Kumaha cara nransper file via Bluetooth ka iPhone sareng iPad nganggo Airbus Sharing Tweak (Jailbreak)

Kumaha cara nransper file via Bluetooth ka iPhone sareng iPad nganggo Airbus Sharing Tweak (Jailbreak)

Loba anjeun geus meureun geus poho kali nalika eusi ditransfer antara smartphone jeung telepon via Bluetooth. Tanpa ragu, téknologi parantos maju, sareng cara mélodi atanapi gambar tiasa gampang "dibuang" teu pantes dipohokeun.

Tangtu, eta sia remembering téhnologi AirDrop, nu sawaréh ngagantikeun nu mindahkeun data via Bluetooth dina alat anyar kalawan ios 7, tapi mibanda sababaraha watesan jeung kalemahan.

Pangembang aplikasi pihak katilu ogé nawiskeun cara anu gampang pikeun bagikeun poto sareng video, transfer data sareng unduh file naon waé, tapi sadayana dugi ka program khusus sareng teu tiasa dianggo dina tingkat sistem operasi.

Pamaké alat ios jailbroken langkung untung: pikeun tujuan ieu, anjeun tiasa nganggo tweak Cydia anu disebut Airbus Ngabagikeun. Extension diintegrasikeun kana kalolobaan aplikasi standar sareng pihak katilu, menu galeri sareng pamuter. Ogé, hiji manajer file husus ditambahkeun. Janten, anjeun tiasa nransferkeun file naon waé liwat Bluetooth, naha éta gambar tina aplikasi Poto, mélodi tina Musik, catetan, kontak atanapi dokumen sanés tina program naon waé.

Kumaha Mindahkeun Payil via Bluetooth ka iPhone sareng iPad nganggo AirBlue Sharing Tweak

Tina ménu » buka di… «, Anjeun kudu milih ikon disebut Airbus Ngabagikeun, saatos éta milarian alat sareng modul bakal ngamimitian Bluetooth diaktipkeun. Pikeun nampi dina ios, anjeun kedah ngaktipkeun modul, tapi henteu ngan ukur saklar standar, tapi ngajalankeun program teras klik » ngaktipkeun panarimaan »atawa aktipkeun pungsi ieu ku sapuan Aktivator (mimitina ieu triple ketok dina bar status). Saatos éta, ikon dina bentuk kapal terbang bakal ditingalikeun dina garis luhur. Pikeun panarimaan on smartphone séjén atawa komputer, urang ngalakukeun sagalana sakumaha biasa. Status transfer data tiasa dipantau di Pusat Bewara. Sadaya file anu ditampi lebet kana polder khusus dina aplikasi Airbus Sharing. Ti dinya, aranjeunna tiasa ditingali, ditransfer ka pangguna anu sanés, atanapi diimpor kana aplikasi mana waé. Kaasup tweak nu ngidinan Anjeun pikeun ngimpor poto sareng video ka galeri tur musik ka pamuter nu, salaku extension Bridge. Saatos mindahkeun data, modul bakal pareum ku nyalira saatos sababaraha waktos.


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online