Kumaha nyepetkeun laptop Windows 8

Kumaha nyepetkeun laptop Windows 8

Kumaha nyepetkeun laptop Windows 8 Métode 1: Nganggo alat anu luar biasa. Anu mimiti, éta sasaena ngamangpaatkeun parabot internal tina sistem operasi, nyaeta, diwangun-di pangaluyuan sarta modifikasi nu pamaké bisa nyieun pikeun ngaronjatkeun kinerja laptop. Hayu urang difokuskeun komponén utama anu sacara signifikan mangaruhan… baca leuwih

Gancang komputer anjeun ku Wise Care 365

Nyepetkeun komputer anjeun nganggo Wise Care 365 Henteu masalah kumaha modernna sistem operasi, gancang atanapi engké ampir sadaya pangguna nyanghareupan masalah kinerja anu laun (dibandingkeun sareng sistem "bersih") sareng sering kacilakaan. Sareng dina kasus ieu, hiji jalma hoyong ngajantenkeun komputer langkung gancang. … baca leuwih

Nyiptakeun mémori boot Windows 8

Nyiptakeun mémori boot Windows 8 Sistem operasi Windows 8 leres tiasa disebat inovatif: dimimitian ku toko aplikasi, desain datar anu kasohor, dukungan layar rampa, sareng seueur inovasi anu sanés. Upami anjeun parantos mutuskeun pikeun masang sistem operasi ieu dina komputer anjeun, anjeun peryogi alat sapertos mémori ... baca leuwih

Aktipkeun Webcam dina Windows 8 Laptop

Aktipkeun Webcam dina Windows 8 Laptop

Aktipkeun webcam dina laptop Windows 8 Telepon video mangrupikeun jinis komunikasi anu populer ayeuna, sabab éta langkung narik pikeun komunikasi sareng interlocutor nalika anjeun ningali anjeunna. Tapi henteu sadayana pangguna tiasa nganggo fitur ieu kusabab kanyataan yén aranjeunna henteu tiasa ngaktipkeun webcam. Ti… baca leuwih

Pareuman pisibilitas folder disumputkeun dina Windows 8

Pareuman pisibilitas folder disumputkeun dina Windows 8

Pareuman pisibilitas polder disumputkeun dina Windows 8 Di dunya modéren, unggal jalma ngagaduhan hak anu teu tiasa dicabut kana rohangan pribadi. Unggal urang boga informasi dina komputer nu teu dimaksudkeun pikeun prying panon batur. Masalah karusiahan hususna akut upami jalma sanés ngagaduhan aksés kana… baca leuwih

Kumaha mulangkeun sistem Windows 8

Kumaha Mulangkeun Sistem Windows 8 Kadang-kadang kusabab pamasangan program, pamasangan supir atanapi inféksi virus, sistem operasi Windows tiasa ngamimitian damel lalaunan atanapi lirén damel sadayana. Fitur System Restore ngamungkinkeun anjeun mulangkeun file sareng program sistem anjeun tina… baca leuwih

3 cara pikeun muka Task Manager di Windows 8

3 Cara pikeun Buka Tugas Manajer dina Windows 8 "Tugas Manajer dina Windows 8 jeung 8.1 geus sagemblengna redesigned. Ayeuna éta malah leuwih mangpaat tur gampang ngagunakeun. Pamaké ayeuna tiasa gaduh pandangan anu jelas ngeunaan kumaha sistem operasi ngagunakeun sumber daya komputer. Anjeun ogé tiasa nganggo… baca leuwih

Kumaha nyetél kecap akses dina Windows 8

Kumaha nyetél kecap akses dina Windows 8 Teu heran yén sadaya pangguna hoyong nutup aksés kana inpormasi anu disimpen dina komputer pikeun prying eyes. Utamana lamun komputer dikurilingan ku angka nu gede ngarupakeun jalma (contona, di gawe atawa di padumukan). Kuring ogé terang… baca leuwih

Ngajalankeun garis paréntah dina Windows 8

Ngajalankeun garis paréntah dina Windows 8 Garis paréntah Windows mangrupikeun alat anu diwangun anu tiasa dianggo ku pangguna pikeun ngontrol sistem. Ngaliwatan konsol, anjeun tiasa mendakan sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng komputer anjeun, dukungan hardwarena, alat anu nyambung sareng seueur deui. Ogé, anjeun tiasa mendakan… baca leuwih

