Kumaha cara nunjukkeun atanapi nyumputkeun file sareng polder anu disumputkeun sareng sistem dina Windows 11

Kumaha cara nunjukkeun atanapi nyumputkeun file sareng polder anu disumputkeun sareng sistem dina Windows 11

Windows 11, sapertos versi sistem sateuacana, henteu nunjukkeun sacara standar dua jinis file sareng polder: disumputkeun sareng sistem. Anjeun tiasa ngaktifkeunana upami anjeun hoyong atanapi, sabalikna, nyumputkeunana upami tampilanna ngaganggu padamelan anjeun.

Tutorial léngkah-léngkah ieu rinci kumaha nunjukkeun file sareng polder anu disumputkeun sareng sistem atanapi, sabalikna, mareuman tampilanna dina Windows 11 ku sababaraha cara.

Ngahurungkeun atanapi mareuman tampilan file sareng polder anu disumputkeun dina explorer

Cara anu pangheulana sareng panggancangna pikeun nganonaktipkeun atanapi nganonaktipkeun tampilan file sareng polder anu disumputkeun (file sistem moal ditingalikeun) nyaéta nganggo menu Windows 11 Explorer.

Léngkahna sapertos kieu:

  1. Dina Explorer, dina bar judul, klik tombol "Témbongkeun".
  2. Tarik ka handap "Témbongkeun" (upami itemna henteu ditingalikeun, klik garis dotted dina bar judul di beulah katuhu) sareng pilih "Item Tersembunyi".
  3. Payil sareng polder anu disumputkeun bakal langsung muncul.

Sakumaha anu dicatet, ieu moal mangaruhan tampilan item sistem - anjeun kedah nganggo setélan panyungsi anjeun pikeun ningalikeunana.

Kumaha nyumputkeun atanapi nunjukkeun sistem sareng barang disumputkeun dina Windows 11 Setélan Explorer

Cara utama pikeun ngonpigurasikeun setélan pikeun nunjukkeun item disumputkeun sareng sistem nyaéta ngagunakeun item "Explorer Options" dina Panel Kontrol. Anjeun tiasa muka éta ku cara kieu:

  • Buka Panel Kontrol Windows 11 sareng kalayan pilihan "Témbongkeun" disetel ka "Ikon", milarian item "Pilihan Explorer".
  • Pencét kenop na. Win + Urang Sunda dina kibor anjeun (atanapi klik katuhu tombol Start teras pilih Run), lebetkeun folder kontrol terus pencét Enter.
  • Buka browser anjeun, klik triplet dina bar judul, tur buka item Setélan.

Pikeun ngadalikeun pilihan pikeun nembongkeun disumputkeun sareng file sistem sareng polder dina jandela pilihan Explorer anu muka:

  1. Pilih tab "Témbongkeun".
  2. Milarian "Sumputkeun file sistem anu ditangtayungan", hurungkeun atanapi pareumkeun gumantung kana tugasna.
  3. Dina "File sareng polder disumputkeun", hurungkeun atanapi pareumkeun tampilan item anu disumputkeun.

Saatos nerapkeun setélan, file disumputkeun sareng sistem sareng polder bakal ditingalikeun dumasar kana setélan anu dilakukeun.

Pidio


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online