Pareuman Windows 10 Defender nganggo utilitas

Pareuman Windows 10 Defender Ngagunakeun Pilihan Utiliti 1: Defender Control Utilitas Defender Control ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun built-in Windows 10 Defender Control kalayan ngan hiji klik. Henteu ngan ukur dianggo dina "10", tapi ogé dina sistem operasi ayeuna anu sanés, kalebet Win 11. Oge, ... baca leuwih

Hurungkeun audio spasial dina Windows 10

Hurungkeun audio spasial dina Windows 10 Métode 1: Taskbar Spatial audio, atanapi Windows Sonic, ngajantenkeun sora langkung ageung sareng langkung saé, sahingga ningkatkeun pangalaman ningali eusi atanapi maén kaulinan. Dina Windows 10, cara panggampangna pikeun ngaktipkeun fitur nyaéta nganggo fitur panel… baca leuwih

Robah server DNS dina Windows 10

Robah pangladén DNS dina Windows 10 Pupus cache DNS Sateuacan anjeun mutuskeun ngarobih pangladén DNS anjeun dina Windows 10, kami nyarankeun yén anjeun mupus cache-na pikeun ngahindarkeun kamungkinan masalah konektipitas: Jalankeun "Command Prompt". kalawan hak nambahan. Jang ngalampahkeun ieu, lebetkeun pamundut saluyu dina bar teang sistem... baca leuwih

Aktipkeun jasa indéks dina Windows 10

Aktipkeun jasa indéks dina Windows 10 Métode 1: "Services" Ladenan indéks ngabantosan anjeun gancang mendakan file sareng dokumén anu anjeun peryogikeun, tapi ogé tiasa ngamuat komponén sistem, sabab ampir terus-terusan nyerat kana file indéks. Upami dinonaktipkeun, éta tiasa diaktipkeun ngaliwatan aplikasi… baca leuwih

Naon anu kudu dilakukeun upami mikropon Windows 10 dipegatkeun

Naon anu kudu dipigawé lamun mikropon Windows 10 dipegatkeun Métode 1: Saluyukeun gain jeung dorongan Mindeng mikropon phonic teu disababkeun ku masalah hardware, tapi ku pangaluyuan software atawa malfungsi. Sajumlah ageung paningkatan sareng tingkat gain anu luhur tiasa nyababkeun buzz, sanés ngan ukur… baca leuwih

Naha Tor Browser teu tiasa dianggo dina Windows 10?

Naha Tor Browser teu tiasa dianggo dina Windows 10? Cukang lantaranana 1: Masalah sasak Alatan rupa-rupa kaayaan, Tor Browser bisa jadi teu salawasna jalan stabil. Nambahkeun sasak tiasa ngabantosan ngarengsekeun masalah kinerja, ngamungkinkeun anjeun ngaliwat larangan. Buka halaman wéb resmi Proyék Tor Pindah ka… baca leuwih

Kumaha ngagentos ikon file dina Windows 10

Kumaha ngagentos ikon file dina Windows 10 Métode 1: Napelkeun aplikasi salaku standar Iwal file anu tiasa dieksekusi, file dina Windows henteu gaduh ikon sorangan, tapi aranjeunna nganggo ikon program anu ditugaskeun pikeun muka file ieu sacara standar. Sasuai, anjeun tiasa nyetél ikon program anu béda pikeun ... baca leuwih

Tambahkeun Rusia kana Windows 10

Tambahkeun Rusia kana Windows 10 Métode 1: "Setélan" Kadang sistem operasi anu dipasang dina komputer anjeun ditarjamahkeun kana basa asing, ampir sok Inggris. Anjeun tiasa nambahkeun Rusia dina Windows 10 ngaliwatan preferensi sistem "Préferensi": Klik dina ikon sistem operasi di bar handap, ... baca leuwih

