Kumaha ngaleutikan sadaya windows dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Kumaha Ngaleutikan Sadaya Windows dina Windows XP Métode 1: Taskbar Klik-katuhu dina taskbar nampilkeun ménu. Tindakan anu mungkin kalebet "Témbongkeun desktop", anu ogé ngamungkinkeun anjeun gancang malikkeun windows - saatos dieksekusi, barangna robih namina janten "Témbongkeun sadayana… baca leuwih

Kumaha cara ngapdet Opera dina Windows XP

Kumaha cara ngapdet Opera dina Windows XP

Kumaha ngapdet Opera dina Windows XP Punten dicatet. Ngaronjatkeun ka versi panganyarna tina browser dina Windows XP moal jalan, ngan moal ngamimitian. Pikeun nganggo Opera anyar, kitu ogé Opera GX, anjeun peryogi sahenteuna Windows 7. Baca deui: Kumaha ngapdet sistem operasi Windows XP Buka halaman wéb ... baca leuwih

Kumaha ngamimitian Skype dina Windows XP

Kumaha ngamimitian Skype dina Windows XP

Kumaha Ngamimitian Skype dina Windows XP Luncat dina Pangotektak Kaseueuran fitur Skype sayogi dina vérsi basis Internét anu henteu ngabutuhkeun anjeun pikeun ngaunduhana ka komputer. Buka halaman wéb Skype Tina halaman wéb resmi, arahkeun ka halaman bumi teras klik... baca leuwih

Kumaha ngalereskeun kasalahan "Sanés aplikasi win32" dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Kumaha carana ngalereskeun "Sanes aplikasi win32" kasalahan dina Windows XP Kasalahan mangrupakeun fenomena normal nu accompanies gawé dina sistem operasi kulawarga Windows. Éta lumangsung pikeun sababaraha alesan, ti kagagalan dina sistem operasi sorangan dugi ka tindakan pangguna anu salah. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan faktor anu… baca leuwih

Ngungkulan sora Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Ngungkulan Masalah Sora Windows XP Kurangna sora dina sistem operasi mangrupa hal geulis pikaresepeun. Urang ngan saukur teu bisa lalajo film jeung video dina Internet atawa dina komputer, atawa ngadéngékeun musik paporit urang. Kumaha carana ngalereskeun kaayaan kalayan henteu mampuh maén audio, urang bakal ngabahas dina artikel ieu. Diurutkeun … baca leuwih

Buka Alat Manajer dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Buka Manajer Alat dina Windows XP "Manajer Alat". - mangrupakeun komponén tina sistem operasi anu dipaké pikeun ngatur hardware disambungkeun. Di dieu anjeun tiasa ningali persis naon anu disambungkeun, mana hardware anu jalanna leres sareng mana hardware anu henteu. Sering pisan dina paréntah éta frasa "Buka Manajer Alat." némbongan. Tanpa… baca leuwih

Kumaha ngareset kata konci anu hilap dina Windows XP

Kumaha ngareset kata konci anu hilap dina Windows XP

Kumaha Ngareset Kecap aksés anu Hilap dina Windows XP Kasalahan sareng henteu ati-ati Sababaraha pangguna tiasa nyababkeun aranjeunna hilap kecap konci akun Windows XP. Ieu ngancam duanana ku leungitna trivial waktu pikeun reinstall sistem, sarta ku leungitna dokumén berharga dipaké dina karya. Pamulihan… baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan 0x0000007b nalika masang Windows XP

Ngalereskeun kasalahan 0x0000007b nalika masang Windows XP

Ngungkulan Kasalahan 0x0000007b Nalika Masang Windows XP Masang Windows XP dina hardware modern mindeng datang jeung sababaraha masalah. Salila pamasangan, sagala rupa kasalahan komo BSODs (Blue Screens of Death) némbongan. Ieu alatan incompatibility tina sistem operasi heubeul jeung hardware atawa fungsi na. Salah sahiji kasalahan ieu nyaéta BSOD… baca leuwih

Ngaronjatkeun tina Windows XP kana Service Pack 3

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Ngaronjatkeun tina Windows XP ka Service Pack 3 Pembaruan Service Pack 3 pikeun Windows XP mangrupikeun pakét anu ngandung seueur tambihan sareng perbaikan anu dirancang pikeun ningkatkeun kaamanan sareng kinerja sistem operasi. Unduh sareng pasang Service Pack 3 Sakumaha anjeun terang, dukungan Windows XP réngsé deui dina 2014, pikeun… baca leuwih

Ngungkulan Éksékusi File EXE dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Ngungkulan Ngajalankeun EXE Payil dina Windows XP Lamun dipake dina komputer, teu ilahar lamun ngajalankeun file EXE laksana, nanaon kajadian atawa kasalahan "flys kaluar." Ieu ogé kajadian sareng potong kompas program. Di dieu urang ngajelaskeun panyabab masalah ieu sareng kumaha… baca leuwih

Atur kecap akses dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Nyetel kecap akses dina Windows XP Lamun aya leuwih ti hiji jalma gawe dina komputer, ampir kabéh pamaké mikir dina hal ieu ngajaga dokumén maranéhanana ti luar. Masang kecap akses dina akun anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalakukeunana. Metoda ieu saé sabab henteu ngabutuhkeun parangkat lunak pikeun dipasang... baca leuwih

Balikkeun layanan Windows Installer dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Malikkeun ladenan Windows Installer dina Windows XP Pamasangan aplikasi anyar sareng cabut pamasangan aplikasi anu lami dina sistem operasi Windows XP diurus ku jasa Windows Installer. Sareng nalika jasa ieu turun, pangguna mendakan yén aranjeunna henteu tiasa masang atanapi ngahapus sabagian ageung… baca leuwih

Cageur bar basa dina Windows XP

Cageur bar basa dina Windows XP

Pulihkeun bar basa dina Windows XP Dina Windows XP, sering aya masalah sapertos bar basa ngaleungit. Panel ieu mintonkeun basa ayeuna ka pamaké sarta tétéla euweuh salempang ngeunaan. Nanging, pikeun pangguna anu sering damel sareng tés, kurangna… baca leuwih

Mimitian Windows XP dina modeu aman

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Mimitian Windows XP dina modeu aman Salian mode normal tina sistem operasi, Windows XP boga hiji sejen: mode aman. Di dieu, sistem boot nganggo ukur supir sareng program dasar, sareng aplikasi autorun henteu dimuat. Éta tiasa ngabantosan ngalereskeun sababaraha kasalahan dina Windows XP, ogé ngabersihan… baca leuwih

Nyetél font sistem dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Ngonpigurasikeun fon sistem dina Windows XP Font sistem operasi mangrupikeun unsur anu salawasna aya di payuneun panon urang, ku kituna tampilanna kedah senyaman mungkin pikeun persépsina. Dina artikel ieu, urang bakal ngartos kumaha carana ngaluyukeun fon dina Windows XP. Ngonpigurasikeun font Win XP... baca leuwih

Kumaha cara mulangkeun gim standar dina Windows XP

Kumaha cara mulangkeun gim standar dina Windows XP

Kumaha mulangkeun kaulinan standar dina Windows XP Saha diantara pangguna sistem operasi Windows anu henteu maén Klondike atanapi Spider? Leres, ampir unggal jalma sahenteuna sakali nyéépkeun waktos bébas pikeun maén solitaire atanapi milarian tambang. Spider, Solitaire, Klondike, Minesweeper sareng Hearts parantos janten bagian integral… baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan sambungan dina Windows XP

Ngalereskeun kasalahan sambungan dina Windows XP

Ngarengsekeun kasalahan sambungan dina Windows XP Nalika urang damel di Internét, urang tiasa ningali pesen dina baki sistem yén sambungan kawates atanapi henteu aya. Ieu teu merta ngakibatkeun putus. Tapi tetep, lolobana waktu urang dipegatkeun sambungan na teu mungkin pikeun mulangkeun sambungan. Ngarengsekeun masalah… baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan sistem operasi dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Ngalereskeun Windows XP Loading OS Kasalahan Métode 1: Alat Pamulihan Alat pikeun ngalereskeun sareng malikkeun file sistem sayogi dina flash drive atanapi boot disk. Upami Anjeun gaduh salah sahiji ieu ditinggalkeun, pilihan ieu patut dimimitian ku. Pikeun extent sababaraha, prosedur nyaéta… baca leuwih

Nyiptakeun disk Windows XP boot

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Nyiptakeun Windows XP Boot Disks Sering nalika urang ngagaleuh komputer tos siap sareng sistem operasi tos dipasang, urang henteu gaduh disk distribusi dina panangan urang. Pikeun mulangkeun, masang deui, atanapi nyebarkeun sistem ka komputer sanés, urang peryogi média anu tiasa di-boot. Nyieun Windows XP Boot Disk Sadaya ... baca leuwih

Pikeun nganonaktipkeun firewall dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Pikeun nganonaktipkeun firewall dina Windows XP Sering pisan, dina sagala rupa parentah, pamaké bisa manggihan yén éta diperlukeun pikeun nganonaktipkeun firewall standar. Sanajan kitu, cara pikeun ngalakukeunana teu contemplated madhab. Éta pisan sababna naha ayeuna urang bade ngobrol ngeunaan kumaha carana ngalakukeun eta tanpa mangaruhan sistem operasi sorangan. Pilihan pikeun nganonaktipkeun... baca leuwih

Lereskeun kasalahan "Subsistem percetakan henteu sayogi"

Lereskeun kasalahan "Subsistem percetakan henteu sayogi"

Ngalereskeun kasalahan "Subsistem percetakan teu sadia" Ampir kabéh pamaké dina kagiatan sapopoé maranéhna resorts kana jasa printer a. Makalah ahir, diploma, laporan, sareng téks sareng bahan grafis sanésna dicitak dina printer. Tapi, gancang atanapi engké, pangguna nyanghareupan masalah nalika "subsistem ... baca leuwih

Kumaha ngalereskeun BSOD 0x000000ED dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Kumaha carana ngalereskeun 0x000000ED BSOD dina Windows XP Blue Screens of Death (BSOD) ngabejaan urang ngeunaan bug serius dina sistem operasi. Ieu kalebet kasalahan fatal dina supir atanapi parangkat lunak sanés, ogé hardware anu lepat atanapi teu stabil. Salah sahiji kasalahan ieu nyaéta "Stop: 0x000000ED". Koreksi kasalahan 0x000000ED. … baca leuwih

Klién RDP dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Klién RDP dina Windows XP Klién RDP nyaéta program husus anu ngagunakeun protokol desktop jauh atawa "Remote Desktop Protocol" dina operasina. Ngaranna nyarios sorangan: klien ngamungkinkeun pangguna pikeun nyambungkeun jarak jauh ka komputer dina jaringan lokal atanapi lega. Klién RDP Sacara standar,… baca leuwih

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Ngédit daptar boot dina WindowsXP Saatos nganggo sistem operasi kanggo waktos anu lami, urang tiasa perhatikeun yén waktos boot parantos ningkat sacara signifikan. Ieu kajantenan kusabab sababaraha alesan, kalebet sajumlah ageung program anu otomatis dimimitian ku Windows. Seringna, rupa-rupa antipirus, parangkat lunak… baca leuwih

Optimisasi sistem operasi Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Ngaoptimalkeun sistem operasi Windows XP Sistem operasi Windows XP, teu saperti sistem operasi heubeul, saimbang alus tur dioptimalkeun pikeun tugas jaman na. Nanging, aya sababaraha cara pikeun ningkatkeun kinerja sakedik ku cara ngarobah sababaraha setélan standar. Ngaoptimalkeun Windows XP Tindakan anu dijelaskeun... baca leuwih

Kumaha ngalereskeun "Memori henteu tiasa" dibaca "kasalahan dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Kumaha carana ngalereskeun kasalahan "Memori teu tiasa 'dibaca'" dina Windows XP Nalika damel sareng sistem operasi Windows, pangguna sering mendakan kasalahan anu kotak dialogna henteu nunjukkeun sacara eksplisit aplikasi atanapi file anu nyababkeun kasalahan. Dina tulisan ieu urang bakal nganggap salah sahiji kagagalan ieu aya hubunganana sareng… baca leuwih

Kumaha ngabéréskeun masalah Windows XP boot

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Kumaha Ngarengsekeun Masalah Boot Windows XP Sistem operasi mangrupikeun sapotong parangkat lunak anu kompleks, sareng kusabab faktor-faktor anu tangtu, éta tiasa gagal sareng kacilakaan. Dina sababaraha kasus, sistem operasi tiasa ngeureunkeun booting sadayana. Dina tulisan ieu, urang bakal ngobrol ngeunaan masalah anu nyumbang kana éta sareng kumaha cara ngaleungitkeun… baca leuwih

Kumaha ngamutahirkeun sistem operasi Windows XP

Kumaha ngamutahirkeun sistem operasi Windows XP

Ngamutahirkeun sistem operasi Windows XP Pembaruan sistem operasi ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajaga alat kaamanan, parangkat lunak, sareng ngalereskeun bug anu dilakukeun ku pamekar dina vérsi file anu langkung lami. Sakumaha anjeun terang, Microsoft parantos ngeureunkeun dukungan resmi ku kituna sékrési apdet Windows XP… baca leuwih

Nyambung kana komputer jauh di Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Nyambungkeun ka komputer jauh dina Windows XP Sambungan jauh ngamungkinkeun urang pikeun ngakses komputer nu aya di tempat séjén: kamar, wangunan atawa tempat mana wae nu aya jaringan. Sambungan ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngatur file, program sareng setélan sistem operasi. Salajengna, urang bakal ngobrol ngeunaan kumaha carana ngatur aksés jauh di… baca leuwih

Naha kuring tiasa masang Internet Explorer 9 dina Windows XP?

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Dupi abdi tiasa masang Internet Explorer 9 dina Windows XP? Internet Explorer mangrupikeun browser anu dikembangkeun ku Microsoft pikeun dianggo dina sistem operasi Windows, Mac OS, sareng UNIX. Salian mintonkeun kaca web, IE ngalakukeun fungsi sejenna dina sistem operasi, kayaning apdet sistem operasi. IE 9 dina Windows XP Vérsi 9 tina... baca leuwih

Kumaha ngareset kata sandi akun pangurus dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Kumaha Ngareset Sandi Akun Administrator dina Windows XP Masalah kecap konci anu hilap parantos aya ti saprak jalma-jalma mimiti ngajaga inpormasina tina prying eyes. Kaleungitan sandi akun Windows anjeun ngancam kaleungitan sadaya data anu anjeun anggo. Éta sigana henteu ... baca leuwih

Kumaha carana ngungkulan kasalahan server RPC dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Kumaha Troubleshoot Kasalahan Server RPC dina Windows XP RPC ngamungkinkeun sistem operasi pikeun ngalakukeun sababaraha tindakan dina komputer jauh atanapi alat periferal. Lamun RPC malfunctions, sistem bisa jadi teu bisa ngagunakeun pungsi nu dipaké pikeun. Ieu mangrupikeun panyabab sareng solusi anu paling umum… baca leuwih

Nyiapkeun konéksi Internét dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Nyetél Sambungan Internét anjeun dina Windows XP Saatos nandatanganan kontrak sareng ISP sareng masang kabel, urang sering kedah terang kumaha cara ngadamel sambungan jaringan tina Windows nyalira. Ieu sigana rada pajeulit pikeun pamaké inexperienced. Kanyataanna, euweuh pangaweruh husus diperlukeun. Salajengna urang bakal ngobrol… baca leuwih

Ngungkulan masalah "Teu aya Alat Audio" dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Ngungkulan "Taya Alat Audio" dina Windows XP Hese ngabayangkeun komputer modern tanpa kamampuhan playback video jeung audio. Ku alatan éta, kaayaan nalika nyobian nonton pilem karesep anjeun atanapi ngadangukeun rékaman audio favorit anjeun, teu aya sora pisan pikaresepeun. Sareng nalika… baca leuwih

Panggihan modeu bit Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Panggihan mode bit Windows XP Sistem operasi kulawarga Windows, salian ti versi béda, ogé mibanda dua variétas, nu béda dina bit depth. Parameter ieu nangtukeun sababaraha ciri, sapertos jumlah maksimum RAM. Dina tulisan ieu, urang bakal ngobrol ngeunaan kumaha carana terang katepatan bit… baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami Windows XP lags

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Naon anu kudu dipigawé lamun Windows XP lags Loba pamaké Windows XP geus encountered kaayaan dimana sistem mimiti ngalambatkeun turun sanggeus sababaraha waktu sanggeus instalasi. Ieu rada pikaresepeun, sabab teu jadi lila pisan komputer ieu ngajalankeun di speed normal. Nanging, kaseueuran ieu gampang diatasi… baca leuwih