Kumaha cara flip layar dina Windows 8

Kumaha Flip Screen dina Windows 8 Loba pamaké heran kumaha flip laptop atawa layar komputer maranéhanana dina Windows 8. Kanyataanna, éta fitur pisan gunana nu bakal mantuan uninga. Salaku conto, anjeun tiasa ningali eusi online tina sudut anu béda upami anjeun peryogi. Dina tulisan kami, kami bakal nyandak… baca leuwih

Kumaha mulangkeun jalan pintas ka My Computer di Windows 8

Kumaha Mulangkeun Potong kompas Komputer abdi dina Windows 8 Sawaktos Anjeun pertama ngamimitian komputer atanapi laptop saatos nempatkeun Windows 8 atanapi 8.1 di dinya, anjeun bakal ningali Desktop kosong sareng ampir sadaya potong kompas anu anjeun peryogikeun leungit. Tapi tanpa ikon yén urang sadayana wawuh jeung "Komputer abdi". … baca leuwih

Kumaha cara muka barang anu disumputkeun dina Windows 8

Kumaha cara muka item disumputkeun dina Windows 8 Dina sistem operasi naon waé, aya file sistem anu disumputkeun tina panon pangguna pikeun ngahindarkeun gangguan éksternal. Tapi aya kasus dimana anjeun kedah ngarobih sababaraha dokumén (contona, file host sering pisan diédit ku… baca leuwih

Kumaha cara ngaganti pangguna dina Windows 8

Kumaha ngalihkeun pangguna dina Windows 8 Upami anjeun sanés ngan ukur pangguna dina komputer anjeun, anjeun panginten kedah ngadamel sababaraha akun. Ku cara kieu, anjeun tiasa ngabagi inpormasi pribadi sareng data naon waé. Tapi henteu sadayana pangguna terang kumaha ngalih tina hiji profil ka anu sanés, sabab Windows 8 parantos rada robih prosedur ieu, anu nyasabkeun… baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun pembaruan otomatis dina Windows 8

Kumaha mareuman apdet otomatis dina Windows 8 Ngamutahirkeun sistem otomatis ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajaga kinerja, reliabilitas, sareng kaamanan sistem operasi anjeun. Tapi, dina waktos anu sareng, loba pamaké teu resep hal lumangsung dina komputer maranéhanana tanpa pangaweruh maranéhanana, sarta otonomi Sistim ieu kadang bisa ngabalukarkeun sababaraha kasulitan. … baca leuwih

6 cara pikeun ngamimitian Control Panel dina Windows 8

6 cara pikeun ngamimitian Control Panel dina Windows 8 «Control Panel» – mangrupakeun alat kuat nu bisa ngatur sistem Anjeun: nambahkeun jeung ngonpigurasikeun alat, install jeung uninstall program, ngatur akun jeung leuwih. Tapi hanjakalna, henteu sadayana pangguna terang dimana mendakan utilitas anu saé ieu. Dina tulisan ieu,… baca leuwih

Kumaha mareuman komputer Windows 8 anjeun

Kumaha mareuman komputer Windows 8 Anjeun Windows 8 mangrupakeun sistem operasi lengkep anyar jeung béda ti versi na saméméhna. Microsoft geus nyieun dalapan, fokus kana alat layar rampa, jadi loba hal, dipikawanoh ku urang, geus robah. Contona, pamaké geus dicabut tina menu merenah ... baca leuwih

Kumaha cara nuliskeun mode aman dina Windows 8

Kumaha cara asupkeun modeu aman dina Windows 8 Moal lami deui dina kahirupan pangguna mana waé, aya waktos nalika anjeun kedah ngamimitian sistem dina modeu aman. Ieu diperlukeun pikeun neuleu ngalereskeun sagala masalah sistem operasi, nu bisa disababkeun ku malfunctions software. … baca leuwih

Pamasangan sistem operasi Windows 8

Masang Windows 8 sistem operasi Microsoft ngaleupaskeun versi anyar tina sistem operasi kalawan fitur anyar rada rutin, jadi teu heran loba pamaké hayang ningkatkeun atawa malah reinstall Windows. Seueur jalma nganggap yén masang sistem operasi énggal nyeri sareng pajeulit. Kanyataanna, éta henteu ... baca leuwih

Kumaha mupus pangguna dina Windows 8

Kumaha mupus pamaké dina Windows 8 Lamun sababaraha urang ngagunakeun alat nu sarua, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun nyieun hiji akun misah pikeun tiap pamaké. Ku cara kieu, anjeun tiasa ngabagi inpormasi sareng ngawatesan aksés ka éta. Tapi aya kasus nalika perlu ngahapus salah sahiji akun pikeun alesan naon. Kumaha carana,… baca leuwih

4 cara pikeun kéngingkeun tombol Start di Windows 8

4 Cara pikeun Meunangkeun Tombol Mimitian Balik dina Windows 8 Windows 8 nyaéta sistem anu rada béda ti vérsi saméméhna. Mimitina, pamekar diposisikan salaku sistem pikeun toél sareng alat sélulér. Éta pisan sababna naha loba hal dipikawanoh geus robah. Contona, menu ramah-pamaké "Mimitian". henteu deui … baca leuwih

Ngadamel titik balikkeun dina Windows 8

Jieun titik balikkeun dina Windows 8 Unggal pamaké sahenteuna sakali ngalaman kacilakaan sistem kritis. Pikeun kasus ieu, anjeun kedah nyiptakeun titik pamulihan ti waktos ka waktos, sabab upami aya anu lepat, anjeun salawasna tiasa uih deui ka anu pang anyarna. Cadangan dina Windows 8 dijieun sacara otomatis... baca leuwih

Hurungkeun Bluetooth dina laptop Windows 8

Aktipkeun Bluetooth dina laptop Windows 8 Windows 8 ngagaduhan seueur pungsi sareng jasa tambahan anu anjeun tiasa damel dina komputer anjeun langkung nyaman. Tapi hanjakalna, alatan antarbeungeut anu teu biasa, seueur pangguna henteu tiasa nganggo sadaya fitur sistem operasi ieu. Salaku conto, … baca leuwih

Konpigurasikeun Setélan Autorun dina Windows 8

Ngonpigurasikeun setélan autorun dina Windows 8 Unggal pamaké kudu nyaho kumaha carana digawekeun ku autoloading, sabab bakal ngidinan Anjeun pikeun milih program mana nu bakal dijalankeun dina ngamimitian sistem. Ku cara kieu, anjeun tiasa ngatur sumber komputer anjeun kalayan langkung cerdas. Tapi kusabab Windows 8, henteu sapertos ... baca leuwih

Kumaha balikan deui Windows 8

Kumaha ngabalikan deui Windows 8 Sigana mah teu aya anu langkung gampang tibatan ngabalikan deui sistem. Tapi kusabab Windows 8 boga panganteur anyar - Metro - loba pamaké boga mamang ngeunaan prosés ieu. Barina ogé, dina tempat biasa tina menu «Start» teu aya tombol daya. Artikel kami bakal nyaritakeun sababaraha cara pikeun… baca leuwih

Pareuman firewall dina Windows 8

Nonaktipkeun firewall dina Windows 8 A firewall dina Windows mangrupakeun pelindung sistem anu ngamungkinkeun sarta denies aksés software ka Internét. Tapi kadang pangguna kedah nganonaktipkeun alat ieu upami ngablokir sababaraha program anu diperyogikeun atanapi ngan ukur konflik sareng firewall anu diwangun. Nganonaktipkeun firewall cukup gampang ... baca leuwih

3 cara pikeun mareuman modeu bobo dina Windows 8

3 Cara pikeun nganonaktipkeun Mode Saré dina Windows 8 Komputer asup kana modeu hibernasi lamun teu dipaké pikeun sawatara waktu. Ieu ngaheéat daya sareng hususna kapaké upami anjeun gaduh laptop offline. Tapi seueur pangguna henteu resep kanyataan yén aranjeunna ngantunkeun alatna salami 5-10 menit sareng… baca leuwih

Ngamutahirkeun sistem operasi Windows 8

Ngamutahirkeun sistem operasi Windows 8 Microsoft périodik ngaleupaskeun apdet pikeun sistem operasi pikeun ngaronjatkeun kaamanan, kitu ogé pikeun ngalereskeun sagala rupa bug jeung malfunctions. Ku alatan éta, penting pikeun waspada kana sadaya file tambahan anu dikaluarkeun ku perusahaan sareng pasang dina waktosna. Dina tulisan ieu, urang badé nutupan kumaha carana masang… baca leuwih

Aktipkeun mikropon dina Windows 8

Aktipkeun mikropon dina Windows 8 Bagian anu penting pikeun nyéépkeun waktos dina Internét nyaéta komunikasi sareng réréncangan, kalebet komunikasi sora. Tapi meureun aya kajadian yén mikropon teu tiasa dianggo dina PC atanapi laptop, bari sadayana henteu kunanaon nalika dihubungkeun ka alat anu sanés. Masalahna tiasa ... baca leuwih

4 cara pikeun defragment disk dina Windows 8

4 cara pikeun defragment disk dina Windows 8 Disk defragmentation diperlukeun ti jaman ka jaman pikeun ngajaga kinerja drive sorangan jeung sistem sakabéhna. Prosedur ieu ngahimpun sadaya klaster anu kagolong kana file anu sami. Sareng ku cara ieu, sadaya inpormasi dina hard drive nyaéta… baca leuwih

Ngungkulan layar hideung dina ngamimitian Windows 8

Ngarengsekeun Masalah Windows 8 Boot Hideung Screen Sering pisan, saatos ningkatkeun sistem tina Windows 8 ka 8.1, pangguna ngalaman masalah sapertos layar boot hideung. Sistem boot, tapi teu aya nanaon dina Desktop kecuali kursor, anu ngabales sadayana… baca leuwih

Jauh manajemén dina Windows 8

Administrasi jauh dina Windows 8 Aya kali nalika perlu nyambung ka komputer anu jauh ti pamaké. Salaku conto, anjeun kedah gancang ngaunduh inpormasi tina komputer asal anjeun nalika nuju damel. Husus pikeun skenario jenis ieu, Microsoft parantos nyayogikeun Remote Desktop Protocol (RDP 8.0),… baca leuwih

Manajemén disk dina Windows 8

Manajemén piringan dina Windows 8 Manajemén rohangan piringan mangrupikeun fungsi anu mangpaat pikeun anjeun tiasa nyiptakeun jilid énggal atanapi ngahapus aranjeunna, ningkatkeun volume sareng sabalikna ngiranganana. Tapi henteu seueur anu terang yén Windows 8 hadir sareng utilitas Manajemén Disk standar, bahkan langkung seueur anu terang kumaha ... baca leuwih

Tingali spésifikasi PC dina Windows 8

Tempo spésifikasi PC dina Windows 8 Pikeun manggihan naha PC Anjeun meets sarat minimum pikeun kaulinan mana wae, anjeun kudu nyaho spésifikasi na. Tapi kumaha upami pangguna hilap atanapi henteu terang naon jinis padding dina PC na? Dina kasus ieu, anjeun tiasa kalayan gampang mendakan sadayana anu aya hubunganana sareng… baca leuwih

Pilihan codec pikeun Windows 8

Pamilihan codec pikeun Windows 8 Codec dipikabutuh pikeun komputer anjeun tiasa maénkeun pidéo sareng file audio tina format anu béda, sabab cara sistem biasa henteu salawasna nyayogikeun kamungkinan ieu. Sigana mah teu aya anu sesah pikeun ngaunduh sababaraha kumpulan codec dina komputer anjeun. Tapi tetep, ieu… baca leuwih

Windows 8 Moal Dimimitian: Nyababkeun sareng Solusi

Windows 8 moal ngamimitian: Nyababkeun sareng solusi Upami anjeun gaduh sistem operasi anu henteu tiasa boot, tugas utama anjeun nyaéta pikeun ngaidentipikasi panyababna sareng, upami mungkin, ngaleungitkeunana. Dua varian kajadian anu mungkin: ruksakna hardware komputer sareng kabutuhan ngagentos komponén, atanapi kagagalan sistem saderhana anu tiasa… baca leuwih

Ngarobih file swap dina Windows 8

Ngarobah file swap dina Windows 8 Saperti atribut diperlukeun salaku file swap aya dina sagala sistem operasi modern. Disebut ogé mémori maya atanapi file swap. Nyatana, file swap mangrupikeun jinis penyuluhan mémori utama komputer. Upami dianggo sakaligus… baca leuwih

Lereskeun "PROSES KRITIS MATI" kasalahan dina Windows 8

Ngalereskeun "PROSES Kritis maot" Kasalahan dina Windows 8 Rubbing palem anjeun babarengan dina antisipasi gawé fruitful atawa luang seru, Anjeun ngahurungkeun komputer Anjeun. Sareng anjeun kuciwa kuciwa: dina monitor anjeun ningali anu disebut "layar biru maot" sareng nami kasalahan "PROSES Kritis DIED". … baca leuwih

