Kumaha miceun iklan desktop

Kumaha miceun iklan desktop Artikel ieu bakal nawiskeun saran anu béda, anu masing-masing gaduh pangaruh kana tampilan iklan dina sistem operasi. Pilih anu anjeun pikahoyong, atanapi laksanakeun sababaraha di antarana dina urutan anu béda. Tangtosna, éféktivitas maksimal ngan ukur tiasa dihontal upami anjeun nengetan…

baca leuwih

Sambungkeun kaméra ka komputer

Nyambungkeun kaméra ka komputer Lengkah 1: Nyetél sambungan kabel Ieu mangrupikeun pituduh léngkah-léngkah pikeun sadaya anu anjeun kedah laksanakeun pikeun suksés nyambungkeun kaméra anjeun ka komputer nganggo kabel USB. Kahiji, panggihan konektor sorangan dina alat kaméra. Biasana ditangtayungan ku panutup...

baca leuwih

Kumaha ngaktipkeun headphone dina laptop

Kumaha cara ngaktipkeun headphone dina laptop Lengkah 1: Sambungkeun headphone Dina kalolobaan kasus, sambungan headphone dina laptop ditungtungan make sambungan dina alat sorangan, sabab periferal otomatis dideteksi tur siap dipaké. Konektor anu paling umum pikeun nyambungkeun headphone…

baca leuwih

Kumaha ngaktipkeun webcam dina laptop MSI

Kumaha cara ngaktipkeun webcam dina laptop MSI Métode 1: Tombol fungsi / switch fisik Dina seueur laptop ayeuna, kalebet modél MSI, fungsi kontrol webcam dirarancang kalayan privasi maksimal pikeun pangguna. Dina kaayaan ieu eta diaktipkeun ku cara maké hiji ... konci.

baca leuwih

Calibrate layar laptop

Calibrate layar laptop Pilihan 1: Kontrol kacaangan Kadang-kadang pamaké nyoba calibrate layar laptop ku kadali kacaangan trivial. Ku jalan kitu, teu cukup luminosity anu ngabalukarkeun rendering warna salah, jadi kelir bakal dimmer. Upami anjeun resep kana topik ieu, kami nyarankeun…

baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun keyboard dina laptop

Kumaha mareuman keyboard dina laptop Penting! Laptop modern ngagaduhan sababaraha tombol fungsi anu dianggo pikeun nyaluyukeun sora, ngarobih kacaangan layar, sareng tindakan anu sami. Sababaraha model ogé dilengkepan tombol konci konci husus. Lokasi pastina sareng metode na…

baca leuwih

Kumaha asup ka telepon tina komputer

Kumaha asup ka telepon tina komputer Pilihan 1: Aksés mémori telepon Sadaya smartphone modern gaduh sababaraha interfaces pikeun nyambungkeun ka PC: ku nyieun sambungan antara aranjeunna, gudang internal nu kahiji bisa diakses. Ieu ngamungkinkeun anjeun nransper file ka dinya sareng nyalin data sanés tina mémori...

baca leuwih

Output audio tina komputer ka TV

Output audio tina komputer ka TV Penting! Pikeun nransferkeun sora tina komputer ka TV, anjeun kedah nyambungkeun alat anu leres sateuacanna. Aya seueur cara pikeun ngalakukeun ieu, masing-masing dijelaskeun sacara rinci dina tulisan anu misah dina halaman wéb kami. Tungtungna, komputer kedah ngadeteksi…

baca leuwih

Nyambung ka desktop jauh dina vérsi Windows anu béda

Nyambungkeun ka desktop jauh dina vérsi Windows anu béda-béda Punten Catet. Tulisan ieu ngeunaan kumaha nyambungkeun ka desktop jauh nganggo alat standar sistem operasi Windows tina vérsi anu béda. Nanging, tiasa waé pikeun ngahontal hal anu sami nganggo parangkat lunak khusus ti pamekar pihak katilu. Aya tulisan anu misah dina situs kami…

baca leuwih

Sabaraha suhu normal laptop?

