Naon anu kedah dilakukeun upami gambar ngaleungit tina galéri dina Android

Naon anu kedah dilakukeun upami gambar ngaleungit tina galéri dina Android

Naon anu kudu dilakukeun upami gambar ngaleungit tina galeri dina Android Kadang dina smartphone Android, anjeun tiasa mendakan masalah: anjeun muka "Galeri" tapi sadaya gambar leungit. Simkuring hoyong ngabejaan Anjeun naon nu kudu dina kasus ieu. Nyababkeun sareng cara pikeun ngarengsekeun masalah Anu nyababkeun kagagalan ieu tiasa dibagi kana dua kelompok:… baca leuwih

Windows Emulator pikeun Android

Windows Emulators for Android Kusabab kamampuan platform Android anu kawates, meureun perlu ngajalankeun versi lengkep Windows salaku aplikasi mandiri. Ieu mangrupikeun tugas anu tiasa dilaksanakeun berkat pamekaran aktip alat Android modéren, seueur anu teu aya anu sirik kana komputer pribadi dina… baca leuwih

Kumaha carana terang dimana kontak Android anjeun disimpen

Kumaha carana terang dimana kontak Android anjeun disimpen

Kumaha terang dimana kontak Android anjeun disimpen Loba nu boga alat mobile Android heran dimana kontak maranéhanana disimpen. Panginten kedah ningali sadaya data anu disimpen atanapi, contona, ngadamel salinan cadanganna. Unggal pangguna tiasa gaduh alesan masing-masing, tapi dina tulisan ieu… baca leuwih

Kumaha cara ngagunakeun Android salaku tablet grafik pikeun komputer anjeun

Kumaha ngagunakeun Android salaku tablet grafik pikeun komputer Anjeun Diantara pilihan metot séjén pikeun ngagunakeun telepon Android atawa tablet, pamakéan alat mobile salaku tablet grafik pikeun gambar dina komputer bisa disorot, ieu bakal dibahas dina bahan ieu. Tingali ogé: Cara anu teu biasa pikeun ngagunakeun Android. Anu paling pikaresepeun sadaya… baca leuwih

Kumaha maksa mareuman smartphone Samsung

Kumaha Maksakeun Pareuman Smartphone Samsung Nalika anjeun kedah mareuman telepon Samsung Galaxy Android anjeun dina kaayaan normal, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta pencét sareng tahan tombol daya dina layar teras pilih pilihan anu dipikahoyong tina ménu. Nanging, kaayaan janten pajeulit nalika anjeun kedah mareuman… baca leuwih

Cara pikeun nyingkahan masang aplikasi dina Android

Cara Ngahindarkeun Masang Aplikasi dina Android Mangpaat alat Android naon waé anu paling katingali nalika masang aplikasi anu diunduh tina Google Play Market sareng program tina sumber anu sanés. Di antara program-program ieu, aya ogé pilihan anu teu dihoyongkeun anu nyababkeun kasusah dina panyabutan bahkan tiasa ngabahayakeun smartphone anjeun. Dina… baca leuwih

Kumaha cara ngarobih sensitipitas mikropon dina Android

Kumaha Saluyukeun Sensitipitas Mikropon dina Métode Android 1: Alat Sistem Sababaraha alat Android ngadukung panyesuaian sensitipitas mikropon tanpa peryogi alat pihak katilu. Dina hal ieu, éta disebut ménu rékayasa, nu nawarkeun pilihan salajengna pikeun ngonpigurasikeun fungsi alat. Hal kahiji pikeun… baca leuwih

Buka file HTML dina Android

Muka Payil HTML dina Métode Android 1: Pakakas Sistim Mimitina, hayu urang nempo kamampuhan sistem Android. Versi ayeuna "robot héjo" gaduh alat anu diwangun pikeun damel sareng file HTML, sayogi dina ménu "Buka sareng...". Kami bakal nunjukkeun panggunaan fungsi ieu kalayan conto Android 10 murni. … baca leuwih

Pasang Poto Puter Caller's Screen dina Android

Pasang poto panelepon dina layar pinuh dina Android Pungsi nelepon dina smartphone naon waé mangrupikeun salah sahiji anu paling penting sareng sering dianggo, sabab tiasa dianggo sareng aplikasi khusus pikeun nambihan sareng nyimpen nomer salaku «Kontak». nelepon, anjeun tiasa… baca leuwih

Kwai pikeun Android

Kwai pikeun Android Seueur aplikasi anu mekar dina waktosna, kéngingkeun fitur-fitur énggal atanapi malah janten anu sanés. Sapertos kasus GIFShow, ayeuna katelah Kwai, pesaing pikeun jaringan sosial multimédia sapertos Instagram. Dinten ieu kami bakal ngabejaan Anjeun naon Kwai bisa metot pikeun. orientasi média. Kawas Instagram, Kwai... baca leuwih

