Boot laptop tanpa tombol daya

Booting laptop tanpa tombol daya Gagalna tombol daya dina laptop mangrupikeun masalah umum pikeun seueur pangguna. Kaayaan ieu nyababkeun henteu mampuh boot alat. Hal anu leres nyaéta ngalereskeun tombol, tapi henteu salawasna mungkin pikeun ngalakukeunana sacara manual atanapi langsung dibawa ka pusat layanan pikeun… baca leuwih

Béréskeun masalah "Windows aya dina modeu béwara"

Béréskeun masalah "Windows aya dina modeu béwara"

Ngarengsekeun masalah "Windows aya dina mode bewara" Mariksa lisénsi ayeuna Hal kahiji anu kedah dilakukeun nalika aya kasalahan "Windows dina modeu béwara" nyaéta mariksa tanggal béakna lisénsi. Upami anjeun henteu terang naha sistem operasi parantos diaktipkeun, lakukeun ieu: baca leuwih

Ngunduh sareng Masang Supir WIA kanggo Scanner

Ngundeur tur masang supir WIA pikeun alat panyeken Supir anu disebut WIA (Windows Imaging Architecture) dianggo dina sistem operasi Windows sareng dasar pikeun sababaraha alat sapertos scanner. Nanging, dina sababaraha kasus, parangkat lunak sapertos kitu tiasa diunduh nyalira, sareng ngan saatos dipasang bakal hardware tiasa komunikasi leres sareng… baca leuwih

Masang Apache dina Windows

Masang Apache dina Windows

Masang Apache dina Windows Dina artikel ieu, urang ngan bakal nutupan dasar-dasar masang sareng ngajalankeun pangladén wéb Apache dina komputer Windows. Catet yén masang PHP, nyambungkeun MySQL, sareng nambihan parangkat lunak pangladén lokal anu sanés kedah dilakukeun sacara manual, anu ... baca leuwih

Pareuman geolokasi dina komputer

Pareuman geolokasi dina komputer

Pareuman geolokasi dina komputer Métode 1: Nyuhunkeun idin Éta patut dimimitian ku konfigurasi dasar anu aya dina Windows 10: idin aplikasi. Éta dipendakan dina bagian privasi sareng tanggung jawab pikeun netepkeun larangan dina pamakean alat sareng pamulihan data pangguna... baca leuwih

Ngahurungkeun lampu latar keyboard kana laptop ASUS

Ngahurungkeun lampu tukang kibor dina laptop ASUS Lampu tukang keyboard dina laptop ASUS mangrupikeun hiasan anu saé sareng, dina waktos anu sami, tambihan anu gunana nalika anjeun kedah nganggo alat dina poék. Salajengna, kami bakal ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa ngaktipkeun sareng mareuman lampu tukang dina laptop ieu. … baca leuwih

Ngajalankeun program salaku administrator

Ngajalankeun program salaku administrator

Ngajalankeun program salaku administrator Métode 1: menu konteks Explorer Pilihan ieu cocog mun anjeun kudu ngajalankeun program salaku administrator ngaliwatan hiji objek EXE atawa potong kompas dina desktop atawa diréktori mana wae. Teras, klik katuhu dina obyék anu dipikahoyong sareng... baca leuwih

Pareuman laptop beku

Pareuman laptop beku

Mareuman laptop beku Métode 1: Menu Mimitian Metoda ieu cocog dina situasi dimana laptop beku tapi ngabales pencét kenop. Kadang-kadang ieu ngan tiasa dianggo nalika "Task Manager" disebut. (tingali metodeu di handap). Buka menu Win "Start" ku mencét tombol Tab ... baca leuwih

Naha konci Fn henteu tiasa dianggo dina laptop ASUS

Naha konci Fn henteu tiasa dianggo dina laptop ASUS "Fn" dina keyboard laptop naon waé, kalebet alat ASUS, maénkeun peran anu penting pikeun ngamungkinkeun anjeun nganggo kenop fungsi pikeun ngontrol fungsi tambahan. Bisi gagalna konci fungsi, kami parantos nyiapkeun manual ieu. Konci Fn dina laptop kuring... baca leuwih

