Ngalereskeun 0x8030001 kasalahan nalika instalasi Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Ngalereskeun kasalahan 0x8030001 salami Windows 10 pamasangan Kadang-kadang salami pamasangan Windows 10 pangguna tiasa mendakan hiji atanapi kasalahan anu sanés. Salah sahijina gaduh 0x8030001 sareng alesanana nyaéta masalah sareng drive dimana OS kedah dipasang. Métode 1: Konpigurasikeun UEFI BIOS Dina kalolobaanana… baca leuwih

Kumaha cara miceun koneksi jaringan di Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Kumaha ngahapus sambungan jaringan dina Windows 10 Kadang-kadang, pikeun hiji alesan atanapi anu sanés, aya tambahan antara Windows 10 sambungan jaringan anu ngabingungkeun pangguna. Disarankeun ngahapus aranjeunna dina salah sahiji sababaraha cara anu kami nyarankeun di handap. Kadé. Sadaya metodeu di handap ieu ngabutuhkeun akun pikeun… baca leuwih

Kumaha mendakan folder ProgramData dina Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Kumaha milarian folder ProgramData dina Windows 10 Dina kulawarga sistem operasi Windows, aplikasi nyimpen inpormasi jasa dina folder anu misah anu disebut ProgramData handapeun "sapuluh". Kusabab éta mangrupikeun folder sistem, aksés pangguna kana éta diwatesan. Dinten ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha anjeun tiasa ngalangkungan larangan ieu sareng… baca leuwih

Ngabéréskeun kode éror 0x8007232b nalika ngaktipkeun Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Ngarengsekeun kodeu kasalahan 0x8007232b nalika ngaktifkeun Windows 10 Métode 1: Nganggo alat ngungkulan Salaku metode anu munggaran, kami nyarankeun ngagunakeun Windows 10 troubleshooter anu diwangun ku ngajalankeun pamariksaan adaptor jaringan, sabab kasalahan sareng kode 0x8007232b tiasa aya hubunganana sareng masalah jaringan. . … baca leuwih

Kumaha ngabéréskeun kode éror 0x80070570 nalika masang Windows 10

Kumaha ngabéréskeun kode éror 0x80070570 nalika masang Windows 10

Kumaha carana ngabéréskeun kodeu kasalahan 0x80070570 nalika masang Windows 10 Jutaan pangguna di sakumna dunya parantos gaduh komputer nganggo sistem operasi Windows 10, tapi sababaraha di antarana nembé ditingkatkeun kana versi ieu. Masang sistem operasi cukup gampang, tapi kadang tugasna nyusahkeun ku sagala rupa masalah, diantarana… baca leuwih

Kumaha ningali suhu CPU di Windows 10

Kumaha ningali suhu CPU di Windows 10

Kumaha Ningali Suhu CPU dina Windows 10 Naékna suhu CPU, boh dina PC sareng laptop, mangaruhan pisan kana pagelaranana. Pemanasan CPU parah tiasa nyababkeun alat anjeun ngadat. Ku alatan éta, penting pisan pikeun terus-terusan ngawas suhu anjeun sareng… baca leuwih

Ngalereskeun "Kelas Teu Didaptarkeun" Kasalahan dina Windows 10

Ngalereskeun "Kelas Teu Didaptarkeun" Kasalahan dina Windows 10

Ngalereskeun Kasalahan "Kelas Henteu Kadaptar" dina Windows 10 Windows 10 mangrupikeun sistem operasi anu teu kaduga. Seringna, nalika damel sareng éta, pangguna ngagaduhan sababaraha bug sareng kasalahan. Untungna, kalolobaanana tiasa dilereskeun. Dina tulisan dinten ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha carana nyingkirkeun pesen "Kelas Henteu Kadaptar" anu tiasa muncul dina sababaraha kaayaan. … baca leuwih

Nyetél Pasipatan Internét dina Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Ngonpigurasikeun Properties Internét dina Windows 10 Diantara seueur pangguna PC, Internet Explorer dianggap titinggal jaman baheula. Nanging, sakumaha anu ditingalikeun ku statistik, éta masih aya dina TOP 5 tina program browser anu paling sering dianggo dina Internét. Salajengna, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngarobih sipat browser ieu dina… baca leuwih

