Kumaha cara ngadamel stiker dina Wéb WhatsApp. Hal anyar anu parantos diadegkeun dina WhatsApp Web nyaéta nyiptakeun stiker sareng pilihan kakuatan bagikeun aranjeunna dina paguneman tanpa kudu masang program naon waé dina komputer anjeun. Fungsina ngarobih gambar anu dipilih ku pangguna stiker otomatis dina utusan sorangan. Ti komputer kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun motong kaluar inohong, tambahkeun emojis, téks na stiker séjén.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, fungsi anyar pisan mangpaat sareng dina waktos anu sami tiasa ngajantenkeun paguneman urang langkung lucu. Naha anjeun hoyong diajar kumaha ngadamel stiker dina Wéb WhatsApp? Ulah sono tutorial salajengna.

Kumaha cara ngadamel stiker dina Wéb WhatsApp léngkah-léngkahKumaha cara ngadamel stiker dina Wéb WhatsApp

Fungsina nyaéta sayogi pikeun sadaya pangguna dina versi panganyarna tina WhatsApp Web. Salajengna, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel stiker dina Wéb WhatsApp.

  1. Buka paguneman dina WhatsApp Wéb teras ketok ikon klip pikeun ngirim média. Teras pilih pilihan «Stiker».
  2. Pilih gambar anu dipikahoyong tina file dina komputer anjeun teras ketok "Kanggo muka".
  3. Gambar bakal dibuka dina editor stiker, nu bakal dipintonkeun dina latar transparan. Anjeun tiasa ningkatkeun atanapi ngirangan ukuran gambar ku ngan saukur narik ujung handap.
  4. Toel na ikon gunting pikeun motong gambar. Anjeun tiasa nganggo potongan anu anjeun pikahoyong ku milih pilihan dina ménu handap. Teras pencét sareng sered kursor pikeun ngagariskeun daérah anu anjeun hoyong pake dina labél.
  5. studi di hasil kliping inohong jeung jieun perobahan, upami hoyong.
  6. Ketok ikon na emoji pikeun nambahkeun rupa kana labél. Anjeun tiasa nambihan saloba emoji anu dipikahoyong sareng nyaluyukeun ukuran sareng posisina dina labél.
  7. Toel na ikon tag pikeun nambahkeun tag nu geus disimpen ka tag anyar.
  8. Pilih ikonna 'T' pikeun nambahkeun téks kana labél. Saatos anjeun ngetik frase anjeun, paké menu handap pikeun ngarobih warna téks, nambihan font, sareng bahkan nerapkeun latar. Anjeun tiasa nambihan sababaraha téks kana labél.
  9. Toel na ikon kalam pikeun ngagambar desain dina stiker. Anjeun tiasa make menu handap pikeun ngarobah warna stroke jeung ketebalan tina sikat.
  10. Pilih ikon clipping pikeun nambahan atawa ngurangan wewengkon inohong.
  11. Dina ahir éditan, pilih ikon panah héjo pikeun ngirim stiker ka paguneman.

Siap! Anjeun geus geus nyieun stiker tina komputer Anjeun sareng anjeun tiasa ngirim ka saha waé anu anjeun pikahoyong. Jieun saloba stiker anu anjeun pikahoyong sareng nikmati pilihan énggal ieu.