Naha nada dering na disada handap dina iPhone 12, 12 Pro, 11, 11 Pro, XS, XR sareng X sareng kumaha mareumanana

Upami anjeun gaduh iPhone 12, iPhone 11 Pro, iPhone XR atanapi smartphone Apple anu sanés anu dilengkepan ku pemindai Face ID, anjeun pasti bakal sadar yén volume nada dering laun-laun turun. Mimitina telepon disada nyaring, tapi sora na janten langkung tiis, sareng upami polumeu tos maksimum, éta tetep jempé.

♥ ON TOPIK: Top 10 remix nada dering iPhone standar (video).

video:

Naha dina iPhone 12, 12 Pro, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone XR sareng iPhone X nada dering mimiti disada handap nalika disada?

Tong hariwang, teu aya anu lepat dina iPhone anjeun sareng, kanyataanna, Apple parantos ngarancang sapertos kieu: "Éta sanés bug, éta fitur." Nanging, upami anjeun hoyong telepon sélulér anjeun disada sami nyaring sepanjang waktos, kami nyaritakeun kumaha.

Mimiti, hayu urang terang kunaon dina nelepon anu datang nada dering na disada nyaring, tapi teras sora na mimiti ngudar. Nyatana éta mangrupikeun salah sahiji ciri Face ID. Ieu tiasa dianggo sanajan scanner pameunteu henteu dianggo pikeun muka konci alat. Intina nyaéta, Kaméra ID Wajah nyeken wajah anjeun sepanjang waktos, naha éta dipaké pikeun auténtikasi atanapi henteu. Sanaos anjeun henteu nganggo scanner, éta tetep aktip pikeun mastikeun operasi lengkep fungsi sanésna, salah sahijina nyaéta ngirangan volume nada dering.

♥ ON TOPIK: Kumaha cara ngadamel sareng nyetél nada dering dina iPhone naon waé tanpa komputer langsung dina alat anjeun?

Kumaha mareuman fitur pangurangan volume nada dering dina iPhone 12, 12 Pro, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone XR, sareng iPhone X

Pikeun nganonaktifkeun rington anu luntur, anjeun kedah nganonaktifkeun fitur scan wajah anu nangtukeun naha anjeun ningali iPhone 12, 12 Pro, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone XR, sareng iPhone X. Upami fitur ditumpurkeun , alatna moal tiasa mendakan upami anjeun ningali layar nalika nada dering anu sumping diputer, sareng nada dering na moal langkung sepi. Pikeun éta:

1. buka aplikasi iPhone «Setélan».;

2. Bagéan terbuka "Face ID sareng kodeu aksés.";

3. Geser saklar sabalikna "Pangakuan perhatian." kana posisi "Kaluar".;

4. Kaluar tina «Setélan»..

Sakali sadayana di luhur réngsé, anjeun tiasa mariksa jilidna ku naros ka batur pikeun nelepon anjeun. Upami sora na tetep sami nyaring sepanjang waktos, maka anjeun parantos hasil. Upami anjeun masih mikir yén iPhone sora na handap teuing, anjeun tiasa nyetél polumeu nada dering janten maksimum. Pikeun éta:

Buka aplikasi dina smartphone anjeun «Setélan»."Sora, sinyal taktil";

Dina bagian éta. "Nada nada dering sareng pesen". Mindahkeun slaider dugi ka katuhu pikeun ngaktipkeun volume maksimum;

Upami anjeun hoyong ngaluyukeun polumeu nada dering nganggo tombol fisik, pindahkeun slaider kana pilihan "Ganti ku tombol.".

Sababaraha pangguna ngahaja nganonaktipkeun kamampuan pikeun nyaluyukeun polumeu ngagunakeun tombol fisik, terang kabiasaan barudak na maénkeun alat. Nanging, dina seueur modél iPhone anu langkung énggal, fitur ieu ditumpurkeun sacara standar.

Upami iPhone 12, 12 Pro, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone XR, sareng iPhone X anjeun ujug-ujug kaleungitan audio, parios naha "Silent Mode" (saklar bisu di sisi alat) aktip. Aktipkeun modeu jempé bakal dituduhkeun ku lampu jeruk leutik dina saklar. Ogé parios naha fungsi "Entong ganggu" diaktipkeun, anu lengkep ngabisuukeun telepon anu asup.

Pidéo anu aya hubunganana: Cara ngadamel sareng nyetél nada dering dina iPhone naon waé tanpa komputer