Lalajo TV dina Handphone Android

Nonton TV dina telepon sélulér Android Métode 1: TV Digital Aplikasi TV Digital, anu tiasa diunduh tina Google Play Market, cukup populer pikeun nonton TV. Anjeun tiasa nonton 20 saluran TV Rusia anu paling luhur gratis, tapi aya iklan ti waktos ka waktos: sateuacan anjeun mimiti nonton…

baca leuwih

Cara pikeun ngadengekeun musik dina alat Android Anjeun

Cara ngadangukeun musik dina alat Android Anjeun Métode 1: Pamaén Aplikasi husus -pamaén- dipaké pikeun muterkeun musik. Prinsip operasina sami sareng anu sanés, tapi sadayana pamaén béda dina fungsi tambahan (atanapi, sabalikna, dina henteuna lengkepna): ékualiser anu diwangun, kamampuan pikeun damel sareng ...

baca leuwih

Kumaha nyimpen poto dina awan dina alat Android

Kumaha nyimpen poto dina awan dina alat Android

Kumaha nyimpen poto dina méga dina alat Android Pilihan 1: Unggah otomatis Kalolobaan alat sélulér modern disingkronkeun sareng sababaraha akun dimana data tiasa dicadangkeun. Salaku conto, telepon sélulér Samsung nganggo akun sorangan sareng panyimpenan di…

baca leuwih

Kumaha cara muka file BIN dina alat Android

Kumaha cara muka file BIN dina alat Android

Kumaha cara muka file BIN dina alat Android Émut yén, sacara standar, dina alat sélulér Android teu aya jalan pikeun ngajalankeun file nganggo ekstensi BIN. Aya aplikasi pihak katilu anu ngamungkinkeun anjeun ningali kode binér eusi, sababaraha di antarana tiasa dilereskeun atanapi dirobih kana PDF. Pilihan…

baca leuwih

Nonaktipkeun Yandex.Zen dina Android

Nonaktipkeun Yandex.Zen dina Android

Nonaktipkeun Yandex.Zen dina Android Pilihan 1: Aplikasi Yandex Mesin pencari merek Yandex nampilkeun feed warta Zen sacara standar, tapi tiasa ditumpurkeun ku setélan aplikasi: Mimitian Yandex sareng ketok ikon akun, anu biasana aya di luhur. Dina menu…

baca leuwih

Kumaha cara muka file RAR dina alat Android

Kumaha cara muka file RAR dina alat Android

Kumaha cara muka file RAR dina alat Android Dina kalolobaan kasus, dina alat sélulér Android, pikeun muka arsip dina format RAR, anjeun kedah masang aplikasi pihak katilu khusus. Métode 1: RAR Aplikasi arsip anu paling umum nyaéta alat RAR gratis, sayogi diunduh dina Google…

baca leuwih

Kumaha nyetél panginget dina telepon sélulér Android anjeun

Kumaha nyetél panginget dina telepon sélulér Android anjeun

Cara nyetel panginget dina telepon sélulér Android Anjeun Pilihan 1: Jam alarm Jam alarem standar nyaéta cara nu panggampangna tur pangmerenahna pikeun nyetel panginget pikeun janjian atawa acara penting. Alarm bakal disada persis lamun pamaké geus diprogram eta. Pikeun muka aplikasi "Jam Alarm", anjeun tiasa pencét jam anu aya…

baca leuwih

aplikasi Android pikeun ngarobah beungeut anjeun

aplikasi Android pikeun ngarobah beungeut anjeun

Aplikasi Android pikeun ngarobah raray anjeun REFACE Aplikasi tiasa dianggo sareng téknologi REFACEAI nyalira anu ngamungkinkeun anjeun gancang ngarobih tampilan pidéo. Éta ngan ukur nganggo pidéo anu tos dipasang, janten hasilna réalistis sareng kualitas luhur. REFACE mangrupikeun salah sahiji solusi anu pang populerna di Google Play Market, dumasar kana jumlah…

baca leuwih

Pasang sareng jalankeun aplikasi Android dina Windows 11

Pasang sareng jalankeun aplikasi Android dina Windows 11

Masang sareng Ngajalankeun Aplikasi Android dina Windows 11 Nalika Windows 11 diumumkeun, Microsoft jangji kamampuan pikeun ngajalankeun aplikasi Android dina sistem operasi énggal. Fitur éta henteu sayogi nalika diluncurkeun, teras muncul dina vérsi sistem pra-pelepasan, sareng ayeuna sayogi ka sadaya…