Kasalahan aktivasina lisénsi Slui.exe dina Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Kasalahan aktivasina lisénsi slui.exe dina Windows 10 Métode 1: Pariksa sambungan Internét Kasalahan anu dimaksud, sareng sabagéan ageung varianna, hartosna kusabab sababaraha alesan sistem henteu tiasa ngahubungi server Microsoft pikeun ngalakukeun aktivasina. Sateuacan neraskeun kana solusi anu langkung radikal, pariksa sambungan anjeun… baca leuwih

Robah font dina Windows 10

Robah font dina Windows 10

Robah font dina Windows 10 Panginten peryogi ngarobih font Windows 10 pikeun pangalaman anu nyaman. Nanging, pangguna ngan saukur hoyong ngarobih antarmuka sistem operasi. Tempo ogé: Robah font dina Microsoft Word Robah font dina Windows 10 Tulisan ieu bakal mertimbangkeun pilihan pikeun ningkatkeun… baca leuwih

Ngungkulan masalah dina ngaunduh pembaruan dina Windows 10

Ngungkulan masalah dina ngaunduh pembaruan dina Windows 10

Ngarengsekeun masalah sareng ngundeur apdet di Windows 10 Masalah sareng ngundeur apdet anu cukup umum diantara pamaké tina sistem operasi Windows 10. Alesan pikeun lumangsungna na bisa rupa-rupa, tapi biasana lumangsung alatan gagalna dina "Puseur Update» . Ngundeur apdet dina Windows... baca leuwih

Ngarobih gambar latar dina Windows 10

Ngarobih gambar latar dina Windows 10

Ngarobah gambar latar dina Windows 10 Métode 1: Menu Personalisasi Ngarobah penampilan Windows 10 dipigawé ngaliwatan hiji aplikasi terpadu «Setélan» Ngaliwatan bagian «Personalization» Di dieu anjeun teu bisa ngan masang gambar latar tukang nu disarankeun ku sistem, tapi ogé pilih gambar anu disimpen dina komputer anjeun… baca leuwih

Masang file CAB dina Windows 10

Masang file CAB dina Windows 10

Masang file CAB dina Windows 10 Pembaruan kana sistem operasi Microsoft mimitina asalna salaku file pamasangan dina format MSU, atanapi nganggo ekstensi CAB anu kirang umum. Bungkusan ogé sering dianggo pikeun masang komponén jaringan sareng sababaraha panggerak. Sababaraha pangguna Windows 10 disanghareupan ku kabutuhan… baca leuwih

Nyababkeun "kasalahan fatal" dina Steam dina Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Nyababkeun "kasalahan fatal" dina uap dina Windows 10 "kasalahan fatal" (kasalahan kritis) mangrupikeun salah sahiji kasalahan anu paling umum dina platform kaulinan uap. Biasana, penampilan maranéhanana hartina teu mungkin neruskeun migunakeun klien nu, tapi aya bug nu ukur mangaruhan peluncuran kaulinan husus. Hayu urang tingali panyababna ... baca leuwih

Kumaha ngalereskeun kode kasalahan 0x80070490 dina Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Kumaha carana ngalereskeun kode kasalahan 0x80070490 dina Windows 10 Métode 1: Anggo troubleshooter Kasalahan Kode. 0x80070490 némbongan dina Windows 10 bari mariksa atanapi masang apdet sareng hartosna alat anu aya hubunganana henteu jalan leres kusabab alesan anu tangtu. Pikeun mimitian, disarankeun nganggo alat koreksi otomatis pikeun… baca leuwih

Kumaha carana nambihan aplikasi Kalkulator kana desktop Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Kumaha Nambahkeun Aplikasi Kalkulator kana Windows 10 Métode Desktop 1: Tambihkeun Ikon kana Taskbar Pilihan ieu cocog pikeun pangguna anu peryogi "Kalkulator". pikeun aksés gancang, tapi anjeun teu hoyong clutter up spasi desktop utama Anjeun sareng potong kompas tambahan. Anjeun teras tiasa nambihan ikon ... baca leuwih

Kumaha carana masang téma dina Windows 10

Kumaha carana masang téma dina Windows 10

Kumaha masang téma dina Windows 10 Sering pisan, pangguna, nalika aranjeunna mutuskeun ngarobih tata perenah desktop, hoyong ngarobih téma perenah. Dina Windows, fitur ieu teu sadia sacara standar, jadi Anjeun kudu ngarobah cara sababaraha file sistem jalan, miceun larangan. Dina Windows 10, téma hartosna… baca leuwih

Ngabéréskeun Kasalahan "Jaringan Teu Diakuan" dina Windows 10

Ngarengsekeun kasalahan "Jaringan henteu dikenal" dina Windows 10

Ngarengsekeun kasalahan "Jaringan henteu dikenal" dina Windows 10 Ayeuna ampir sadaya pangguna ngagaduhan aksés kana Internét. Sababaraha ngagunakeun sambungan kabel, sedengkeun nu sejenna diuk deui ngaliwatan Wi-Fi. Jinis sambungan henteu penting pisan, sadayana tiasa mendakan kasalahan "Jaringan henteu dikenal" dina alat anu ngajalankeun… baca leuwih

Pareuman NVIDIA GeForce Experience dina Windows 10

Pareuman NVIDIA GeForce Experience dina Windows 10

Nonaktipkeun Pangalaman NVIDIA GeForce dina Windows 10 Métode 1: Setélan Pangalaman NVIDIA GeForce Hanjakalna, teu aya fitur dina setélan Pangalaman NVIDIA GeForce anu bakal ngantep anjeun nganonaktipkeun aplikasi anu ngajalankeun otomatis dina ngamimitian OS. Nanging, anjeun tiasa ngontrol overlay sareng bewara dina kaulinan, anu tiasa… baca leuwih

Ngabéréskeun Masalah Peluncuran Desktop GoPro Quik dina Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Troubleshoot GoPro Quik Desktop launching on Windows 10 Quik Desktop mangrupikeun solusi proprietary GoPro anu dirancang pikeun damel sareng gambar anu dicandak dina kaméra ti produsén anu sami. Di dieu anjeun tiasa ngédit, nyebarkeun, sareng ngadamel parobihan sanés nganggo pilihan anu diwangun. Nanging, sababaraha pangguna tiasa ngalaman masalah nalika nyobian ... baca leuwih

Cara pikeun ngalereskeun kasalahan "VIDEO_TDR_FAILURE" dina Windows 10

Cara ngalereskeun kasalahan "VIDEO_TDR_FAILURE" dina Windows 10

Cara Ngalereskeun Kasalahan "VIDEO_TDR_FAILURE" dina Windows 10 Kasalahan sareng nami "VIDEO_TDR_FAILURE" nyababkeun layar biru maot, anu ngajantenkeun pangguna Windows 10 teu nyaman nalika nganggo komputer atanapi laptop. Sakumaha namina nunjukkeun, palaku tina kaayaan nyaéta komponén grafis, anu dipangaruhan ku sababaraha… baca leuwih

Metode pikeun muka Realtek HD Manager dina Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Métode pikeun muka Manajer Realtek HD dina Windows 10 Kiwari, ampir kabéh motherboards dilengkepan kartu sora terpadu. Dina kalolobaan kasus, produsén hardware ieu Realtek, nu ogé nyadiakeun software dirancang pikeun ngonpigurasikeun sora. Saatos masang panggerak anu leres, sababaraha pangguna… baca leuwih

Pareuman verifikasi tanda tangan digital supir

Pareuman verifikasi tanda tangan digital supir

Nonaktipkeun Verifikasi Tanda Tangan Digital Supir Seueur supir anu kantos dileupaskeun ditandatanganan sacara digital. Ieu fungsi minangka jenis konfirmasi yen software nu teu ngandung sagala file jahat tur leres pisan aman ngagunakeun. Sanajan sagala niat alus tina prosedur ieu, sakapeung ... baca leuwih

Mimitian manajemén disk di Windows 10

Mimitian manajemén disk di Windows 10

Mimitian Manajemén Disk dina Windows 10 Kanggo sabagéan ageung pangguna, pikeun ngabéréskeun tugas-tugas dasar anu tiasa timbul nalika damel sareng drive (nyieun volume, dilegakeun, partisi, pormat, jsb), alat anu diwangun "Manajemén Disk" bakal cekap. Kieu kumaha anjeun tiasa muka éta dina komputer Windows 10. Telepon... baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan 0x80070005 dina Windows 10

