tapi rupa-rupa bot parantos diciptakeun ku para peminat pikeun ngalaksanakeun tugas ieu. Pamakéan alat otomatis ieu dina versi mobile sareng desktop aplikasi ampir sami, janten kami bakal nunjukkeun kumaha ngagunakeunana nganggo aplikasi klien Android salaku conto.

Pilihan 1: profil sorangan

Hiji bot disebut @myidbot.

    1. Mimitian program sareng nganggo milarian pikeun nambihan bot: lebetkeun dina garis téks @myidbotlajeng klik dina ngaran bot kapanggih.

      Perhatosan! Ati-ati sareng ulah milih barang anu aya garis dina katerangan "**** palanggan" - éta saluran, lain bot!

    1. Saatos ngamimitian dialog, pencét "Mimitian"..

    1. Teras pencét "Menu". tur pilih paréntah "Balikkeun id telegram anjeun".
    2. Pesen salajengna dina layar bakal janten ID profil anjeun: tuliskeun di mana waé atanapi salin.

Ieu kumaha urang kéngingkeun inpormasi anu dipilarian.

Pilihan 2: profil asing

tugas ieu bisa dipigawé ku bot sejen disebut @userinfobot.

    1. Panggihan di luhur dina pilarian tur tambahkeun ka daptar obrolan.
    2. Teras pencét "Mimitian". (Ngomong-ngomong, bot bakal nunjukkeun ID profil anjeun), buka obrolan sareng pangguna anu ID anu anjeun hoyong terangkeun teras neraskeun salah sahiji pesenna kana dialog sareng parangkat lunak.
    3. Inpormasi idéntifikasi bakal muncul ampir langsung.

Bot ieu tiasa dianggo sacara stabil dina kalolobaan kasus, tapi tiasa ngadat sareng sababaraha profil.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu anjeun henteu acan laksanakeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

 

 

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial: