Manajer Tugas Mac OS sareng Pilihan pikeun Pangimeutan Sistem

Pangatur Tugas Mac OS sareng alternatif pikeun ngawaskeun sistem Pangguna Mac OS Novice sering heran: dimana Mac Task Manager sareng potong kompas keyboard naon anu diluncurkeun, kumaha cara ngagunakeunana pikeun nutup program anu digantung, sareng anu sanésna. . Anu paling ngalaman heran kumaha nyiptakeun… baca leuwih

Kaunggulan sareng kalemahan sistem operasi macOS

Kaunggulan sareng kalemahan sistem operasi macOS Seueur pangguna mikiran pindah ka produk Apple, khususna anu damel di desain, grafik sareng multimedia. Hayu urang terang naha macOS leres pisan pikeun padamelan sareng hiburan. Karakteristik sistem operasi Apple Sistem operasi anu aya… baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami iPhone ngirim SMS ka +447786205094

Naon anu kudu dipigawé lamun iPhone ngirim SMS ka +447786205094 Otomatis ngirim pesen ti iPhone ka +447786205094 masalah anu muncul dina 2010, tapi masih relevan kiwari. Dina artikel ieu kami kasampak di panyabab masalah ieu sareng kumaha carana ngalereskeunana. Anu ngabalukarkeun masalah +447786205094 nyaéta… baca leuwih

Kumaha superimpose hiji poto dina poto sanés dina iPhone anjeun

Kumaha Overlay Hiji Poto Leuwih Lain dina iPhone Anjeun IPhone mangrupikeun alat anu fungsional pisan anu tiasa ngalaksanakeun seueur tugas anu mangpaat. Tapi sadayana ieu mungkin berkat aplikasi pihak katilu anu disebarkeun dina App Store. Husus, di handap ieu urang bakal ningali alat naon anu tiasa dianggo pikeun overlay poto ... baca leuwih

Kumaha parios NFC dina iPhone

Kumaha pariksa NFC dina iPhone NFC mangrupikeun téknologi anu mangpaat pisan anu parantos diintegrasikeun kana kahirupan urang berkat smartphone. Contona, iPhone Anjeun bisa dipaké salaku alat pamayaran di ampir sagala toko nu boga terminal pembayaran cashless. Hiji-hijina hal anu tinggal nyaéta pikeun mastikeun yén ... baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun panyingkronan antara dua iPhone

Kumaha mareuman singkronisasi antara dua iPhones Upami Anjeun gaduh sababaraha iPhones, aranjeunna dipikaresep disambungkeun ka akun Apple ID nu sami. Dina glance kahiji, ieu sigana pisan merenah, contona, lamun hiji aplikasi dipasang dina hiji alat, éta bakal otomatis muncul dina kadua. Nanging, henteu ngan ukur inpormasi ieu disingkronkeun,… baca leuwih

Kumaha terang upami iPhone anjeun ngecas atanapi parantos dieusi

Kumaha carana ngabejaan lamun iPhone Anjeun keur ngecas atawa geus boga muatan Kawas lolobana smartphone modern, iPhone geus kungsi dipikawanoh pikeun hirup batré panjang na dina muatan tunggal. Ku alatan éta, pamaké kapaksa nyambungkeun alat maranéhanana ka carjer. Ieu patarosan timbul: kumaha ... baca leuwih

Kumaha nyandak screenshot tina jandela Mac OS tanpa kalangkang

Kumaha cara nyandak potret layar jandela Mac OS tanpa kalangkang Sacara standar, upami anjeun nyandak potret layar tina jandela naon waé dina Mac OS nganggo potong kompas keyboard atanapi nganggo alat anu sanés (baca deui: Kumaha nyandak potret layar dina Mac), direbut kalawan kalangkang. Ieu tiasa… baca leuwih

Naha kuring henteu kénging bewara dina iPhone sareng kumaha ngalereskeunana

Naha kuring henteu kéngingkeun béwara dina iPhone kuring sareng kumaha carana ngalereskeunana Nalika nganggo iPhone, anjeun tiasa mendakan yén béwara tina aplikasi sapertos Instagram, WhatsApp, Viber, VK, Telegram sareng anu sanésna lirén sumping kusabab alesan anu teu jelas. Pituduh ieu ngajéntrékeun naha béwara iPhone teu datang sareng cara pikeun ngalereskeun… baca leuwih

Kumaha carana nambihan sora kana iTunes

Nambahkeun Sora kana iTunes Biasana, pamaké ngagunakeun iTunes pikeun ngadalikeun alat Apple tina komputer. Khususna, anjeun tiasa nransferkeun sora ka alat anjeun, nganggo aranjeunna, contona, salaku bewara kanggo pesen SMS anu asup. Tapi saencan sora aya dina alat Anjeun, Anjeun kudu ditambahkeun kana iTunes. Pikeun kahiji kalina gawe dina acara ... baca leuwih

