Naha iPhone janten panas?


Naha iPhone janten panas?

Nalika mésér alat anu mahal sapertos iPhone, hal terakhir anu dipikahoyong ku pangguna nyaéta pikeun mendakan masalah kinerja na. Khususna, salah sahiji anu paling umum nyaéta overheating alat. Dina tulisan ieu, urang bakal ningali naon anu tiasa nyababkeun masalah sareng kumaha cara ngalereskeun.

Alesan naha iPhone manaskeun

Kanaékan suhu biasana disababkeun ku dua alesan: parangkat lunak atanapi épék mékanis. Dina kasus anu munggaran, anu nyababkeun nyaéta sistem operasi éta sorangan, sedengkeun anu kadua, duanana mangrupikeun bagian anu rusak tina iPhone sareng pangaruh éksternal pikeun éta.

Kusabab 1: Ngajalankeun aplikasi anu intensif sumberdaya

Nalika damel sareng gim anu bermutu sareng program anu beurat, anjeun kedah siap yén telepon anjeun henteu ngan saukur ngaleungitkeun persentase muatan anu mahal, tapi ogé bakal janten panas. Panas sapertos kieu henteu ngarusak kinerja smartphone sareng tiasa dileungitkeun ku cara unloading aplikasi anu intensif sumberdaya tina mémori. Pikeun ngalakukeun ieu, pencét dua kali "Mimitian" dua kali. atanapi gesek tina handapeun layar pikeun nyandak menu toggle. Gesek aplikasi sésana. Laksanakeun hal anu sami sareng program sanés anu aya dina mémori telepon pinter.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Setélan Wallpaper Langsung dina iPhone

Saatos nutup aplikasi, tinggalkeun telepon pinter anjeun dianggurkeun bari teras-terasan.

Kusabab 2: Vérsi firmware anu gaduh masalah

Ieu hususna umum nalika versi béta ios dipasang dina alat. Perisian firmware anu henteu dioptimalkeun tiasa nyababkeun sababaraha konflik dina operasi smartphone, nyababkeun konsumsi aki anu gancang sareng pemanasan anu penting dina telepon éta nyalira. Masalahna ogé tiasa timbul nalika sistem operasi henteu dipasang leres dina alat. Dina hal ieu, anjeun kedah nyobian malikkeun alat, sareng ngalakukeun éta ti DFU - modeu konci khusus, anu ngabantosan pikeun ngalakukeun pamasangan ios anu bersih dina smartphone.

  1. Mimiti, perbarui cadangan. Kanggo ngalakukeun ieu, buka setélan sareng pilih nami profil anjeun di luhur jandela. Dina jandéla salajengna, buka bagian éta ICloud..
  2. Pilih tulisan. "Cadangan".dituturkeun ku… "Nyiptakeun cadangan"..
  3. Sambungkeun iPhone anjeun ka komputer nganggo kabel USB aslina sareng jalankeun iTunes.
  4. Pasang telepon dina modeu DFU. Upami anjeun parantos ngalaksanakeun leres-leres, layar moal hurung, tapi éta bakal kauninga ku iTunes.

    Maca deui: Kumaha carana nempatkeun iPhone dina modeu DFU

  5. Mimitian prosés pamulihan sareng ngantosan éta réngsé. Nalika layar wilujeng sumping némbongan, atur iPhone sareng balikeun tina cadangan anu sateuacanna diciptakeun.

Kusabab 3: Konflik sétting

Tanpa pangguna terang, iPhone beban setélan anu diperyogikeun, contona, pikeun fungsi jaringan sélulér anu leres. Éta tiasa dianggap yén séttingna teu acan dimuat leres, nyababkeun alat-alatna panas. Dina hal ieu, anjeun tiasa nyobian ngareset setelan gadget.

  1. Buka setélan iPhone. Pilih bagian "Dasar"..
  2. Di handapeun jandéla, buka "Reset"..
  3. milih "Reset sadaya setting". Anjeun bakal dipénta kode aksés pikeun mastikeun.
  4. Saatos boot, atur telepon.

Kusabab 4: Batré rusak

Hayu urang ngalih kana karusakan mékanis alat. Saatos sataun panggunaan aktip, batré iPhone laun-laun mimiti "lungse", kaleungitan kapasitas.

  1. Anjeun tiasa mariksa pakean batréna ku muka setélan sareng milih "Batré"..
  2. Dina jandéla salajengna, buka bagian éta "Status aki"..
  3. Catetan kolom "Kapasitas maksimum".. Upami nilaina bénten pisan sareng anu aslina 100%, sapertos urang, maka anjeun kedah nimbangkeun batréna dirobih di pusat jasa.

Kusabab 5: Kurangna pendinginan pasip

Alatna kedah nyayogikeun pasip normal nalika ngajalankeun aplikasi anu intensif sareng ngeusi batre. Salaku conto, panutup anu ketat tiasa nyegah ieu. Upami suhu telepon naék naék pisan, cobian cabut aksésori anu ngahalangan bari.

Kusabab 6: Kontak oksidasi

Sering sabab ieu tina gangguan fungsi nyaéta kusabab asupna cai handapeun perumahan smartphone. Sateuacanna, urang parantos ngémutan kumaha ngubaran penetrasi cair.

Baca deui: Naon anu kedah dilakukeun upami cai asup kana iPhone anjeun

Tapi, éta masalah pisan pikeun ngaleungitkeun cai anu kajebak dina telepon anjeun nyalira, janten bakal lalaunan tapi pastina "maéhan" smartphone ku ngoksidasi kontak. Telepon anjeun tiasa tiasa fungsina sampurna bari, tapi sababaraha masalah némbongan sapeuting, kalebet panas teuing. Anjeun tiasa mariksa naha asor parantos lebet kana telepon pinter anjeun nganggo indikator khusus. Salaku conto, dina iPhone, dimimitian ku modél kalima, indikator na aya dina baki kartu SIM.

Nanging, upami anjeun ngagaduhan iPhone 4S atanapi modél anu langkung ngora, anjeun kedah milarian indikator dina dua tempat: jack headphone sareng jack anu ngeusi batre telepon.

Kasimpulanana saderhana: biasana indikatorna bodas atanapi kulawu. Upami anjeun ningali éta beureum, éta nunjukkeun yén telepon parantos nampi cairan. Hanjakalna, tugas ngaleungitkeun akibat tina lebetna cai sering dilangkungan kamampuan pusat jasa.

Kusabab 7: Paparan cahya panonpoé sareng panerapan manaskeun

Apple nyatet yén suhu lingkungan pikeun iPhone tiasa dianggo leres henteu kedah ngaleuwihan 35 derajat. Ku alatan éta, upami teleponna aya di panonpoé atanapi caket sumber suhu luhur, disarankeun pisan pikeun mindahkeun éta ka tempat anu tiis sareng ngantepkeun éta tiis pisan.

Nyababkeun 8: Kakuatan kontributor listrik

Salah sahiji komponén penting iPhone nyaéta pengontrol daya, anu ngatur aliran ayeuna nalika ngeusi batre alat, nyegah tina ngaleuwihan nilai anu diijinkeun. Upami telepon janten panas pisan nalika ngecas sareng bahkan ngalaporkeun overheating anu kritis, muatanana leres-leres asa teu tiasa akibatna, kalebet seuneu. Dina hal ieu, tong ragu ngahubungi pusat jasa.

Ieu alesan utama anu tiasa nyababkeun panas teuing tina iPhone.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Anjeun bisa jadi kabetot:  Nyetél aksés kulawarga dina iPhone
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes