Naon anu kudu dilakukeun upami waktos kunjungan terakhir ka WhatsApp henteu némbongan

Alesan 1: Setelan privasi kontak

Upami anjeun pangguna Messenger biasa, anjeun panginten tiasa terang yén sababaraha obrolan henteu nunjukkeun persis nalika pangguna terakhir nyambung. Dina WhatsApp, salah sahiji alesan utama nyaéta setélan privasi: interlocutor geus disumputkeun ti sakabéh atawa ngan jalma anu teu kontak na nalika panungtungan waktu anjeunna disambungkeun.

Ngomongkeun jalma anu dipikacinta anu henteu hoyong nyumputkeun inpormasi sapertos kieu ti anjeun, tapi ogé pikeun ngungkabkeun statusna. "Janten (s)" aranjeunna henteu daék ogé, anjeun tiasa naroskeun pikeun ngarobih setélan supados kunjungan terakhir katingali ku kontak anjeun. Upami éta sanés kontak anu caket pisan, teu aya anu tiasa dilakukeun ngeunaan éta. Anjeun ngan kudu ngadagoan anjeunna atanapi nya pribadi muka informasi ngeunaan datangna panungtungan.

Nanging, aya cacad dina konfigurasi utusan ieu: upami pangguna ngagaduhan inpormasi anu disumputkeun, sareng setélan privasina dibuka sapinuhna, nalika aranjeunna nyambung (utamana upami aranjeunna ngobrol sareng batur kanggo waktos anu lami), aranjeunna bakal teras-terasan. ningali kaayaan "Online"..

Alesan 2: Setélan privasi sorangan

Situasi umum anu sanés dimana anjeun henteu ningali tanggal kunjungan terakhir batur nyaéta kusabab setélan privasi anjeun pikeun itemna parantos ditumpurkeun. Kumaha jalanna WhatsApp hartosna upami anjeun nyumputkeun merek anjeun "Janten (s)"Anjeun oge moal bisa nuturkeun kalakuan batur. Catet yén anjeun moal tiasa janten teu katingali lengkep dina utusan: statusna "Online" и "Tayangan". bakal dipintonkeun dina sagala hal. Anjeun tiasa mariksa upami anjeun parantos nutup setélan ieu ku nuturkeun pitunjuk di handap ieu, anu dianggo pikeun pangguna telepon sélulér naon waé. Versi PC ayeuna teu ngidinan Anjeun pikeun ngarobah tipe ieu setelan.

    1. Buka utusan teras pencét «Setélan». di juru katuhu handap.
    2. nganjang "Bill"..

    1. Teras toél garisna "Privasi"..
    2. Parameter anu diperyogikeun diposisikan heula. Lamun sabalikna «Éta (n)» pilihan dituduhkeun "Teu aya sasaha"., muka kamungkinan ngédit.

  1. Punten pilih pilihan. "Sadayana" o «Kontak kuring» gumantung kana saha anu anjeun resep pikeun muka waktos kunjungan terakhir anjeun.

Alesan 3: Konci pamaké

Sateuacan nambihan batur kana daptar hideung anjeun, émut yén anjeun moal tiasa deui ngadalikeun iraha pangguna terakhir nyambung. Sanajan kitu, aya kaayaan dimana hiji jalma nyangkut saukur alatan inattention. Dina hal ieu, upami anjeun yakin yén anjeun teu acan meungpeuk saha waé, kami nyarankeun yén anjeun nganggo petunjuk, anu cocog pikeun telepon iPhone sareng Android.

    1. Buka WhatsApp teras ketok «Setélan». di juru katuhu handap.

  1. Pilih garis "Bill"..
  2. nganjang "Privasi".
  3. Di payuneun parameter "Kakonci". tingali jumlah pamaké. Lamun nembongkeun "0"eta hartina euweuh hiji di blacklist Anjeun. Upami anjeun ngahaja atanapi teu kahaja nambihan batur kana larangan, ketok garis pikeun ningali detil.
  4. Pikeun ngabuka blokir pangguna utusan, gesek ka gigir sakumaha anu dituduhkeun dina layar.
  5. Pencét tombol "Pikeun muka konci". Langsung saatos ngalakukeun tindakan ieu, anjeun bakal tiasa ningali waktos kunjungan terakhir jalma éta.

Opsional: upami jalma anu anjeun ajak ngobrol parantos daptar hideung anjeun, anjeun ogé moal tiasa ningali datana. Aya sababaraha indikasi yén éta tiasa diblokir, sapertos poto pangguna henteu katingali ku anjeun, waktos kunjungan terakhir, sareng upami anjeun ngirim pesen, anjeun henteu nampi konfirmasi pangiriman dina bentuk cek kadua. tanda. Salaku pilihan terakhir, anjeun tiasa pariksa deui nganggo WhatsApp pangguna anu sanés. Lamun jalma séjén bisa ngakses informasi jeung poto, tapi anjeun teu bisa, anjeun dina blok.

Alesan 4: Gagal Téknis

Upami sadaya pilihan anu didadarkeun di luhur parantos dipariksa sareng dipiceun, tapi masalah nampilkeun waktos kunjungan tetep, anu paling dipikaresep nyaéta kagagalan téknis kurir. Ulah hilap yén aplikasi naon waé, khususna anu ageung ieu, tunduk kana serangan ti waktos ka waktos, ngalaman gagal server, jsb. Kumaha anjeun tiasa terang upami ieu kaayaan anjeun? Upami anjeun yakin yén kamari inpormasi ngeunaan interlocutor anjeun kabuka sareng ayeuna henteu, sareng henteu ngan ukur pikeun pangguna, maka 99% alesan henteu aya dina konfigurasi anjeun atanapi dina telepon anjeun, tapi dina Watsap sorangan. Hiji-hijina solusi dina hal ieu nyaéta ngantosan.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?