Kumaha cara muka "toko sertipikat" dina Windows 7

Kumaha cara muka "toko sertipikat" dina Windows 7

Kumaha Buka "Sertifikat Toko" dina Windows 7 Sértipikat mangrupakeun salah sahiji pilihan kaamanan dina Windows 7. Éta tanda tangan digital nu verifies validitas jeung kaaslian sagala rupa situs web, jasa, jeung alat tina sagala rupa. Sertipikat dikaluarkeun ku otoritas sertifikasi. Éta disimpen dina… baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan 0x80072f8f nalika ngaktipkeun Windows 7

Ngarengsekeun kasalahan 0x80072f8f nalika ngaktipkeun Windows 7 Aktipkeun sistem operasi Windows, sanajan basajan, bisa jadi tugas pikasieuneun pikeun pamaké inexperienced, sabab salila operasi ieu kasalahan jeung sabab teu jelas bisa lumangsung. Dina artikel ieu kami baris difokuskeun hiji kasalahan misalna kalawan kode 0x80072f8f. Ngalereskeun kasalahan 0x80072f8f… baca leuwih

Kumaha ngalereskeun kasalahan "APPCRASH" dina Windows 7

Kumaha ngalereskeun kasalahan "APPCRASH" dina Windows 7

Kumaha Ngalereskeun Kasalahan "APPCRASH" dina Windows 7 Salah sahiji kasalahan Windows 7 tiasa dipendakan ku pangguna nalika ngamimitian atanapi masang program nyaéta "Nama acara masalah APPCRASH". Biasana kajadian nalika nganggo kaulinan sareng aplikasi "beurat" anu sanés. Hayu urang milari panyabab sareng pangobatan pikeun masalah komputer ieu. Nyababkeun "APPCRASH"… baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan "Startup Perbaikan Offline" nalika boot Windows 7

Ngalereskeun kasalahan "Startup Perbaikan Offline" nalika boot Windows 7

Ngalereskeun kasalahan "Startup Repair Offline" nalika booting Windows 7 Nalika booting komputer, pangguna tiasa perhatikeun kasalahan anu aya hubunganana sareng booting sistem operasi. Windows 7 bakal nyobian damel deui, tapi éta moal tiasa dianggo sareng anjeun bakal ningali pesen anu nyarios yén teu mungkin pikeun ngalereskeun masalah ieu sareng éta… baca leuwih

Reset setélan jaringan dina Windows 7

Reset setelan jaringan dina Windows 7 Métode 1: Anggo alat ngungkulan Saméméhna, pamaké Windows 7 kagungan utilitas EasyFix pikeun ngabéréskeun rupa-rupa masalah komputer sacara otomatis. fungsionalitas na ayeuna pinuh terpadu kana troubleshooter standar. Éta bakal ngareset protokol ... baca leuwih

Resolusi kasalahan CLR20r3 dina Windows 7

Ngarengsekeun kasalahan CLR20r3 di Windows 7 Ngajalankeun program pihak katilu dina Windows merlukeun sistem boga komponén diperlukeun tur fungsina leres. Upami salah sahiji aturan rusak, sababaraha kasalahan pasti bakal kajantenan anu bakal nyegah aplikasi pikeun terus jalan. Dina tulisan ieu urang bakal ngobrol ngeunaan salah sahiji… baca leuwih

Pareuman program latar dina Windows 7

Pareuman Program Latar dina Windows 7 Dina artikel ieu, urang bakal ningali metodeu pikeun nganonaktipkeun program latar dina Windows 7. Tangtosna, nalika sistem operasi nyandak waktos anu lami pikeun ngamimitian, komputer ngalambatkeun nalika ngajalankeun rupa-rupa program sareng "ngalambatkeun. ". dieureunkeun" nalika ngolah pamundut, anjeun tiasa nga-defragment… baca leuwih

Unduh sareng pasang pembaruan KB2999226 dina Windows 7

Unduh sareng pasang apdet KB2999226 dina Windows 7 Kode pembaruan KB2999226 dirancang pikeun mastikeun yén program kit pamekaran software (SDK) Windows 10 dikembangkeun pikeun édisi Windows samemehna tiasa dianggo leres. Dina tulisan ieu, urang bakal ningali kumaha masang apdet ieu dina Win 7. Unduh sareng pasang… baca leuwih

Jumlah disk defragmentasi ngalirkeun dina Windows 7

Jumlah pas defragmentasi disk dina Windows 7 Para ahli nyarankeun defragmentasi hard disk biasa: ieu bakal ningkatkeun kinerja komputer jeung stabilitas sistem sakabéh. Prosedur ieu dilakukeun dina sababaraha léngkah, sareng pangguna anu teu wawuh sareng éta sieun yén defragmentasi bakal beku. Dinten ieu kami bakal ngajawab ... baca leuwih

Kumaha cara miceun login propil samentawis dina Windows 7

Kumaha cara miceun login propil samentawis dina Windows 7

Kumaha Cabut Propil Samentara Login dina Windows 7 Sistem operasi Windows 7 ngandung sajumlah ageung fitur anu béda anu henteu dipikanyaho ku pangguna biasa. Fitur ieu dianggo pikeun ngalaksanakeun tugas anu khusus pisan. Fitur ieu login diaktipkeun dina profil samentara. Ieu … baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan 0xc0000225 nalika boot Windows 7

Ngalereskeun kasalahan 0xc0000225 nalika booting Windows 7 Kadang-kadang, nalika boot Windows 7, jandela muncul sareng kode kasalahan 0xc0000225, nami file sistem anu lepat, sareng sababaraha téks panjelasan. Kasalahan ieu henteu gampang sareng aya seueur metode pikeun ngabéréskeunana, éta anu kami hoyong nampilkeun ka anjeun ayeuna. Kasalahan… baca leuwih

Nyiptakeun sareng ngonpigurasikeun sérver DLNA bumi di Windows 7

Nyiptakeun sareng ngonpigurasikeun sérver DLNA bumi di Windows 7

Nyiptakeun sareng ngonpigurasikeun server DLNA bumi dina Windows 7 Ayeuna, dina jaman téknologi sareng alat sélulér, sigana mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun nyambungkeunana dina jaringan asal. Salaku conto, anjeun tiasa ngatur pangladén DLNA dina komputer anjeun anu bakal nyebarkeun pidéo, musik sareng kontén multimédia sanés ka sésa-sésa… baca leuwih

Nyababkeun sareng solusi pikeun masalah nalika ngamimitian Windows 7

Nyababkeun sareng solusi pikeun masalah nalika ngamimitian Windows 7

Anu jadi sabab jeung solusi pikeun masalah dimimitian Windows 7 Salah sahiji annoyances pangbadagna anu bisa lumangsung dina komputer nyaeta masalah ngamimitian eta. Upami aya gangguan anu lumangsung dina sistem operasi anu ngajalankeun, maka langkung-langkung pangguna anu langkung maju nyobian ngalereskeunana hiji cara atanapi anu sanés, tapi upami PC… baca leuwih

Ngarobih kacaangan layar dina Windows 7

Ngarobih kacaangan layar dina Windows 7

Ngarobah kacaangan layar dina Windows 7 Aya nanaon héran dina kanyataan yén loba pamaké hoyong layar komputer pikeun mintonkeun gambar kualitas pangluhurna bisa ditarima ku panon pamaké tinangtu dina kaayaan cahaya nu tangtu. Ieu tiasa dihontal, bahkan ku nyaluyukeun… baca leuwih

Kumaha ngalereskeun AppHangB1 dina Windows 7

Kumaha carana ngalereskeun AppHangB1 dina Windows 7 Salah sahiji kasalahan komputer anu tiasa dipendakan ku pangguna Windows 7 nyaéta AppHangB1. Hayu urang milari panyababna sareng terang metode ngungkulan. Maca ogé: Kumaha Ngalereskeun Kasalahan "APPCRASH" dina Windows 7 Nyababkeun AppHangB1 sareng Métode Ngungkulan Kasalahan AppHangB1 disababkeun… baca leuwih

Kumaha ngalereskeun kasalahan BEX64 dina Windows 7

Kumaha carana ngalereskeun kasalahan BEX64 dina Windows 7 Sistem operasi naon waé, kalebet Windows 7, diwangun ku cara anu leres-leres sadaya aplikasi ngagaduhan tingkat aksés anu tangtu. Ieu ngandung harti yén sababaraha lampah bisa dipigawé ku program, tapi pikeun batur anjeun teu boga hak. Sadaya ieu dikonpigurasi ku pangguna atanapi… baca leuwih

Pamasangan manual pembaruan dina Windows 7

Pamasangan manual apdet dina Windows 7 Sababaraha pangguna langkung milih mutuskeun sorangan anu apdet (apdet) dipasang dina sistem operasina sareng anu mana anu langkung saé nolak, henteu ngandelkeun prosedur otomatis. Dina hal ieu, anjeun kedah masang sacara manual. Hayu urang terang kumaha ngonpigurasikeun palaksanaan manual prosedur ieu dina Windows 7 sareng kumaha… baca leuwih