10 lisénsi Wondershare Dr.Fone for Android gratis

10 Free Lisensi Wondershare Dr.Fone pikeun Android Hello dulur! Kuring narima surelek sejen ti Wondershare jeung tawaran pikeun méré jauh Dr.Fone Android telepon jeung tablet lisensi software recovery data ka pamiarsa mah jeung coincide jeung libur upcoming (inget, konci anu geus disebarkeun di cinyusu). Perlu diperhatikeun... baca leuwih

Browser bébas iklan terbaik pikeun Android

Panyungsi Iklan Gratis Pangsaéna pikeun Android Aya sajumlah ageung panyungsi pikeun platform Android, anu béda-béda dina fungsi anu ditawarkeunana, antarmuka, sareng seueur fitur anu sanés. Aranjeunna biasana disebarkeun gratis, tapi ieu henteu ngajamin henteuna iklan dina situs wéb anu didatangan. Dina artikel dinten ieu kami bakal ngobrol sareng anjeun ... baca leuwih

Aplikasi endoscopy dina Android

Aplikasi endoskop Android Vista OTG Salah sahiji solusi endoskop USB anu pang populerna dicirian utamana ku kompatibel sareng sajumlah ageung alat, boh kaméra sareng smartphone. Pilihan sambungan kabel sareng nirkabel dirojong. Abdi hoyong nyorot parameter akuisisi… baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun Samsung Free sareng naon éta

Kumaha nganonaktipkeun Samsung Free sareng naon éta

Kumaha mareuman Samsung Free sareng naon éta Upami anjeun gaduh telepon sélulér Samsung Galaxy atanapi tablet anu ngajalankeun vérsi énggal tina cangkang OneUI perusahaan, anjeun sigana bakal tiasa ningali layar Samsung Free di kénca layar utama Android anjeun. Tulisan di handap ieu ngeunaan naon Samsung… baca leuwih

PrimeOS - Android x86 pikeun laptop sareng PC lemah

PrimeOS - Android x86 pikeun laptop sareng PC anu lemah Situs parantos nyebarkeun sababaraha tulisan ngeunaan topik masang sistem Android dina laptop atanapi PC: biasana dilakukeun pikeun ngajalankeun kaulinan sareng aplikasi khusus anu lambat dina émulator Android, atanapi ngan ukur ngajalankeun nyaman dina hardware ... baca leuwih

Andy

Andy

Émulator Android Andy mangrupikeun hal anu pikaresepeun sareng serbaguna. Anu mimiti, aranjeunna dimaksudkeun pikeun pamekar sareng panguji (sapertos parangkat lunak resmi anu hadir sareng SDK Android), sareng ngan ukur - pikeun pangguna anu panasaran. Pahlawan ulasan dinten ieu, émulator Andy, dirancang pikeun anu terakhir. Jalankeun aplikasi... baca leuwih

Tujuan sareng manajemén map «.thumbnails» dina Android

Tujuan jeung manajemen folder ".thumbnails" dina Android Dina unggal alat Android modern, aya loba polder jeung payel, loba nu dijieun otomatis bari maké sistem operasi. Salah sahiji diréktori ieu nyaéta ".thumbnails", dimaksudkeun pikeun neundeun samentawis dokumén. Dina tulisan ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun tujuan utama folder ieu… baca leuwih

Perbarui OpenGL ES dina Android

Ngamutahirkeun OpenGL ES dina Android Pilihan 1: Alat Nyata Alat anu ngajalankeun Android salaku sistem operasi gaduh sababaraha pilihan pikeun ngapdet parangkat lunak subsistem grafik: hiji-hijina metode resmi nyaéta masang versi firmware anyar. Maca deui: Kumaha ngapdet firmware telepon Android Anjeun ogé kedah tumut kana akun… baca leuwih

Ngajalankeun Flash game dina Android

Ngajalankeun kaulinan Flash dina rojongan Android Adobe pikeun téhnologi Flash téh rék mungkas (diperkirakeun dina ahir 2020), tapi produk dirilis kalawan eta, utamana kaulinan, masih aya. Teu aya masalah pikeun muka jinis aplikasi ieu dina Windows, anu sanés masalahna sareng Android. Henteu… baca leuwih

Pareuman modeu mobil dina Android

Pareuman modeu mobil dina Android

Nonaktipkeun mode mobil dina Android Seueur pangguna nganggo alat Androidna salaku alat navigasi mobil. Seueur pabrik ngawangun mode ieu kana kasusna, sareng pabrik mobil nambihan dukungan Android ka komputer on-board. Ieu pasti mangrupikeun fitur anu pikaresepeun sareng sakapeung tétéla janten ... baca leuwih

Samsung Dex pikeun Windows sareng Mac - kumaha cara ngaunduh sareng dianggo

Samsung Dex pikeun Windows sareng Mac - kumaha cara ngundeur sareng nganggo Situs sateuacana nyebarkeun tulisan ngeunaan cara ngagunakeun Samsung Dex ku cara nyambungkeun smartphone Samsung Galaxy Note atanapi Galaxy S ka monitor atanapi komputer nganggo kabel atanapi nganggo Dex Station atanapi Dex Pad. .. Ayeuna aya pilihan sanés - Samsung… baca leuwih

Buka dokumén RTF dina Android

Buka dokumén RTF dina Android

Buka dokumén RTF dina Android Pilihan 1: Aplikasi sélulér Aplikasi anu dipasang ngamungkinkeun anjeun damel sareng format RTF dina tingkat anu langkung ageung atanapi langkung alit. Métode 1: Word Ieu mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun, ngédit sareng nyimpen dokumén dina sababaraha format, sareng pamaca PDF anu diwangun ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaraosan buku anjeun… baca leuwih

Play Store Google

Play Store Google

Google Play Store Kadatangan Android geus ngapopulérkeun toko aplikasi, layanan husus dimana pamaké bisa meuli atawa ngan saukur ngundeur aplikasi naon maranéhna resep. Ladenan utama tina jinis ieu nyaéta sareng masih nyaéta Google Play Market, "pasar" panggedéna di sadaya anu aya. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan… baca leuwih

Format file video anu dirojong ku sistem operasi Android

Format file video anu dirojong ku sistem operasi Android

Format file video anu dirojong ku sistem operasi Android Sistem operasi Android, salaku vérsi pikeun alat sélulér, parantos aya salami langkung ti dasawarsa, sareng seueur anu robih dina waktos éta. Contona, daptar tipe payil nu dirojong geus greatly dimekarkeun, kaasup payil media. Langsung dina ieu ... baca leuwih

Kumaha terang kapasitas anu bénten tina hapé Android anjeun

Kumaha carana terang kapasitas nyata batré sélulér Android anjeun kana waktosna, khususna sareng panggunaan intensif atanapi sering discharged pinuh, batré telepon Android anjeun kaleungitan kapasitasna, sareng nalika anjeun ngagentos batré ku anu énggal, sering pisan. meunang kapasitas leuwih handap ... baca leuwih

Nyiptakeun flash drive bootable dina Android

Nyiptakeun flash drive bootable dina Android Tutorial ieu ngeunaan kumaha cara nyieun flash drive bootable (anu disambungkeun ka komputer nganggo card reader, tiasa dianggo salaku bootable drive) langsung dina alat Android anjeun tina Android. Windows 10 (sareng versi sanésna),… baca leuwih

Buka file EXE dina Android

Buka file EXE dina Android

Ngabuka file EXE dina Android Platform Android béda sacara signifikan tina sistem operasi Windows anu biasa, khususna kusabab kurangna dukungan pikeun file EXE. Nanging, éta masih tiasa dibuka file anu tiasa dieksekusi upami diperyogikeun. Urang bakal ngobrol ngeunaan ieu dina artikel dinten ieu. Buka file EXE... baca leuwih

Ngabéréskeun masalah audio nalika ningali pidéo dina alat Android

Ngabéréskeun masalah audio nalika ningali pidéo dina alat Android

Ngarengsekeun masalah audio nalika ningali video dina alat Android Inpormasi penting Upami sorana henteu jalan nalika anjeun ningali video dina alat Android anjeun, balikan deui smartphone anjeun. Tempo ogé: Cara ngabalikan deui alat Android Upami mungkin, puterkeun pidéo dina alat sélulér atanapi komputer sanés. Upami masih teu aya sora, éta… baca leuwih

Paréntah pikeun émulator terminal Android

Paréntah pikeun émulator terminal Android Sistem operasi Android, sanajan asalna dumasar kana Linux, teu mibanda loba elemen klasik tina platform ieu, kayaning Terminal, sacara standar. Sanajan kitu, éta masih mungkin migunakeun software misalna dina telepon, kaasup Paréntah patali, ku Nyiapkeun tur masang émulator husus. Di urang… baca leuwih

Bliss OS - Android 9 dina PC

Bliss OS – Android 9 on PC Tadi dina situs ieu, Kuring geus ditulis ngeunaan kamungkinan masang Android salaku OS pinuh dina komputer Anjeun (sabalikna tina emulators Android, nu ngajalankeun "di jero" OS ayeuna). Anjeun tiasa masang Android x86 murni atanapi, dioptimalkeun pikeun PC sareng laptop Remix ... baca leuwih

Nyiptakeun aplikasi pikeun sistem operasi mobile Android

Nyiptakeun aplikasi pikeun sistem operasi mobile Android

Nyiptakeun aplikasi pikeun sistem operasi sélulér Android Aplikasi sélulér populer pisan ayeuna kusabab ampir sadaya pangguna gaduh telepon sélulér atanapi tablet. Toko resmi, sapertos Google Play Market, ngagaduhan rébuan program anu béda-béda anu ngalaksanakeun tugas khusus. Sadayana parantos diciptakeun ku programer… baca leuwih

Siapkeun speed dial di Android

Nyetel Speed ​​​​Dial dina Métode 1 Android: Daptar Paporit Kalolobaan aplikasi telepon saham ngadukung pilihan anu urang butuhkeun dina bentuk nyiptakeun kategori telepon karesep anu misah. Salaku conto, ieu runtuyan léngkah pikeun telepon Android 10 "murni". Buka aplikasi sareng... baca leuwih

Pareuman overlay dina Android

Pareuman overlay dina Android

Nonaktipkeun Overlay dina Android Kadang-kadang nalika nganggo alat Android versi 6-7, pesen "Overlay dideteksi" muncul. Kami nyarankeun yén anjeun ngartos panyabab kasalahan ieu sareng kumaha cara ngaleungitkeunana. Nyababkeun masalah sareng cara ngalereskeunna. baca leuwih

Cara pikeun Overlay Poto dina Android

Cara Pikeun Overlay Poto dina Android Salah sahiji metode pangolahan poto anu paling gampang nyaéta ngadamel kolase tina sababaraha gambar anu tos didamel. Dina platform Android, sanaos gaduh seueur kamungkinan, sacara standar teu aya alat pikeun ngolah poto ku cara ieu. Dina tutorial ieu, urang bakal ngajelaskeun kumaha carana overlay poto ... baca leuwih

Kumaha carana ngadamel telepon Android nyarios saha anu nelepon

Kumaha carana ngadamel telepon Android nyarios saha anu nelepon

Kumaha cara ngadamel telepon Android nyarios saha anu nelepon Dina telepon sélulér Android, boh sareng aplikasi telepon Google asli sareng anu nganggo telepon pihak katilu, sapertos Samsung Galaxy, anjeun tiasa ngaktipkeun sora anu nelepon supados telepon ngumumkeun. ngaran anjeun nalika aya telepon asup,… baca leuwih

Cara ngajalankeun kaulinan Android dina komputer

Cara ngajalankeun kaulinan Android dina komputer

Cara Ngajalankeun Kaulinan Android dina Komputer Kusabab gancangna pamekaran alat dina platform Android, kaulinan mobile ayeuna parantos janten hiburan anu populer pisan, anu mangrupikeun kompetisi anu pikaresepeun pikeun aplikasi dina PC sareng konsol. Dina waktos anu sami, upami anjeun bieu tiasa ngajalankeun… baca leuwih

Buka file XLSX dina Android

File XLSX kabuka dina file XLSX Android diciptakeun ku Microsoft pikeun nyimpen inpormasi dina bentuk méja sareng mangrupikeun standar pikeun parangkat lunak MS Excel. Dokumén sapertos kitu, henteu paduli ukuranana, tiasa dibuka dina alat Android naon waé henteu paduli versi sistem operasi. Dina tulisan ieu kami bakal ngajelaskeun sababaraha program anu cocog. … baca leuwih

Kumaha Ngunduh Pidéo VK dina Android

Kumaha Ngunduh Pidéo VK dina Android

Kumaha cara ngundeur pidio tina VK dina Android Sakumaha anu terang sadayana, jaringan sosial VKontakte nawiskeun kamungkinan ningali sababaraha pidéo. Tapi, hanjakalna, kamungkinan ngundeur éta langsung teu dilaksanakeun. Ku alatan éta, sering nalika anjeun kedah ngaunduh pidéo VK, anjeun kedah nganggo parangkat lunak sareng jasa pihak katilu. Dina… baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan konfigurasi IP dina alat Android

Ngalereskeun kasalahan konfigurasi IP dina alat Android

Ngalereskeun kasalahan konfigurasi IP dina alat Android Métode 1: Balikan deui router Kasalahan anu dimaksud biasana disababkeun ku glitch software dina sisi router, dimana kusabab sababaraha alesan server DHCP henteu masihan telepon atanapi tablet alamat anu sakuduna ... baca leuwih

Cara pikeun ngaktipkeun OTG dina Android

Cara pikeun ngaktipkeun OTG dina alat Android Modern Android terus mekar, sarta kiwari, berkat téhnologi OTG, anjeun bisa kalayan gampang nyambungkeun alat USB éksternal, boh modem a, flash drive jeung leuwih, kana smartphone Anjeun. Kitu cenah, aya sababaraha solusi sanaos sambunganna henteu jalan leres. Dina tulisan ieu urang bakal ngobrol… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online