Kumaha carana ngarobah kakuatan sinyal WiFi

Urang sadayana parantos nganggo Internét mangtaun-taun sareng ayeuna urang gaduh laptop, bahkan langkung gampang dianggo di bumi atanapi bahkan di jalan. Anjeun tiasa gampang nyambung ka Internet dina ngan sababaraha detik kalayan sambungan nirkabel, euweuh urusan dimana anjeun. Éta ogé tiasa ngajaga laptop anjeun tina karusakan poténsial… baca leuwih

Robah Wifi alat Alexa

Aya fitur canggih anu diwangun kana Alexa, anu ngamungkinkeun anjeun ngalih tina Wi-Fi ka Ethernet upami diperyogikeun. Ieu mangpaat pisan upami jaringan anjeun ayeuna parantos turun kanggo waktos anu lami. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun ngalih tina jaringan nirkabel ka jaringan pita radio anu henteu dilisensikeun atanapi… baca leuwih

Kumaha ngaksés router anjeun 192.168.1.1

192.168.1.1 Alamat IP ngidinan Anjeun pikeun ngahontal router ADSL Anjeun. Upami anjeun kedah ngalebetkeun router nganggo komputer, anjeun tiasa ngetik 192.168.1.1 dina panyungsi anjeun sareng pencét enter. Anjeun tiasa ngotéktak sésa artikel pikeun milarian inpormasi aksés. Anjeun tiasa mendakan nami pangguna sareng kecap akses anu diperyogikeun pikeun ngaksés… baca leuwih

Buka palabuhan TP Link

Upami anjeun gaduh router TP Link sareng hoyong mangpaatkeun sambungan Internét anjeun, anjeun kedah terang kumaha anjeun tiasa muka palabuhan tautan TP. Ku sabab éta, kami bakal nunjukkeun anjeun gancang sareng gampang kumaha anjeun tiasa mukakeunana, ku kituna anjeun tiasa ngarahkeun lalu lintas ti palabuhan éta ka komputer khusus. [amazon bestseller = item "router" = "4″] Léngkah… baca leuwih

Buka palabuhan Livebox Oranyeu

Upami anjeun hoyong gaduh sambungan Internét anu langkung saé pikeun kaulinan online, penting pikeun muka palabuhan Livebox Oranyeu. Ayeuna, aya sababaraha modél router Livebox anu dipiboga Oranyeu, ku kituna anjeun bakal diajar kumaha cara muka palabuhan sacara umum. Kumaha cara muka palabuhan Livebox 2.1 router kuring? Aya 2 cara pikeun muka… baca leuwih

Kumaha ngawatesan WiFi ka alat sareng pangguna

Kalolobaan urang mayar jumlah duit unggal bulan ka panyadia ladenan internét. Dina sababaraha kasus jasa ieu mahal. Sababaraha tatanggana meureun hoyong ngamangpaatkeun tur nyambung ka jaringan urang. Ku kituna perlu ngawatesan WiFi ka sababaraha alat éléktronik. [Amazon bestseller = "wifi" max = 3] Éta ogé tiasa kajantenan urang gaduh ... baca leuwih

kumaha carana muka port ps4

Konsol PlayStation 4 mangrupikeun salah sahiji alat anu pangsaéna pikeun kaulinan vidéo sareng upami anjeun hoyong maksimalkeun hiburan anjeun, anjeun kedah muka palabuhan Ps4. Janten, anjeun tiasa ngandelkeun sambungan Internét anu langkung saé pikeun maén online sareng sadaya réréncangan anjeun. Pikeun nganggo modeu kaulinan online, anjeun kedah gaduh sambungan kana… baca leuwih

Buka palabuhan Xbox One

Upami anjeun gaduh konsol kaulinan pidéo Xbox One, idéal nyaéta anjeun tiasa muka palabuhan Xbox One pikeun nyambung online sareng maén dina pilihan multiplayer. Ku sabab éta, ayeuna urang bakal gancang sareng gampang nunjukkeun léngkah-léngkah supados anjeun tiasa ngalakukeunana tanpa masalah. Léngkah pikeun muka ... baca leuwih

Aksés ka portal Alejandra

Upami anjeun parantos ngagaleuh router Movistar, penting pikeun anjeun terang kumaha aksés portal Alejandra pikeun ngonpigurasikeunana. Kusabab éta, dinten ayeuna kami bakal masihan anjeun data aksés ka portal Alejandra sareng kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha gampangna pikeun ngonpigurasikeun router anjeun. Pikeun mimitian, anjeun kedah terang yén portal Alejandra mangrupikeun anu ngamungkinkeun anjeun… baca leuwih

Kumaha carana ningkatkeun Ping dina Video Games

Ping mangrupikeun hal anu penting dina dunya kaulinan sabab pakait pisan sareng latency sareng reureuh. Tanya pamaén kalapa sareng aranjeunna bakal nyarios yén éta tiasa janten ngimpina. Ieu total breaker kaulinan! Éta sababna kami parantos nyiptakeun pituduh ieu ngeunaan cara nurunkeun ping dina PC… baca leuwih

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes