VoLTE - naon éta dina telepon kuring sareng kumaha kuring nganonaktipkeun?

VoLTE - naon éta dina telepon kuring sareng kumaha kuring nganonaktipkeun?

Kadang-kadang pamilik telepon mendakan yén ikon anyar -VoLTE- parantos muncul dina bar status sareng heran naon éta sareng kumaha éta tiasa ditumpurkeun.

Pitunjuk ieu ngajelaskeun naon VoLTE dina telepon Android atanapi iPhone anjeun, upami anjeun kedah nganonaktipkeun fitur éta, sareng kumaha ngalakukeunana upami anjeun milih ngalakukeunana.

Naon VoLTE dina telepon anjeun

VoLTE: Téknologi Voice over LTE atanapi Voice over LTE (4G). Dibandingkeun sareng 3G, rubakpita sora dina LTE 3 kali langkung ageung, anu ngamungkinkeun transmisi audio kualitas luhur sareng panggunaan codec anu langkung maju, sapertos AMR-WB HD Voice.

Aya kaunggulan sejenna tina téhnologi ieu: telepon teu kudu ngarobah jaringan nalika nelepon, nu speeds up telepon tur ngajamin pangiriman data uninterrupted.

Upami anjeun teu acan gaduh ikon VoLTE dina telepon anjeun, tapi ayeuna anjeun gaduh, éta hartosna kaayaan di handap ieu kacumponan:

  • Telepon anjeun ngadukung VoLTE sareng diaktipkeun dina setélan jaringan sélulér anjeun.
  • Panyadia ladénan anjeun parantos ngadukung telepon VoLTE.
  • Anjeun aya di daérah dimana komunikasi 4G/LTE sayogi.

Kiwari, beuki loba operator telekomunikasi mimiti ngarojong téhnologi di wewengkon béda tina Féderasi Rusia jeung nagara séjén sarta, ditilik ku kanyataan yén anjeun ningali ikon pakait dina telepon anjeun - eta ogé dirojong ku anjeun.

Naha aya biaya tambahan pikeun VoLTE?

Operator jaringan sélulér anu kuring terang henteu ngecas tambahan pikeun nelepon VoLTE. Nanging, sacara téoritis mungkin: upami anjeun henteu yakin, éta patut pariksa daptar jasa dina akun pribadi operator anjeun.

Kumaha mareuman atanapi ngaktipkeun VoLTE

Upami anjeun hoyong nganonaktipkeun VoLTE, anjeun tiasa ngalakukeunana ku sababaraha cara. Anu kahiji dina setélan telepon anjeun, anu kadua di kantor swasta panyadia ladénan anjeun.

Aktipkeun sareng nganonaktipkeun VoLTE dina Android

Di handap ieu conto pikeun Android salah sahiji versi panganyarna (11), dina telepon anjeun elemen bisa jadi rada béda, tapi logika kudu ampir sarua:

  1. Buka Setélan - Jaringan sareng Internét - Jaringan sélulér.
  2. Tarik ka handap bagian "Tambahan" (bisa jadi teu aya, lajeng setelan bakal muncul langsung dina layar).
  3. Aktipkeun atanapi nonaktipkeun pilihan "VoLTE" atanapi "Modeu 4G LTE Enhanced".

Pilihan séjén pikeun susunan setélan dina telepon sélulér Android:

  1. Buka Setélan - Jaringan nirkabel.
  2. Buka item Jaringan Seluler.
  3. Aktipkeun atanapi nonaktipkeun pilihan "Telepon LTE".

Setélan VoLTE dina iPhone

Anjeun tiasa nuturkeun léngkah-léngkah ieu di handap pikeun ngaktipkeun atanapi mareuman VoLTE dina iPhone anjeun:

  1. Buka "Setélan" sareng angkat ka "Komunikasi Sélular".
  2. Ketok dina "Setélan" sareng dina layar salajengna, ketok "Sora sareng data".
  3. Hurungkeun atanapi pareumkeun saklar "VoLTE".

Nonaktipkeun VoLTE di Kantor Pribadi panyadia layanan anjeun

Sababaraha panyadia ladenan nunjukkeun VoLTE dina daptar ladenan anu disambungkeun gratis dina kabinet pribadi anjeun.

Anjeun ngan kedah angkat ka kabinét pribadi anjeun, milari jasa anu saluyu sareng mareuman éta di tingkat operator supados telepon anjeun henteu nganggo VoLTE, henteu paduli status pilihan dina setélan alat éta sorangan.


Kreatif Stop Sadaya Ngeunaan Téhnologi
A Kumaha.