Ngungkulan masalah sareng beban mémori prosés SVCHOST.EXE dina Windows 7

Ngungkulan masalah sareng beban mémori prosés SVCHOST.EXE dina Windows 7

Ngarengsekeun masalah sareng beban mémori tina prosés SVCHOST.EXE dina Windows 7 Kadang-kadang, nalika dianggo dina komputer, pamaké aya bewara yén éta geus mimiti ngalambatkeun turun. Saatos muka "Task Manager", aranjeunna mendakan yén prosesor RAM atanapi CPU ngamuat SVCHOST.EXE. Hayu urang terang naon anu kudu dilakukeun upami prosés di luhur ngamuat RAM ... baca leuwih

Nyetel drive SSD pikeun dianggo di Windows 7

Nyetel drive SSD pikeun dianggo di Windows 7

Nyetél SSD pikeun dianggo dina Windows 7 Kiwari, SSD solid state drive jadi beuki populér salaku hard drive, nu, kawas hard drive HHD biasa, boga speed a, compactness na quietness. Tapi dina waktos anu sami, henteu sadayana… baca leuwih

Ngungkulan panyabab kasalahan 0xc0000005 dina Windows 7

Ngungkulan Nyababkeun Kasalahan 0xc0000005 dina Windows 7 Sistem operasi Windows, anu mangrupikeun parangkat lunak anu kompleks, tiasa ngajalankeun kasalahan kusabab sababaraha alesan. Dina tulisan ieu, urang badé ngabahas cara ngalereskeun kode kasalahan 0xc0000005 nalika ngaluncurkeun aplikasi. Kasalahan ngalereskeun 0xc0000005 Kode ieu anu muncul dina… baca leuwih

Siapkeun konéksi VPN dina Windows 7

Siapkeun konéksi VPN dina Windows 7

Nyetél sambungan VPN dina Windows 7 Anyar-anyar ieu, cara ngaksés Internét ngalangkungan jaringan VPN parantos janten langkung populer. Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajaga karusiahan maksimal, ogé nganjang ka sumber wéb anu diblokir ku panyadia kusabab sababaraha alesan. Hayu urang tingali metode naon anu anjeun tiasa dianggo pikeun nyetél VPN dina… baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan aktivasina nganggo kode 0xc004e003 dina Windows 7

Ngalereskeun kasalahan aktivasina nganggo kode 0xc004e003 dina Windows 7

Ngalereskeun kasalahan aktivasina sareng kode 0xc004e003 dina Windows 7 Parentah dina tulisan ieu ngan ukur cocog pikeun pamilik sistem operasi Windows 7 anu dilisensikeun, masing-masing, kami henteu nganggap solusi pikeun masalah aktivasina dina rakitan bajakan. Upami anjeun gaduh mamang ngeunaan versi sistem operasi anu anjeun anggo, baca pituduh… baca leuwih

Ngarobih bentuk kursor beurit dina Windows 7

Ngarobih bentuk kursor beurit dina Windows 7

Ngarobah bentuk kursor beurit dina Windows 7 Loba jalma kawas rupa-rupa jeung originalitas, sarta pamaké PC teu iwal. Kusabab ieu, sababaraha pangguna henteu puas ku penampilan standar kursor beurit. Hayu urang terang kumaha carana ngarobah éta dina Windows 7. Baca ogé: Kumaha carana ngarobah ... baca leuwih

Kumaha mupus sambungan jaringan dina Windows 7

Kumaha mupus sambungan jaringan dina Windows 7

Kumaha mupus sambungan jaringan dina Windows 7 Aya kali nalika pamaké geus nyieun loba sambungan Internet béda nu maranéhna teu dipaké dina momen, sarta aranjeunna katingali dina "Sambungan Ayeuna". Pupus sambungan jaringan Pikeun mupus pamasangan sambungan ka… baca leuwih

Béréskeun "Alat Audio Ditumpurkeun" dina Windows 7

Ngarengsekeun "Alat Audio ditumpurkeun" dina Windows 7 Upami nalika nganggo sistem operasi Windows 7, anjeun nampi béwara yén alat sora ditumpurkeun atanapi henteu jalan, anjeun kedah ngurus ngalereskeun masalah. Aya sababaraha cara pikeun ngalereskeunana, sabab alesanana béda-béda. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta… baca leuwih

Kumaha ngalereskeun "Alat kaluaran henteu dipasang" dina Windows 7

Kumaha ngalereskeun "Alat kaluaran henteu dipasang" dina Windows 7

Kumaha Ngalereskeun Kasalahan "Alat Kaluaran Henteu Dipasang" dina Windows 7 Salah sahiji alesan naha henteu aya sora dina komputer anu ngajalankeun Windows 7 nyaéta kasalahan "Alat Kaluaran Henteu Dipasang". Hayu urang terang naon hakekatna sareng kumaha cara nungkulan masalah ieu. Tempo ogé: Headphone teu jalan... baca leuwih

Teu aya sambungan anu sayogi dina komputer Windows 7

Teu aya sambungan anu sayogi dina komputer Windows 7

Henteu aya sambungan anu sayogi dina komputer Windows 7 Upami desktop atanapi laptop anjeun nyambung ka Internét, tiasa aya waktos anu teu pikaresepeun nalika anjeun henteu gaduh aksés kana jaringan sareng ikon sambungan jaringan di daérah béwara dicoret ku beureum. meuntas. Ngaliwatan… baca leuwih

Ngungkulan kasalahan "Kernel data inpage" dina Windows 7

Ngarengsekeun kasalahan "Kernel data inpage" dina Windows 7 Seueur pangguna sistem operasi parantos nyanghareupan Blue Screen of Death (BSoD) sahenteuna sakali dina hirupna. Éta tiasa kajantenan nalika ngamimitian komputer sareng nalika ngalakukeun tindakan naon waé. Pesen anu nembongan dina layar dina… baca leuwih

Ngarengsekeun masalah sareng error 0x80004005 dina Windows 7

Ngarengsekeun masalah sareng error 0x80004005 dina Windows 7

Ngarengsekeun masalah sareng kasalahan 0x80004005 dina Windows 7 Sistem operasi Windows, salaku parangkat lunak anu rumit pisan, rawan sagala jinis kagagalan. Sababaraha masalah janten masalah nyata pikeun pamaké inexperienced. Urang bakal ngahaturanan bahan ieu pikeun ngaleungitkeun kode kasalahan 0x80004005. Ngungkulan Kasalahan 0x80004005 Seueur waktos,… baca leuwih

Pariksa lisénsi pikeun kaaslian dina Windows 7

Pariksa lisénsi pikeun kaaslian dina Windows 7

Mariksa lisénsi pikeun kaaslian dina Windows 7 Henteu sakabéh pamaké komputer mikir ngeunaan versi sistem operasi aranjeunna geus dipasang: bajakan atawa dilisensikeun. Tapi sia-sia, sabab ngan ukur anu gaduh lisénsi anu tiasa nampi apdet panganyarna pikeun sistem operasi, ngandelkeun dukungan téknis Microsoft upami aya masalah operasional… baca leuwih

Sumputkeun disk dina Windows 7

Nyumputkeun disk dina Windows 7 Métode 1: "Manajemén Disk" Cara panggampangna pikeun ngabéréskeun masalah urang nyaéta ngagunakeun manajer drive anu diwangun dina sistem operasi. Pencét kombinasi konci Win + R pikeun muka jandela "Run", sareng ngetik query diskmgmt.msc teras klik "OK". baca leuwih

Nyiptakeun gambar Windows 7 ISO

Nyiptakeun gambar Windows 7 ISO

Nyiptakeun Gambar ISO Windows 7 Sababaraha pangguna panginten kedah nyerat file pamasangan Windows 7 salaku gambar ISO pikeun nyiptakeun stik USB bootable atanapi disk pikeun masang sistem operasi. Ieu mangrupikeun kaayaan anu jarang, sabab file pamasangan nyalira sering disebarkeun salaku ... baca leuwih

Masang sareng uninstall program dina Windows 7

Masang sareng uninstall program dina Windows 7

Masang sareng ngahapus program dina Windows 7 Gawé dina komputer, henteu sadayana pangguna nengetan pamasangan anu leres sareng ngahapus program, sareng sababaraha di antarana henteu terang kumaha ngalakukeunana. Tapi parangkat lunak anu dipasang atanapi teu dipasang sacara leres tiasa mangaruhan négatip kana operasi sistem operasi sareng… baca leuwih

Pareuman pembaruan dina Windows 7

Pareuman pembaruan dina Windows 7

Pareuman Apdet dina Windows 7 Pembaruan kana sistem operasi mangrupikeun komponén penting pikeun ngajaga sareng aman. Nanging, dina sababaraha kaayaan, prosés ieu samentawis kedah dinonaktipkeun. Sababaraha pamaké umumna nganonaktipkeun apdet di resiko sorangan. Kami henteu nyarankeun ngalakukeun ieu tanpa kabutuhan nyata, tapi urang bakal mertimbangkeun cara utama pikeun… baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan "gpedit.msc teu kapendak" dina Windows 7

Ngalereskeun kasalahan "gpedit.msc teu kapendak" dina Windows 7

Ngalereskeun kasalahan "gpedit.msc teu kapanggih" dina Windows 7 Kadang-kadang, nalika nyobian ngajalankeun "Group Policy Editor", pamaké meunang kejutan pikaresepeun dina bentuk pesen kasalahan: "gpedit.msc teu kapanggih". Hayu urang tingali metode naon anu tiasa dianggo pikeun ngalereskeun masalah ieu dina Windows 7, sareng milarian naon anu nyababkeun éta. Alesan sareng… baca leuwih

Pareuman firewall dina Windows 7

Pareuman firewall dina Windows 7

Nonaktipkeun firewall dina Windows 7 A firewall mangrupakeun komponén anu kacida penting tina panangtayungan sistem operasi Windows 7. Ieu ngadalikeun aksés software sarta elemen séjén tina sistem ka Internet sarta prohibits tina aplikasi nu eta dianggap teu bisa dipercaya. Tapi aya waktos anjeun hoyong nganonaktipkeun bek anu diwangun ieu. Salaku conto, … baca leuwih

Ngaktipkeun Pembaruan Otomatis dina Windows 7

Ngaktipkeun Pembaruan Otomatis dina Windows 7

Aktipkeun apdet otomatis dina Windows 7 Timely ngamutahirkeun software ensures teu ukur rojongan pikeun tampilan bener tina jenis eusi modern, tapi ogé jaminan kaamanan komputer ku ngaleungitkeun vulnerabilities dina sistem. Nanging, henteu sadayana pangguna nuturkeun apdet sareng pasang sacara manual… baca leuwih

Kumaha carana defragment disk dina Windows 7

Kumaha carana defragment disk dina Windows 7

Kumaha defragment disk dina Windows 7 Defragmentation sistem file - frase ieu geus kadéngé kacida unggal pamaké ti mimiti ngembangkeun komputasi di dunya. Dina komputer mana waé aya sajumlah file anu teu kaétang sareng sagala jinis ekstensi anu ngalaksanakeun sababaraha tugas. Tapi file ieu henteu ... baca leuwih

Ngalereskeun 0x80070490 error dina Windows 7

Ngungkulan Kasalahan 0x80070490 dina Windows 7 Kasalahan anu lumangsung dina Windows biasana henteu nunjukkeun diri ku cara naon waé dugi ka pangguna ngaksés fungsi sistem. Dina artikel ieu kami bade ngobrol ngeunaan salah sahiji kasalahan ieu kalawan kode 0x80070490. Kasalahan 0x80070490 dina Windows 7 Kasalahan ieu muncul nalika… baca leuwih

Lereskeun "Tanya TrustedInstaller pikeun idin" kasalahan dina Windows 7

Ngalereskeun kasalahan "Tanyakeun TrustedInstaller pikeun idin" dina Windows 7 Métode 1: Ngarobih pamilik obyék sacara manual Metode anu paling populér sareng efektif pikeun ngalereskeun kasalahan "Tanyakeun TrustedInstaller pikeun idin" dina Windows 7 - robih ijin pamilik obyék. Masalahna sorangan ngan ukur muncul nalika nyobian ngarobih atanapi ngahapus... baca leuwih

Ngalereskeun kode kasalahan 0x80042302 dina Windows 7

Troubleshoot Kasalahan Code 0x80042302 dina Windows 7 Sababaraha pamaké meunang kasalahan 0x80042302 nalika nyobian ngalakukeun cadangan sistem atawa recovery ngagunakeun parabot Windows standar. Dina tulisan ieu kami bakal ngabahas panyabab kasalahan ieu sareng nyayogikeun téknik ngungkulan. Kasalahan 0x80042302 dina Windows 7… baca leuwih

Aktipkeun akselerasi pakakas dina Windows 7

Aktipkeun Akselerasi Hardware dina Windows 7 Aktipkeun akselerasi hardware kartu grafik ngidinan Anjeun pikeun nyepetkeun ngolah grafik sahingga ningkatkeun kinerja sakabéh komputer Anjeun. Hayu urang terang kumaha ngaktifkeun fitur ieu dina PC Windows 7 anjeun. Baca ogé: Kumaha ningkatkeun kinerja komputer… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online