Masang Windows 7 dina MacBook

Masang Windows 7 dina MacBook

Masang Windows 7 dina MacBook Pilihan 1: BootCamp Metodeu paling fungsional anu sayogi, anu ngamungkinkeun anjeun masang sistem operasi kadua "tujuh". Lengkah 1: Persiapan Sateuacan ngamimitian prosedur, perhatikeun yén pilihan ieu henteu sayogi pikeun sadaya alat. Sarat sistem nyaéta kieu: alat sareng…

baca leuwih

Balik deui tina Windows 10 ka Windows 7

Balik deui tina Windows 10 ka Windows 7

Balik ti Windows 10 ka Windows 7 Métode 1: Parabot sistem Upami teu acan langkung ti 10 dinten ti saprak anjeun masang Sapuluh, anjeun tiasa uih deui ka Tujuh nganggo alat anu disayogikeun ku pamekar Microsoft. Anjeun kedah muka jandela "Parameter". Cara panggampangna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ngagunakeun kombinasi Win + I. Iraha …

baca leuwih

Milarian supir Intel WiDi pikeun Windows 7

Milarian supir Intel WiDi pikeun Windows 7

Manggihan Supir Intel WiDi pikeun Windows 7 Inpormasi Penting Sacara resmi, pamekaran sareng dukungan téknologi ieu parantos dileungitkeun, janten anjeun moal tiasa nampi pakét parangkat lunak anu diperyogikeun tina situs dukungan Intel atanapi utilitas proprietary Intel. Métode anu sayogi terbatas sareng ngan ukur tiasa dianggo pikeun ...

baca leuwih

Nyambungkeun Apple AirPods ka Windows 7

Nyambungkeun Apple AirPods ka Windows 7

Nyambungkeun Apple AirPods ka Windows 7 Nyambungkeun headphone Pikeun nyambungkeun headphone nu dimaksud ka komputer dina "tujuh", tuturkeun lengkah ieu: Dina "Desktop" di wewengkon baki sistem (pojok katuhu handap) nomeran lokasi ikon bluetooth. Upami teu aya, klik panah...

baca leuwih

Aktipkeun virtualisasi hardware dina Windows 7

Aktipkeun virtualisasi hardware dina Windows 7

Aktipkeun virtualization hardware dina Windows 7 Aktipkeun virtualization Ku alatan éta, alat virtualization teu misah diaktipkeun dina Windows 7: firmware motherboard (BIOS) tanggung jawab bagian ieu. Hiji-hijina hal anu tiasa dilakukeun nyaéta ngalereskeun fungsionalitas alat mesin ...

baca leuwih

Babandingan Windows 7 sareng Windows 8

Babandingan Windows 7 sareng Windows 8

Babandingan Windows 7 jeung Windows 8 Syarat Sistim Ngan 4 taun geus kaliwat antara release mimiti Tujuh jeung Dalapan, salila waktu daya komputasi sadia teu pira diropéa, jadi syarat hardware PC minimum pikeun duanana sistem anu sarupa. Pikeun pagelaran. jandéla...

baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan "Disk Unallocated" dina Windows 7

Ngalereskeun kasalahan "Disk Unallocated" dina Windows 7

Ngalereskeun kasalahan "Disk Unallocated" dina Windows 7 Naon anu kudu dilakukeun nalika kasalahan lumangsung Sateuacan urang neraskeun ngajelaskeun solusi, anjeun kedah terang persis kumaha drive diakui ku sistem operasi. Ieu tiasa dilakukeun nganggo alat manajemén. Pastikeun drive target disambungkeun, teras parios ...

baca leuwih

Ngamutahirkeun sertipikat akar dina Windows 7

Ngamutahirkeun sertipikat akar dina Windows 7

Ngamutahirkeun sertipikat akar dina Windows 7 Lengkah 1: Kéngingkeun sertipikat Kusabab dukungan pikeun édisi khusus Windows 7 parantos dileungitkeun, hiji-hijina jalan pikeun kéngingkeun apdet anu diperyogikeun nyaéta ngaunduhana kana sistem anjeun ayeuna, khususna versi panganyarna tina Windows 10. Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta…

baca leuwih

4 cara pikeun ngareset sandi dina Windows 7

4 cara pikeun ngareset sandi dina Windows 7

4 Cara pikeun Reset Sandi dina Windows 7 Métode 1: PassFab 4WinKey Solusi anu dijamin efektif pikeun masalah reset kecap akses dina Windows 7 sareng komputer anu langkung énggal nyaéta nganggo parangkat lunak pihak katilu. Salajengna, hayu urang tingali kumaha salah sahiji wakil pangalusna tina bagéan ieu jalan. Kadé. …

baca leuwih

Kumaha cara ngadamel mémori boot Windows 7 nganggo Rufus

Kumaha cara ngadamel flash drive Windows 7 bootable sareng Rufus A rupa-rupa modérn parangkat lunak sareng alat-alat sanés ngaminimalkeun pajeulitna masang sistem operasi nyalira, tanpa bantosan spesialis. Ieu ngaheéat waktos sareng artos sareng ngamungkinkeun pangguna mangtaun pangalaman dina prosésna. Pikeun masang atanapi masang deui sistem…

baca leuwih

Nyiptakeun gambar Windows 7 ISO

Nyiptakeun Gambar ISO Windows 7 Sababaraha pangguna panginten kedah nyerat file pamasangan Windows 7 salaku gambar ISO pikeun nyiptakeun stik USB bootable atanapi disk pikeun masang sistem operasi. Ieu mangrupikeun kaayaan anu jarang, sabab file pamasangan nyalira sering disebarkeun salaku ...

baca leuwih

Kumaha carana defragment disk dina Windows 7

Kumaha defragment disk dina Windows 7 Sistem file defragmentation - frase ieu geus kadéngé kacida unggal pamaké ti mimiti ngembangkeun komputasi di dunya. Dina komputer mana wae aya sajumlah ampir teu kaétang file sareng sagala jinis ekstensi anu ngalaksanakeun sababaraha tugas. Tapi file ieu ...

baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun program ngamimitian dina Windows 7

Kumaha mareuman program ngamimitian dina Windows 7 Operasi komputer otomatis pisan ngahemat waktos pangguna, ngaleungitkeun karya manual. Sawaktos Anjeun ngahurungkeun komputer, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyetél daptar program anu bakal ngamimitian mandiri unggal waktos Anjeun ngahurungkeun alat. Ieu pisan nyederhanakeun interaksi sareng…

baca leuwih

Ngaktipkeun Pembaruan Otomatis dina Windows 7

Aktipkeun apdet otomatis dina Windows 7 Ngamutahirkeun timely tina software jaminan teu ukur rojongan pikeun tampilan bener tina jenis eusi modern, tapi ogé jaminan kaamanan komputer ku ngaleungitkeun vulnerabilities dina sistem. Nanging, henteu sadayana pangguna nuturkeun apdet sareng pasang sacara manual…

baca leuwih

Pareuman pembaruan dina Windows 7

Pareuman Apdet dina Windows 7 Pembaruan kana sistem operasi mangrupikeun komponén penting pikeun ngajaga sareng aman. Nanging, dina sababaraha kaayaan, prosés ieu kedah dinonaktipkeun samentawis. Sababaraha pamaké umumna nganonaktipkeun apdet on resiko sorangan. Kami henteu nyarankeun ngalakukeun ieu tanpa kabutuhan nyata, tapi urang bakal nganggap anu utama…

baca leuwih

Pamasangan manual pembaruan dina Windows 7

Pamasangan manual apdet dina Windows 7 Sababaraha pangguna langkung milih mutuskeun sorangan anu apdet (apdet) dipasang dina sistem operasina sareng anu mana anu langkung saé nolak, henteu ngandelkeun prosedur otomatis. Dina hal ieu, anjeun kedah masang sacara manual. Hayu urang terang kumaha ngonpigurasikeun palaksanaan manual prosedur ieu dina Windows 7 sareng kumaha éta dilakukeun ...

baca leuwih

Pareuman firewall dina Windows 7

Nonaktipkeun firewall dina Windows 7 A firewall mangrupakeun komponén anu kacida penting tina panangtayungan sistem operasi Windows 7. Ieu ngadalikeun aksés software sarta elemen séjén tina sistem ka Internet sarta prohibits tina aplikasi nu eta dianggap teu bisa dipercaya. Tapi aya waktos anjeun hoyong nganonaktipkeun bek anu diwangun ieu. Ku…

baca leuwih

Milarian port jaringan dina Windows 7

Milarian port jaringan dina Windows 7 Port jaringan mangrupikeun sakumpulan parameter anu diwangun ku protokol TCP sareng UDP. Aranjeunna nangtukeun jalur pakét data dina bentuk IP anu dikirim ka host ngaliwatan jaringan. Ieu mangrupikeun nomer acak anu diwangun ku angka ...

baca leuwih

Nonaktipkeun hibernasi dina Windows 7

Pareuman hibernasi dina Windows 7 mode Sare dina Windows 7 ngamungkinkeun anjeun ngahémat daya nalika komputer desktop atanapi laptop anjeun dianggurkeun. Tapi, upami diperlukeun, éta cukup basajan tur rélatif gancang mawa sistem kana kaayaan aktip. Dina waktos anu sami, sababaraha pangguna, anu henteu ngahémat énergi…

baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan 0x000000D1 dina Windows 7

Ngalereskeun kasalahan 0x000000D1 dina Windows 7 Bentuk 0x000000D1 malfungsi dina Windows 7 mangrupikeun salah sahiji varian anu paling umum tina anu disebut "layar biru maot". Éta henteu kritis di alam, tapi upami sering teuing, éta tiasa ngaganggu alur kerja dina komputer. Aya kasalahan…

baca leuwih

Buka palabuhan di Windows 7

Muka port dina Windows 7 Sababaraha produk software kudu muka port tangtu pikeun operasi ditangtoskeun. Hayu urang pasang kumaha ieu tiasa dilakukeun pikeun Windows 7. Tingali ogé: Milarian Port Jaringan dina Prosedur Pembukaan Windows 7 Sateuacan muka port, anjeun kedah gaduh ide naha anjeun ngalakukeun…

baca leuwih

Pariksa disk pikeun kasalahan dina Windows 7

Mariksa disk pikeun kasalahan dina Windows 7 Salah sahiji faktor penting dina kaséhatan sistem nyaéta kaséhatan komponén dasar sapertos hard drive. Utamana penting yén teu aya masalah sareng drive dimana sistemna dipasang. Upami teu kitu, masalah sapertos ...

baca leuwih

RAM bersih dina Windows 7

RAM bersih dina Windows 7 Ieu mungkin pikeun mastikeun kinerja sistem tinggi jeung kamampuhan pikeun ngajawab rupa pancén dina komputer lamun boga jumlah nu tangtu RAM bébas. Nalika RAM dimuat langkung ti 70%, sistem slowdown signifikan tiasa ditingali, sareng nalika ngadeukeutan 100%,…

baca leuwih

Kumaha ngaleutikan sadaya windows di Windows 7

Kumaha Ngaleutikan Sadaya Windows dina Windows 7 Dina Windows XP, Mimitian Gancang ngagaduhan potong kompas "Leutikan Sadaya Windows". Dina Windows 7, potong kompas ieu dihapus. Naha mungkin pikeun mulangkeunana sareng kumaha ayeuna kuring tiasa ngaminimalkeun sadaya windows sakaligus? Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas sababaraha pilihan pikeun ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah anjeun. Kami ngaminimalkeun sadaya windows ...

baca leuwih

Naon indéks kinerja dina Windows 7?

Naon indéks kinerja dina Windows 7? Salah sahiji indikator anu ngamungkinkeun anjeun pikeun meunteun kakuatan komputer sareng kesiapan pikeun ngatasi tugas-tugas anu tangtu nyaéta indéks kinerja. Hayu urang terang kumaha éta diitung dina Windows 7 PC, dimana anjeun tiasa ningali indikator ieu sareng nuansa anu sanés…

baca leuwih

Balikkeun pendaptaran dina Windows 7

Mulangkeun pendaptaran dina Windows 7 Pendaptaran mangrupikeun toko data anu ageung, anu ngandung sagala jinis parameter anu ngamungkinkeun sistem operasi Windows 7 tiasa dianggo sacara stabil. Dina artikel ieu kami baris manggihan cara mulangkeun database sistem. Mulangkeun registry PC malfungsi mungkin…

baca leuwih

Ngarobih warna taskbar dina Windows 7

Robah warna taskbar dina Windows 7 Sababaraha pangguna henteu puas ku desain "taskbar" standar. Hayu urang terang kumaha carana ngarobah warna na dina Windows 7. Métode Robah Warna Sapertos seueur patarosan sanésna anu datang ka pangguna PC, ngarobih…

baca leuwih

Setel alarm dina Windows 7 PC

Nyetel alarm dina PC Windows 7 Upami anjeun bobo di kamar anu sami sareng komputer (sanaos ieu henteu disarankeun), teras anjeun tiasa nganggo PC salaku jam alarm. Nanging, éta tiasa dianggo henteu ngan ukur pikeun ngahudangkeun hiji jalma, tapi ogé pikeun ngingetkeun anjeunna ngeunaan hiji hal, masihan sinyal ku sora…

baca leuwih

Ngarobih kacaangan layar dina Windows 7

Ngarobah kacaangan layar dina Windows 7 Aya nanaon héran dina kanyataan yén loba pamaké hayang layar komputer pikeun mintonkeun gambar kualitas pangluhurna bisa ditarima ku panon pamaké tinangtu dina kaayaan cahaya nu tangtu. Ieu tiasa dihontal, bahkan ku nyaluyukeun…

baca leuwih

Aktipkeun Bagikeun Printer Windows 7

Aktipkeun Windows 7 Printer Sharing Dina bahan ieu, urang bakal ngajelaskeun kumaha carana ngonpigurasikeun printer pikeun sadia umum dina jaringan tina komputer pribadi dina Windows 7. Urang ogé bakal mertimbangkeun kamungkinan ngagunakeun file jaringan. Tempo ogé: Nyitak alamat dina amplop Hurungkeun babagi Jaringan bisa jadi boga...

baca leuwih

Kami milarian folder «AppData» dina Windows 7

Kami milarian folder "AppData" dina Windows 7 Folder "AppData" ngandung inpormasi pangguna pikeun sababaraha aplikasi (sajarah, setélan, sesi, téténggér, file samentawis, jsb.). Lila-lila, éta ngeusi rupa-rupa data anu henteu diperyogikeun deui, tapi ngan ukur butuh rohangan disk. Dina hal ieu, asup akal pikeun ngabersihan diréktori ieu. Ogé,…

baca leuwih

Buka log acara di Windows 7

Pindah ka log acara Windows 7 Dina sistem operasi Windows line, sadaya kajadian utama anu lumangsung dina sistem diasupkeun sareng rékamanna salajengna dina log. Kasalahan, peringatan, sareng ngan ukur rupa-rupa béwara anu kacatet. Dumasar log ieu, pangguna anu berpengalaman tiasa ngabenerkeun operasi sistem sareng…

baca leuwih

Mimitian jasa audio dina Windows 7

Mimitian jasa audio dina Windows 7 Ladenan utama anu tanggung jawab pikeun sora dina komputer nganggo sistem operasi Windows 7 nyaéta "Windows Audio". Tapi éta kajadian yén unsur ieu ditumpurkeun alatan gagal atawa ngan saukur teu jalan bener, nu ngabalukarkeun impossibility ngupingkeun sora dina PC. Dina kasus ieu, anjeun kedah…

baca leuwih

Ngamimitian jasa pembaruan dina Windows 7

Ngamimitian jasa apdet dina Windows 7 Pamasangan apdet panganyarna mangrupikeun kaayaan penting pikeun operasi anu leres sareng kaamanan komputer anjeun. Pamaké tiasa milih cara masang aranjeunna: sacara manual atanapi otomatis. Tapi dina sagala hal, jasa Windows Update kedah jalan. Hayu urang terang kumaha ngaktifkeun unsur sistem ieu nganggo sababaraha metode dina ...

baca leuwih

Pareuman jasa pembaruan Windows 7

Nonaktipkeun Windows 7 Service Update Timely system updates dirancang pikeun ngajaga anjeun nepi ka tanggal jeung aman tina intruders. Tapi pikeun sababaraha alesan, sababaraha pangguna hoyong nganonaktipkeun fitur ieu. Dina jangka pondok, kanyataanna, kadang diyakinkeun upami, contona, anjeun ngadamel panyesuaian PC manual. Dina hal ieu, kadang-kadang…

baca leuwih

Windows 7 kadali kolot

Windows 7 Parental Controls Loba kolot ngarasa hésé pikeun ngadalikeun lampah barudak maranéhanana dina komputer, anu mindeng abused ku dimungkinkeun, méakkeun teuing waktos maén kaulinan komputer, ngadatangan situs web nu teu dianjurkeun pikeun jalma umur sakola atawa ilubiung dina kagiatan séjén. anu mangaruhan négatip…

baca leuwih

Windows 7 komputer beku

Windows 7 komputer freezes Salah sahiji masalah paling umum Nyanghareupan ku pamaké PC nyaéta katirisan. Kadang masalah ieu ngan teu jalan. Henteu goréng upami saatos reboot kaayaan henteu malikan deui, tapi langkung parah nalika fenomena ieu mimiti ngulang deui unggal waktos sareng ...

baca leuwih

Ganti hurup drive lokal dina Windows 7

Robah hurup drive lokal dina Windows 7 Naha anjeun hoyong ngarobih hurup drive standar ka anu langkung asli? Atawa, nalika masang sistem operasi, sistem sorangan ditugaskeun drive "D" jeung sistem partisi "E" na rék nempatkeun hal dina urutan on ieu? Peryogi masihan surat khusus ka ...

baca leuwih

Nyiptakeun disk virtual dina Windows 7

Nyiptakeun disk virtual dina Windows 7 Pamaké PC kadang-kadang naroskeun patarosan kumaha cara ngadamel hard disk virtual atanapi CD-ROM. Hayu urang tingali prosedur pikeun ngalakukeun tugas-tugas ieu dina Windows 7. Palajaran: Kumaha ningkatkeun ukuran disk Virtualbox Cara-cara nyieun disk virtual Metodeu pikeun…

baca leuwih

Ngungkulan masalah headphone dina komputer Windows 7

Ngarengsekeun masalah headphone dina komputer Windows 7 Sering aya kaayaan dimana headphone teu jalan mun disambungkeun ka komputer, tapi speaker atawa alat akustik sejenna muterkeun sora normal. Hayu urang tingali panyabab masalah ieu sareng cobian milarian solusi. Tempo ogé: Kumaha carana abdi tiasa ngarekam video ...

baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan "gpedit.msc teu kapendak" dina Windows 7

Ngalereskeun kasalahan "gpedit.msc teu kapanggih" dina Windows 7 Kadang-kadang, nalika nyobian ngajalankeun "Group Policy Editor", pamaké meunang kejutan pikaresepeun dina bentuk pesen kasalahan: "gpedit.msc teu kapanggih". Hayu urang tingali metode naon anu tiasa dianggo pikeun ngalereskeun masalah ieu dina Windows 7, sareng milarian naon anu nyababkeun éta. Alesan sareng…

baca leuwih