Unduh Microsoft SQL Server - Kumaha Ngundeur sareng Aktipkeun

Unduh Microsoft SQL Server - Kumaha Ngundeur sareng Aktipkeun

Dina tulisan sateuacana kami nunjukkeun ka anjeun dimana mésér Microsoft SQL Server kalayan harga anu saé, tapi kumargi seueur pamiarsa urang naroskeun ka kami kumaha cara ngaunduhna, ieu kami nganggo pituduh anu dikhususkeun pikeun unduh microsoft sql server. Ku sabab kitu, kami bakal ngabantosan anjeun milarian file anu tiasa dieksekusi (atanapi ngalangkungan Azure) tina Microsoft SQL Server tina situs resmi, atanapi dilisensikeun download langsung dianéksasi ku e-commerce anu kami parantos nyarankeun mangtaun-taun!

Janten langkung tepat, kami hoyong nyarankeun Mr Key Shop, anu beroperasi pikeun leuwih 18 taun dina séktor distribusi parangkat lunak digital, sareng parantos mekar pikeun nawiskeun jasa profésional anu nyugemakeun langkung ti 350.000 palanggan di sakuliah dunya, hatur nuhun kana lisénsi. 100% Dijamin dina harga unbeatable. Leuwih husus, urang bakal némbongkeun Anjeun dimana meuli Microsoft SQL Server di Mr Key Shopdina édisi béda sadia ti 2008 nepi ka ayeuna.

Inpormasi awal

Ngaliwatan Mr Key Shop anjeun tiasa mendakan 100% program sareng lisensi asli sareng asli. Kami sadar yén mésér lisénsi asli dina situs wéb Microsoft mahal pisan, sedengkeun dina situs e-commerce ieu anjeun bakal mendakan harga anu nguntungkeun pikeun kéngingkeun. Lisensi Windows Serverlisénsi Windows Server CALs sareng Microsoft SQL server 100% aslina. Anjeun tiasa mésér produk ku milih diantara metode pamayaran aman anu sayogi, kiriman dilakukeun detik ku email jeung, pikeun sakabéh kaperluan Anjeun, étabantuan spesialis gratis di Italia. Maca ulasan di toko ieu, aranjeunna sadayana positip. Di Mr Key Shop anjeun ogé tiasa mendakan lisénsi kanggo vérsi anu sanés Sistem operasi Windows, abdi Paket Microsoft Office sareng anu pangsaéna Antipirus di pasar

Unduh Microsoft SQL Server tina situs wéb resmi

Microsoft nawarkeun undeuran digital tina Microsoft SQL Server ti pangkolotna nepi ka versi panganyarna. Gumantung kana versi, Anjeun bisa ngundeur éta boh salaku versi EXE (bisa dieksekusi) éta Azureku kituna anjeun bisa langsung masang gambar tur mimitian nganggo eta.

Sanajan kitu, eta kudu dicatet yén ngundeur software ti Microsoft ngan ngidinan Anjeun pikeun ménta a Uji coba gratis 180 dintensaatos éta anjeun kedah mésér lisénsi Microsoft SQL Server asli. Di handap ieu anjeun bakal mendakan tautan ka halaman wéb Microsoft resmi pikeun ngaunduh versi uji coba gratis tina Microsoft SQL Server:

Ngundeur file téh cukup basajan. Dina daptar vérsi Microsoft SQL Server, panggihan anu cocog sareng anjeun teras klik «+»di sisi kénca, muka ménu gancang anu sami sareng anu anjeun tingali dina gambar di handap ieu, teras klik «ngamimitian haratis":

Di dieu anjeun gaduh sababaraha pilihan pikeun uji coba gratis parangkat lunak kalebet unduh langsung file anu tiasa dieksekusi atanapi versi parangkat lunak. Azure (Awan dumasar). Nanging, upami anjeun milari vérsi lengkep program, anjeun kedah mésér lisénsi otentik, sareng dina bagian salajengna urang bakal ningali dimana mésér éta kalayan harga anu pangsaéna.

Dimana mésér Microsoft SQL Server

Pikeun ngahindarkeun kuciwa, kami nyarankeun pisan yén anjeun mésér lisénsi Microsoft SQL Server anu aman. Aya seueur situs anu nawiskeun jasa ieu, sareng diantara aranjeunna pasti Mr Key Toko. Mr Key Shop mangrupikeun e-commerce anu leres-leres henteu peryogi perkenalan sabab parantos nawiskeun lisensi Windows sareng Office ESD anu aman salami 18 taun.

Sadaya parangkat lunak anu dijual ku situs ieu dipésér ti perusahaan Éropa sareng diuji pikeun nawiskeun kaamanan pangsaéna. Lisensi Microsoft asli sareng saluyu sareng Diréktif Perangkat Lunak EU sareng standar Microsoft anu biasa diterapkeun. Kasimpulanana, ku mésér lisénsi pikeun Microsoft SQL Server anu ditawarkeun dina situs ieu, anjeun bakal gaduh Asli, légal jeung 100% konci produk aman..

Mésér dilakukeun online ku mayar sareng Énkripsi SSL (supados mésér leres-leres aman), sareng sababaraha detik anjeun bakal nampi kode konci produk. ngalangkungan email lisénsi Windows Server atanapi Microsoft SQL Server anjeun. Ogé, a bantosan gratis (dina basa Italia, sateuacan sareng saatos dijual) kanggo transparansi maksimal.