Kumaha mareuman pesen ms-gamingoverlay dina Windows 10

Kumaha mareuman pesen ms-gamingoverlay dina Windows 10 Métode 1: Pasang "Xbox Game Bar" Anjeun tiasa ngamimitian ku mariksa naha komputer anjeun ngagaduhan bar kaulinan "Xbox Game Bar". Upami komponén leungit dina "Aplikasi sareng fitur". eta ti Windows Store. Jalankeun aplikasi. "Microsoft Store" sareng milarian "Game Bar… baca leuwih

Naon anu kudu dilakukeun upami anjeun Windows 10 komputer beku

Naon anu kudu dilakukeun upami anjeun Windows 10 komputer freezes Métode 1: Pamariksaan patuh sistem Upami komputer anjeun mimiti beku saatos masang "10", sareng éta tiasa dianggo tanpa katirisan sareng sistem operasi sateuacana, masalahna sigana henteu cocog sareng sarat sistem Windows 10 .Sistem operasi… baca leuwih

Cara mariksa batré laptop Windows 10

Cara Mariksa Windows 10 Métode Batré Laptop 1: "Command Line" Anjeun tiasa pariksa status batré laptop Windows 10 anjeun nganggo alat anu diwangun dina sistem - "Command Line". Dina hal ieu, paréntah khusus bakal diperyogikeun. pikeun ngajalankeun diagnostik komponén:… baca leuwih

Ningali sertipikat dina Windows 10

Ningali sertipikat dina Windows 10 Métode 1: "Manajer Sertipikat" Kalayan sertipikat digital, pangguna tiasa aman ngapdet sistem ngalangkungan "Update Center" sareng ngalaksanakeun kagiatan sanés dina Internét, sapertos tukeur data tanpa hariwang yén aranjeunna bakal asup kana utilitas anu curiga atanapi file dina PC Anjeun. Windows 10 nyayogikeun "Manajer ... baca leuwih

Buka bungkus aplikasi dina Windows 10

Buka bungkus aplikasi dina Windows 10 Métode 1: Panel aplikasi luhur Sadaya jandéla sareng aplikasi anu dijalankeun dina modeu windowed gaduh bar kontrol di pojok katuhu luhur. Pikeun ngaleutikan panganteur, ngan klik dina ikon dina bar jeung jandela sagemblengna minimal. … baca leuwih

Naha Gothic II henteu tiasa ngajalankeun Windows 10?

Naha Gothic II henteu tiasa ngajalankeun Windows 10? Alesan 1: Setélan Kasaluyuan Gothic 2 dirilis dina 2002, lila saméméh Windows 10 dirilis, jadi eta asalna dimaksudkeun pikeun sistem operasi heubeul. Setélan kasaluyuan anu salah tiasa nyababkeun masalah peluncuran, janten upami éta… baca leuwih

Uninstall Autodesk Genuine Service dina Windows 10

Uninstall Autodesk Genuine Service on Windows 10 Lengkah 1: Nuturkeun prosés Pikeun ngahapus lengkep aplikasi Autodesk Genuine Service, lengkah kahiji nyaéta ngeureunkeun sadaya prosés anu aya hubunganana sareng éta. Cara panggampangna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta "Task Manager". Tapi aya tilu pilihan tambahan dina Windows 10 pikeun ngarengsekeun… baca leuwih

Cara pikeun ngahapus file sacara paksa dina Windows 10

Cara pikeun ngahapus file ku paksa dina Windows 10 Métode 1: Tutup prosés numbu Kajadian nalika anjeun ngahapus file anjeun nampi peringatan yén éta henteu tiasa dihapus sabab dianggo ku program khusus anu dijalankeun dina sistem. waktos éta. moment. Upami parangkat lunak anu aya hubunganana muncul… baca leuwih

Ngarengsekeun masalah sinkronisasi waktos dina Windows 10

Ngarengsekeun masalah sinkronisasi waktos dina Windows 10 Métode 1: Setélan singkronisasi Alesan panggampangna pikeun kurangna sinkronisasi waktos otomatis nyaéta nganonaktipkeun fitur sinkronisasi waktos. Dina hal ieu, masalahna direngsekeun ku cara dasar ku ngamungkinkeun sinkronisasi waktos. Lumpat... baca leuwih