baca leuwih

Kumaha mareuman memori internal Android dina kartu SD

Kumaha mareuman memori internal Android dina kartu SD

Kumaha mareuman mémori internal Android dina kartu SD Upami anjeun parantos pormat kartu mémori Android anjeun salaku mémori internal, tapi engké mutuskeun pikeun nganonaktipkeun pamakeanna dina pungsi ieu sareng pormat éta salaku drive portabel (contona, pikeun dianggo engké dina alat anu sanés. atanapi kanggo nyambungkeun kana laptop), anjeun tiasa…

baca leuwih

Daptar VPN pangsaéna pikeun Android

Daptar VPN pangsaéna pikeun Android

Daptar VPN pangsaéna pikeun Android ExpressVPN Klién VPN populér kalayan server di 94 nagara sareng 160 lokasi, anu nyayogikeun kacepetan sambungan Internét maksimal tanpa watesan bandwidth. Éta ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun aplikasi sareng jasa anu biasa sareng anu aksésna diblokir pikeun hiji alesan atanapi anu sanés,…

baca leuwih

Kumaha muka konci telepon sélulér nganggo kecap akses

Kumaha muka konci telepon sélulér nganggo kecap akses. Aya seueur alesan anu tiasa nyababkeun pangguna hilap kecap konci telepon sélulér. Sareng sanaos éta sanés kaayaan anu pikaresepeun, gampang pikeun muka konci telepon nganggo kecap konci, salami sistem Android dianggo, sapertos Samsung, Xiaomi sareng LG, sareng anu sanésna. Turutan step by step tutorialna...

baca leuwih

Kumaha kéngingkeun caption instan tina telepon Android

Kumaha kéngingkeun caption instan tina telepon Android

Kumaha kéngingkeun terjemahan instan tina telepon Android. Android ngagaduhan pungsi anu ngamungkinkeun anjeun nranskripsikeun audio anu dimaénkeun ku sélulér sacara langsung. Kalayan fungsina, anjeun tiasa ngaktipkeun subtitle otomatis anu nranskripsikeun eusi pidéo YouTube, telepon anu ditampi ku telepon sareng bahkan audio WhatsApp sacara real waktos. Sanajan kitu,…

baca leuwih

Kumaha cara muka file ZIP dina sélulér

Kumaha cara muka file ZIP dina Android atanapi iPhone

Kumaha cara muka file ZIP dina Android atanapi iPhone. Ngabuka file ZIP dina alat sélulér mangrupikeun prosedur saderhana anu tiasa dilakukeun dina alat Android sareng iPhone (ios). Dina smartphone Apple, unzip tiasa dilakukeun nganggo aplikasi Arsip, program asli anu nyimpen sareng ngatur dokumén dina…

baca leuwih

Kumaha cara nyeken dokumén tina telepon Android sareng iPhone

Kumaha cara nyeken dokumén tina telepon Android sareng iPhone

Kumaha nyeken dokumén tina telepon Android sareng iPhone Kalayan telepon sélulér modéren, anjeun henteu kedah gaduh panyeken anu misah pikeun ngan saukur nyeken dokumén teras kirimkeun: nyeken kalayan kualitas anu cekap pikeun seueur tugas tiasa dilakukeun dina telepon sorangan nganggo alat khusus. aplikasi, saprak Sok sanajan tanpa aranjeunna. Dina ulasan ieu:…

baca leuwih

Kumaha cara miceun konci grafik dina telepon sélulér ZTE

Kumaha carana nyabut konci grafik dina telepon sélulér ZTE Métode 1: Parangkat lunak khusus Aplikasi anu tiasa ngalindungan alat biasana dibayar, tapi kalolobaanana gaduh versi évaluasi. Sadaya metodeu di handap ieu ngabutuhkeun sambungan ka komputer nganggo kabel USB asli anu henteu ngan ukur ngadukung…

baca leuwih

Kumaha nyandak screenshot dina telepon ZTE anjeun

Kumaha cara nyandak potret layar dina telepon ZTE anjeun Métode 1: Tombol samping Berpungsi dina seueur alat Android: Pencét sareng tahan layar konci sareng tombol polumeu handap salami sababaraha detik. Gumantung kana versi sistem operasi anu dipasang, pangropéa layar anu anjeun nembé bakal muncul ...

