Kontak Paporit IPhone: Naon Éta Kanggo Kumaha Sareng Kumaha Cara Nyiapkeunna leres

Fungsi nyiptakeun kontak paporit sayogi dina seueur telepon sélulér kirang langkung 15 taun ka pengker, tapi waktos éta dilakukeun pikeun hiji-hijina tujuan pikeun gancang mencét nomer anu dipikahoyong. Dina sistem operasi sélulér modéren, «Paporit » dina buku telepon tiasa langkung saé.

♥ ON TOPIK: Ulang taun dina iPhone, iPad sareng Mac: cara nambihan sareng ngaktipkeun panginget.

Kumaha cara ngadamel kontak karesep

Pikeun nyiptakeun daptar kontak anu paling penting sareng sering anjeun, buka aplikasi Telepon, pilih «Paporit ». terus pencét tombol «+ » di belah kénca luhur. Teras, saatos milih palanggan anu dipikahoyong, tangtukeun jinis komunikasi dina jalan pintas ieu: Pesen, Telepon, Video atanapi Surat.

Panah di belah katuhu unggal item ngamungkinkeun anjeun milih nomer atanapi akun tambahan, sapertos WhatsApp atanapi email anu parantos ditangtukeun.

Di payun, anjeun tiasa ngeusian daptar langsung tina halaman kontak dina aplikasi Telepon nganggo tombol «Tambahkeun ka paporit"..

♥ Pikeun Aranjeunna: "Blacklisting" dina iPhone sareng sadayana ngeunaan ngahalangan kontak.

Kumaha cara ngadamel widget nganggo kontak paporit anjeun

Pikeun tiasa nelepon gancang atanapi ngirim pesen ka kontak favorit tina layar konci, anjeun kedah muka bagian widget (gesek ka katuhu dina layar utama) sareng buka daptar modul anu sayogi ku mencét «Robah ".

Dina daptar anu muka, téangan tombol na "Robah". sareng nambihan widget «Paporit». kalayan pitulung tombol "+".

Catet yén widget na ngan bakal nunjukkeun opat kontak munggaran tina bagian karesep, opat deui bakal ditingalikeun upami anjeun mencét tombol na "Tambih Deui"..

♥ Pikeun Aranjeunna: Tetengger dina iPhone sareng iPad: Kumaha Tambahkeun, Nyiptakeun Folder, Paporit, Setélan.

Atur modeu "Entong ganggu" kanggo kontak paporit

Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngijinkeun kontak paporit anjeun pikeun nelepon (komunikasi sareng anjeun) dina iPhone, sanaos anjeun di «Tong ngaganggu". (Dina hal ieu, kontak sanés moal tiasa komunikasi sareng anjeun). Pikeun ngalakukeun ieu, buka menu «setélanEntong ganggu.Pangakuan Telepon ». sareng parios kotak di gigir «Tina karesep »..