Ngalereskeun kasalahan 0x80070005 dina Windows 10

Ngalereskeun Kasalahan 0x80070005 dina Windows 10 Nalika berinteraksi sareng komputer, urang tiasa mendakan masalah dina rupa-rupa sistem kacilakaan. Aranjeunna sipatna béda, tapi aranjeunna salawasna ngabalukarkeun ngarareunah sarta kadangkala ngeureunkeun prosés gawé. Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas panyabab kasalahan 0x80070005 sareng ngajelaskeun pilihan pikeun ngaleungitkeunana. Kasalahan ngalereskeun... baca leuwih

Malikkeun fungsionalitas "Tugas Manajer" dina Windows 10

Mulangkeun fungsionalitas "Task Manager" dina Windows 10

Mulangkeun fungsionalitas "Task Manager" dina Windows 10 Windows "Task Manager" mangrupikeun salah sahiji utilitas sistem anu ngagaduhan fungsi informatif. Kalayan pitulungna, anjeun tiasa ningali aplikasi sareng prosés anu ngajalankeun, nangtukeun beban hardware komputer (processor, RAM, hard drive, adaptor grafik), sareng seueur deui. Dina sababaraha… baca leuwih

Kumaha ngalereskeun GTA V dina Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Kumaha carana ngalereskeun GTA V on Windows 10 Rockstar Kaulinan 'liar populér GTA V geus jadi bagian pantes ti séri sarta geus earned reputasi salaku produk hébat. Nanging, sababaraha pangguna nyanghareupan masalah: sanaos optimasi anu saé, patandingan nolak damel… baca leuwih

Pareuman entri kecap akses nalika log in Windows 10

Pareuman entri kecap akses nalika log in Windows 10

Pareuman kecap akses nalika asup Windows 10 Moal lami deui atanapi engké, bahkan anu paling sabar bosen ngetik kecap konci unggal waktos anjeunna asup kana sistem operasi. Utamana dina kaayaan dimana anjeun hiji-hijina pangguna PC sareng anjeun henteu nyimpen inpormasi sénsitip. Dina tulisan ieu, kami bakal ngabagi sareng anjeun sababaraha cara… baca leuwih

Métode Sambungan Desktop Jauh di Windows 10

Métode Sambungan Desktop Jauh di Windows 10

Métode Sambungan Desktop Jauh di Windows 10 Sistem operasi kulawarga Windows nyayogikeun pangguna kamampuan pikeun ngatur dina jaringan lokal atanapi global. Dina tulisan ieu, urang bakal ningali cara pikeun nyambungkeun jarak jauh ka desktop dina Windows 10. Sambungan Desktop Jauh Anjeun tiasa nyambung ka… baca leuwih

Tambahkeun atanapi hapus program dina Windows 10

Tambahkeun atanapi hapus program dina Windows 10

Nambahkeun atawa cabut program dina Windows 10 Pikeun pamakéan nyaman komputer, sistem operasi nyalira teu cukup; ampir sok diperlukeun pikeun ngalengkepan eta kalawan sahenteuna sababaraha program. Seringna perlu ngalakukeun prosedur sabalikna - pikeun ngahapus hiji atanapi komponén software anu sanés. Boh nu kahiji boh nu kadua... baca leuwih

Kursor beurit kedip-kedip dina Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Kursor beurit kedip-kedip dina Windows 10 Métode 1: Pariksa sénsor Salah sahiji alesan anu paling umum pikeun masalah gerakan kursor beurit spontan dina Windows 10 nyaéta ayana objék asing di daérah sénsor. Bisa jadi aya crumbs atawa malah sapotong leutik pisan tina kertas nyangkut kana eta, nu ... baca leuwih

Métode scanning code QR dina Windows 10

Cara Ngabersihan Folder Windows dina Windows 10 Computer

Métode Nyeken Kode QR dina Windows 10 Métode 1: CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator Upami anjeun resep kana parangkat lunak lengkep anu ngadukung sagala jinis scanning kode QR sareng ogé ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sareng nyimpen salaku gambar, kami nyarankeun anjeun pariksa heula. kaluar CodeTwo QR Code Desktop Reader &… baca leuwih

