Pasang aplikasi MELBET dina iPhone

Pasang Aplikasi MELBET dina iPhone Métode 1: Pakakas Standar Metodeu panggampangna pikeun ngundeur aplikasi MELBET pikeun iPhone nyaéta nganggo toko resmi, henteu paduli modél alat. Nanging, sanaos éta cocog sareng ios dugi ka vérsi 10.0, disarankeun pikeun ngapdet kana vérsi ayeuna sateuacanna pikeun ngahindarkeun masalah sareng…

baca leuwih

Anggo mode potret dina iPhone 7

Anggo mode Potrét dina iPhone 7 Métode 1: Parabot standar Modeu Potrét, anu ngajantenkeun subjek utama dina pigura langkung accentuated ku ngaburkeun latar tukang, tiasa dianggo tanpa aya alat tambahan dina iPhone 7 Plus sareng model anu salajengna. Jang ngalampahkeun ieu, buka aplikasi "Kaméra" standar. sareng nganggo panel ...

baca leuwih

Kumaha ningali kecap akses Wi-Fi dina iPhone

Kumaha cara ningali kecap akses Wi-Fi dina iPhone Upami anjeun kedah nyambungkeun alat énggal ka jaringan Wi-Fi anjeun sareng anjeun henteu émut kecap konci éta, tapi disimpen dina iPhone anjeun, éta gampang pisan pikeun terang upami telepon anjeun geus dipasang versi panganyarna tina ios. Tutorial saderhana ieu rinci kumaha ningali kecap akses anjeun pikeun…

baca leuwih

Itung nagara dimana iPhone dileupaskeun

Ngitung nagara dimana iPhone parantos dileupaskeun Métode 1: Pariksa ku nomer modél A basajan sareng, di luhur sadayana, metode universal pikeun mariksa nagara dimana iPhone dileupaskeun nyaéta ningali teras pariksa "Jumlah Model ». Anjeun tiasa mendakan data anu diperyogikeun nganggo alat sistem…

baca leuwih

Ngarengsekeun Masalah Headphone dina iPhone 7

Ngungkulan Masalah Headphone on iPhone 7 Cukang lantaranana 1: Taya Sambungan Panyabab paling atra tina headphone teu bisa dipake dina iPhone 7 sambungan salah atawa teu lengkep, utamana pikeun alat nirkabel. Pikeun ngaleungitkeun masalah ieu, anjeun kedah muka sistem "Setélan", angkat…

baca leuwih

Rékam pidéo sareng musik dina iPhone anjeun

Ngarékam Pidéo nganggo Musik dina iPhone Métode 1: Alat Standar Sacara standar, ayeuna aya ngan ukur dua cara pikeun nyiptakeun pidéo nganggo overlay musik latar otomatis dina iPhone, salah sahijina nyaéta opsional. Dina waktos anu sami, solusi standar jauh langkung handap tina aplikasi pihak katilu dina hal kualitas…

baca leuwih

Hurungkeun garis kadua dina iPhone

Hurungkeun garis kadua dina Setélan Tahan Telepon iPhone Unggal modél iPhone ngamungkinkeun anjeun pikeun nahan telepon asup sareng telepon kaluar supados anjeun tiasa komunikasi sareng sababaraha jalma sakaligus. Sacara standar, fitur ieu diaktipkeun, tapi dina sababaraha kasus meureun perlu sacara manual ngarobah setelan sistem. Buka…

baca leuwih

Édit pidéo dina iPhone

Ngédit Pidéo dina iPhone Métode 1: Pakakas Standar Anjeun tiasa ngadamel panyesuaian leutik kana pidéo anjeun dina modél iPhone naon waé nganggo alat-alat anu aya dina aplikasi sistem "Photo". Sakumaha anjeun tiasa gampang nebak, metode ieu sacara terbatas dina hal fitur anu ditawarkeunana sareng ngan ukur kedah dipertimbangkeun upami…

baca leuwih

Alesan naha rekaman layar moal disimpen dina iPhone

Alesan naha rekaman layar moal disimpen dina iPhone Alesan 1: Kurangna rohangan bébas Anu ngabalukarkeun paling écés kasalahan dina prosés nyimpen rekaman layar dina iPhone nyaeta kurangna rohangan bébas dina panyimpenan diwangun-di. , nu sarupa pisan. ka hiji...

baca leuwih

Jieun kolase tina poto dina iPhone

Jieun kolase tina poto dina iPhone Métode 1: Paréntah gancang Salah sahiji cara anu paling gampang pikeun nyiptakeun kolase dina iPhone anjeun nyaéta masang sareng nganggo paréntah gancang khusus ngalangkungan aplikasi merek anu cocog. Dina hal ieu, ayana setélan tambahan langsung gumantung kana paréntah ...

baca leuwih

Ngarékam pidéo sareng jeda dina iPhone

Ngareureuhkeun Rekaman Pidéo dina Métode iPhone 1: Aplikasi Pihak Katilu Kiwari, iPhone ngareureuhkeun néwak pidéo ngan ukur tiasa dianggo ku aplikasi pihak katilu, sabab pungsi standarna teu aya. Klién kaméra alternatif atanapi aplikasi média sosial resmi sapertos TickTock nyaéta…

baca leuwih

Naha kuring henteu tiasa ngadangu jalma sanés dina iPhone kuring?

Naha kuring henteu tiasa ngadangu jalma sanés dina iPhone kuring? Alesan 1: Mikropon dipegatkeun Alesan anu paling atra pikeun henteu aya sora ti pihak séjén dina iPhone nalika nelepon telepon nyaéta mikropon anu dipegatkeun, sabab duanana pihak bébas ngablokir komponén anu cocog. Hanjakalna, teu mungkin pikeun pariksa ku ...

baca leuwih

Kumaha motong musik dina iPhone anjeun

Kumaha motong musik dina iPhone Anjeun Métode 1: Convert via iTunes Hiji-hijina standar, sanajan gumantung komputer, cara pikeun motong musik nyaéta ngagunakeun kamampuhan iTunes. Pikeun nransper musik ka iPhone saatos motong, dina hal ieu anjeun kedah nganggo kabel USB atanapi singkronisasi iCloud…

baca leuwih

Ngarengsekeun masalah muka aplikasi dina iPhone

Ngarengsekeun Masalah Muka Aplikasi dina iPhone Pilihan 1: Masalah Aplikasi Seueur aplikasi langsung gumantung ka sisi server sahingga moal jalan upami aya masalah jaringan. Pikeun ngamimitian, anjeun kedah parios naha aplikasina tiasa dianggo dina platform anu sanés atanapi nganggo jasa online khusus sapertos Downdetector. Upami anjeunna…

baca leuwih

Pariksa originalitas iPhone 7

Mariksa orisinalitas iPhone 7 Métode 1: Tip dasar Aya seueur cara pikeun mariksa orisinalitas iPhone anjeun, seuseueurna anu teu aya hubunganana sareng modél khusus sareng bakal relevan dina sagala hal. Ku sabab éta, urang bakal ngabatesan diri pikeun ngarujuk kana sababaraha petunjuk deui…

baca leuwih

Kumaha carana ngarobih nami iPhone anjeun

Kumaha carana ngarobah ngaran iPhone Anjeun Dina ladenan apel, nalika babagi data jeung alat sejen, kayaning AirDrop, sambungan jaringan jeung skenario sejenna, iPhone ngagunakeun ngaran nu disetel dina setelan na. Paling sering eta bakal "iPhone" atawa "iPhone (your_name)", tapi teu kudu jadi. Pitunjuk pondok ieu…

baca leuwih

Ningkatkeun kualitas gambar dina iPhone

Ningkatkeun Kualitas Gambar iPhone Métode 1: Pakakas Standar Dina sadaya model iPhone, aya sababaraha alat anu aya sacara standar pikeun ngarobah kualitas poto, boh nu hadé boh nu goréng. Anu mimiti, anjeun kedah ngédit setélan kaméra internal alat ku cara…

baca leuwih

Cara pikeun nyambungkeun iPhone ka komputer

Cara nyambungkeun iPhone ka komputer Métode 1: Kabel USB Cara utama pikeun nyambungkeun iPhone ka komputer Windows nyaéta ngagunakeun kabel USB proprietary, nu biasana teu merlukeun léngkah tambahan. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun saatos sambungan didamel nyaéta muka konci layar telepon sélulér sareng…

baca leuwih

Kumaha ngareset setelan jaringan dina iPhone

Kumaha ngareset setelan jaringan dina iPhone

Kumaha Ngareset Setélan Jaringan dina iPhone Upami anjeun ngalaman masalah nyambungkeun ka Internét, nampi béwara aplikasi, atanapi masalah jaringan sanés dina iPhone anjeun, anjeun tiasa nyobian ngareset setelan jaringan alat anjeun. Tutorial gampang ieu rinci kumaha ngareset setelan jaringan iPhone anjeun sareng naon ...

baca leuwih

Ngungkulan Wi-Fi Disconnection on iPhone

Ngungkulan Wi-Fi Disconnection on iPhone

Ngungkulan Pegatna sambungan Wi-Fi dina iPhone Cukang lantaranana 1: Malfungsi di sisi router Anu ngabalukarkeun paling atra iPhone wenang megatkeun sambungan ti router Wi-Fi nyaeta setelan internal alat, nu dina kaayaan nu tangtu bisa ngawatesan distribusi Internet. Seueur waktos…

baca leuwih

Cara pikeun nyepetkeun pidéo dina iPhone

Cara pikeun nyepetkeun pidéo dina iPhone

Cara Nyepetkeun Video dina iPhone Pilihan 1: Ngarékam Pidéo Cara panggampangna pikeun nyepetkeun pidéo dina modél iPhone naon waé nyaéta nganggo salah sahiji modeu standar aplikasi sistem "Kaméra". Tangtosna, ieu ngan ukur relevan nalika nyiptakeun klip énggal, sedengkeun…

baca leuwih

Pareuman cadangan iPhone

Pareuman cadangan iPhone

Nonaktipkeun iPhone Nyadangkeun Métode 1: Setélan Alat Metodeu dasar pikeun nganonaktipkeun cadangan dina iPhone bisul ka ngarobah setelan iCloud dina setélan internal tina ID Apple disambungkeun. Salaku tambahan, di dieu anjeun henteu ngan ukur tiasa nganonaktipkeun cadangan…

baca leuwih

Kumaha ngaktipkeun AirPlay dina iPhone

Kumaha ngaktipkeun AirPlay dina iPhone

Kumaha ngaktipkeun AirPlay dina iPhone Milih alat pikeun ngirimkeun Sacara standar, AirPlay diaktipkeun dina sadaya iPhones, sabab mangrupa bagian integral alat jeung numbu raket kana modul nirkabel. Hal anu sami henteu tiasa disarioskeun pikeun alat anu bertindak salaku panarima, naha éta komputer anu ngajalankeun macOS atanapi…

baca leuwih

Aplikasi iPhone Éta Kedip-kedip

Aplikasi iPhone Éta Kedip-kedip

aktip iPhone nu flash iTunes iTunes, milik Apple, teu ukur pamuter média lengkep, tapi ogé ngandung loba parabot pikeun gawé bareng alat ios. Dina hal ieu, anjeun tiasa kéngingkeun file pamasangan tina situs wéb resmi atanapi ngan ukur nganggo tombol "Pasang". dina halaman program…

baca leuwih

Setel kecap akses pikeun aplikasi VK dina iPhone

Setel kecap akses pikeun aplikasi VK dina iPhone

Nyetel kecap akses pikeun aplikasi VK dina iPhone Pilihan 1: Alat standar Nyetel kecap akses dina aplikasi VKontakte resmi pikeun ios henteu tiasa langsung ku cara naon waé standar tina versi sistem ayeuna. Kitu cenah, masih aya sajumlah workarounds anu diwangun ku nambihan konstrain pikeun ...

baca leuwih

Hurungkeun mikropon iPhone

Hurungkeun mikropon iPhone

Ngahurungkeun mikropon iPhone Métode 1: Setélan sistem Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaktipkeun mikropon dina alat ios, pikeun hiji alesan atanapi anu sanés, ngalangkungan sababaraha bagian tina setélan sistem, anu sawaréh dihubungkeun sareng anu sanés. Upami aplikasi anu dipikahoyong henteu kapendak dina kategori konfigurasi anu dikoméntarkeun, pastikeun pikeun…

baca leuwih

Kumaha mupus mémori RAM dina iPhone

Kumaha mupus mémori RAM dina iPhone

Kumaha Mupus RAM dina iPhone Métode 1: Hard Reset Ngabersihan RAM iPhone anjeun pikeun ningkatkeun kinerja tiasa dilakukeun ku cara maksakeun reset teuas alat, anu otomatis bakal ngabongkar sadaya aplikasi anu dibuka sateuacana. Cara panggampangna pikeun ngalengkepan tugas nyaéta pikeun nahan tombol sisi...

baca leuwih

Unggah poto ti iCloud ka iPhone Anjeun

Unggah poto ti iCloud ka iPhone Anjeun

Unggah poto ti iCloud ka iPhone Anjeun Métode 1: Singkronkeun perpustakaan média iCloud gudang awan, numbu ka akun Apple ID tunggal jeung ngidinan neundeun gambar, bisa nyingkronkeun jeung perpustakaan aplikasi standar sacara standar "Photos" dina iPhone. Ieu bakal ngakibatkeun…

baca leuwih

Jieun gif dina iPhone

Jieun gif dina iPhone

Damel gif dina iPhone Pilihan 1: Jieun gif tina poto Cara panggampangna pikeun nyiptakeun gambar GIF dina iPhone nyaéta ngarobih poto biasa, Live Photo, atanapi séri poto nganggo alat pihak katilu. Seueur aplikasi pihak katilu, jasa online tiasa dianggo, sareng pasti solusi anu pangsaéna…

baca leuwih

Jieun gif tina pidéo dina iPhone

Jieun gif tina pidéo dina iPhone

Jieun gif tina pidéo dina iPhone Métode 1: Paréntah Gancang Aplikasi standar sayogi «Komando». dina iPhone ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalakukeun seueur tugas kalayan bantosan algoritma sareng sumber éksternal, kalebet konvérsi gancang klip pidéo kana format GIF. Kami moal ngaliwat prosés nyiptakeun sapertos kitu…

baca leuwih

Ngurangan ukuran gambar dina iPhone

Ngurangan ukuran gambar dina iPhone

Ngurangan ukuran gambar dina iPhone Pilihan 1: Unggah file ka méga Ngurangan ukuran gambar, henteu paduli metodena, biasana dibarengan ku pangurangan kualitas, janten upami alesanana nyaéta kurangna rohangan dina mémori internal, langkung sae panginten…

baca leuwih

Kumaha carana ngarobah resolusi poto dina iPhone

Kumaha carana ngarobah resolusi poto dina iPhone

Kumaha Ngarobah Resolusi Poto dina iPhone Métode 1: Cropping Gambar Pikeun dimimitian ku, eta sia mentioning cara pikeun motong poto dina iPhone, sabab ieu dina sagala hal ngakibatkeun ngarobah ukuran gambar kana liking Anjeun ukuran aslina. Aya seueur alat standar sareng ...

baca leuwih

Nonaktipkeun Live Photo dina iPhone

Nonaktipkeun Live Photo dina iPhone

Nonaktipkeun Live Photo dina iPhone Pilihan 1: Modeu Kaméra Kusabab Live Photo dina iPhone utamina mangrupikeun mode kaméra mandiri anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun klip leutik anu gampang diédit, anjeun kedah nganonaktipkeun éta ngaliwatan aplikasi standar anu nami anu sami. Henteu ngan ukur anjeun kedah ngarobih setélan anu cocog langsung nalika moto, tapi…

baca leuwih

Nonaktipkeun konci layar otomatis dina iPhone

Nonaktipkeun konci layar otomatis dina iPhone

Nonaktipkeun Konci Layar Otomatis dina iPhone Pilihan 1: Robah Setélan Konci Cara universal sareng panggampangna pikeun nganonaktipkeun konci layar otomatis dina iPhone anjeun turun ka ngarobah setelan anu misah dina setélan sistem sasuai. Nanging, anjeun kedah émut…

baca leuwih

Ningkatkeun keyboard iPhone

Ngagedekeun kibor iPhone Métode 1: Ngazum gede dina layar Cara panggampangna pikeun ngaronjatkeun ukuran kibor dina sagala iPhone ayeuna nyaeta ngagunakeun setelan zum layar, dirancang sangkan alat gampang ngagunakeun ku ngagedekeun sagalana dina sistem. Sakumaha anjeun tiasa nebak, hiji-hijina kakurangan…

baca leuwih

Ngungkulan Rotasi Layar dina iPhone

Ngarengsekeun Masalah Rotasi Layar dina iPhone Pilihan 1: Glitches Parangkat Lunak Kusabab réliabilitas luhur sadaya alat apel, kalebet iPhones tina sababaraha garis modél, kalolobaan masalah sareng operasi layar rotasi otomatis direngsekeun ku cara…

baca leuwih

Kumaha ngareset telepon dina iPhone

Kumaha Reset Telepon dina Métode iPhone 1: Kontrol ringer Tina sadaya metode reset anu aya dina iPhone, panggampangna nyaéta ngagunakeun tombol khusus "Tolak" dina jandela anu misah atanapi dina halaman khusus. Éta leres-leres teu acuh yén asal-usul teleponna tina standar «Telepon», «FaceTime»…

baca leuwih

Kumaha mareuman geter dina iPhone

Kumaha mareuman geter dina iPhone Nalika heran kumaha mareuman geter dina iPhone, salah sahiji pilihan di handap ieu biasana muncul dina pikiran: ngan ukur tinggalkeun rington tanpa geter, mareuman geter dina modeu jempé, mareuman modeu "geter wungkul" sareng hurungkeun. modeu bewara normal, sadayana tugas ...

baca leuwih

Kumaha nyetél fitur aksés darurat pikeun kontak iPhone

Kumaha nyetél aksés darurat pikeun kontak iPhone Upami anjeun nganggo modeu jempé sareng fungsi Pokus pikeun ngajempékeun sareng ngageter dina iPhone anjeun, tapi anjeun hoyong kontak anu tangtu tiasa komunikasi sareng anjeun sanajan sadaya bewara dijempékeun, anjeun tiasa ngalakukeunana nganggo fungsi pangakuan darurat. Teras anjeun…

baca leuwih

Kumaha milarian alamat MAC tina iPhone

Kumaha milarian alamat MAC tina iPhone

Kumaha milarian alamat MAC tina iPhone Modul Wi-Fi sareng Bluetooth tina iPhone gaduh alamat MAC sorangan, inpormasi anu tiasa mangpaat dina sababaraha kasus: contona, upami anjeun kedah ngawatesan daptar alat anu tiasa nyambung ka jaringan Wi-Fi. Phi. Pitunjuk pamula léngkah-léngkah ieu rinci kumaha ningali…

baca leuwih

Kumaha nyandak poto sareng latar tukang kabur dina iPhone

Kumaha nyandak poto sareng latar tukang kabur dina iPhone

Kumaha nyandak poto sareng latar tukang kabur dina iPhone Métode 1: Mode Potrét Kaméra anu diwangun dina iPhone, mimitian ti modél 7 Plus, parantos ngenalkeun pungsi Mode Potrét, anu parantos ningkatkeun kualitas poto sababaraha kali. . Salian nyaluyukeun cahaya, fokus, sareng sajabana, salah sahiji…

baca leuwih

Pupus albeum dina iPhone

Pupus albeum dina iPhone

Pupus albeum dina iPhone Métode 1: Hapusan albeum standar Pungsi dasar iPhone ngamungkinkeun albeum ditambahkeun, diédit, sareng dihapus iraha waé sareng dina jumlah naon waé. Pikeun ngaleungitkeun hiji deui folder anu teu dihoyongkeun, cukup pikeun nuturkeun sababaraha léngkah, tapi penting pikeun émut sateuacanna yén inpormasi…

baca leuwih