Dimana mésér Microsoft SQL Server 2008

SQL Server 2008, hatur nuhun kana apdet kontinyu (nepi ka versi R2) ngawengku runtuyan layanan anyar, diantarana. powerpivot pikeun Excel sareng SharePoint, jasa data master, StreamInsightProgram Report Builder 3.0, Reporting Services Add-in for SharePoint, fitur lapisan data dina Visual Studio anu ngamungkinkeun nyiptakeun bungkusan database berlapis salaku bagian tina aplikasi, sareng utilitas SQL Server anu disebut. UC (Utiliti Control Point), bagian tina AMSM (Aplikasi jeung Manajemén Multi-Server) dipaké pikeun ngatur sababaraha server SQL.

Bapak Key Toko matak ngamudahkeun pikeun urang manggihan hiji Panawaran Lisensi Microsoft SQL Server 2008kalawan harga pisan nguntungkeun (kanyataanana, pikir nu ti Microsoft Store lisénsi malah bisa ngaleuwihan 3.000 dollar). Ieu mangrupikeun lisénsi standar, contona:

Dimana mésér Microsoft SQL Server 2014

SQL Server 2014 nawiskeun fitur anyar dina mémori pikeun tabel anu tiasa dikandung lengkep dina RAM. Pikeun aplikasi SQL Server basis disk, éta ogé nyadiakeun set nambahan panyangga SSDnu bisa ningkatkeun kinerja ku cache antara RAM jeung média spinning. SQL Server 2014 ogé ngaronjatkeun Salawasna hurung (HADR) ningkatkeun jumlah sékundér anu tiasa dibaca sareng ngadukung operasi maca upami aya sambungan sékundér sareng primér sareng nyayogikeun solusi hibrida énggal pamulihan musibah sareng cadangan sareng Microsoft Azurengamungkinkeun para nasabah ngagunakeun kaahlian anu aya sareng versi SQL Server di tempat pikeun ngamangpaatkeun pusat data global Microsoft.

Bapak Key Toko ngamungkinkeun urang gampang manggihan a Panawaran Lisensi Microsoft SQL Server 2014kalawan harga pisan nguntungkeun (kanyataanna, pikir nu ti Microsoft Store, lisénsi malah bisa ngaleuwihan 3.000 dollar). Ieu mangrupikeun lisénsi standar, contona:

Dimana mésér Microsoft SQL Server 2016

Kalayan SQL Server 2016 anjeun tiasa nyiptakeun aplikasi kritis pinter kalawan scalable, platform database hibrid nu boga sagala parabot nu peryogi, ti kinerja di-memori jeung kaamanan canggih pikeun kamampuhan analytics in-database. SQL Server 2016 nambihan kaamanan anyar jeung kamampuhan query, integrasi tina Hadoop jeung awan, Analisis tina R sareng seueur deui, ogé seueur perbaikan sareng optimasi. Pencét di dieu Pikeun langkung rinci.

Bapak Key Toko matak ngamudahkeun pikeun urang manggihan hiji Microsoft SQL Server 2016 lisénsi ditawarkeun, kalawan harga pisan nguntungkeun (kanyataanana, pikir nu ti Microsoft Store nu lisénsi malah bisa ngaleuwihan 3.000 dollar). Ieu mangrupikeun lisénsi standar, contona:

Dimana mésér Microsoft SQL Server 2017

SQL Server 2017 ngagambarkeun léngkah utama ka hareup pikeun platform anu nawiskeun pilihan basa pangembangan, jinis data, panyimpen di tempat sareng di tempat. awan jeung sistem operasi, sahingga sadia fungsionalitas tina SQL Server dina Linux, dina wadah Docker basis Linux sareng Windows. Topik ieu nyayogikeun ringkesan naon anu énggal dina daérah fungsionalitas khusus sareng kalebet tautan kana inpormasi anu sanés. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal SQL Server dina Linux, tingali Dokuméntasi pikeun SQL Server dina Linux.

Bapak Key Toko matak ngamudahkeun pikeun urang manggihan hiji Panawaran Lisensi Microsoft SQL Server 2017, kalawan harga pisan nguntungkeun (kanyataanna, pikir nu ti Microsoft Store lisénsi malah bisa ngaleuwihan 3.000 dollar). Ieu, contona, lisénsi standar:

Dimana mésér Microsoft SQL Server 2019

SQL Server 2019 ngawangun dina vérsi saméméhna pikeun ngembangkeun SQL Server salaku platform anu nawiskeun pilihan basa pangembangan, jinis data, sistem operasi, sareng lingkungan komputasi awan atanapi on-premise. SQL Server 2019 ngawanohkeun Kluster Data ageung pikeun SQL Server. Éta ogé nawiskeun fitur tambahan sareng paningkatan kana mesin database. SQL Server, SQL Server Analysis Services, SQL Server Machine Learning Services, SQL Server on Linux, sareng SQL Server Master Data Services. Pencét di dieu Pikeun langkung rinci.

Bapak Key Toko ngajadikeun eta gampang pikeun ménta hiji Lisensi Microsoft SQL Server 2019 ditawarkeun, kalawan harga pisan nguntungkeun (kanyataanana, pikir nu ti Microsoft Store nu lisénsi malah bisa ngaleuwihan 3.000 dollar). Ieu mangrupikeun lisénsi standar, contona:

Mamang atanapi masalah? Kami ngabantosan anjeun

Inget pikeun ngalanggan kami Saluran YouTube pikeun ningali pidéo sareng ulasan sanésna. Upami anjeun hoyong anu mutahir, langganan kami Saluran telegram y tuturkeun kami dina instagram. Upami anjeun hoyong nampi dukungan kanggo patalékan atanapi masalah, langganan kami Komunitas Facebook o ngahubungan kami on Instagram. Entong hilap yén kami ogé parantos nyiptakeun mesin pencari nawaran anu pinuh ku kupon éksklusif sareng promosi pangsaéna dina wéb!


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online