baca leuwih

Buka dokumén RTF dina Android

Buka dokumén RTF dina Android Pilihan 1: Aplikasi sélulér Aplikasi anu dipasang ngamungkinkeun anjeun damel sareng format RTF dina tingkat anu langkung ageung atanapi langkung alit. Métode 1: Word Ieu mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun, ngédit sareng nyimpen dokumén dina sababaraha format, sareng pamaca PDF anu diwangun ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaraosan buku anjeun…

baca leuwih

Cara ngajalankeun kaulinan Android dina komputer

Cara ngajalankeun kaulinan Android dina komputer

Cara Ngajalankeun Kaulinan Android dina Komputer Alatan gancangna ngembangkeun alat dina platform Android, kiwari kaulinan mobile geus jadi hiburan pohara populér, nu kompetisi impressive pikeun aplikasi dina PC jeung konsol. Dina waktos anu sami, upami anjeun bieu tiasa ngajalankeun program ...

baca leuwih

Nyiptakeun aplikasi pikeun sistem operasi mobile Android

Nyiptakeun aplikasi pikeun sistem operasi sélulér Android Aplikasi sélulér populer pisan ayeuna kusabab ampir sadaya pangguna gaduh telepon sélulér atanapi tablet. Toko resmi, sapertos Google Play Market, ngagaduhan rébuan program anu béda-béda anu ngalaksanakeun tugas khusus. Sadayana parantos diciptakeun ku programer…

baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun Samsung Free sareng naon éta

Kumaha nganonaktipkeun Samsung Free sareng naon éta

Kumaha mareuman Samsung Free sareng naon éta Upami anjeun gaduh telepon sélulér Samsung Galaxy atanapi tablet anu ngajalankeun vérsi énggal tina cangkang OneUI perusahaan, anjeun sigana bakal tiasa ningali layar Samsung Free di kénca layar utama Android anjeun. Tulisan di handap ieu ngeunaan naon Samsung…

baca leuwih

Ngaktipkeun kartu mémori dina telepon Android

Aktipkeun kartu memori dina telepon Android Inpormasi penting Sakumaha aturan, aktivasina kartu mémori anu misah henteu diperyogikeun dina telepon Android - kanyataanna sistem ngadeteksi ayana kartu éta sorangan, sareng saatos prosedur parantos réngsé…

baca leuwih

Cabut ikon aplikasi tina desktop alat Android

Nyoplokkeun Ikon Aplikasi tina Desktop Alat Android Métode 1: Peluncur Bermerek Bagian tina antarbeungeut pangguna sistem operasi Android, Peluncur tanggung jawab pikeun nyaluyukeun tampilan layar utama, ngatur desktop, sareng ngajalankeun software. Peluncur alat ti perusahaan anu béda-béda tiasa bénten dina…

baca leuwih

Siapkeun sénsor jarakna dina alat Android

Nyetel sensor jarak dina alat Android Inpormasi penting Samemeh Anjeun mimiti nyetel sensor jarak dina alat seluler Android Anjeun, pastikeun eta diaktipkeun. Rincian langkung seueur ngeunaan cara ngaktipkeun sareng nganonaktipkeun sensor ieu ditulis dina tulisan anu misah dina halaman wéb kami. Maca deui: Kumaha cara ngaktipkeun telepon sélulér Android…

baca leuwih

Aplikasi maca kode QR pikeun alat Android

QR Code Reader Aplikasi pikeun Alat Android QR & Barcode Scanner Di Google Play Store, Gamma Play QR Code Reader dianggap salah sahiji anu pang populerna. Parangkat lunak ngakuan sagala jinis kode dua diménsi, ngamungkinkeun anjeun ngarobih skala newak, upami, contona, obyék anu diseken ...

baca leuwih

Ngabéréskeun masalah audio nalika ningali pidéo dina alat Android

Ngarengsekeun masalah audio nalika ningali video dina alat Android Inpormasi penting Upami sorana henteu jalan nalika anjeun ningali video dina alat Android anjeun, balikan deui smartphone anjeun. Tempo ogé: Kumaha carana abdi tiasa ngabalikan deui Google Play? Upami mungkin, puterkeun pidéo dina alat sélulér atanapi komputer sanés. Upami masih teu aya sora, sigana mah...

baca leuwih

MTS kuring pikeun Android

My MTS for Android Dina usaha nyadiakeun palanggan na jeung tingkat pangluhurna layanan sarta aksés gampang kana layanan sarta manajemén akun, operator mobile Mobile TeleSystems geus ngembangkeun sarta nawarkeun aplikasi My MTS Android. Pikeun ngaksés inpormasi ngeunaan kasaimbangan akun,…

baca leuwih

Bagikeun Wi-Fi tina alat Android

Ngabagikeun Wi-Fi tina alat Android Internét parantos nembus ampir ka mana-mana, bahkan di kota propinsi leutik, milarian hotspot Wi-Fi gratis henteu janten masalah. Sanajan kitu, aya kénéh tempat dimana kamajuan teu acan dijieun. Anjeun tangtosna tiasa nganggo data sélulér, tapi pikeun laptop sareng langkung seueur pikeun…

baca leuwih

Ngungkulan kaméra Android

Ngungkulan Kaméra Android Kadang-kadang dina alat anu ngajalankeun Android, kaayaan teu normal tiasa lumangsung; contona, kaméra nolak jalan: tinimbang gambar, éta nembongkeun layar hideung atawa malah kasalahan "teu bisa nyambung ka kaméra", nyandak poto sareng video, tapi teu bisa nyimpen, ...

baca leuwih

Kumaha carana nyepetkeun Android

Kumaha nyepetkeun smartphone Android Android, sapertos alat téknis anu sanés, mimiti ngalambatkeun kana waktosna. Ieu alatan duanana periode panjang pamakéan sarta leungitna relevansi tina ciri teknis. Barina ogé, kana waktosna, aplikasi janten langkung maju, tapi "hardware" tetep ...

baca leuwih

Kumaha nempatkeun poto dina kontak dina Android

Kumaha cara nempatkeun poto dina kontak dina Android Dina smartphone naon waé, kamampuan pikeun masang gambar dina kontak telepon dilaksanakeun. Bakal ditingalikeun nalika nampi telepon ti kontak ieu sareng akibatna nalika ngobrol sareng anjeunna. Artikel ieu bakal ngabahas kumaha carana nyetel poto pikeun kontak dina alat Android. …

baca leuwih

Fitur disumputkeun Android

Fitur disumputkeun tina Android Android ayeuna mangrupikeun sistem operasi sélulér anu paling populér di dunya. Éta aman, merenah sareng serbaguna. Sanajan kitu, teu sakabéh kamampuhan na aya dina beungeut cai, sarta kamungkinan pisan yén pamaké inexperienced malah moal aya bewara aranjeunna. Dina tulisan ieu, kami bakal nyarioskeun ka anjeun ngeunaan sababaraha fitur sareng setélan anu seueur pamilik alat…

baca leuwih

Ngaktipkeun fungsi NFC dina telepon pinter Android

Aktipkeun pungsi NFC dina smartphone Android téknologi NFC (pikeun English Near Field Communication) ngamungkinkeun komunikasi nirkabel antara sababaraha alat dina jarak anu pondok. Éta tiasa dianggo pikeun mayar, ngaidentipikasi jalma, ngatur sambungan "dina hawa", sareng seueur deui. Fitur praktis ieu dirojong ku kalolobaan…

baca leuwih

Nonaktipkeun sinkronisasi data dina Android

Nonaktipkeun Sinkronisasi Data dina Android Sync mangrupikeun fitur anu mangpaat pikeun sadaya smartphone Android. Anu mimiti, bursa data dianggo dina jasa Google - aplikasi langsung numbu ka akun pamaké dina sistem. Ieu kalebet email, eusi notebook…

baca leuwih

Ngaktipkeun Sinkronisasi Akun Google dina Android

Aktipkeun Sinkronisasi Akun Google dina Android Nyingkronkeun data sareng akun Google mangrupikeun fitur anu mangpaat anu dilengkepan ku ampir sadaya smartphone Android (iwal, sigana, alat anu dimaksudkeun pikeun pasar Cina). Hatur nuhun kana fitur ieu, anjeun moal tiasa hariwang ngeunaan kaamanan eusi…

baca leuwih

Kumaha ngagunakeun aplikasi Shazam pikeun Android

Kumaha cara ngagunakeun aplikasi Shazam pikeun Android Shazam mangrupikeun aplikasi anu mangpaat pikeun anjeun tiasa mendakan lagu anu nuju diputer. Parangkat lunak ieu populer pisan di kalangan pangguna anu henteu ngan resep ngadangukeun musik tapi ogé sok hoyong terang nami artis sareng judul lagu. Kalayan…

baca leuwih