Kumaha nambihan atanapi mupus widget dina Windows 11

Kumaha nambihan atanapi mupus widget dina Windows 11

nu widget Éta mangrupikeun komponén anu hargana, boh dina séktor sélulér sareng dina PC. Nyatana, widget ngamungkinkeun urang gaduh pandangan anu langkung saé ngeunaan unsur-unsur anu dipikaresep ku urang, naha éta cuaca, kalénder atanapi acara dimana urang kedah milu.

Ku alatan éta, penting pikeun terang kumaha ngagunakeunana leres, ngonpigurasikeun anu pang gunana pikeun ngamaksimalkeun poténsina. Windows 11 nyadiakeun panel dedicated ka widget, mere pamaké kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun eta nurutkeun preferensi maranéhanana.

Para que los widgets de Windows 11 sean fáciles de acceder y usar para todos los usuarios, en esta guía especial en la que explicamos en profundidad cómo puede tambahkeun aranjeunna o miceun aranjeunna dina PC Anjeun nu ngandung versi panganyarna tina sistem operasi Microsoft.

Dimana milarian widget dina Windows 11

con Windows 11, Anjeun bisa manggihan nu widget sadia dina panel husus, diaksés ku ngaklik on ikon dina bentuk pantalla (anu di sisi katuhu ikon kaca pembesar, janten nyarios) dina bar aplikasi.

Jero layar, kituna, anjeun bakal manggihan sababaraha widget prasetél. Sanajan kitu, perlu nyieun sababaraha klarifikasi:

  • Ayeuna urutan widget teu bisa dirobah iwal aranjeunna mimiti dihapus lajeng dipilih deui.
  • Ukuran widget tiasa dirobih: kanyataanna, anjeun tiasa milih naha nganggo widget leutik, sedeng atanapi ageung (sapertos anu kajantenan dina ubin dina ménu Start di Windows 10)
  • Di momen, aya tos dipasang widget aplikasi sadia pikeun Windows 11. Dina mangsa nu bakal datang, éta ogé bakal mungkin pikeun nambahkeun widget pihak katilu (diundeur ngaliwatan toko resmi Microsoft).

Kumaha nambihan widget dina Windows 11

Saatos klarifikasi anu diperyogikeun dilakukeun, urang tiasa neraskeun sareng ngartos kumaha éta mungkin tambihan widget dina Windows 11.

  • Pencét kana ikon na widget, perenahna di palang tinala aplikasi
  • Gulung ka handap layar dugi ka manggihan item Tambihkeun widget, teras klik di dinya
  • Manggih widget dipikaresep anjeun teras klik dina eta pikeun nambahkeun eta

Kumaha miceun widget dina Windows 11

Naha anjeun sadar yén anjeun henteu peryogi deui widget khusus? Kuring ngawartosan anjeun langsung yén éta mungkin miceun widget dipikaresep anjeun, iraha wae. Perlu dicatet yén nalika anjeun badé ngahapus widget tina layar anu saluyu, moal mupus aplikasi dina PC Anjeun.

  • Pencét kana ikon na widget, perenahna di palang tinala aplikasi
  • Teras pencét Pilihan langkung(tempatna di bagean katuhu luhur widget dipikaresep anjeun)
  • Dina titik ieu, klik Cabut widget

Mamang atanapi masalah? Kami ngabantosan anjeun


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online