Métode pikeun ngalereskeun kasalahan kritis dxgkrnl.sys Windows 10

Métode pikeun ngalereskeun kasalahan dxgkrnl.sys kritis Windows 10 Anu jadi sabab utama kasalahan dxgkrnl.sys nyaéta masalah sareng kernel DirectX sareng supir kartu vidéo, tapi ogé tiasa disababkeun ku pendaptaran sareng file sistem anu rusak. Métode 1: Setélan DirectX Sapertos kasalahan layar biru dxgkrnl.sys… baca leuwih

Naha "PC Ieu" moal dibuka dina Windows 10?

Naha "PC Ieu" moal dibuka dina Windows 10? Cukang lantaranana 1: Panyungsi browser sering "komputer ieu". teu muka alatan "Browser" lepat. Balikan deui sistem standar biasana ngabantosan, tapi anjeun tiasa nyobian balikan deui pangatur file Windows 10 normal: Jalankeun "Task Manager". baca leuwih

Masang aplikasi Photos on Windows 10

Masang aplikasi Poto dina Windows 10 Aplikasi firmware "Photos". biasana tos dipasang dina Windows 10. Upami teu aya dina komputer anjeun, éta sayogi ti Microsoft Store, tapi sigana anjeun ngan ukur kedah ngaktipkeun parangkat lunak. Métode 1: Toko Microsoft "Photos". - nyaéta panempo gambar sareng poto milik Microsoft, anu… baca leuwih

Kumaha mareuman mariksa disk nalika ngamimitian Windows 10

Kumaha mareuman mariksa disk nalika boot dina Windows 10 Métode 1: Utiliti "chkntfs" Windows 10 gaduh utilitas anu diwangun pikeun ngontrol cek disk dina modeu boot "chkntfs" - anggo pikeun nganonaktipkeun pamariksaan otomatis disk drive. Utiliti henteu gaduh antarmuka grafis, janten ... baca leuwih

Cara pikeun ngaktipkeun kompensasi warna dina Windows 10

Cara pikeun ngaktipkeun kompensasi pitch dina Windows 10 Métode 1: Alat sistem Kompensasi pitch nyaéta fitur anu disayogikeun ku supir sora sareng dirarancang pikeun nyaimbangkeun tingkat volume sora. Biasana, fungsina dianggo dina headphone nalika ningali pilem atanapi pidéo dina… baca leuwih

Kumaha carana masang aplikasi Archbundle dina Windows 10

Kumaha cara masang aplikasi Archbundle dina Windows 10 Métode 1: Pamasang internal Upami asosiasi henteu bingung Windows 10, anjeun tiasa ngajalankeun pamasangan klik dua kali biasa tina Archnundle, tapi sateuacan ngalakukeun kitu, pastikeun pamasanganna diidinan. ku sistem operasi tina sumber gratis. Buka aplikasi "Setélan" sareng angkat… baca leuwih

Setel profil warna monitor dina Windows 10

Nyetél profil warna monitor dina Windows 10 Métode 1: Alat browser Dina kalolobaan kasus, profil warna monitor disayogikeun sareng supir tampilan, tapi ogé tiasa diunduh nyalira tina sumber gratis dina Internét. Propil warna monitor mangrupikeun file ... baca leuwih

Ningkatkeun taskbar dina Windows 10

Jieun taskbar leuwih badag dina Windows 10 Métode 1: Jieun ikon leuwih badag Anjeun tiasa make parabot diwangun-di pikeun nyieun ikon dina taskbar badag, sahingga ngarobah ukuran wewengkon sorangan. Prosedur sorangan dilakukeun dina bagian setélan anjeun, tapi aya sababaraha cara pikeun ngahontal éta. Ogé… baca leuwih

Robah ikon recycle bin dina Windows 10

Robah Ikon Recycle Bin dina Windows 10 Métode 1: Bagian Personalisasi Ngarobih tampilan ikon desktop dilakukeun ngaliwatan sistem "Personalization" "Setélan". Klik-katuhu dina daérah kosong dina desktop sareng pilih "Personalization". Dina jandela anyar, klik dina ... baca leuwih

