Kumaha milarian stiker dina Telegram dina PC, Android sareng ios

Métode 1: Milarian aplikasi

Cara panggampangna pikeun kéngingkeun stiker dina Telegram nyaéta mendakanana dina daptar anu sayogi ngalangkungan aplikasi éta sorangan. Métodena universal pikeun sadaya vérsi, janten hayu urang nunjukkeun nganggo klien Android salaku conto.

    1. Buka program sareng pilih kamar obrolan mana waé di jerona.
    2. Teras klik dina ikon di belah kénca juru handap sareng angkat ka tab stiker.

    1. Aya dua cara pikeun milarian stiker dina versi aplikasi Telegram ayeuna. Anu kahiji nyaéta kadaharan "Stiker populér".: ketok heula / ketok salah sahiji ikon sareng nalika daptar stiker resmi dibuka, pilih set karesep anjeun sareng ketok "Tambihkeun".. Dina halaman anu sami, aya ogé anu milarian diantara anu populér. Henteu aya pita dina komputer, tapi aya tombol "+": mencét éta bakal muka jandela stiker anyar.

      Perhatosan. Dina sadaya vérsi wéb (normal, WebK sareng WebZ) fungsionalitas ieu henteu acan dilaksanakeun.

    1. Pilihan kadua nyaéta ngaklik ikon kaca pembesar dina jandela anu sami sareng stiker sareng bar teang kedah muncul. Dina alat sélulér, anjeun ogé tiasa nganggo sapuan luhur sareng ka handap (kalayan jari anjeun dina rohangan kosong). Teras anjeun kedah lebetkeun pamundut anu dipikahoyong dina bar, teras tambahkeun hasil karesep anjeun.

The disadvantage sahiji metodeu ieu nu kudu nyaho ngaran husus tina set dipikahoyong, atawa neangan di acak.

Métode 2: Anggo kamar obrolan

Biasana jalma anu anjeun ajak ngobrol ngagunakeun stiker anu anjeun resep dina obrolan. Pamekar Telegram parantos ngabayangkeun éta, janten pikeun nambihan set ieu nyalira, kantun ketok di dinya (klik kénca dina versi PC) sareng nganggo itemna. "Tambihkeun"Pek stiker teras bakal aya dina koleksi anjeun.

Métode 3: Anggo situs wéb

Anjeun ogé tiasa milarian stiker dina sababaraha situs wéb - aya sadayana sumber dina wéb khusus khusus pikeun "stiker". Milarian éta gampang pisan - buka panyungsi anjeun, angkat ka mesin pencari naon waé, sareng ketik paréntah sapertos kitu телеграм стикеры скачатьlajeng marios hasil tur pilih sumberdaya paling metot.

    1. Kami bakal nganggo situs wéb Telegram resmi di daérah Inggris tlgrm.ru sabagé conto - angkat ka hasil anu saluyu. Di dieu anjeun tiasa ngotéktak sadaya stiker (boh normal sareng animasi), ogé alat milarian ku nami atanapi hashtag.
    2. Pikeun milarian, lebetkeun naon anu anjeun milarian dina kotak milarian, sareng sistem dinamis bakal langsung ningalikeun hasil anu relevan. Pencét atanapi ketok salah sahiji anu anjeun pikahoyong atanapi perbaiki pamilarian anjeun upami teu aya anu pas.
    3. Teras pariksa daptar stiker, sareng upami anjeun puas, klik "Pasang... stiker.".
    4. Ayeuna aplikasi atanapi versi wéb bakal ngamimitian, dimana setna bakal dipasang.

Pilihan ieu ogé cukup lugas, tapi henteu ngalibatkeun nambihan gaya stiker khusus.

Métode 4: StickerBot

Anjeun oge bisa make bot pilarian husus disebut @stickerbot.

Penting! Tong bingung ieu bot @stickers - Anu terakhir nunjukkeun nyiptakeun kit anjeun nyalira, sanés milarian anu siap-dijieun.

    1. Tambahkeun bot kana daptar pamaké anjeun: buka pilarian, asupkeun ngaran @stickerbot pikeun ngamimitian damel sareng éta, pencét "Mimitian"..
    2. Dina kotak pesen, nempatkeun rohangan sareng saatosna, emoji anu anjeun hoyong milarian stikerna.
    3. Bot bakal nunjukkeun sadaya stiker anu relevan: klik salah sahijina sareng tambahkeun set upami anjeun resep.

Pilihan bot mangpaat pisan upami anjeun peryogi stiker khusus.

Métode 5: Milarian ku nami

Cara anu terakhir pikeun milarian stiker pikeun Telegram nyaéta nganggo nami set. Intina nyaéta jasa éta masihan nami anu unik pikeun unggal bungkus stiker, anu tiasa dianggo pikeun nyandak éta. Trikna nyaéta kieu: di mana waé kamar obrolan Telegram tina versi naon waé atanapi dina browser (langkung saé pikeun ngalakukeunana dina komputer), anjeun kedah ngalebetkeun tautan dina bentuk:

tg://addstickers?set=

Di handapeun tautan ieu, tulis nami bungkusan napel anu dipikahoyong dina hurup Latin. Pariksa yen ngaran set bener terus pencét Abdi lebet.

Versi parangkat lunak anu aya hubunganana sareng tautan Telegram bakal ngamimitian, kalayan antarmuka pikeun nambihan stiker.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?