Kodeu Kasalahan Manajer Kontrol Layanan 7000, 7001, 7009, 7011, 7023, 7031, 7034, 7043 dina Windows 10 - Naon Anu Diharepkeun sareng Kumaha Cara Ngalereskeunana

Kodeu Kasalahan Manajer Kontrol Layanan 7000, 7001, 7009, 7011, 7023, 7031, 7034, 7043 dina Windows 10 - Naon Anu Diharepkeun sareng Kumaha Cara Ngalereskeunana

Service Control Manager Error code 7000, 7001, 7009, 7011, 7023, 7031, 7034, 7043 in Windows 10: naon anu diarepkeun sareng kumaha carana ngalereskeunana Upami anjeun salah sahiji pangguna anu ningali dina tampilan acara Windows 10 (Win +R - eventvwr.msc) pikeun nganalisis kasalahan, dina sagala kamungkinan anjeun bakal mendakan aya kasalahan anu ngagaduhan… baca leuwih

Manajer Tugas Mac OS sareng Pilihan pikeun Pangimeutan Sistem

Pangatur Tugas Mac OS sareng alternatif pikeun ngawaskeun sistem Pangguna Mac OS Novice sering heran: dimana Mac Task Manager sareng potong kompas keyboard naon anu diluncurkeun, kumaha cara ngagunakeunana pikeun nutup program anu digantung, sareng anu sanésna. . Anu paling ngalaman heran kumaha nyiptakeun… baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami gambar ngaleungit tina galéri dina Android

Naon anu kedah dilakukeun upami gambar ngaleungit tina galéri dina Android

Naon anu kudu dilakukeun upami gambar ngaleungit tina galeri dina Android Kadang dina smartphone Android, anjeun tiasa mendakan masalah: anjeun muka "Galeri" tapi sadaya gambar leungit. Simkuring hoyong ngabejaan Anjeun naon nu kudu dina kasus ieu. Nyababkeun sareng cara pikeun ngarengsekeun masalah Anu nyababkeun kagagalan ieu tiasa dibagi kana dua kelompok:… baca leuwih

Kumaha cara muka "toko sertipikat" dina Windows 7

Kumaha cara muka "toko sertipikat" dina Windows 7

Kumaha Buka "Sertifikat Toko" dina Windows 7 Sértipikat mangrupakeun salah sahiji pilihan kaamanan dina Windows 7. Éta tanda tangan digital nu verifies validitas jeung kaaslian sagala rupa situs web, jasa, jeung alat tina sagala rupa. Sertipikat dikaluarkeun ku otoritas sertifikasi. Éta disimpen dina… baca leuwih

Windows Emulator pikeun Android

Windows Emulators for Android Kusabab kamampuan platform Android anu kawates, meureun perlu ngajalankeun versi lengkep Windows salaku aplikasi mandiri. Ieu mangrupikeun tugas anu tiasa dilaksanakeun berkat pamekaran aktip alat Android modéren, seueur anu teu aya anu sirik kana komputer pribadi dina… baca leuwih

Kaunggulan sareng kalemahan sistem operasi macOS

Kaunggulan sareng kalemahan sistem operasi macOS Seueur pangguna mikiran pindah ka produk Apple, khususna anu damel di desain, grafik sareng multimedia. Hayu urang terang naha macOS leres pisan pikeun padamelan sareng hiburan. Karakteristik sistem operasi Apple Sistem operasi anu aya… baca leuwih

Kumaha cara nuliskeun BIOS dina Windows 8 (8.1)

Kumaha cara ngasupkeun BIOS dina Windows 8 (8.1) Dina tutorial ieu - 3 cara pikeun ngasupkeun BIOS nalika nganggo Windows 8 atanapi 8.1. Nyatana, éta mangrupikeun bentuk anu tiasa dianggo dina sababaraha cara. Hanjakal kuring teu boga kasempetan pikeun nyobaan sagala cara dijelaskeun dina BIOS normal ... baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan 0x80072f8f nalika ngaktipkeun Windows 7

Ngarengsekeun kasalahan 0x80072f8f nalika ngaktipkeun Windows 7 Aktipkeun sistem operasi Windows, sanajan basajan, bisa jadi tugas pikasieuneun pikeun pamaké inexperienced, sabab salila operasi ieu kasalahan jeung sabab teu jelas bisa lumangsung. Dina artikel ieu kami baris difokuskeun hiji kasalahan misalna kalawan kode 0x80072f8f. Ngalereskeun kasalahan 0x80072f8f… baca leuwih

Kumaha carana terang dimana kontak Android anjeun disimpen

Kumaha carana terang dimana kontak Android anjeun disimpen

Kumaha terang dimana kontak Android anjeun disimpen Loba nu boga alat mobile Android heran dimana kontak maranéhanana disimpen. Panginten kedah ningali sadaya data anu disimpen atanapi, contona, ngadamel salinan cadanganna. Unggal pangguna tiasa gaduh alesan masing-masing, tapi dina tulisan ieu… baca leuwih

Kumaha ngalereskeun kasalahan "APPCRASH" dina Windows 7

Kumaha ngalereskeun kasalahan "APPCRASH" dina Windows 7

Kumaha Ngalereskeun Kasalahan "APPCRASH" dina Windows 7 Salah sahiji kasalahan Windows 7 tiasa dipendakan ku pangguna nalika ngamimitian atanapi masang program nyaéta "Nama acara masalah APPCRASH". Biasana kajadian nalika nganggo kaulinan sareng aplikasi "beurat" anu sanés. Hayu urang milari panyabab sareng pangobatan pikeun masalah komputer ieu. Nyababkeun "APPCRASH"… baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan "Startup Perbaikan Offline" nalika boot Windows 7

Ngalereskeun kasalahan "Startup Perbaikan Offline" nalika boot Windows 7

Ngalereskeun kasalahan "Startup Repair Offline" nalika booting Windows 7 Nalika booting komputer, pangguna tiasa perhatikeun kasalahan anu aya hubunganana sareng booting sistem operasi. Windows 7 bakal nyobian damel deui, tapi éta moal tiasa dianggo sareng anjeun bakal ningali pesen anu nyarios yén teu mungkin pikeun ngalereskeun masalah ieu sareng éta… baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami iPhone ngirim SMS ka +447786205094

Naon anu kudu dipigawé lamun iPhone ngirim SMS ka +447786205094 Otomatis ngirim pesen ti iPhone ka +447786205094 masalah anu muncul dina 2010, tapi masih relevan kiwari. Dina artikel ieu kami kasampak di panyabab masalah ieu sareng kumaha carana ngalereskeunana. Anu ngabalukarkeun masalah +447786205094 nyaéta… baca leuwih

Kumaha cara ngagunakeun Android salaku tablet grafik pikeun komputer anjeun

Kumaha ngagunakeun Android salaku tablet grafik pikeun komputer Anjeun Diantara pilihan metot séjén pikeun ngagunakeun telepon Android atawa tablet, pamakéan alat mobile salaku tablet grafik pikeun gambar dina komputer bisa disorot, ieu bakal dibahas dina bahan ieu. Tingali ogé: Cara anu teu biasa pikeun ngagunakeun Android. Anu paling pikaresepeun sadaya… baca leuwih

Énkripsi BitLocker dina Windows 10 Home

Enkripsi BitLocker di Windows 10 Home Enkripsi disk BitLocker mangrupikeun fitur anu merenah sareng kuat anu diwangun dina Windows 10, tapi éta ngan sayogi dina édisi Profesional sareng Perusahaan. Tapi kumaha upami anjeun kedah énkripsi drive anjeun Windows 10 Imah, sareng anjeun hoyong nganggo BitLocker tinimbang alat pihak katilu sapertos… baca leuwih

Kumaha superimpose hiji poto dina poto sanés dina iPhone anjeun

Kumaha Overlay Hiji Poto Leuwih Lain dina iPhone Anjeun IPhone mangrupikeun alat anu fungsional pisan anu tiasa ngalaksanakeun seueur tugas anu mangpaat. Tapi sadayana ieu mungkin berkat aplikasi pihak katilu anu disebarkeun dina App Store. Husus, di handap ieu urang bakal ningali alat naon anu tiasa dianggo pikeun overlay poto ... baca leuwih

Kumaha maksa mareuman smartphone Samsung

Kumaha Maksakeun Pareuman Smartphone Samsung Nalika anjeun kedah mareuman telepon Samsung Galaxy Android anjeun dina kaayaan normal, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta pencét sareng tahan tombol daya dina layar teras pilih pilihan anu dipikahoyong tina ménu. Nanging, kaayaan janten pajeulit nalika anjeun kedah mareuman… baca leuwih

Kumaha parios NFC dina iPhone

Kumaha pariksa NFC dina iPhone NFC mangrupikeun téknologi anu mangpaat pisan anu parantos diintegrasikeun kana kahirupan urang berkat smartphone. Contona, iPhone Anjeun bisa dipaké salaku alat pamayaran di ampir sagala toko nu boga terminal pembayaran cashless. Hiji-hijina hal anu tinggal nyaéta pikeun mastikeun yén ... baca leuwih

Boot laptop tanpa tombol daya

Booting laptop tanpa tombol daya Gagalna tombol daya dina laptop mangrupikeun masalah umum pikeun seueur pangguna. Kaayaan ieu nyababkeun henteu mampuh boot alat. Hal anu leres nyaéta ngalereskeun tombol, tapi henteu salawasna mungkin pikeun ngalakukeunana sacara manual atanapi langsung dibawa ka pusat layanan pikeun… baca leuwih

Cara pikeun nyingkahan masang aplikasi dina Android

Cara Ngahindarkeun Masang Aplikasi dina Android Mangpaat alat Android naon waé anu paling katingali nalika masang aplikasi anu diunduh tina Google Play Market sareng program tina sumber anu sanés. Di antara program-program ieu, aya ogé pilihan anu teu dihoyongkeun anu nyababkeun kasusah dina panyabutan bahkan tiasa ngabahayakeun smartphone anjeun. Dina… baca leuwih

Reset setélan jaringan dina Windows 7

Reset setelan jaringan dina Windows 7 Métode 1: Anggo alat ngungkulan Saméméhna, pamaké Windows 7 kagungan utilitas EasyFix pikeun ngabéréskeun rupa-rupa masalah komputer sacara otomatis. fungsionalitas na ayeuna pinuh terpadu kana troubleshooter standar. Éta bakal ngareset protokol ... baca leuwih

Kumaha cara ngarobih sensitipitas mikropon dina Android

Kumaha Saluyukeun Sensitipitas Mikropon dina Métode Android 1: Alat Sistem Sababaraha alat Android ngadukung panyesuaian sensitipitas mikropon tanpa peryogi alat pihak katilu. Dina hal ieu, éta disebut ménu rékayasa, nu nawarkeun pilihan salajengna pikeun ngonpigurasikeun fungsi alat. Hal kahiji pikeun… baca leuwih

Buka file HTML dina Android

Muka Payil HTML dina Métode Android 1: Pakakas Sistim Mimitina, hayu urang nempo kamampuhan sistem Android. Versi ayeuna "robot héjo" gaduh alat anu diwangun pikeun damel sareng file HTML, sayogi dina ménu "Buka sareng...". Kami bakal nunjukkeun panggunaan fungsi ieu kalayan conto Android 10 murni. … baca leuwih

Béréskeun masalah "Windows aya dina modeu béwara"

Béréskeun masalah "Windows aya dina modeu béwara"

Ngarengsekeun masalah "Windows aya dina mode bewara" Mariksa lisénsi ayeuna Hal kahiji anu kedah dilakukeun nalika aya kasalahan "Windows dina modeu béwara" nyaéta mariksa tanggal béakna lisénsi. Upami anjeun henteu terang naha sistem operasi parantos diaktipkeun, lakukeun ieu: baca leuwih

Pasang Poto Puter Caller's Screen dina Android

Pasang poto panelepon dina layar pinuh dina Android Pungsi nelepon dina smartphone naon waé mangrupikeun salah sahiji anu paling penting sareng sering dianggo, sabab tiasa dianggo sareng aplikasi khusus pikeun nambihan sareng nyimpen nomer salaku «Kontak». nelepon, anjeun tiasa… baca leuwih

Jauh manajemén dina Windows 8

Administrasi jauh dina Windows 8 Aya kali nalika perlu nyambung ka komputer anu jauh ti pamaké. Salaku conto, anjeun kedah gancang ngaunduh inpormasi tina komputer asal anjeun nalika nuju damel. Husus pikeun skenario jenis ieu, Microsoft parantos nyayogikeun Remote Desktop Protocol (RDP 8.0),… baca leuwih

Kwai pikeun Android

Kwai pikeun Android Seueur aplikasi anu mekar dina waktosna, kéngingkeun fitur-fitur énggal atanapi malah janten anu sanés. Sapertos kasus GIFShow, ayeuna katelah Kwai, pesaing pikeun jaringan sosial multimédia sapertos Instagram. Dinten ieu kami bakal ngabejaan Anjeun naon Kwai bisa metot pikeun. orientasi média. Kawas Instagram, Kwai... baca leuwih

10 lisénsi Wondershare Dr.Fone for Android gratis

10 Free Lisensi Wondershare Dr.Fone pikeun Android Hello dulur! Kuring narima surelek sejen ti Wondershare jeung tawaran pikeun méré jauh Dr.Fone Android telepon jeung tablet lisensi software recovery data ka pamiarsa mah jeung coincide jeung libur upcoming (inget, konci anu geus disebarkeun di cinyusu). Perlu diperhatikeun... baca leuwih

Manajemén Windows pikeun Pemula

Administrasi Windows pikeun Pemula Windows 7, 8 sareng 8.1 nawiskeun seueur alat pikeun ngatur atanapi, dina basa sanés, ngatur komputer. Saméméhna, Kuring geus nulis artikel sumebar ngajéntrékeun pamakéan sababaraha di antarana. Waktos ieu, kuring bakal nyobian masihan sadayana bahan ngeunaan topik ieu sacara rinci dina cara anu langkung koheren sareng diaksés pikeun… baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun panyingkronan antara dua iPhone

Kumaha mareuman singkronisasi antara dua iPhones Upami Anjeun gaduh sababaraha iPhones, aranjeunna dipikaresep disambungkeun ka akun Apple ID nu sami. Dina glance kahiji, ieu sigana pisan merenah, contona, lamun hiji aplikasi dipasang dina hiji alat, éta bakal otomatis muncul dina kadua. Nanging, henteu ngan ukur inpormasi ieu disingkronkeun,… baca leuwih

Ngunduh sareng Masang Supir WIA kanggo Scanner

Ngundeur tur masang supir WIA pikeun alat panyeken Supir anu disebut WIA (Windows Imaging Architecture) dianggo dina sistem operasi Windows sareng dasar pikeun sababaraha alat sapertos scanner. Nanging, dina sababaraha kasus, parangkat lunak sapertos kitu tiasa diunduh nyalira, sareng ngan saatos dipasang bakal hardware tiasa komunikasi leres sareng… baca leuwih

LiveKernelEvent - Naon masalahna sareng kumaha ngalereskeunana?

LiveKernelEvent - Naon masalahna sareng kumaha ngalereskeunana?

LiveKernelEvent - Naon masalahna sareng kumaha carana ngalereskeunana? Nalika marios laporan masalah dina Pusat Kaamanan sareng Jasa atanapi Monitor Stabilitas Sistem Windows 10, Windows 11, sareng vérsi sistem operasi sateuacana, khususna nalika komputer atanapi laptop nabrak, pangguna tiasa ngalaman kasalahan… baca leuwih

Resolusi kasalahan CLR20r3 dina Windows 7

Ngarengsekeun kasalahan CLR20r3 di Windows 7 Ngajalankeun program pihak katilu dina Windows merlukeun sistem boga komponén diperlukeun tur fungsina leres. Upami salah sahiji aturan rusak, sababaraha kasalahan pasti bakal kajantenan anu bakal nyegah aplikasi pikeun terus jalan. Dina tulisan ieu urang bakal ngobrol ngeunaan salah sahiji… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online