Kumaha ngaktipkeun sawangan poto dina Windows 10

Kumaha ngaktipkeun sawangan poto dina Windows 10 Métode 1: Robah penampilan ikon Windows 10 ngarojong sawangan gambar tina format nu pang populerna ngaliwatan "Explorer"Lamun ningali ikon standar tinimbang gambar leutik poto dina polder , pariksa modeu pintonan ikon. Éta… baca leuwih

Ningkatkeun FPS dina Windows 10 Laptop

Ningkatkeun FPS dina Windows 10 Métode Laptop 1: Nonaktipkeun Épék Visual Épék visual anu ngajantenkeun antarmuka Windows 10 lancar mangaruhan kinerja sistem. Upami laptop anjeun henteu kuat teuing, anjeun tiasa sawaréh atanapi sapinuhna nganonaktipkeun sadaya animasi, janten moal aya ngecas ... baca leuwih

Naon anu kudu dilakukeun upami Windows 10 moal bobo

Naon anu kudu dilakukeun upami Windows 10 moal bobo Métode 1: Pariksa dukungan bobo Upami anjeun henteu kantos nganggo modeu bobo, pariksa naha alat anjeun ngadukung éta. Mimitian konsol. "PowerShell". ti menu konteks tombol "Mimitian". Jalankeun paréntah dina konsol powercfg -a sareng pariksa naha sahenteuna hiji ... baca leuwih

Pareuman épék visual dina Windows 10

Pareuman épék visual dina Windows 10 Métode 1: "Setélan kinerja" Sanaos elemen visual Windows 10 ngajantenkeun pangalaman anjeun langkung lancar sareng langkung nikmat, aranjeunna meakeun sumber daya komputer anjeun, ngalambatkeunana sareng nempatkeun setrés dina komponén. Anjeun tiasa nganonaktipkeun animasi ngalangkungan jandela sistem "Pilihan Kinerja".: Metodeu… baca leuwih

Lvrs64.sys file ngabalukarkeun BSOD dina Windows 10

file Lvrs64.sys ngabalukarkeun BSOD on Windows 10 kasalahan Lvrs64.sys biasana ngabalukarkeun BSOD on laptop nu boga Webcam Logitech diwangun-di. Masalahna ogé lumangsung sareng hardware éksternal ti produsén ieu. Berkas anu rusak sorangan tina parangkat lunak webcam Logitech anu dianggo pikeun… baca leuwih

Naon anu kudu dilakukeun upami SWAT 4 henteu ngamimitian Windows 10

Naon anu kudu dipigawé lamun SWAT 4 moal ngamimitian on Windows 10 Alesan 1: Masalah launcher Lamun make launcher pikeun ngamimitian kalawan, anjeun tiasa nyobian muka SWAT 4 langsung ngaliwatan file laksana ku muka ngaliwatan diréktori data kaulinan. Dina hal urang, ngaliwatan "Supir". Tempatna sapanjang… baca leuwih

Aktipkeun ngamimitian gancang dina Windows 10

Aktipkeun ngamimitian gancang dina Windows 10 Catet! Aktipkeun QuickStart teu mawa kauntungan slightest lamun sistem operasi dipasang dina SSD, bisi éta geus cukup gancang. Salaku tambahan, kaayaan anu dipikabutuh pikeun fungsi ieu, sanaos sakedik, tiasa gaduh pangaruh négatip dina ... baca leuwih

Jieun file ZIP dina Windows 10

Jieun file ZIP dina Windows 10 Métode 1: Alat Sistem Windows 10 gaduh alat file ZIP standar, anu diwangun kana sistem "Explorer". Maca ogé: Kumaha Buka Explorer Dina Windows 10 Liwat Potong kompas Taskbar Atawa Potong kompas keyboard "Win + E" Buka "Explorer"… baca leuwih

Jalankeun "PowerShell" dina Windows 10

Jalankeun "PowerShell" dina Windows 10 Métode 1: Pilarian Dina kalolobaan kasus, upami anjeun henteu terang kumaha cara muka aplikasi standar Windows 10, anjeun kedah nganggo pungsi milarian anu aya dina taskbar. Pikeun ngajawab masalah urang, klik dina kotak search atanapi nganggo kenop "Win + S" na ... baca leuwih

Buka zip file ZIP dina Windows 10

Buka zip file ZIP dina Windows 10 Métode 1: Alat sistem Dina pangatur file Windows standar - "Explorer" - alat parantos dilebetkeun pikeun nanganan file ZIP, anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sareng ngabongkar éta. Baca ogé: Kumaha muka File Explorer dina Windows 10 Napigasi ka polder anu ngandung ... baca leuwih

Naha Bully Scholarship Edition nabrak Windows 10?

Naha Bully Scholarship Edition nabrak Windows 10? Cukang lantaranana 1: Supir kartu vidéo Lamun supir kartu grafik geus luntur atawa aya kasalahan dina operasi software ieu, Bully Scholarship Edition bisa gagal. Dina kalolobaan kasus, kaulinan henteu ngamimitian pisan,… baca leuwih

Pariksa yén virtualisasi diaktipkeun dina Windows 10

Pariksa yén virtualisasi diaktipkeun dina Windows 10 Kanggo sababaraha metode, sateuacan mariksa naha virtualisasi diaktipkeun, anjeun kedah terang produsén CPU, ogé modélna. Maca deui: Nyaho Métode CPU Anjeun 1: Manajer Tugas Metodeu panggampangna pikeun ningali naha virtualisasi hardware diaktipkeun dina... baca leuwih

Teu tiasa ngamuat profil pangguna dina Windows 10

Teu tiasa ngamuat profil pangguna dina Windows 10 Métode 1: Ngaganti file NTUSER.DAT Salah sahiji panyabab paling umum tina kasalahan ieu nyaéta korupsi C:\Users\Default NTUSER.DAT file. Janten masalahna tiasa dilereskeun ku nyalin tina sistem operasi anu sami sareng ngagentos file anu ruksak... baca leuwih

Ngabersihan file swap dina Windows 10

Ngabersihan file swap dina Windows 10 Ngabersihan file swap mangpaat lamun datang ka kaamanan sabab file bisa ngandung data pamaké sénsitip. Métode 1: Édit pendaptaran Ku nyieun parobahan dina pendaptaran sistem anjeun tiasa ngaktipkeun swap file cleanup otomatis. Tapi sateuacan ngedit... baca leuwih

Hapus grup data dina polder dina Windows 10

Hapus pangkelompok data dina polder dina Windows 10 Pilihan 1: Dina polder Upami anjeun hoyong mupus grup dina polder anu sami, kantun nganggo menu kontéks ku muka éta di jero diréktori. Jalankeun polder anu grupna anjeun hoyong cabut sareng klik katuhu dina zona gratis. Lumpat ka luhur... baca leuwih

Anggo mode potret dina iPhone 7

Anggo mode Potrét dina iPhone 7 Métode 1: Parabot standar Modeu Potrét, anu ngajantenkeun subjek utama dina pigura langkung accentuated ku ngaburkeun latar tukang, tiasa dianggo tanpa aya alat tambahan dina iPhone 7 Plus sareng model anu salajengna. Jang ngalampahkeun ieu, buka aplikasi "Kaméra" standar. sareng nganggo panel ... baca leuwih

Kumaha ningali kecap akses Wi-Fi dina iPhone

Kumaha cara ningali kecap akses Wi-Fi dina iPhone Upami anjeun kedah nyambungkeun alat énggal ka jaringan Wi-Fi anjeun sareng anjeun henteu émut kecap konci éta, tapi disimpen dina iPhone anjeun, éta gampang pisan pikeun terang upami telepon anjeun geus dipasang versi panganyarna tina ios. Tutorial saderhana ieu rinci kumaha ningali kecap akses anjeun pikeun… baca leuwih

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes