Kumaha cara muka file ZIP dina Android atanapi iPhone. Muka file ZIP dina alat mobile téh prosedur basajan éta tiasa dilakukeun dina alat Android sareng iPhone (ios).

Dina smartphone Apple, decompression tiasa dilakukeun nganggo aplikasi simpenan sesuratan penting, program asli anu nyimpen sareng ngatur dokumén dina sistem Apple. Dina Android, pangguna tiasa nganggo aplikasi Files, sadia dina model jeung sistem Google.

Di dieu dipedar Kumaha cara muka file pos dina Android sareng iPhone (ios).

Kumaha cara muka file ZIP dina Android atanapi iPhone léngkah-léngkah

Kumaha cara muka file ZIP dina iPhone

arsip ios

Aplikasi Arsip

  1.  Simpen file anu dikomprés kana file iPhone.
  2. Buka aplikasi «simpenan sesuratan penting".
  3. Pilarian file anu dikomprés teras ketok. Anjeun kedah émut yén polder énggal bakal langsung didamel nganggo nami anu sami.
  4. Buka polder.

Karya rengse: eusi dikomprés sadia.

Kumaha cara muka file zip dina Android

file ku google

File ku google

  1. Dibuka File Google sareng milarian file anu dikomprés nganggo kaca pembesar milarian atanapi ku ngotéktak aplikasi. Éta tiasa dikonpigurasikeun pikeun muncul dina folder mana waé, tapi sacara standar filena aya dina folder éta undeuran.
  2. Ketok dina file dikomprés tur tingal eusi nu aya. Teras pencét "Ekstrak".
  3. Rengse ku tombol «Siap»Sareng, upami anjeun hoyong ngahapus file anu dikomprés saatos ékstraksi, pariksa pilihanna«Hapus file ZIP". Teras tingali file-file anu teu dibuka dina polder anu sami sareng file aslina.

Ieu geus éta! Kami ngarepkeun pituduh pondok ieu ngabantosan anjeun terang kumaha decompress file ZIP tina mobile. Upami anjeun mendakan éta pikaresepeun sareng hoyong terang trik énggal, kami nyarankeun yén anjeun maca tutorial ieu ngeunaan kumaha carana manggihan lagu nu keur diputer ngaliwatan Android atawa iPhone. Dugi ka waktos salajengna!.