Kodeu Kasalahan Manajer Kontrol Layanan 7000, 7001, 7009, 7011, 7023, 7031, 7034, 7043 dina Windows 10 - Naon Anu Diharepkeun sareng Kumaha Cara Ngalereskeunana

Kodeu Kasalahan Manajer Kontrol Layanan 7000, 7001, 7009, 7011, 7023, 7031, 7034, 7043 dina Windows 10 - Naon Anu Diharepkeun sareng Kumaha Cara Ngalereskeunana

Service Control Manager Error code 7000, 7001, 7009, 7011, 7023, 7031, 7034, 7043 in Windows 10: naon anu diarepkeun sareng kumaha carana ngalereskeunana Upami anjeun salah sahiji pangguna anu ningali dina tampilan acara Windows 10 (Win +R - eventvwr.msc) pikeun nganalisis kasalahan, dina sagala kamungkinan anjeun bakal mendakan aya kasalahan anu ngagaduhan… baca leuwih

Kumaha cara muka "toko sertipikat" dina Windows 7

Kumaha cara muka "toko sertipikat" dina Windows 7

Kumaha Buka "Sertifikat Toko" dina Windows 7 Sértipikat mangrupakeun salah sahiji pilihan kaamanan dina Windows 7. Éta tanda tangan digital nu verifies validitas jeung kaaslian sagala rupa situs web, jasa, jeung alat tina sagala rupa. Sertipikat dikaluarkeun ku otoritas sertifikasi. Éta disimpen dina… baca leuwih

Kumaha cara nuliskeun BIOS dina Windows 8 (8.1)

Kumaha cara ngasupkeun BIOS dina Windows 8 (8.1) Dina tutorial ieu - 3 cara pikeun ngasupkeun BIOS nalika nganggo Windows 8 atanapi 8.1. Nyatana, éta mangrupikeun bentuk anu tiasa dianggo dina sababaraha cara. Hanjakal kuring teu boga kasempetan pikeun nyobaan sagala cara dijelaskeun dina BIOS normal ... baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan 0x80072f8f nalika ngaktipkeun Windows 7

Ngarengsekeun kasalahan 0x80072f8f nalika ngaktipkeun Windows 7 Aktipkeun sistem operasi Windows, sanajan basajan, bisa jadi tugas pikasieuneun pikeun pamaké inexperienced, sabab salila operasi ieu kasalahan jeung sabab teu jelas bisa lumangsung. Dina artikel ieu kami baris difokuskeun hiji kasalahan misalna kalawan kode 0x80072f8f. Ngalereskeun kasalahan 0x80072f8f… baca leuwih

Kumaha ngalereskeun kasalahan "APPCRASH" dina Windows 7

Kumaha ngalereskeun kasalahan "APPCRASH" dina Windows 7

Kumaha Ngalereskeun Kasalahan "APPCRASH" dina Windows 7 Salah sahiji kasalahan Windows 7 tiasa dipendakan ku pangguna nalika ngamimitian atanapi masang program nyaéta "Nama acara masalah APPCRASH". Biasana kajadian nalika nganggo kaulinan sareng aplikasi "beurat" anu sanés. Hayu urang milari panyabab sareng pangobatan pikeun masalah komputer ieu. Nyababkeun "APPCRASH"… baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan "Startup Perbaikan Offline" nalika boot Windows 7

Ngalereskeun kasalahan "Startup Perbaikan Offline" nalika boot Windows 7

Ngalereskeun kasalahan "Startup Repair Offline" nalika booting Windows 7 Nalika booting komputer, pangguna tiasa perhatikeun kasalahan anu aya hubunganana sareng booting sistem operasi. Windows 7 bakal nyobian damel deui, tapi éta moal tiasa dianggo sareng anjeun bakal ningali pesen anu nyarios yén teu mungkin pikeun ngalereskeun masalah ieu sareng éta… baca leuwih

Énkripsi BitLocker dina Windows 10 Home

Enkripsi BitLocker di Windows 10 Home Enkripsi disk BitLocker mangrupikeun fitur anu merenah sareng kuat anu diwangun dina Windows 10, tapi éta ngan sayogi dina édisi Profesional sareng Perusahaan. Tapi kumaha upami anjeun kedah énkripsi drive anjeun Windows 10 Imah, sareng anjeun hoyong nganggo BitLocker tinimbang alat pihak katilu sapertos… baca leuwih