Sabaraha suhu normal laptop? Anu kedah terang ngeunaan suhu laptop Pamaké sering heran suhu naon anu kedah dianggap normal pikeun laptop. Hanjakalna, jawaban kana patarosan ieu ngan ukur tiasa dipasihkeun sacara kasar, sabab…

baca leuwih

Kasalahan "scan virus gagal" dina Windows

Kasalahan 'Virus scan failed' dina Windows Solution 1: Hapus cache browser 'Virus check failed' kasalahan lumangsung dina browser sanggeus ngundeur file. Dina hal ieu, solusi nyaéta mupus cache, nyaéta, data samentawis anu disimpen dina browser wéb anu dianggo ...

baca leuwih

Nyeken kode QR dina komputer

Nyeken kode QR dina komputer

Nyeken kode QR dina komputer Punten dicatet. Tulisan ieu bakal nutupan cara umum maca kode QR dina komputer anu bakal dianggo pikeun versi naon waé sistem operasi Microsoft. Nanging, pikeun pangguna Windows 10, kami nyarankeun konsultasi artikel anu sanés dina halaman wéb kami, anu ngajelaskeun metode éksklusif pikeun sistem operasi ieu. …

baca leuwih

Motong file audio dina komputer

Motong file audio dina komputer

Motong file audio dina komputer Sistem operasi Windows teu gaduh alat motong audio diwangun-di, jadi Anjeun kudu make program pihak katilu. Métode 1: Wave Editor Program saderhana pikeun gancang ngédit file format audio nyaéta Wave Editor. Salian motong fragmen lagu, éta ngamungkinkeun…

baca leuwih

Panggihan payil panganyarna nu disimpen dina komputer

Panggihan payil panganyarna nu disimpen dina komputer

Pilarian file anu terakhir disimpen dina komputer Pilihan 1: File anu diunduh tina Internét Upami file anu terakhir disimpen diunduh tina Internét, éta tiasa dipendakan dina komputer ngalangkungan sistem "Explorer". atawa parabot tina browser ngaliwatan nu undeuran dijieun. Métode 1: Polder Default Polder dijieun sacara otomatis...

baca leuwih

Ngagedekeun poto dina komputer

Ngagedekeun poto dina komputer

Ngagedekeun poto dina komputer Pilihan 1: Parangkat lunak anu dipasang Aya seueur aplikasi dina Windows pikeun ngagedekeun poto, tapi émut yén henteu paduli metode anu anjeun pilih (éta ogé lumaku pikeun program pihak katilu), éta salawasna pilihan rada atah pikeun ngaronjatkeun ukuran. Sedengkeun…

baca leuwih

Kumaha cara ngadamel gambar transparan dina Paint

Kumaha cara ngadamel gambar transparan dina Paint Program Windows anu tos dipasang Paint henteu ngadukung saluran alfa, ku kituna anjeun ngan ukur tiasa ngadamel latar transparan ku cara ngajadikeun warna bodas unsur-unsur individu, teu sapertos éditor grafis profésional. Metodeu tiasa dianggo upami gambar gaduh latar tukang tunggal ...

baca leuwih

Kumaha ngagunakeun QEMU dina Windows

Kumaha ngagunakeun QEMU dina Windows Masang émulator QEMU QEMU mangrupikeun aplikasi cross-platform, sayogi ogé pikeun Windows 32-bit sareng 64-bit. Unduh QEMU tina situs wéb resmi Buka halaman resmi pamekar sareng pilih aplikasi anu anjeun pikahoyong. Unduh versi émulator ayeuna (pangénggalna). Jalankeun file anu tiasa dieksekusi...

baca leuwih

Ngurangan ukuran poto dina komputer

Ngurangan ukuran poto dina komputer

Ngurangan ukuran poto dina komputer Pilihan 1: Program husus Anjeun tiasa make program husus pikeun ngurangan ukuran poto dina komputer Anjeun, sababaraha nu ngidinan Anjeun pikeun ngarobah sakabéh poto dina bets. Sistem operasi Windows hadir sareng pangropéa gambar anu tos dipasang sacara standar, atanapi tiasa dipasang…

baca leuwih

Kumaha pormat hard drive sareng Windows

Kumaha pormat hard drive sareng Windows

Kumaha pormat hard drive nganggo Windows Pilihan 1: Pormat drive sareng Windows dipasang Anjeun teu tiasa pormat partisi sareng Windows dipasang nalika sistemna jalan - Windows henteu tiasa mupus nyalira - janten pikeun ngalakukeun format sapertos kitu, anjeun kedah boot kana pamulihan. lingkungan. Dina…

baca leuwih

Masang dua Windows dina iteuk USB

Masang dua Windows dina iteuk USB

Masang dua Windows dina hiji USB stick Métode 1: WinSetupFromUSB Anjeun tiasa nyerat dua atanapi langkung gambar tina sistem operasi Windows nganggo aplikasi khusus WinSetupFromUSB. Diantara hal anu sanés, éta tiasa dianggo pikeun nyiptakeun stik USB bootable sareng gambar sistem operasi portabel anu sanés. Jang ngalampahkeun ieu anjeun kudu ngundeur WinSetupFromUSB tur ngajalankeun versi saluyu ...

baca leuwih

Kumaha miceun "Windows Command Processor" ti ngamimitian

Kumaha miceun "Windows Command Processor" ti ngamimitian

Kumaha miceun "Windows Command Processor" ti ngamimitian Windows Command Processor ngajalankeun ajakan paréntah pikeun ngaéksekusi paréntah naon waé. Dina tindakan ieu, sistem sareng prosés jahat tiasa disumputkeun: contona, parangkat lunak virus, panambang, atanapi adware anu dijalankeun sareng sistem diaktipkeun. Kusabab éta, …

baca leuwih

Ngamuat Supir OpenGL

Ngamuat Supir OpenGL

Ngamuat Supir OpenGL Inpormasi Penting Téknologi OpenGL ayeuna dirojong ku sadaya pabrik kartu grafik utama (AMD, NVIDIA, Intel) sareng parangkat lunak anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun éta disayogikeun salaku pakét supir. Pikeun kéngingkeun parangkat lunak anu diperyogikeun, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta masang versi panganyarna. Anjeun ogé kedah…

baca leuwih

Kumaha nyandak potret layar dina Windows 11

Kumaha cara nyandak potret layar dina Windows 11. Anjeun tiasa nyitak dokumén naon waé tina Windows 11 ngaliwatan fungsi asli tina sistem operasi Microsoft anyar. Pilihan pikeun motret layar langkung seueur ngan ukur ngetok konci "Citak Layar": Windows 11 gaduh fitur anu ngamungkinkeun anjeun nyandak layar anjeun sadayana ...

baca leuwih

Kumaha ngaktipkeun mode Internet Explorer dina Windows 11

Kumaha ngaktipkeun mode Internet Explorer dina Windows 11. Aktipkeun mode Internet Explorer di Edge mangrupakeun prosedur basajan. Browser, anu mangrupikeun browser Windows tradisional salami mangtaun-taun, diteken ku Microsoft sareng henteu dipasang sareng Windows 11. Nanging, pangguna tiasa ngaktipkeun Modeu Kasaluyuan Internét ...

baca leuwih

Pintasan keyboard pikeun Windows 11

Pintasan keyboard pikeun Windows 11

Pintasan keyboard pikeun Windows 11. Sistem operasi Windows 11 ngagaduhan sababaraha potong kompas keyboard anu ngagampangkeun tugas tur mantuan ngahemat waktos ku ngaronjatkeun produktivitas dina pamakéan sistem. Kusabab parangkat lunak parantos dikembangkeun salami mangtaun-taun,  daptar paréntah Windows ogé geus mawa potong kompas anyar.

Daptar éta ogé kalebet sekuen anu terkenal, sapertos Ctrl + C sareng Ctrl + V tradisional, sareng potong kompas anu kirang kasohor, sapertos Ctrl + Shift + Esc, pikeun muka Manajer Tugas, sareng Alt + F4, pikeun nutup windows sareng parangkat lunak. . Salajengna, urang bade daptar sadaya potong kompas keyboard, rengking dumasar usability. Urang mimitian?.

Potong kompas keyboard anyar pikeun Windows 11

Potong kompas keyboard anyar pikeun Windows
Potong kompas keyboard anyar pikeun Windows

Kalayan tambihan fitur énggal, Windows 11 ogé ngagaduhan potong kompas énggal. Paréntah ngidinan Anjeun buka Microsoft Teams, panel bewara sareng ogé menu widget, Antara hirup lianna.

Trabasanaksi
Jandéla + ABuka Pusat Aksi
Jandéla + NBuka panel bewara
Jandéla + WBuka panel widget
Windows+ZAksés gancang ka "Saluyukeun tata letak"
Jandéla + CBuka Microsoft Teams

Pang populerna potong kompas Windows

Potong kompas Windows anu pang populerna masih aya dina versi 11. Daptar paréntah kalebet Ctrl + C, Ctrl + V, sareng Ctrl + X, anu sering dianggo pikeun ngedit téks, sareng F5, anu dianggo pikeun ngapdet halaman wéb.

Trabasanaksi
Ctrl + XPotong item anu dipilih
Ctrl + C (atanapi Ctrl + Selapkeun)Salin item nu dipilih
Ctrl + V (atawa Shift + Selapkeun)Tempelkeun item anu dipilih
Ctrl + Z.bolaykeun hiji aksi
Alt + TabPindah antara aplikasi anu kabuka
Alt + F4Tutup item aktip atawa kaluar tina aplikasi aktip
Windows + L.konci komputer Anjeun
Windows + DTémbongkeun jeung nyumputkeun desktop
F2Ganti ngaran item nu dipilih
F3Kotektak file atawa polder dina File Explorer
F4Tampilkeun daptar alamat bar dina File Explorer
F5Apdet jandela aktip
F6Napigasi item layar dina jandela atawa desktop
F10Aktipkeun bar menu dina aplikasi aktip
Alt + F8Témbongkeun sandi anjeun dina layar credentials
Alt + EscGulung item dina urutan maranéhanana dibuka
Alt + hurup digariskeunJalankeun paréntah pikeun surat éta
Alt + LebetkeunTémbongkeun sipat item nu dipilih
Alt + spasi barBuka menu konteks tina jandela aktip.
Alt + Panah KéncaVuelve
Alt + Panah KatuhuMaju
Alt + Page UpPindahkeun hiji layar ka luhur
Alt + Kaca TurunPindahkeun hiji layar ka handap
Ctrl + F4Tutup dokumén aktip (dina aplikasi anu salayar sareng ngantepkeun sababaraha dokumén dibuka sakaligus)
Ctrl + APilih sadaya item dina dokumén atanapi jandela
Ctrl + D (atanapi Pupus)Pupus item anu dipilih sareng pindahkeun ka Jarian
Ctrl + EBuka pilarian (dina kalolobaan aplikasi)
Ctrl + R (atanapi F5)Apdet jandela aktip
Ctrl + Y.ulang hiji aksi
Ctrl + Panah KatuhuPindahkeun kursor ka awal kecap salajengna
Ctrl + Panah KéncaPindahkeun kursor ka awal kecap saméméhna
Ctrl + panah handapPindahkeun kursor ka awal paragraf salajengna
Jamparing Ctrl +Pindahkeun kursor ka awal paragraf saméméhna
Ctrl + Alt + TabPake kenop panah pikeun pindah antara sadaya aplikasi nu kabuka
Alt + Shift + kenop panahLamun grup atawa blok boga fokus dina menu Mimitian, pindah ka arah nu tangtu.
Ctrl + Shift + kenop panahNalika ubin fokus kana ménu Mimitian, pindahkeun ka ubin anu sanés pikeun nyiptakeun polder
Ctrl + kenop panahGanti ukuran ménu Mimitian nalika dibuka
Ctrl + kenop panah (pikeun muka hiji item) + spasi barPilih sababaraha item nyalira dina jandela atanapi dina desktop
Ctrl + Shift nganggo kenop panahPilih blok téks
Ctrl + Escbuka ngamimitian
Ctrl + Shift + EscBuka Tugas Manajer.
Ctrl + ShiftNgarobah tata perenah keyboard lamun sababaraha perenah keyboard sadia.
Pergeseran + F10Témbongkeun ménu potong kompas item nu dipilih
Pindah ku kenop panah naon waéPilih leuwih ti hiji item dina jandela atawa dina desktop, atawa pilih téks dina dokumén
Shift + HapusPupus item anu dipilih tanpa mindahkeun heula ka Jarian
panah katuhuBuka menu salajengna di beulah katuhu atawa buka submenu
panah kéncaBuka ménu salajengna di kénca atawa tutup submenu.
EscNgeureunkeun atawa mungkas tugas ayeuna
PrtScNyokot screenshot sakabéh layar tur salin ka clipboard Anjeun.

Potong kompas pelengkap

nu potong kompas konci windows aranjeunna pelengkap. Éta ngagampangkeun pikeun muka sareng nutup aplikasi sareng ngagampangkeun pikeun ngaktipkeun sababaraha pungsi. Pikeun daptar ieu, Windows 11 dibawa, antara séjén, potong kompas Windows + C, anu ngamungkinkeun anjeun gancang ngamimitian Microsoft Teams.

Trabasanaksi
jandélamuka atawa nutup imah
Jandéla + ABuka setélan gancang
Jandéla + BSetel fokus tina menu turun-handap pikeun mintonkeun ikon disumputkeun
Jandéla + CBuka Microsoft Teams
Windows + Shift + Cmenu tombol buka
Windows + Ctrl + CHurungkeun saringan warna (hurungkeun potong kompas ieu heula dina setélan saringan warna)
Windows + DTémbongkeun jeung nyumputkeun desktop
Windows + EBuka File Explorer
Windows + FBuka Feedback Hub sareng cokot layar
Windows + GBuka bar kaulinan Xbox nalika kaulinan dibuka
Jandéla + HMimitian nulis ku sora
Windows + kuringKonfigurasi Buka
Windows + JFokus kana saran Windows nalika aya anu sayogi
Windows + L.Konci komputer anjeun atanapi gentos akun
Jandéla + M.Ngaleutikan sadaya windows
Windows + Shift + MMulangkeun windows anu diminimalkeun kana desktop
Jandéla + NBuka puseur bewara sareng almenak
Windows + OOrientasi alat konci
Jandéla + P.Pilih pintonan presentasi
Windows + Ctrl + QBuka Bantuan Gancang
Windows + RBuka dialog Run
Windows + Alt + RRékam pidéo tina jandela kaulinan ngambang (nganggo Xbox Game Bar)
Windows + Sbuka pilarian
Windows + Shift + SCandak potret layar bagian tina layar anjeun
Windows+TKotektak aplikasi dina taskbar
Windows + UBuka setélan aksésibilitas
Windows + VBuka sajarah clipboard
Windows + Shift + VPuseur bewara
Windows + WBuka widget
Windows + XBuka menu link gancang
Windows + YPindah input antara Windows Mixed Reality sareng desktop
Windows+ZBuka setélan tata perenah.
Windows + titik koma (.) Atawa titik koma (;)Buka panel emoji
Windows + koma (,)Samentara nénjo dina desktop
Windows + ReureuhBuka dialog System Properties
Windows + Ctrl + FMilarian komputer (upami dina jaringan)
Windows + nomerBuka desktop sareng jalankeun aplikasi anu disematkeun kana taskbar, dina posisi anu dituduhkeun ku nomer. Upami aplikasi tos jalan, pindah ka aplikasi éta
Windows + Shift + NomerBuka desktop sareng mimitian conto anyar aplikasi anu disematkeun kana taskbar, dina posisi anu ditunjuk ku nomer
Windows + Ctrl + angkaBuka desktop sareng pindah ka jandela aplikasi aktip anu terakhir disematkeun kana taskbar, dina posisi anu dituduhkeun ku nomer
Windows + Alt + angkaBuka desktop sareng buka Daptar Luncat tina aplikasi anu disematkeun kana taskbar, dina posisi anu dituduhkeun ku nomer
Windows + Ctrl + Shift + angkaBuka desktop sareng buka conto anyar aplikasi anu aya dina posisi anu ditangtukeun dina taskbar salaku administrator
Windows + TabBuka pintonan tugas
Windows + panah luhurngamaksimalkeun jandela
Windows + Alt + panah luhurSetel jandela dina fokus kana satengah luhur layar (anyar di Windows 11).
Windows + panah ka handapCabut aplikasi ayeuna tina layar atawa ngaleutikan jandela desktop
Windows + Alt + panah ka handapTeundeun docker fokus dina satengah handap layar (anyar di Windows 11)
Windows + Panah KéncaMaksimalkeun desktop atawa jandela aplikasi di sisi kénca layar.
Windows + panah katuhuMaksimalkeun desktop atawa jandela aplikasi di sisi katuhu layar
Windows + MimitianMinimalkeun sadaya windows desktop iwal anu aktip (balikkeun sadayana windows sareng klik kadua)
Windows + Shift + panah luhurManteng jandela desktop ka luhur jeung handap layar
Windows + Shift + Panah handapMulangkeun / ngaleutikan windows desktop aktip sacara vertikal bari ngajaga lebar
Windows + Shift + Panah Kénca atanapi Panah KatuhuMindahkeun aplikasi atawa jandela dina desktop ti hiji monitor ka nu sejen
Windows + Shift + spasi barSiklus ngaliwatan item ku basa jeung perenah keyboard
Windows + spasi barRobah basa input sareng perenah keyboard
Windows + Ctrl + spasi barPindah ka entri nu dipilih samemehna
Windows + Ctrl + Lebetkeunngahurungkeun narator
Windows + tanda tambah (+)buka kaca pembesar jeung gedékeun
Windows + pangurangan (-)Ngazum dina kaca pembesar
Windows + Escnutup kaca pembesar
Windows + Ctrl + Shift + BHudangkeun PC tina layar kosong atanapi hideung.
Windows + PrtScnSimpen shot layar pinuh pikeun arsip
Windows + Alt + PrtScnSimpen layar jandela kaulinan ngambang kana arsip (nganggo Xbox Game Bar)

Potong kompas ajakan paréntah

Potong kompas ajakan paréntah
Potong kompas ajakan paréntah

Paréntah ajakan mangrupikeun fitur Windows canggih anu ngidinan Anjeun pikeun ngakses pungsionalitas sistem ngaliwatan basa program. Biasana dianggo ku pangguna canggih atanapi profésional IT. Potong kompas pikeun muka ajakan paréntah nyaéta Windows + X, sareng paréntah anu didaptarkeun di handap ieu tiasa dianggo dina alat.

Trabasanaksi
Ctrl + C (atanapi Ctrl + Selapkeun)Salin téks anu dipilih
Ctrl + V (atawa Shift + Selapkeun)Témpél téks anu dipilih
Ctrl + M.Lebetkeun mode brand
Alt + pilih konciMimitian pilihan dina modeu konci
kenop panahPindahkeun kursor ka arah anu ditangtukeun
Halaman ka luhurPindahkeun kursor ka luhur hiji halaman
Halaman ka handapPindahkeun kursor ka handap hiji halaman
Ctrl + Home (mode merek)Mindahkeun kursor ka awal panyangga salajengna
Ctrl + End (mode tanda)Pindahkeun kursor ka tungtung panyangga salajengna
Jamparing Ctrl +Mindahkeun hiji baris ka luhur dina sajarah kaluaran
Ctrl + panah handapPindahkeun hiji garis ka handap dina sajarah kaluar
Ctrl + Home (riwayat browsing)Lamun garis paréntah kosong, mindahkeun viewport ka awal panyangga. Upami teu kitu, miceun sadaya karakter di kénca kursor dina garis paréntah.
Ctrl + End (sajarah browsing)Lamun garis paréntah kosong, pindahkeun layar ka garis paréntah. Upami teu kitu, pupus sadaya karakter di sisi katuhu kursor dina garis paréntah.

Potong kompas taskbar

Potong kompas taskbar
Potong kompas taskbar

Hadir dina sadaya édisi Windows, taskbar ngamungkinkeun anjeun ngidinan Anjeun pikeun ngamimitian jeung ngawas program. Pamaké ogé tiasa nyematkeun aplikasi karesepna kana rohangan, ayana di handapeun layar. Ngagunakeun potong kompas ngajadikeun taskbar pangalaman smoother tur leuwih produktif.

TrabasanNaon anu anjeun lakukeun
Shift + klik tombol taskbarBuka hiji aplikasi atawa buka instan sejen tina hiji aplikasi
Ctrl + Shift + klik tombol dina taskbarBuka aplikasi salaku administrator
Shift +-klik katuhu tombol taskbarTémbongkeun menu jandela aplikasi
Shift +-klik katuhu tombol taskbar dikelompokeunTémbongkeun menu jandela grup
Ctrl + klik tombol dina taskbar dikelompokeunRobah jandéla grup

Potong kompas dialog

Potong kompas dialog
Potong kompas dialog

Dialog nyaeta a jandela sekundér nu nyadiakeun émbaran tambahan ngeunaan aplikasi atawa ngidinan pamaké pikeun ngajalankeun paréntah. Salaku conto: nalika ngosongkeun sampah, Windows ningalikeun kotak dialog kalayan pilihan "enya" atanapi "henteu", naroskeun ka pangguna pikeun mastikeun tindakan. Potong kompas di handap ieu lumaku dina sagala dialog sistem.

TrabasanNaon anu anjeun lakukeun
F4Témbongkeun item dina daptar aktip
Ctrl + TabPindah antara tab
Ctrl + Shift + TabBalik deui kana tab
Ctrl + angka (nomer ti 1 nepi ka 9)Pindah ka tab nth
TabPindah antara pilihan
Shift + TabBalik deui ka pilihan
Alt + hurup digariskeunJalankeun paréntah (atanapi pilih pilihan) anu dianggo sareng hurup éta
spacebarCék atanapi pupus centang kotak centang upami pilihan aktip nyaéta kotak centang.
recoilBuka polder satingkat leuwih luhur lamun polder dipilih dina kotak dialog Simpen Salaku atawa Buka
kenop panahPilih hiji tombol lamun pilihan aktip nyaéta grup tombol pilihan

Potong kompas Windows Explorer

El Windows Explorer Éta mangrupikeun manajer file Windows. Kalayan potong kompas di handap, anjeun tiasa Pilih bar url (pikeun nambahkeun jalur folder), pilih kotak search pikeun manggihan payil husus, muka jandela anyar, nyieun folder anyar, jeung leuwih.

TrabasanNaon anu anjeun lakukeun
Alt+DPilih bar alamat
Ctrl + EPilih kotak teang
Ctrl + FPilih kotak teang
Ctrl + N.muka jandéla anyar
Ctrl + W.nutup jandela aktip
Ctrl + mouse gulung kabayangRobah ukuran sareng tampilan ikon file sareng folder
Ctrl + Shift + E.Tampilkeun sadaya polder di luhur polder nu dipilih
Ctrl + Shift + NNgadamel map énggal
Nom Lock + tanda bintang (*)Tampilkeun sadaya subfolder tina folder anu dipilih
Konci angka + konci tambah (+)Témbongkeun eusi polder nu dipilih
Konci angka + konci minus (-)Ciutkeun polder nu dipilih
Alt + PTémbok paneu sawangan
Alt + LebetkeunBuka dialog Properties pikeun item anu dipilih
Alt + Panah Katuhutunjukkeun polder di handap ieu
Alt + panah luhurNémbongkeun polder tempat polder éta
Alt + Panah Kéncanembongkeun folder saméméhna
recoilnembongkeun folder saméméhna
panah katuhuTampilkeun pilihan ayeuna (upami rubuh) atanapi pilih subfolder munggaran
panah kéncaCiutkeun pilihan ayeuna (upami dilegaan) atanapi pilih polder dimana polder ayeuna ayana.
ahirTembongkeun handapeun jandéla aktip
imahTembongkeun luhur jandéla aktip
F11Maksimalkeun atanapi ngaleutikan jandela aktip

 

Potong kompas desktop

Kusabab versi na 10, Windows nawiskeun kamungkinan nyiptakeun méja virtual. Kalayan aranjeunna, pangguna tiasa langkung hadé ngatur tungtutan kahirupan sapopoé dina komputer anu sami, misahkeun aplikasi pribadi tina program kerja, contona. Paréntah di handap ieu ngabantosan anjeun aksés sumberdaya desktop leuwih gancang, pikeun pindah antara desktop virtual, nutup atanapi muka desktop, sareng seueur deui.

TrabasanNaon anu anjeun lakukeun
Windows + TabBuka pintonan tugas
Windows + Ctrl + EASYTambahkeun desktop virtual
Windows + Ctrl + Panah KatuhuPindah antara desktop virtual dijieun di katuhu
Windows + Ctrl + Panah KéncaPindah antara desktop virtual dijieun di kénca
Windows + Ctrl + F4Tutup desktop virtual anu anjeun anggo
Kumaha ningkatkeun PC anjeun ka Windows 11 gratis

Kumaha ningkatkeun PC anjeun ka Windows 11 gratis

Kumaha ningkatkeun PC anjeun ka Windows 11 gratis. Anjeun tiasa ngapdet komputer anjeun ka Windows 11 ngalangkungan Windows Update atanapi Windows Setup Assistant, sayogi dina halaman wéb Microsoft. Pembaruan pikeun sistem anyar, dileupaskeun sababaraha minggu ka tukang, gratis sareng bakal dileupaskeun laun ka pangguna Windows ...

baca leuwih

Kumaha mupus sadaya file tina komputer anjeun

Kumaha mupus sadaya file tina komputer anjeun

Kumaha mupus sadaya file tina komputer anjeun Métode 1: Alat sistem Aya sababaraha cara pikeun aman ngahapus data tina drive: alat sistem sareng program pihak katilu, sareng urang bakal difokuskeun pilihan kahiji. Pilihan 1: Manajemén Disk Upami anjeun hoyong mupus sadaya data sareng…

baca leuwih

Jam komputer telat sajam

Jam komputer telat sajam

Jam komputer téh sajam balik Cukang lantaranana 1: Zona waktu salah Paduli naha komputer boga sambungan Internet atanapi henteu, jam dina baki sistem salawasna nembongkeun waktu nu bener, sanajan PC geus dipareuman keur lila . Kontrol waktos anu leres ieu dijamin ...

baca leuwih

Kumaha mupus $ WINDOWS ~ folder BT

Kumaha mupus $ WINDOWS ~ folder BT

Kumaha mupus polder $WINDOWS.~BT Naon ari polder $WINDOWS.~BT Sawaktos marios eusi partisi sistem, anjeun tiasa ujug-ujug mendakan polder anu namina $WINDOWS.~BT dina akarna, anu dina sababaraha kasus. éta rada badag. $WINDOWS.~BT mangrupikeun folder sistem disumputkeun anu diciptakeun ku Windows salami apdet na...

baca leuwih

Cara pikeun nyambungkeun deui kana halaman wéb

Cara pikeun nyambungkeun deui kana halaman wéb

Cara pikeun nyambung deui ka situs wéb Métode 1: Pariksa sambungan Internét anjeun Upami anjeun ngalaman masalah ngaksés Internét, hal kahiji anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta pariksa sambungan anjeun. Aya kamungkinan yén kasalahan lumangsung dina sisi ISP. Pikeun terang, anjeun kedah ngukur laju sareng…

baca leuwih

Nyusut layar komputer

Nyusut layar komputer

Nyusutkeun layar komputer Pilihan 1: Skala elemen sistem operasi Pikeun nyieun layar komputer Windows leutik, Anjeun kudu ngaropea setelan tampilan pikeun elemen panganteur. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah nganggo alat anu diwangun dina sistem operasi atanapi nganggo parangkat lunak pihak katilu. …

baca leuwih

Kumaha carana masang Linux dina Windows anu dipasang

Kumaha carana masang Linux dina Windows anu dipasang

Kumaha masang Linux di luhureun Windows anu dipasang Lengkah 1: Unduh Linux sareng tuliskeun kana stik USB Aya sagala jinis ngawangun Linux sayogi, ti versi anu hampang kalayan fitur minimal sareng parangkat lunak tos dipasang sateuacana dugi ka distribusi canggih pikeun pangguna sareng sistem canggih. pangurus. Ubuntu sareng Mint dianggap versi anu pang populerna sareng nyebar…

baca leuwih

Ningkatkeun FPS dina Warface

Ningkatkeun FPS dina Métode Warface 1: Turunkeun setélan grafik kaulinan Kahiji, pikeun ngaronjatkeun laju pigura dina Warface, anjeun kudu nyaluyukeun setelan grafik anjeun ka setelan panghandapna. Dina-game, ieu dilakukeun dina ménu "Grafik". Pikeun ngahindarkeun ngarobih sacara manual sadaya nilai, lakukeun...

baca leuwih

Bagikeun Internét tina laptop kana laptop

Laptop-to-laptop Internet Sharing Hardware Preselection Pikeun ngadistribusikaeun Internet ti hiji laptop ka laptop sejen, alat kahiji kudu bener disambungkeun ka jaringan. Aya lima cara pikeun ngalakukeun ieu, masing-masing nganggo téknologi komunikasi sareng protokol anu béda. Teu aya padika tunggal; Anjeun kedah milih jinis sambungan dina…

baca leuwih

Pareuman firewall dina Windows

Pareuman firewall dina Windows 10 Pangembang Windows parantos ngarobih sababaraha alat kaamanan dina versi ayeuna. Pangguna ayeuna ngagaduhan aksés kana menu "Windows Security", dimana sadaya alat anu sayogi diurus. Diantarana nyaéta firewall, anu aktip sacara standar sareng meungpeuk aturan…

baca leuwih