Kumaha kuring tiasa ngarobih nami operator dina iPhone kuring?

Aya sababaraha cara pikeun ngarobih nami operator dina iPhone anjeun (contona, dina SBSettings), sareng JapatiPigeon mangrupikeun salah sahiji tweaks anu paling anyar dina Cydia. Sakumaha panginten parantos ditebak, JapatiPigeon éta ngarobih jailbreak saderhana sareng langsung.

Tweak ngandung pilihan anu ngamungkinkeun anjeun ngaleungitkeun nami operator sélulér tina palang status iPhone anjeun, atanapi ngagentos nami operator ku téks anjeun nyalira.

Hésé dipercaya jeung teu mungkin pikeun diverifikasi, tapi halaman setélan tweak urang ngalaporkeun yén pamekar na, jayja1lbreak, umurna ngan ukur 12 taun. JapatiPigeon ieu tweak jailbreak kahijina dina Cydia.

Sareng nalika setting ieu pastina henteu unik, éta tiasa dianggo kalayan konsistén.

JapatiPigeon éta tiasa diunduh ti Cydia ayeuna ti Repository BigBoss. Pangaturan gratis.

Tingali ogé:
Kumaha cara ngadamel iPhone sampurna sareng 12 setélan.
Kumaha cara ngaleupaskeun bunderan pembaruan beureum dina iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun nganggo Clear Badges.
Cydia Tweaks - Nyiptakeun iPad Sampurna sareng 15 tina Tweaks Pangsaéna.
Sadaya Cydia nyabit-nyabit iPhone sareng iPad.