Kumaha nganonaktipkeun server proxy dina Windows 11

Kumaha nganonaktipkeun server proxy dina Windows 11

Dina sababaraha kasus, gaduh server proxy diaktipkeun dina setelan sambungan atawa boga "setélan deteksi otomatis" tina server proxy diaktipkeun bisa ngabalukarkeun masalah muka situs web atawa ngalambatkeun setelan sambungan sanggeus ngahurungkeun tur balikan deui komputer.

Tutorial léngkah-léngkah ieu rinci kumaha nganonaktipkeun server proxy Windows 11 dina Setélan atanapi dina Panel Kontrol, pilihan anu terakhir ogé sayogi dina versi sistem sateuacana. Pangladén proxy ditumpurkeun pikeun Wi-Fi sareng Ethernet.

Nonaktipkeun server proxy dina Windows 11 setélan

Cara kahiji pikeun nganonaktipkeun server proxy dina Windows 11 nyaéta ngagunakeun panganteur konfigurasi Connection Properties anyar dina Préferénsi. Léngkah-léngkahna nyaéta kieu:

  1. Buka Setélan - Jaringan sareng Internét atanapi klik-katuhu ikon sambungan dina daérah béwara teras klik "Setélan Jaringan sareng Internét".
  2. Pencét kana "Proxy Server".
  3. Abdi nyarankeun nganonaktipkeun pilihan "Setel parameter otomatis", lajeng nganggo tombol "Setélan" pikeun nganonaktipkeun Aksara konfigurasi proxy (lamun diaktipkeun).
  4. Pikeun nganonaktipkeun pamakean server proxy (upami diaktipkeun), klik tombol "Setélan" dina "Paké server proxy", sareng dina jandela salajengna, setel saklar ka "Pareuman".

Ieu bakal nganonaktipkeun pamakean server proxy tingkat sistem (solusi pihak katilu tiasa terus jalan) pikeun sambungan Internét.

Catetan: Kamungkinan gaduh skenario dimana server proxy ditumpurkeun sareng pungsi "Deteksi parameter otomatis" diaktipkeun, sareng sambungan Internet berperilaku saolah-olah server proxy diaktipkeun sareng henteu sayogi. Tetep émut ieu sareng nalika anjeun nganggap yén server proxy mangrupikeun panyabab masalah jaringan, émut pikeun nganonaktipkeun pilihan ieu ogé.

Kumaha nganonaktipkeun server proxy dina panel kontrol

Cara pikeun nganonaktipkeun server proxy ngaliwatan Panel Control digawé di versi saméméhna tina sistem jeung terus jalan dina Windows 11. lampah diperlukeun:

  1. Buka Panel Control (jeung robah widang "Témbongkeun" di katuhu luhur ka "Ikon"). Mantuan di dieu: Kumaha muka panel kontrol Windows 11.
  2. Dina Panel Control, buka "Properties Browser".
  3. Dina jandela nu nembongan, pilih tab "Koneksi" lajeng klik "Setélan Network".
  4. Pupus centang sadaya kotak (kaasup hiji pikeun "Setélan Autodiscover").
  5. Pencét «OK» pikeun nerapkeun setélan anu dilakukeun.

Ieu ngalengkepan nganonaktipkeun server proxy Windows 11, sareng upami aya masalah jaringan sareng internét anu disababkeun ku faktor ieu, éta bakal direngsekeun.


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online