Optimisasi Windows 10 sareng perbaikan bug dina Advanced SystemCare

Kira-kira satengah taun ka pengker, kuring masang tinjauan alat panyabutan malware IOBit Malware Fighter dina situs ieu, henteu leres-leres muji aranjeunna sareng nyarankeun panggunaan AdwCleaner. Jalma-jalma henteu bingung sareng nyarankeun ngusulkeun produk Advanced SystemCare anu sanésna anu dirancang pikeun ngaoptimalkeun, ngabersihkeun sareng ngalereskeun kasalahan Windows 10, 8.1 sareng Windows 7, anu bakal kami laksanakeun.

Utilitas Advanced System Care sayogi salaku vérsi gratis (Gratis), sababaraha fitur na ditumpurkeun sareng salaku versi mayar - Advanced System Care Pro, sareng kusabab kuncina disayogikeun ka kuring, urang bakal nganggap vérsi anu khusus ieu. Dina tangkepan layar, pungsi anu ngan ukur aya dina vérsi Pro ditandaan ku ikon anu cocog.

Pamasangan Advanced SystemCare

Unduh Advanced SystemCare Free dina basa Rusia tina halaman wéb https://ru.iobit.com/advancedsystemcarefree.php - installer bakal sami pikeun vérsi Pro, ngan ukur pikeun ngaktipkeunana anjeun kedah ngalebetkeun konci, upami teu aya éta vérsi gratis tina program anu dianggo. Pamasanganana wawuh sareng diwangun ku tombol "Salajengna", tapi Punten tetep émut.anjeun bakal ningali layar sapertos kieu dina prosés:

Upami anjeun henteu hoyong ngarobih pangotéktak sareng masang sét perangkat lunak tambahan, pupus centang sadaya kotak sareng pencét tombol "Skip".

Henteu aya fitur tambahan tina prosés pamasangan anu diperhatoskeun kecuali tawaran pikeun ngalanggan (unsubscribe tiasa dilakukeun) saatos réngsé. Langsung saatos dipasang, utiliti dimimitian sareng widget monitoring kinerja nembongan dina desktop, dibuka ku ngaklik panah di belah katuhu sareng nembongkeun data dina beban sistem.

Éta ogé ngandung tombol pikeun mupus mémori gancang (tombol "rokét") sareng sababaraha tindakan sanés. Upami anjeun henteu resep widget, anjeun tiasa nganonaktifkeun dina setélan Advanced SystemCare dina "Setélan Umum".

Ngagunakeun Advanced System Care Pro

Kuring parantos ékspérimén sareng Advanced SystemCare dina mesin virtual, kalayan versi panganyarna tina Windows 10 Pro dipasang ti mimiti ti halaman wéb resmi Microsoft, ngapdet sareng tanpa parangkat lunak tambahan. Nyaéta, dina sistem operasi anu bersih-bersihna, henteu ngitung hasil pamasangan pembaruan sareng program éta sorangan.

Catetan: Sateuacan nganggo program pikeun ngabersihkeun, ngepaskeun atanapi ngaoptimalkeun Windows, kuring nyarankeun pisan sistem pikeun nyiptakeun titik-titik sareng upami ujug-ujug program mutuskeun pikeun ngabersihkeunana ogé, tong ngantep éta némpél titik balikkeun anu terakhir atanapi nganonaktifkeun panyalindungan sistem (kuring kedah masihan kiridit, ASC henteu).