Ngungkulan masalah sareng peluncuran Asphalt 8: Airborne dina Windows 10

Ngungkulan masalah sareng peluncuran Asphalt 8: Airborne dina Windows 10

Ngarengsekeun masalah peluncuran Asphalt 8: Airborne on Windows 10 Windows 10 sering gaduh masalah kasaluyuan sareng kaulinan sareng program anu lami. Tapi éta kajadian yén kaulinan anyar ogé henteu hoyong ngamimitian leres. Salaku conto, sababaraha pangguna tiasa ngalaman masalah ieu dina kaulinan balap Asphalt 8: Airborne. Pelepasan aspal... baca leuwih

Babandingan sistem operasi Windows 10 sareng Linux

Babandingan sistem operasi Windows 10 sareng Linux

Perbandingan sistem operasi Windows 10 sareng Linux Patarosan sistem operasi mana anu dipasang dina komputer parantos lami ngahariwangkeun sadaya kategori pangguna: aya anu nyatakeun yén produk Microsoft teu aya alternatif, batur, sabalikna, mangrupikeun pendukung anu teu jelas pikeun parangkat lunak gratis. , anu kalebet… baca leuwih

Mimitian Volume Mixer dina Windows 10

Mimitian Volume Mixer dina Windows 10 Mimitian Volume Mixer dina Windows 10

Jalankeun Volume Mixer dina Windows 10 Volume Mixer mangrupikeun plugin Windows standar anu nyayogikeun kamampuan pikeun ngaluyukeun sora dina sistem operasi sareng aplikasi individu anu dijalankeun di lingkungan anjeun. Dina tulisan ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha nyauran éta dina sapuluh luhur, khususna saprak versi ieu ngagaduhan… baca leuwih

Pareuman bewara dina Windows 10

Pareuman bewara dina Windows 10

Nonaktipkeun bewara dina Windows 10 Pusat Bewara, anu henteu aya dina vérsi sistem operasi sateuacana, ngabéjaan pangguna ngeunaan rupa-rupa kajadian anu lumangsung dina Windows 10. Di hiji sisi, ieu mangrupikeun fungsi anu mangpaat, di sisi anu sanés, henteu. ka sadayana anu resep nampi rutin sareng sering ngumpulkeun pesen… baca leuwih

Cabut Hacktool: Win32 / AutoKMS virus tina komputer anjeun

Cabut Hacktool: Win32 / AutoKMS virus tina komputer anjeun

Cabut Hacktool:Win32/AutoKMS virus tina komputer Anjeun Pilihan 1: Aplikasi "aktivator" Ngaran nu dimaksud biasana nujul kana software husus pikeun aktivasina bajakan Windows atawa MS Office. Métode pikeun nyabutna cukup saderhana. Métode 1: Alat pikeun solusi sorangan Aplikasi anu dimaksud ngagaduhan alat anu diwangun pikeun mupus… baca leuwih

Sabaraha ruang disk anu didakan Windows 10?

Sabaraha ruang disk anu didakan Windows 10?

Sabaraha spasi disk Windows 10 nyandak? Unggal versi anyar Windows nempatkeun langkung seueur tungtutan kana hardware komputer anjeun, sareng salah sahijina nyaéta kasadiaan rohangan bébas dina drive. "Sistem operasi Windows 10, kusabab seueur perbaikan fungsional sareng desain ulang, mangrupikeun anggota kulawarga anu paling rakus tina… baca leuwih

Ngalereskeun gema mikropon dina Windows 10

Ngalereskeun gema mikropon dina Windows 10

Ngalereskeun gema mikropon dina Windows 10 Mikropon disambungkeun ka komputer dina Windows 10 tiasa dipikabutuh pikeun sababaraha pancén, naha éta ngarékam sora atanapi kontrol sora. Tapi, kadang kasusah timbul nalika ngagunakeun éta salaku éfék gema anu teu perlu. Ieu kumaha carana ngalereskeun ieu ... baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online