Ngaronjatkeun tina Windows 8 kana Windows 10

Ngaronjatkeun tina Windows 8 ka Windows 10 Kamajuan téknologi henteu eureun. Sarerea di dunya ieu narékahan pikeun hal anyar jeung hadé. programer Microsoft teu jauh balik trend umum, périodik pleasing kami jeung sékrési versi anyar tina sistem operasi kawentar maranéhanana. Windows "Ambang" 10… baca leuwih

Ngahapus Windows 8

Uninstalling Windows 8 Uninstalling sanajan program Windows leutik ngalibatkeun loba nuansa. Tapi kumaha upami aya kabutuhan urgent pikeun tungtungna bagian tina sistem operasi sorangan? Proses ieu kedah ditilik sacara saksama supados henteu ngalakukeun kasalahan. Nyoplokkeun Windows 8 Saatos nimbang pro sareng kontra tina tindakan anjeun, anjeun parantos mutuskeun… baca leuwih

Kumaha cara mulangkeun sora dina laptop Windows 8

Kumaha mulangkeun sora dina laptop Windows 8 Pamilik laptop sering pisan nyanghareupan masalah disconnection spontan alat audio. Alesan pikeun fenomena ieu tiasa pisan béda. Sacara prinsip, kagagalan playback audio tiasa dibagi kana dua kelompok: parangkat lunak sareng… baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan "DPC WATCHDOG VIOLATION" dina Windows 8

Ngalereskeun kasalahan "DPC WATCHDOG VIOLATION" dina Windows 8 Kuring ngagaduhan layar biru sareng pesen "DPC WATCHDOG VIOLATION" - naon hartosna sareng kumaha cara nungkulanana? Kasalahan ieu kalebet kana kategori kritis sareng kedah dievaluasi sacara serius. Masalah sareng kode 0x00000133 tiasa lumangsung dina sagala tahapan operasi PC. … baca leuwih

Kumaha ngaidentipikasi modél kartu grafik dina Windows 8

Kumaha pikeun ngaidentipikasi modél kartu grafik dina Windows 8 Di jero kotak unit sistem seueur alat anu disumputkeun anu ngabéréskeun rupa-rupa pancén. Kartu grafik, atanapi akselerator grafik, mangrupikeun salah sahiji bagian anu paling penting dina PC, sareng sakapeung pangguna peryogi, atanapi… baca leuwih

Ngarobih kecap akses dina Windows 8

Ganti kecap akses anjeun dina Windows 8 Upami anjeun nyangka aya anu terang kecap konci laptop anjeun sareng inpormasi pribadi anjeun résiko, anjeun kedah gancang-gancang ngarobih kodeu aksés anjeun. Éta henteu sesah, tapi kumargi seueur pangguna anu énggal dina antarmuka Metro, éta nyusahkeun. Dina tulisan ieu urang bakal ningali… baca leuwih

Ngahapus program dina Windows 8

Ngahapus instalan program dina Windows 8 Upami anjeun hoyong ngajaga sistem anjeun séhat, anjeun kedah mastikeun yén anjeun gaduh rohangan bébas dina hard drive anjeun sareng ngahapus program anu henteu dianggo. Hanjakalna, seueur pangguna henteu terang kumaha ngahapus parangkat lunak anu leres, sanés pikeun nanaon yén aya seueur carita ngeunaan panyabutan aksés ... baca leuwih

Atur waktos komputer bobo dina Windows 8

Setel timer shutdown komputer dina Windows 8 Timer mangrupakeun fungsi praktis pisan nu bakal ngidinan Anjeun pikeun make alat Anjeun leuwih intelligently, sabab ngidinan Anjeun pikeun ngadalikeun waktos Anjeun méakkeun dina komputer Anjeun. Aya sababaraha cara pikeun nyetél waktos saatosna sistem bakal pareum. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ngagunakeun ... baca leuwih

Bagikeun Wi-Fi tina laptop dina Windows 8

Bagikeun Wi-Fi tina laptop dina Windows 8 Ampir kabéh laptop dilengkepan sacara standar ku adaptor Wi-Fi nu ngidinan Anjeun pikeun nyambung ka sambungan nirkabel komo ngadistribusikaeun Internet. Pikeun alat Windows 8, ieu tiasa dilakukeun ku sababaraha cara, nganggo alat standar sareng program pihak katilu. … baca leuwih

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes