Kumaha cara nambihan BAT kana Windows 10 autostart

Kumaha Nambahkeun BAT ka Autorun dina Windows 10 Métode 1: Polder Autorun Métode pikeun nambahkeun skrip BAT ka autorun teu béda jeung métode pikeun nambahkeun potong kompas jeung payel sejenna ka autorun. Hal anu paling gampang sareng paling atra pikeun dilakukeun nyaéta nyalin file bets kana ...

baca leuwih

Hapus apdet cache dina Windows 10

Ngabersihan Update Cache dina Windows 10 Lengkah 1: Nunda Windows 10 Update Center Kahiji sakabeh, Anjeun kudu ngagantungkeun "Update Center" Windows 10, jadi teu aya masalah pikeun mupus cache: Buka aplikasi jandela update tina sistem «Services» . Anjeun tiasa ngalakukeunana ku sababaraha cara, tapi…

baca leuwih

Cara ningkatkeun ping dina Windows 10 kaulinan

Cara pikeun ngaronjatkeun ping dina Windows 10 kaulinan Métode 1: Optimalkeun pangiriman apdet Pikeun gancang tur merenah ngundeur apdet dina Windows 10, pamekar geus disadiakeun téhnologi P2P, nu gawéna dina prinsip torrent a. Nyaéta, apdet henteu diunduh tina server ...

baca leuwih

Kumaha miceun diagram kakuatan dina Windows 10

Kumaha mupus diagram kakuatan dina Windows 10 Métode 1: The Windows 10 Power Applet gaduh pilihan anu ngamungkinkeun anjeun mupus (nyumputkeun) diagram kakuatan, salami aranjeunna henteu dianggo. Buka paréntah applet "Power Supply" powercfg.cpldilaksanakeun dina dialog Peluncuran Gancang, anu diaktipkeun ku…

baca leuwih

Tutup sadaya windows di Windows 10

Tutup sadaya windows di Windows 10 Teu aya cara anu diwangun dina Windows 10 anu tiasa dianggo pikeun nutup sadaya windows sakaligus, tapi aya pilihan pikeun ngamangpaatkeun alternatif, anu bakal kami rungkun dina tulisan ieu. Aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun di tempat damel, contona, upami anjeun henteu hoyong saha waé ningali naon anu anjeun lakukeun. …

baca leuwih

Kumaha ngaluyukeun Windows 10 tanpa aktivasina

Kumaha ngaluyukeun Windows 10 tanpa aktivasina Pilihan 1: Pasang Windows tanpa Internét Éta sanés pilihan anu pangsaéna, sabab ngalibatkeun pamasangan ulang atanapi nalika pamasangan sistem operasi dina komputer anjeun ngan ukur disayogikeun ku pangguna. Gagasanna nyaéta masang Windows 10 tanpa sambungan Internét. Jang ngalampahkeun ieu, cukup pikeun megatkeun sambungan fisik…

baca leuwih

Naha Potret layar henteu disimpen dina Windows 10?

Naha Potret layar henteu disimpen dina Windows 10? Pilihan 1: Simpen kana OneDrive Lamun anjeun teu bisa manggihan Potret layar nu tos Anjeun candak di Windows 10, Anjeun kedah parios heula upami aranjeunna disimpen ka layanan panyimpen awan proprietary Microsoft OneDrive sacara standar. Upami kitu, anjeun tiasa…

baca leuwih

Kumaha ningkatkeun ka versi 20H2 tina Windows 10

Kumaha carana ngapdet ka Windows 20 versi 2H10 Sahenteuna aya dua cara pikeun ngapdet kana vérsi énggal Windows 10: ngalangkungan komponén Update Center anu diwangun sareng nganggo gambar pamasangan. Métode 1: Pusat Pembaruan Upami anjeun milih metodeu ieu, anjeun kedah siap Windows 10...

baca leuwih

Konpigurasikeun pembatalan sora mikropon dina Windows 10

Nyetél pembatalan sora mikropon dina Windows 10 Mikropon mahal ayeuna dilengkepan pembatalan bising aktip, tapi henteu sadayana ngagaduhan kasempetan mésér alat sapertos kitu, janten anjeun kedah ngahapus sora anu teu perlu sacara manual. Setélan anu diwangun dina sistem operasi biasana henteu ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun…

baca leuwih

Sambungkeun speaker ka komputer Windows 10

Sambungkeun spiker ka komputer anu ngajalankeun Windows 10 Lengkah 1: Sambungkeun spiker Sateuacan nyambungkeun spiker ka komputer, anjeun kedah ningali antarmuka anu dilengkepan. Contona, speaker portabel biasana disambungkeun via USB, sedengkeun alat nu leuwih canggih disambungkeun ngaliwatan input garis kartu urang...

baca leuwih

Robah Windows 10 sora kakuatan

Ngarobah sora kakuatan tina Windows 10 Lengkah 1: Édit pendaptaran sistem The mélodi kakuatan dina "10" béda ti sistem operasi saméméhna, tapi salawasna aya pilihan pikeun ngarobahna ku nempatkeun sora sorangan atawa tina Windows 7 atawa XP. . Sateuacan anjeun ngarobih sora dina Windows 10,…

baca leuwih

Teu tiasa muka Windows 10 komputer "Properties"

Teu tiasa muka Windows 10 komputer "Properties" Métode 1: Balikan deui File Explorer Upami sistem "Properties" jandela nembongan. teu dimimitian dina Windows 10, hal kahiji anu kudu dipigawé nyaéta balikan deui "Explorer". Dina kalolobaan kasus, prosedur mantuan pikeun ngajawab masalah: Pindah ka "Administrator ...

baca leuwih

Ningali sipat sistem Windows 10

Témbongkeun Windows 10 System Properties Métode 1: Ikon Komputer Ieu Cara panggampangna pikeun ngakses sipat sistem dina Windows 10 nyaéta ngagunakeun menu konteks ikon "Komputer Ieu". dina méja. Ngan klik katuhu tur pilih "Pasipatan". Badge "Komputer Ieu"...

baca leuwih

Kembangkeun sistem drive dina Windows 10

Manjangkeun System Drive dina Windows 10 Métode 1: Manajemén Disk Windows 10 sistem operasi dilengkepan utilitas "Manajemén Disk" anu ngamungkinkeun anjeun damel sareng sadaya disk dina komputer anjeun, kalebet sistem sareng disk éksternal. Alatna tiasa dianggo pikeun ngalegaan partisi sistem, upami…

baca leuwih

Setel konci layar dina Windows 10

Konpigurasikeun layar konci dina Windows 10 Atur paripolah layar konci Setélan utama anu aya hubunganana sareng layar konci dina Windows 10 nyaéta timer sareng kaayaan konci sorangan. Pikeun ngarobah setelan Anjeun kudu muka "Setélan". dina menu "Mimitian". atanapi cara anu langkung merenah, angkat ka...

baca leuwih

Robah ikon potong kompas dina Windows 10

Ngarobih Ikon Potong kompas dina Windows 10 Ku ngarobih ikon potong kompas, ngan potong kompas program atanapi folder tinangtu bakal dirobih sedengkeun anu asli bakal tetep sami. Pilihan 1: Potong kompas ka aplikasi sareng polder pangguna Ikon aplikasi atanapi folder…

baca leuwih

Naha The Witcher 2 moal jalan dina Windows 10

Naha The Witcher 2 henteu jalan Windows 10 Alesan 1: PC henteu nyumponan sarat sistem Masalah anu paling umum nalika ngaluncurkeun sababaraha kaulinan, kalebet The Witcher 2: Assassins of Kings, nyaéta yén komponén PC anjeun henteu nyumponan sarat sistem. anjeun peryogi pikeun…

baca leuwih

Uninstall Cortana nganggo Windows PowerShell dina Windows 10

Copot Cortana nganggo Windows PowerShell dina Windows 10 Lengkah 1: Aktipkeun cangkang Pikeun ngahapus asistén sora anu diwangun dina Windows 10, anjeun kedah ngaktifkeun PowerShell heula ngalangkungan setélan ménu ngamimitian. Upami anjeun parantos ngalaksanakeunana sateuacana, atanapi upami setélan anu cocog disetel ka standar, anjeun tiasa langsung ngalangkungan lengkah salajengna…

baca leuwih

Tingali titik pamulihan dina Windows 10

Ningali titik pamulihan dina Windows 10 Pilihan 1: Alat standar Anjeun tiasa ningali titik pamulihan sistem sacara manual atanapi otomatis di Windows 10 ku dua cara sakaligus, nganggo alat khusus atanapi sipat disk. Ogé, unggal sahiji metodeu ieu ngamungkinkeun anjeun ningali daptar parobihan ...

baca leuwih

Pegatkeun sambungan drive dina Windows 10

Pegatkeun sambungan drive dina Windows 10 Métode 1: Solusi universal Metodeu utama pikeun megatkeun drive dina komputer atawa laptop, paduli sistem operasi, nyaéta ngagunakeun setélan BIOS atawa megatkeun alat ku hardware. Masing-masing solusi ieu tiasa nyababkeun kasulitan ku ngabutuhkeun anjeun ngabalikan deui PC anjeun, tapi aranjeunna nyayogikeun…

baca leuwih

Métode Ngahapus Partisi Disk dina Windows 10

Métode Ngahapus Partisi Disk dina Windows 10 Métode 1: Manajemén Disk Windows 10 ngagaduhan alat anu diwangun pikeun ngatur partisi hard drive, dimana anjeun henteu ngan ukur tiasa ngalokasikeun rohangan, tapi ogé ngahapus atanapi ngaganti nami jilid: Klik-katuhu tombol mouse katuhu. dina ikon "Ieu ...

baca leuwih

Naha Dxgmms2.sys Nyababkeun BSOD dina Windows 10

Naha Dxgmms2.sys Nyababkeun BSOD dina Windows 10 Dxgmms2.sys mangrupikeun file anu aya hubunganana sareng grafik sareng kamampuan visual komputer anjeun. BSOD anu paling umum sareng kasalahan ieu muncul nalika maén kaulinan atanapi ningali video streaming. Pilihan 1: Gawe sareng supir kartu vidéo Pariksa heula supir kartu...

baca leuwih

Kumaha ngapdet komponén OpenGL dina Windows 10

Kumaha ngapdet komponén OpenGL dina Windows 10 Métode 1: Apdet DirectX Pikeun ngapdet perpustakaan grafik kabuka anjeun henteu kedah milarian sareng masang komponén khusus nyalira, sabab apdet OpenGL tiasa janten bagian tina pakét multimedia DirectX, versi ayeuna tina nu dipasang kalawan sistem operasi The. Dina Windows 10, éta tiasa ...

baca leuwih

Kumaha nyambungkeun ka jaringan lokal dina Windows 10

Kumaha nyambungkeun ka jaringan lokal dina Windows 10 Métode 1: Ngaliwatan daptar jaringan anu sayogi Upami jaringan lokal anu anjeun hoyong sambungkeun komputer anjeun nirkabel, cara anu paling gampang pikeun nyambung ka éta nyaéta ngaliwatan panel jaringan Wi -Fi anu sayogi. Pikeun muka daptar jaringan...

baca leuwih

Pasang kalkulator dina Windows 10

Pasang kalkulator dina Windows 10 Métode 1: Diwangun-di "Kalkulator" Sistem operasi Windows 10 gaduh kalkulator anu diwangun, anu tos dipasang sacara standar. Salian tampilan normal, aplikasi nawiskeun kalkulator rékayasa, kalkulator tanggal, sareng alat charting. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngarobih unit pangukuran sareng…

baca leuwih

Hapus desktop dina Windows 10

Cabut Desktop dina Windows 10 Métode 1: Hotkeys Anjeun tiasa mupus instalan desktop virtual dina Windows 10 ngagunakeun potong kompas keyboard - éta cara panggampangna tur panggancangna. Pikeun mupus desktop, arahkeun ka dinya. Jang ngalampahkeun ieu, nganggo "Win + Ctrl" hotkey. bareng jeung koncina...

baca leuwih

Ngarengsekeun masalah pamasangan Malwarebytes dina Windows 10

Ngarengsekeun masalah pamasangan Malwarebytes Anti-malware dina Windows 10 Métode 1: Nonaktipkeun antipirus anjeun Salah sahiji kamungkinan panyabab masalah pamasangan Malwarebytes Anti-malware tiasa janten konflik antara parangkat lunak sareng antipirus pihak katilu anu dipasang dina komputer anjeun. Teu perlu uninstall, ngan mareuman panyalindungan real-time ...

baca leuwih

Nunda apdet dina Windows 10

Nunda apdet di Windows 10 Pilihan 1: "Setélan" Sistem operasi Microsoft rutin pariksa server pikeun apdet, ngundeur tur masang aranjeunna dina waktu nu tangtu. Anjeun tiasa ngagantungkeun apdet dina Windows 10 ngaliwatan setélan sistem "Pilihan". dina bagian pakait. Klik ikon Windows dina...

baca leuwih

Ningali uptime komputer Windows 10 anjeun

Ningali uptime anjeun Windows 10 komputer Métode 1: Task Manager Sistem operasi Microsoft parantos ngalaksanakeun alat pikeun ningali inpormasi ngeunaan parangkat lunak sareng hardware. Nganggo fitur alat ieu, anjeun tiasa ningali sabaraha komputer anjeun Windows 10 jalan: Jalankeun "Task Manager".

baca leuwih

Konpigurasikeun kartu sora dina Windows 10

Ngonpigurasikeun kartu sora dina Windows 10 Lengkah 1: Masang panggerak Léngkah munggaran pikeun kartu sora tiasa dianggo leres nyaéta masang parangkat lunak anu diropéa, upami éta henteu otomatis. Kadang-kadang anjeun kedah mimiti nangtukeun supir mana anu cocog pikeun hardware audio anjeun, saatos anjeun tiasa milarian…

baca leuwih

Ningkatkeun volume headphone dina Windows 10

Ningkatkeun polumeu headphone dina Windows 10 Métode 1: Tombol polumeu dina headphone Upami sora tina headphone anjeun lemah, hal kahiji anu anjeun kedah parios nyaéta volume alat éta sorangan. Kaseueuran aranjeunna gaduh tombol, roda atanapi "carousel" pikeun nyaluyukeun polumeu, sareng sababaraha headphone nganggo…

baca leuwih