Ngagunakeun keyboard dina layar dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Ngagunakeun kibor dina layar dina Windows XP Kibor dina layar atawa virtual nyaéta program husus nu ngidinan Anjeun pikeun nuliskeun téks, pencét hotkeys, tur ngaktipkeun sagala rupa pungsi tanpa ngagunakeun fisik "pad". Salaku tambahan, "keyboard" ieu ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun kecap konci dina situs wéb sareng aplikasi tanpa sieun yén data ... baca leuwih

Singkronisasi sareng sérver waktos dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Sinkronisasi sareng server waktos dina Windows XP Fitur Windows ngahemat pangguna tina kedah terus-terusan ngawas katepatan tampilan waktos ku cara nyingkronkeunana sareng server khusus dina Internét. Dina artikel ieu kami baris ngobrol ngeunaan kumaha carana ngamangpaatkeun fitur ieu dina Win XP. Sinkronisasi waktos dina Windows XP Salaku urang gaduh… baca leuwih

Ningkatkeun file swap dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Ngaronjatkeun file swap dina Windows XP File swap nyaéta file sistem anu dianggo ku sistem operasi salaku "ekstensi" mémori RAM, nyaéta, pikeun nyimpen data program dianggurkeun. Biasana, file swap dianggo nalika jumlah RAM leutik, sareng ... baca leuwih

Cara pikeun cageur Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Cara pikeun cageur Windows XP Situasi dimana sistem operasi ngagantung, ngadat atanapi nolak boot cukup umum. Éta lumangsung pikeun sababaraha alesan, ti serangan virus sareng konflik parangkat lunak dugi ka tindakan pangguna anu salah. Aya sababaraha alat anu sayogi dina Windows XP pikeun pulihkeun sistem, tina… baca leuwih

Masang codec dina sistem operasi Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Masang codec dina sistem operasi Windows XP Sadaya sistem operasi gaduh pamuter diwangun-di pikeun maén video sareng musik, anu sanggup maénkeun jinis file anu paling umum. Nanging, upami urang kedah nonton pidéo dina format anu henteu dirojong ku pamuter, urang kedah pasang sakumpulan program leutik... baca leuwih

Nganonaktifkeun jasa anu henteu dianggo dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Nganonaktipkeun Ladenan Henteu Digunakeun dina Windows XP Kalayan komputer Windows, sadayana hoyong sistemna jalan gancang sareng lancar. Tapi hanjakalna teu salawasna mungkin pikeun ngahontal kinerja optimal. Jadi pamaké nu inevitably Nyanghareupan sual kumaha nyepetkeun sistem operasi maranéhanana. Salah sahiji metodeu ieu ... baca leuwih

Kumaha cara ngadamel Windows XP flash drive

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Kumaha carana ngadamel bootable Windows XP flash drive Hatur nuhun kana sagala rupa parentah lengkep dina Internet, sagala pamaké bisa reinstall sistem operasi dina komputer sorangan. Tapi sateuacan ngalakukeun prosés pamasangan anu saleresna, anjeun kedah nyiptakeun flash drive bootable dimana distro bakal ditulis… baca leuwih

Ngabéréskeun kasalahan "NTLDR leungit" dina Windows XP

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Ngarengsekeun kasalahan "NTLDR leungit" dina Windows XP Kasalahan pamasangan Windows XP cukup umum. Éta lumangsung pikeun rupa-rupa alesan, ti supir leungit pikeun supir ka média non-fungsi. Dinten ieu kami bade ngobrol ngeunaan salah sahijina, "NTLDR leungit". Kasalahan "NTLDR leungit". NTLDR mangrupikeun pendaptaran ... baca leuwih

Masang Windows XP dina SSD

Ngédit daptar ngamimitian dina WindowsXP

Masang Windows XP dina SSD Lengkah 1: Ngarobah setélan mios Pikeun SSD boga speed tinggi, anjeun kudu milih mode AHCI dina setélan mios. Anjeun ogé tiasa nyetél RAID, tapi ieu peryogi sahenteuna dua alat pikeun digabungkeun kana hiji Asép Sunandar Sunarya. Parameter anu cocog diatur dina bagian… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online