Boot laptop tanpa tombol daya

Booting laptop tanpa tombol daya Gagalna tombol daya dina laptop mangrupikeun masalah umum pikeun seueur pangguna. Kaayaan ieu nyababkeun henteu mampuh boot alat. Hal anu leres nyaéta ngalereskeun tombol, tapi henteu salawasna mungkin pikeun ngalakukeunana sacara manual atanapi langsung dibawa ka pusat layanan pikeun… baca leuwih

Reset setélan jaringan dina Windows 7

Reset setelan jaringan dina Windows 7 Métode 1: Anggo alat ngungkulan Saméméhna, pamaké Windows 7 kagungan utilitas EasyFix pikeun ngabéréskeun rupa-rupa masalah komputer sacara otomatis. fungsionalitas na ayeuna pinuh terpadu kana troubleshooter standar. Éta bakal ngareset protokol ... baca leuwih

Béréskeun masalah "Windows aya dina modeu béwara"

Béréskeun masalah "Windows aya dina modeu béwara"

Ngarengsekeun masalah "Windows aya dina mode bewara" Mariksa lisénsi ayeuna Hal kahiji anu kedah dilakukeun nalika aya kasalahan "Windows dina modeu béwara" nyaéta mariksa tanggal béakna lisénsi. Upami anjeun henteu terang naha sistem operasi parantos diaktipkeun, lakukeun ieu: baca leuwih

Jauh manajemén dina Windows 8

Administrasi jauh dina Windows 8 Aya kali nalika perlu nyambung ka komputer anu jauh ti pamaké. Salaku conto, anjeun kedah gancang ngaunduh inpormasi tina komputer asal anjeun nalika nuju damel. Husus pikeun skenario jenis ieu, Microsoft parantos nyayogikeun Remote Desktop Protocol (RDP 8.0),… baca leuwih

Manajemén Windows pikeun Pemula

Administrasi Windows pikeun Pemula Windows 7, 8 sareng 8.1 nawiskeun seueur alat pikeun ngatur atanapi, dina basa sanés, ngatur komputer. Saméméhna, Kuring geus nulis artikel sumebar ngajéntrékeun pamakéan sababaraha di antarana. Waktos ieu, kuring bakal nyobian masihan sadayana bahan ngeunaan topik ieu sacara rinci dina cara anu langkung koheren sareng diaksés pikeun… baca leuwih

Ngunduh sareng Masang Supir WIA kanggo Scanner

Ngundeur tur masang supir WIA pikeun alat panyeken Supir anu disebut WIA (Windows Imaging Architecture) dianggo dina sistem operasi Windows sareng dasar pikeun sababaraha alat sapertos scanner. Nanging, dina sababaraha kasus, parangkat lunak sapertos kitu tiasa diunduh nyalira, sareng ngan saatos dipasang bakal hardware tiasa komunikasi leres sareng… baca leuwih

LiveKernelEvent - Naon masalahna sareng kumaha ngalereskeunana?

LiveKernelEvent - Naon masalahna sareng kumaha ngalereskeunana?

LiveKernelEvent - Naon masalahna sareng kumaha carana ngalereskeunana? Nalika marios laporan masalah dina Pusat Kaamanan sareng Jasa atanapi Monitor Stabilitas Sistem Windows 10, Windows 11, sareng vérsi sistem operasi sateuacana, khususna nalika komputer atanapi laptop nabrak, pangguna tiasa ngalaman kasalahan… baca leuwih

Resolusi kasalahan CLR20r3 dina Windows 7

Ngarengsekeun kasalahan CLR20r3 di Windows 7 Ngajalankeun program pihak katilu dina Windows merlukeun sistem boga komponén diperlukeun tur fungsina leres. Upami salah sahiji aturan rusak, sababaraha kasalahan pasti bakal kajantenan anu bakal nyegah aplikasi pikeun terus jalan. Dina tulisan ieu urang bakal ngobrol ngeunaan salah sahiji… baca leuwih

Pareuman program latar dina Windows 7

Pareuman Program Latar dina Windows 7 Dina artikel ieu, urang bakal ningali metodeu pikeun nganonaktipkeun program latar dina Windows 7. Tangtosna, nalika sistem operasi nyandak waktos anu lami pikeun ngamimitian, komputer ngalambatkeun nalika ngajalankeun rupa-rupa program sareng "ngalambatkeun. ". dieureunkeun" nalika ngolah pamundut, anjeun tiasa nga-defragment… baca leuwih

Unduh sareng pasang pembaruan KB2999226 dina Windows 7

Unduh sareng pasang apdet KB2999226 dina Windows 7 Kode pembaruan KB2999226 dirancang pikeun mastikeun yén program kit pamekaran software (SDK) Windows 10 dikembangkeun pikeun édisi Windows samemehna tiasa dianggo leres. Dina tulisan ieu, urang bakal ningali kumaha masang apdet ieu dina Win 7. Unduh sareng pasang… baca leuwih

Ngalereskeun 0x8030001 kasalahan nalika instalasi Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Ngalereskeun kasalahan 0x8030001 salami Windows 10 pamasangan Kadang-kadang salami pamasangan Windows 10 pangguna tiasa mendakan hiji atanapi kasalahan anu sanés. Salah sahijina gaduh 0x8030001 sareng alesanana nyaéta masalah sareng drive dimana OS kedah dipasang. Métode 1: Konpigurasikeun UEFI BIOS Dina kalolobaanana… baca leuwih

Kumaha cara miceun koneksi jaringan di Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Kumaha ngahapus sambungan jaringan dina Windows 10 Kadang-kadang, pikeun hiji alesan atanapi anu sanés, aya tambahan antara Windows 10 sambungan jaringan anu ngabingungkeun pangguna. Disarankeun ngahapus aranjeunna dina salah sahiji sababaraha cara anu kami nyarankeun di handap. Kadé. Sadaya metodeu di handap ieu ngabutuhkeun akun pikeun… baca leuwih

Kumaha mendakan folder ProgramData dina Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Kumaha milarian folder ProgramData dina Windows 10 Dina kulawarga sistem operasi Windows, aplikasi nyimpen inpormasi jasa dina folder anu misah anu disebut ProgramData handapeun "sapuluh". Kusabab éta mangrupikeun folder sistem, aksés pangguna kana éta diwatesan. Dinten ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha anjeun tiasa ngalangkungan larangan ieu sareng… baca leuwih

Masang Apache dina Windows

Masang Apache dina Windows

Masang Apache dina Windows Dina artikel ieu, urang ngan bakal nutupan dasar-dasar masang sareng ngajalankeun pangladén wéb Apache dina komputer Windows. Catet yén masang PHP, nyambungkeun MySQL, sareng nambihan parangkat lunak pangladén lokal anu sanés kedah dilakukeun sacara manual, anu ... baca leuwih

Kumaha kéngingkeun daptar file dina folder Windows

Meunang Daptar Payil dina Polder Windows Nalika kuring ditaroskeun patarosan ngeunaan cara gancang kaluaran daptar file kana file téks, kuring sadar kuring henteu terang jawabanna. Sanajan tugas seemed janten cukup umum. Anjeun panginten peryogi éta pikeun ngirim daptar… baca leuwih

Ngabéréskeun kode éror 0x8007232b nalika ngaktipkeun Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Ngarengsekeun kodeu kasalahan 0x8007232b nalika ngaktifkeun Windows 10 Métode 1: Nganggo alat ngungkulan Salaku metode anu munggaran, kami nyarankeun ngagunakeun Windows 10 troubleshooter anu diwangun ku ngajalankeun pamariksaan adaptor jaringan, sabab kasalahan sareng kode 0x8007232b tiasa aya hubunganana sareng masalah jaringan. . … baca leuwih

Monitor nyerat Henteu aya sinyal, Teu aya sinyal anu dideteksi, Pariksa kabel sinyal, naon ieu hartosna sareng naon anu kedah kuring laksanakeun?

Monitor nyerat Henteu aya sinyal, Henteu aya sinyal anu dideteksi, Pariksa kabel sinyal, naon hartosna ieu sareng naon anu kuring kedah laksanakeun? Patarosan umum ti pangguna nyaéta naon anu kudu dilakukeun upami monitor nyerat "Teu aya sinyal" tapi komputer tiasa dianggo, kitu ogé naon hartosna pesen di handap ieu: Henteu aya sinyal anu dideteksi, Pariksa kabel listrik… baca leuwih

Kumaha ngabéréskeun kode éror 0x80070570 nalika masang Windows 10

Kumaha ngabéréskeun kode éror 0x80070570 nalika masang Windows 10

Kumaha carana ngabéréskeun kodeu kasalahan 0x80070570 nalika masang Windows 10 Jutaan pangguna di sakumna dunya parantos gaduh komputer nganggo sistem operasi Windows 10, tapi sababaraha di antarana nembé ditingkatkeun kana versi ieu. Masang sistem operasi cukup gampang, tapi kadang tugasna nyusahkeun ku sagala rupa masalah, diantarana… baca leuwih

Pareuman geolokasi dina komputer

Pareuman geolokasi dina komputer

Pareuman geolokasi dina komputer Métode 1: Nyuhunkeun idin Éta patut dimimitian ku konfigurasi dasar anu aya dina Windows 10: idin aplikasi. Éta dipendakan dina bagian privasi sareng tanggung jawab pikeun netepkeun larangan dina pamakean alat sareng pamulihan data pangguna... baca leuwih

Kumaha ningali suhu CPU di Windows 10

Kumaha ningali suhu CPU di Windows 10

Kumaha Ningali Suhu CPU dina Windows 10 Naékna suhu CPU, boh dina PC sareng laptop, mangaruhan pisan kana pagelaranana. Pemanasan CPU parah tiasa nyababkeun alat anjeun ngadat. Ku alatan éta, penting pisan pikeun terus-terusan ngawas suhu anjeun sareng… baca leuwih

Ngahurungkeun lampu latar keyboard kana laptop ASUS

Ngahurungkeun lampu tukang kibor dina laptop ASUS Lampu tukang keyboard dina laptop ASUS mangrupikeun hiasan anu saé sareng, dina waktos anu sami, tambihan anu gunana nalika anjeun kedah nganggo alat dina poék. Salajengna, kami bakal ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa ngaktipkeun sareng mareuman lampu tukang dina laptop ieu. … baca leuwih

Ngajalankeun program salaku administrator

Ngajalankeun program salaku administrator

Ngajalankeun program salaku administrator Métode 1: menu konteks Explorer Pilihan ieu cocog mun anjeun kudu ngajalankeun program salaku administrator ngaliwatan hiji objek EXE atawa potong kompas dina desktop atawa diréktori mana wae. Teras, klik katuhu dina obyék anu dipikahoyong sareng... baca leuwih

Ngalereskeun "Kelas Teu Didaptarkeun" Kasalahan dina Windows 10

Ngalereskeun "Kelas Teu Didaptarkeun" Kasalahan dina Windows 10

Ngalereskeun Kasalahan "Kelas Henteu Kadaptar" dina Windows 10 Windows 10 mangrupikeun sistem operasi anu teu kaduga. Seringna, nalika damel sareng éta, pangguna ngagaduhan sababaraha bug sareng kasalahan. Untungna, kalolobaanana tiasa dilereskeun. Dina tulisan dinten ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha carana nyingkirkeun pesen "Kelas Henteu Kadaptar" anu tiasa muncul dina sababaraha kaayaan. … baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun Boot Aman

Nonaktipkeun Secure Boot Secure Boot mangrupikeun fitur UEFI anu nyegah sistem operasi sareng parangkat lunak anu teu diidinan ngajalankeun nalika komputer ngamimitian. Nyaéta, Boot Aman sanés mangrupikeun fitur Windows 8 atanapi Windows 10, tapi ngan ukur dianggo ku sistem operasi. Sareng alesan utama… baca leuwih

Kumaha ngahapus folder FileRepository di DriverStore

Kumaha mupus folder FileRepository di DriverStore Nalika anjeun ngabersihan disk dina Windows 10, 8 sareng Windows 7, anjeun tiasa perhatikeun (contona, nganggo parangkat lunak analisa pamakean ruang disk) yén folder C: Windows System32 DriverStore FileRepository ngeusian gigabytes rohangan bébas. . Nanging, metode beberesih standar ... baca leuwih

Henteu tiasa ngahemat setélan IP, kumaha ngalereskeunana?

Henteu tiasa ngahemat setélan IP, kumaha ngalereskeunana?

Teu tiasa nyimpen setélan IP, kumaha carana ngalereskeun? Nalika ngarobih setélan jaringan sacara manual dina Windows 10 atanapi Windows 11 ngalangkungan antarmuka aplikasi Setélan, anjeun tiasa nampi pesen "Henteu tiasa nyimpen setélan IP. Mangga parios hiji atanapi langkung setelan sareng cobian deui." … baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online