Muka méja ODS

Buka ODS Tables Files sareng ekstensi ODS mangrupikeun spreadsheet gratis. Akhir-akhir ieu, aranjeunna langkung bersaing sareng format standar Excel, XLS sareng XLSX. Langkung seueur spreadsheet anu disimpen salaku file nganggo ekstensi ieu. Ku alatan éta, patarosan kumaha cara muka format ODS janten relevan. … baca leuwih

Ningkatkeun FPS dina kaulinan

Ningkatkeun FPS dina kaulinan

Ningkatkeun FPS dina Kaulinan Métode 1: Ngamutahirkeun Supir Kartu Vidéo Komponén komputer anu tanggung jawab pikeun pagelaran kaulinan bisa jadi teu tiasa dianggo sacara maksimal upami sistem operasi anjeun henteu gaduh versi supir ayeuna. Pikeun ngalereskeun ieu, anjeun kedah ngalakukeun apdet parangkat lunak. Ieu… baca leuwih

Pilarian sareng Unduh Driver kanggo FT232R USB UART

Panggihan tur ngundeur supir keur FT232R USB UART Sababaraha alat merlukeun pamasangan modul konvérsi pikeun jalan bener. FT232R mangrupakeun salah sahiji versi nu pang populerna jeung loba dipaké tina modul ieu. Éta gaduh kauntungan tina kabel minimal sareng desain iteuk USB anu merenah anu ngamungkinkeun… baca leuwih

Hurungkeun unit dina komputer

Hurungkeun unit dina komputer

Ngahurungkeun drive dina komputer Punten dicatet yén sacara standar drive dina komputer atanapi laptop anjeun diaktipkeun sareng dianggo pikeun muka sareng nyelapkeun disk, saatos éta inpormasi dimuat kana sistem operasi sareng sayogi pikeun anjeun tingali. bacaan. Salajengna, urang bakal nutupan panggunaan munggaran… baca leuwih

Ngalereskeun kode kasalahan alat 0000002b

Ngalereskeun kode kasalahan alat 0000002b

Ngalereskeun kodeu kasalahan alat 0000002b Métode 1: Verifikasi USB berpungsi leres Panyabab paling umum tina kasalahan ieu nyaéta gagalna fisik alat atanapi port anu disambungkeun. Pikeun mariksa, sambungkeun alat ka PC sareng port USB anu tiasa dianggo; Upami alatna ... baca leuwih

Pilih téks dina laptop tanpa beurit

Pilih téks dina laptop tanpa beurit

Milih téks dina laptop tanpa mouse Métode 1: kenop keyboard Tangtosna, alternatif langsung pikeun milih téks tanpa mouse éksternal nyaéta ngagunakeun kenop. Sareng di dieu, bertentangan sareng kapercayaan umum yén ngan ukur aya hiji hotkey, aya sababaraha pilihan sakaligus pikeun nyalin… baca leuwih

Sambungkeun laptop kana TV Samsung

Sambungkeun laptop kana TV Samsung

Nyambungkeun laptop ka Samsung TV Pilihan 1: Kabel HDMI Nyambungkeun komputer atawa laptop Anjeun ka TV Anjeun liwat HDMI ayeuna pilihan nu pang populerna pikeun nransper gambar dina waktos anu sareng audio, tanpa kudu make kabel tambahan. Kaseueuran model Samsung modéren bahkan langkung seueur… baca leuwih

Pariksa sora webcam

Pariksa sora webcam

Mariksa sora webcam Aksi awal Aya sababaraha léngkah anu anjeun kedah lakukeun sateuacan anjeun tiasa mariksa sora mikropon dina webcam anjeun. Pikeun ngamimitian, pastikeun anjeun masang panggerak anu cocog sareng modél webcam anu anjeun mésér. Aranjeunna bakal nambihan alat input sareng newak énggal kana sistem operasi. Pikeun… baca leuwih

Ngabéréskeun masalah sambungan Wi-Fi

Ngabéréskeun masalah sambungan Wi-Fi

Troubleshoot sambungan Wi-Fi Router Sateuacan néangan anu ngabalukarkeun masalah dina sistem operasi, pastikeun yén router sabenerna ngidinan Anjeun pikeun nyambung ka jaringan nirkabel. Anjeun tiasa ngalakukeun éta nganggo komputer kadua atanapi alat sélulér naon waé. Upami anjeun henteu mendakan jaringan anu pas pikeun nyambungkeun, anjeun tiasa ... baca leuwih

Pariksa sora webcam

Pariksa sora webcam

Mariksa sora webcam Aksi awal Aya sababaraha léngkah anu anjeun kedah lakukeun sateuacan anjeun tiasa mariksa sora mikropon dina webcam anjeun. Pikeun ngamimitian, pastikeun anjeun masang panggerak anu cocog sareng modél webcam anu anjeun mésér. Aranjeunna bakal nambihan alat input sareng newak énggal kana sistem operasi. Pikeun… baca leuwih

Ngungkulan deteksi monitor kadua

Ngungkulan deteksi monitor kadua

Ngungkulan masalah deteksi monitor kadua Mariksa sambungan Sateuacan maca parentah tentang kumaha carana ngajawab sagala rupa masalah nu patali jeung deteksi monitor kadua, kami nyarankeun yén anjeun buka artikel dina sambungan dina versi béda tina Windows. Ieu bakal ngabantosan anjeun ngartos tugas dasar sareng naon… baca leuwih

Maksakeun nutup program ngalangkungan Tugas Manajer

Maksakeun nutup program ngalangkungan Tugas Manajer

Maksakeun Program Nutup via Task Manager Dina kalolobaan kasus, Anjeun bakal hoyong nutup program ngaliwatan Task Manager lamun geus eureun ngarespon jeung ngan beku. Ieu bisa dipigawé sacara harfiah sababaraha clicks. Baca ogé: Kumaha muka Tugas Manajer dina Windows… baca leuwih

Ngurangan noise tina headphone

Ngurangan noise tina headphone

Ngurangan sora headphone Métode 1: Mariksa headphone sacara fisik Tugas kahiji nyaéta mariksa kabel, colokan, sareng headphone. Pastikeun yén kabel, headphone sareng speaker anjeun henteu ruksak sacara fisik. Saatos éta, pariksa konektor kabel sareng bersihkeun tina lebu sareng lebu, upami aya. Jieun… baca leuwih

Ngarobih tanggal dina komputer

Ngarobih tanggal dina komputer

Ngarobah tanggal dina komputer Windows 10 Biasana, teu perlu ngarobah tanggal dina Windows 10, saprak sinkronisasi ngaliwatan jaringan, milih dinten luyu, bulan jeung taun, otomatis. Nanging, upami aya kabutuhan, anjeun kedah ngaksés salah sahiji ménu sistem atanapi ngaluncurkeun… baca leuwih

Buka pidéo M2TS

Buka hiji video M2TS payil M2TS mangrupakeun payil video nu disimpen dina média Blu-ray. Dinten ieu kami badé nyarioskeun ka anjeun kumaha cara muka pidéo éta dina Windows. Pilihan pikeun muka video M2TS File video dina Cakram Blu-ray disandikeun nganggo codec BDAV, hiji-hijina format nyaéta M2TS. Paling pamaén ... baca leuwih

Ngagabung sababaraha JPG kana hiji file

Gabungkeun sababaraha JPG kana hiji file Dina sababaraha kasus, meureun perlu pikeun ngarakit hiji file JPEG tina sababaraha gambar. Dinten ieu kami hoyong nampilkeun pilihan pangmerenahna pikeun ngagabungkeun gambar dina format ieu. Métode Ngahijikeun JPG Tugas anu dipikagaduh tiasa direngsekeun ku dua cara: nganggo utilitas khusus atanapi… baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun tombol F1-F12 dina laptop

Kumaha ngaktipkeun kenop F1-F12 dina laptop Dina sagala kibor laptop, aya merta blok konci F1-F12. Aranjeunna mindeng dianggo tanpa konfigurasi tambahan, tapi kadang pamaké nyanghareupan kaayaan dimana tinimbang tujuan sekundér langsung maranéhna ngalakukeun. – multimédia. Kumaha ngaktifkeun… baca leuwih

Sambungkeun adaptor Wi-Fi kana komputer

Sambungkeun adaptor Wi-Fi kana komputer

Sambungkeun adaptor Wi-Fi ka komputer Lengkah 1: Sambungkeun adaptor Wi-Fi ka komputer Upami Anjeun saukur nyambungkeun adaptor Wi-Fi ka PC Anjeun, eta bisa jadi teu jalan bener atawa sambungan Internet Anjeun bisa jadi teu stabil. Janten, salian ti léngkah dasar, anjeun kedah ngalakukeun sababaraha konfigurasi, anu bakal urang bahas dina ... baca leuwih

Nyambungkeun sareng ngatur kartu sora dina komputer

Nyambungkeun sareng ngatur kartu sora dina komputer

Nyambungkeun sareng ngonpigurasikeun kartu sora dina komputer Upami anjeun dina prosés milih kartu sora sareng anjeun henteu terang persis modél mana anu badé mésér sareng antarmuka sambungan mana anu dianggo, kami nyarankeun yén anjeun maca tautan di handap ieu pikeun tulisan ngeunaan jejer . Di dinya anjeun bakal mendakan sababaraha tip pikeun milih… baca leuwih

Cara kaluar tina kaulinan dina komputer

Cara kaluar tina kaulinan dina komputer

Cara kaluar tina kaulinan dina komputer Métode 1: Tombol dina ménu kaulinan sorangan. Leres pisan sadaya kaulinan komputer gaduh menu anu didamel setélan, prosés ngalirkeun dimimitian, sareng anjeun ogé tiasa kaluar ku mencét ngan hiji tombol. Jang ngalampahkeun ieu, buka ... baca leuwih

Balikkeun setelan pabrik dina laptop ASUS

Balikkeun setelan pabrik dina laptop ASUS

Mulangkeun setelan pabrik dina laptop ASUS ASUS Notebook ngidinan Anjeun pikeun balikkeun sadaya setelan ka kaayaan aslina, tapi ngan dina kaayaan nu tangtu. Dina tulisan ieu, kami bakal ngajalanan anjeun ngareset pabrik. Mulangkeun setelan dina laptop ASUS Aya dua cara pikeun ngareset sadaya setelan… baca leuwih

Pariksa Bluetooth dina komputer

Pariksa Bluetooth dina komputer

Mariksa Bluetooth dina PC Métode 1: Ikon Baki Pikeun ngamimitian milarian Bluetooth, émut yén éta jarang pisan dina komputer desktop. Ngan sababaraha modéren, utamana mahal, motherboards kaulinan gaduh adaptor diwangun-di, sedengkeun bluetooth sapertos ampir sok bolos dina ... baca leuwih

Kumaha carana terang gaya partisi drive

Kumaha carana terang gaya partisi drive

Kumaha cara mendakan gaya partisi drive Drive anyar anu henteu acan dirusak ku cara naon waé henteu gaduh gaya partisi atanapi jinis sistem file - parameter ieu ditangtukeun ku pangguna nalika pamasangan sistem operasi. Métode 1: Manajemén Disk Liwat... baca leuwih

Kumaha carana muka palabuhan dina Windows

Kumaha carana muka palabuhan dina Windows

Kumaha cara muka palabuhan Windows 10 Setélan firewall anu aya dina Windows 10 ngamungkinkeun anjeun muka ampir sadaya palabuhan, ku kituna ngalereskeun aksés jaringan pikeun program-program anu saacanna ngagaduhan masalah. Hiji-hijina bagian anu sesah nyaéta mimitina anjeun kedah terang port mana anu anjeun hoyong buka, anu langsung gumantung kana parangkat lunak ... baca leuwih

Cara pikeun mariksa checkum gambar ISO

Cara pikeun mariksa checkum gambar ISO

Cara pikeun mariksa checksum gambar ISO Pilihan 1: Alat anu diwangun dina sistem operasi Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mendakan checksum gambar ISO tanpa peryogi program sareng jasa pihak katilu, nganggo alat anu diwangun dina sistem operasi. Métode 1: "Jalur Komando" Sadaya vérsi Windows… baca leuwih

Cabut rem dina kaulinan dina komputer atanapi laptop

Cabut rem dina kaulinan dina komputer atanapi laptop

Nyoplokkeun lags kaulinan dina komputer atawa laptop Inpo mangpaat Kahiji sakabeh, kami nyarankeun Anjeun maca inpo mangpaat anu bakal mangpaat ka anjeun saméméh jeung salila ngaleupaskeun lags dina kaulinan dina PC a. Tip kahiji nyaéta mariksa kasaluyuan aplikasi anu anjeun anggo sareng komputer anjeun. Lamun tétéla ... baca leuwih

Métode megatkeun sambungan tina komputer

Métode megatkeun sambungan tina komputer

Métode pegatkeun sambungan tina komputer Pilihan 1: Tombol fisik Anjeun tiasa mareuman komputer ku mencét tombol fisik anu aya dina unit sistem. Catet yén éta kedah dipencet sakedap, sareng henteu salami 10 detik, sabab ieu bakal ngakibatkeun shutdown darurat, anu henteu salawasna tanpa konsekuensi, khususna nalika ... baca leuwih

Kumaha cara ngahususkeun layar komputer sacara horisontal

Kumaha cara ngahususkeun layar komputer sacara horisontal

Kumaha manteng layar komputer sacara horisontal Inpormasi penting Sateuacan ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu, perhatikeun yén umur hardware sareng jinis sambungan antara monitor sareng kartu grafik anu dianggo mangaruhan resolusi masalah anu aya. Kamungkinan GPU anu cukup lami ... baca leuwih

Kumaha ngarobih alamat MAC tina kartu jaringan

Kumaha ngarobih alamat MAC tina kartu jaringan

Kumaha cara ngarobah alamat MAC tina kartu jaringan Ngidentipikasi kartu jaringan anu dianggo Sababaraha komputer gaduh sababaraha NIC dipasang atanapi mangrupikeun alat virtual (dijieun ku masang VM sareng sababaraha émulator), janten sateuacan ngalaksanakeun tugas anjeun kedah nangtukeun nami anu... baca leuwih

Ngadamel jalan pintas ka Komputer Kuring

Ngadamel jalan pintas ka Komputer Kuring

Jieun potong kompas ka My Computer Pilihan 1: Tambahkeun ikon Sateuacan nambahkeun "My Computer" atawa "This PC" kana desktop, pamaké kudu nyaho kahayang manehna hayang ditambahkeun: ikon atawa potong kompas. Aya bédana anu jelas antara dua, sareng anu paling penting nyaéta ménu kontéks. Nalika nambihan ikon, nalika… baca leuwih

Kumaha cara muka ACCDB

Cara muka File ACCDB nganggo ekstensi ACCDB sering dipendakan di lembaga atanapi perusahaan anu aktip ngagunakeun sistem manajemen database. Dokumén dina format ieu henteu langkung ti pangkalan data anu diciptakeun dina Microsoft Access 2007 sareng engké. Upami anjeun teu tiasa nganggo program ieu, kami bakal ngajukeun alternatif. Buka pangkalan… baca leuwih