  1. Saatos ngaluncurkeun Advanced SystemCare, anjeun bakal ningali tombol "Start" ageung dina jandela program utami kanggo ngawitan ngaoptimalkeun sareng ngalereskeun barang-barang anu dipilih dina layar anu sami. Sateuacan ngamimitian, kuring ngaktipkeun lisénsi Pro tibatan anu gratis, ngonpigurasikeun sadaya setélan anu dipendakan "dugi ka maksimum" teras diklik "Mimitian".
  2. Kusabab pilihan "Perbaikan otomatis" dipariksa sacara standar (kuring nyarankeun nyarankeun dipiceun éta sareng ningali naon anu leres programna dipendakan sateuacan ngalarapkeun ngalereskeun) Kuring henteu tiasa ngadamel gambar tina jumlah masalah anu kapendak, kuring ngan ukur bakal nyarios yén kasalahan pendaptaran langkung ti 500 (anu ku urang bakal dibahas engké) mendakan, file sampah - henteu seueur, masalah privasi seueur pisan.
  3. Sateuacan ngalereskeun masalah, ku milih masing-masing barang, anjeun tiasa ningali persis naon anu kapendak sareng pupus centang naon anu anjeun henteu kedah lereskeun. Anjeun ogé tiasa ningali masalah anu dipendakan saatos ngalereskeun upami, sapertos kuring, perbaikan bug otomatis parantos diaktipkeun.
  4. Catetan: Kaseueuran waktos, masalah nalika nganggo jinis parangkat lunak optimasi Windows ieu lumangsung saatos "beberesih," "defragmenting," atanapi "ngalereskeun kasalahan" dina pendaptaran. Tétéla, IObit sadar kana hal ieu, janten ku sabab éta dina ménu utama program dina bagian «Pusat Nyalametkeun» anjeun tiasa ngabalikeun parobahan anu dilakukeun kana pendaptaran sareng sababaraha anu sanés (contona, upami salaku akibat tina «percepatan Internét »Lirén damel kanggo anjeun).
  5. Tab "Akselerasi" tina program ngamungkinkeun ngagantungkeun prosés latar tukang ("Turbo Akselerasi") pikeun ningkatkeun kinerja di buruan, salaku conto, parios kaitanana supir anu dipasang sareng ngalakukeun "Optimasi Jero", anu bakal kami bahas sakedik engké.
  6. Tab "Perlindungan" nunjukkeun yén ngaktipkeun sababaraha pilihan panyalindungan dina komputer sareng Internét, pikeun ngahindarkeun parobihan jahat dina panyungsi anjeun. Kuring henteu percanten ka ieu: Windows 10 built-in Defender nanganan panyalindungan real-time langkung sampurna tibatan sadaya tés bebas, sareng kaseueuran fitur panyalindungan Internét Advanced SystemCare dilaksanakeun dumasar kana ekstensi browser, anu dina dirina henteu aman (dina Salaku tambahan, kerentanan teras-terasan dipendakan dina panyambungan pabrik antivirus anu kawéntar pisan) atanapi pembersihan data peramban, anu henteu teras-terasan mangfaat, sabab kuring ogé bakal nyebatkeun engké dina bagian pamungkas tina tinjauan. Pikeun miceun parangkat lunak anu berpotensi henteu dihoyongkeun, saur kuring, langkung saé nganggo alat panyabutan malware khusus.
  7. Bagéan "Pembaruan Parangkat Lunak" nembongkeun daptar program anu dipasang sareng nyarios ka anjeun upami aya pembaruan pikeun aranjeunna.
  8. Bagéan "Pusat Aksi" nawiskeun program pamayaran anu sanés ti IOBit sareng pangembang anu sanés. Sababaraha tawaran leres-leres saé, contona Connectify Hotspot langkung jelas tibatan tawaran diskon dina situs resmi. Tapi anjeun kedah parios, panginten aya tawaran anu langkung saé di tempat séjén.
  9. Paripolah sadaya fungsi program tiasa ngonpigurasi dina ménu utami dina "Setélan". Kuring nyarankeun anjeun maca aranjeunna sacara saksama: upami anjeun ningali "i" di gigir parameterna, angkat di luhur pikeun kéngingkeun kasimpulan naon anu dilakukeun parameter éta.

Fitur tambahan tina ASC

Bagéan anu pikaresepeun pikeun Advanced System Care dibuka ku ngaklik ikon "koper" di kénca tombol di luhur jandéla "Runtuh".

Di dinya anjeun bakal mendakan seueur utiliti alit tambihan (diunduh sareng dianggo tanpa dipasang), kalebet:

  • Gerentes ngamimitian - Ngatur muatan otomatis Windows, kalebet jasa, padamelan penjadwal, sareng elemen pangotéktak.
  • Autorun - Utiliti pikeun ngonpigurasikeun waktos otomatis pikeun komputer atanapi laptop anjeun.
  • Vérsi portabel naék - Kamampuhan pikeun nyiptakeun salinan Advanced SystemCare pikeun ngaji tina flash drive atanapi drive anu sanés tanpa dipasang.
  • Perbaikan sistem - Sakumpulan perbaikan otomatis pikeun seueur kasalahan anu umum (sering dijelaskeun dina situs ieu ogé) dina Windows 10 sareng versi anu saacanna. Utiliti na sami sareng FixWin 10, anu kuring nyerat ngeunaan dina ulasan Windows 10, 8.1, sareng Windows 7 bug fix software kuring.
  • Kontéks menu Ménéjer - Alat pikeun miceun barang-barang anu henteu diperyogikeun tina ménu kontéks Windows pihak katilu.
  • Manajemén sistem sareng. Kauntungan Kuring10 - Dua Utiliti konfigurasi Windows, lumayan saderhana, tapi dina pamanggih kuring Winaero Tweaker gratis langkung épisién sareng euyeub ku kustomisasi.
  • Balikkeun saatos dihapus - Alat pikeun ngahanca file anu dihapus. Éta henteu acan diuji. Upami kitu, solusi ti pihak katilu anu épéktip: parangkat lunak pamulihan data gratis pikeun ngémutan data tina flash drive, hard drive, atanapi kartu mémori.
  • Program standar. - Konfigurasi gancang tina program standar Windows utama.
  • Ngabersihan disk. - Alat pikeun ngabersihan hard drive file sampah. Umumna ngaduplikasi fungsionalitas anu parantos dipiboga ku Advanced SystemCare, ogé alat pembersih disk internal dina Windows.
  • Panimu Klon. - Milarian file duplikat sareng ngahapus anu henteu diperyogikeun. Aya alat khusus pikeun ieu: Parangkat lunak gratis pikeun milarian file duplikat.
  • Panimu file ageung - Pikeun gancang mendakan naon anu nyandak rohangan disk. Aya ogé program pihak katilu pikeun nganalisis eusi disk di Windows.

Ieu henteu sadayana utiliti sayogi. Sababaraha anu sanés panginten ogé aya gunana, sareng sababaraha ogé silih duplikat sareng pungsi internal Advanced SystemCare sorangan. Tapi pikaresepeun.

Pendapat subjektif kuring ngeunaan Advanced System Care Pro

Kacindekan: sacara umum éta henteu goréng, éta henteu langkung goréng dibanding program anu sanés, éta saé. Kitu cenah, perlu diémutan yén kuring salah sahiji anu disarankan ngalawan produk IObit dina unggal jalan, nalika 10 taun ka pengker kuring kedah niténan pangalaman négatip kalayan panggunaan ku jalma-jalma terus-terusan.

Tapi: Kuring ngan ukur tiasa nyarankeun pikeun nganggo ieu sareng program anu sanés anu sanés pikeun ngaoptimalkeun otomatis Windows 10, 8.1 atanapi 7, ngabersihan sistem, gancang-gancang nyaluyukeun, kuring ngan ukur jalma anu ngartos persis naon anu dilakukeun program, siap pikeun akibat anu teu disangka-sangka, ngartos sababaraha nuansa parangkat lunak sapertos kitu.

Kalayan kecap séjén, sakumaha anjeun resep, ngaklik hiji tombol "Make Good" dina jandéla utama henteu salawasna ngajantenkeun sadayana saé. Kuring kantos nyerat perkawis topik ieu dina tulisan ngeunaan ngagunakeun CCleaner pikeun panggunaan anu saé, éta bakal sami di dieu:

  • Ketekunan sering beberesih sareng ngaoptimalkeun berkala moal mayar: upami anjeun ngaoptimalkeun lengkep, tutup program, balikan deui komputer sareng jalankeun programna deui - file sampah, masalah privasi, sareng seueur deui bakal kapendak deui. Hal-hal, anu tiasa janten "maneuh" (Kuring parantos mariksa sareng ASC sareng alat-alat anu sami). Tiasa waé pikeun ngagunakeun parangkat lunak sapertos kitu, tapi henteu kedah dilakukeun sababaraha kali sapoé. Modeu optimalisasi otomatis ogé henteu salawasna mangpaat. Tapi sacara manual sareng dina kasus ieu - panginten tiasa waé.
  • Henteu sadayana beberesih tiasa ngabantosan. Hapus cache ikon, gambar leutik sareng browser (sareng ieu diaktipkeun sacara standar)? Anjeun gaduh muat ulang gambar leutik anu teras-terasan, anu tiasa ngaanggu pisan dina hard drive laun dina folder poto (sareng ngan ukur henteu kapake), sareng muat ulang kontinyu tina situs tina situs anu sering didatangan (cache browser dianggo pikeun nyepetkeun Internét, henteu ngalambatkeunana, sareng upami teu aya masalah anu jalanna). Sacara otomatis mupus log Windows sareng laporan kasalahan salaku "file sampah"? - aranjeunna henteu nyandak seueur rohangan sareng sering tiasa manpaat.
  • Ngabersihan pendaptaran mangrupikeun kagiatan anu diragukeun pisan, anu dina seueur sistem ngakibatkeun akibat anu teu pikaresepeun. Program-program ieu henteu tiasa diperhatoskeun sadaya kaistiméwaan sistem anjeun, supir, pangaturan sareng parangkat lunak dipasang, janten hal anu sigana kasalahan pendaptaran tiasa janten unsur anu diperyogikeun pikeun operasi normalna. Tapi ampir teu réalistis pikeun ngahontal akselerasi kalayan ngabersihkeun sapertos kitu.
  • Naha anjeun parantos ngaktipkeun 'turbo boost', naha anjeun senang ku jumlah RAM anu dileupaskeun sareng naha anjeun leres-leres ningkatkeun FPS? Dina waktos sanésna anjeun mendakan yén aya anu henteu jalan sakumaha kuduna: Windows 10 Sandbox sareng fungsi sistem anu sanés, program kauangan atanapi program sanésna lirén muka, aksés kana folder énkripsi ngaleungit, atanapi anu sanés anu teu disangka-sangka sareng anu teu jelas kajadian, Coba émut yén anjeun parantos ngaktipkeun akselerasi ieu - sadaya ieu sareng seueur hal-hal sanés anu tiasa kajantenan mangrupikeun hasil tina jasa sistem dieureunkeun pikeun tujuan optimalisasi.
  • Sababaraha tindakan optimasi langkung merenah pikeun ngalaksanakeun alat internal, sareng kadang akselerasi henteu tiasa dihontal ukur ku parangkat lunak, langkung seueur ngeunaan ieu - Naon anu kedah dilakukeun upami komputer atanapi laptop anjeun laun.

Aya seueur nuansa sapertos kitu. Tapi sadayana ieu sanés ngarugikeun Advanced System Care éta sorangan, tapi alesan naha panggunaan parangkat lunak sapertos kitu meryogikeun pamahaman tindakan anu dilakukeun, kamampuan nganalisis saran ngeunaan utiliti (contona: naha ujug-ujug dina anu nembé dipasang sistem anu bersih pisan kasalahan registri nunjukkeun "Setélan firewall henteu valid" pikeun aturan prétét anu sampurna pikeun prosés sistem - naha kusabab ASC henteu terang ngeunaan aturan prétét anyar ieu dina versi panganyarna tina Windows 10?)

Sareng aya deui hal anu matak dina kontéks ieu: program sigana dirancang utamina pikeun pangguna anu teu ngalaman (fitur panganteur atanapi rai di handapeun halaman resmi tiasa ngadukung asumsi ieu), tanpa inpormasi dina bantosan resmi dina halaman wéb atanapi dina program sorangan ngeunaan seueur fitur sareng kaputusan beberesih standar.

Sesuatu anu jelas tanpa inpormasi éta, tapi aya sababaraha hal anu sami dihurungkeun sacara standar anu rata-rata pangguna panginten henteu terang ngeunaan:

  • Papanggihan MTU.
  • Cache DirectX shader
  • Nonaktipkeun 8.3 namina kanggo NTFS
  • Pilihan TCP 1323.
  • Optimalkeun CertPropSvc.

Ieu henteu hartosna daptar lengkep. Tangtosna, pangguna tiasa milarian bebas dina wéb sateuacan nyandak kaputusan, tapi bakal langkung saé upami penjelasan ngeunaan tindakan dina antar muka Advanced SystemCare Pro éta sorangan atanapi dina pitulung online ngandung detil sanés salian ti 'ngaoptimalkeun pikeun gagancangan ".