Kumaha ngarobih basa dina iTunes

Kumaha cara ngarobah basa dina iTunes Apple mangrupikeun perusahaan anu kasohor sacara internasional anu dikenal ku alat anu populér sareng parangkat lunak kualitasna. Dibikeun skala perusahaan, parangkat lunak anu muncul di handapeun jangjang produsén Apel parantos ditarjamahkeun kana seueur basa di dunya. Artikel ieu bakal ngabahas kumaha carana ngarobah basa dina iTunes. … baca leuwih

Kumaha cara miceun Apple ID

Kumaha cara miceun Apple ID

Kumaha miceun Apple ID Sakur pangguna produk Apple gaduh akun Apple ID anu kadaptar anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen inpormasi ngeunaan sajarah pameseran, metode pamayaran napel, alat anu disambungkeun, jsb. Upami anjeun henteu ngarencanakeun deui nganggo akun Apple anjeun, anjeun tiasa ngahapus éta. Pupus akun Apple ID anjeun A... baca leuwih

Kumaha nyambungkeun iteuk selfie kana iPhone anjeun

Kumaha nyambungkeun iteuk selfie ka iPhone Anjeun Ampir kabéh pamaké iPhone nyandak selfies, nyaeta, poto potret dijieun ku kaméra hareup. Supados lénsa iPhone tiasa nyandak langkung seueur, alat sapertos tongkat selfie (monopod) dianggo. Sareng tulisan ieu bakal nyarioskeun kumaha anjeun tiasa… baca leuwih

Kumaha hilap jaringan Wi-Fi MacBook anjeun

Kumaha Poho Jaringan Wi-Fi MacBook anjeun Upami kusabab sababaraha alesan anjeun kedah ngahapus data jaringan nirkabel anu disimpen dina Mac OS anjeun, anjeun tiasa ngalakukeunana ku sababaraha léngkah saderhana dina setélan jaringan. Tutorial gampang ieu ngeunaan cara mopohokeun jaringan Wi-Fi anjeun dina MacBook anjeun sareng komputer apel sanés sapertos… baca leuwih

Utiliti disk dina macOS

Utiliti disk dina macOS

Utiliti Disk dina macOS Sadaya sistem operasi komputer nyayogikeun kamampuan pikeun ngatur rohangan panyimpenan utama sareng média anu dipasang. MacOS teu aya pengecualian, dimana alat anu disebut "Utilitas Disk" parantos lami. Hayu urang tingali fitur sareng kamampuan aplikasi ieu. … baca leuwih

Pabrik ngareset iPad

Reset iPad ka setelan pabrik IPad bisa rightly disebut teu ukur pamimpin undisputed di pasar tablet, tapi ogé mangrupa umur panjang leres - Apple terus ngamutahirkeun malah model rada heubeul, tapi malah nu teu nampi versi anyar ios terus Cope. kalayan tugas… baca leuwih

Naon file AAE sareng tiasa dihapus?

Naon file AAE sareng tiasa dihapus? Nalika nyalin poto tina iPhone ka komputer, sajaba file poto HEIC atanapi JPG sorangan, meureun aya file AAE dina folder anu tujuanana teu jelas. Tulisan ieu ngeunaan naon file AAE, upami diperyogikeun, sareng upami… baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami anjeun ditagih di itunes.com/bill

Naon anu kedah dilakukeun upami anjeun ditagih di itunes.com/bill

Naon anu kudu dilakukeun upami anjeun ditagih di itunes.com/bill Penting! Salajengna dina tulisan, urang badé ningali dua masalah anu aya hubunganana sareng debit sareng dibarengan ku koméntar itunes.com/bill atanapi apple.com/bill. Anu kahiji nunjukkeun yén ditarikna dilakukeun ngaliwatan iTunes, anu kadua nunjukkeun yén prosedurna dilaksanakeun dina alat Apple. … baca leuwih

Balikan deui MacBook beku

Rebooting a Frozen MacBook Sistem operasi macOS, sapertos sadaya produk Apple anu sanés, dipikanyaho pikeun stabilitasna. Nanging, teu aya anu kebal kana masalah, sareng kadang hardwarena gagal, contona, beku. Dinten ieu kami bakal ngabejaan ka maneh kumaha nungkulan masalah ieu. Panyabab sareng Pangobatan MacOS… baca leuwih

Pariksa iPad ku nomer séri

Mariksa iPad ku nomer séri Upami anjeun badé mésér iPad di pasar sekundér (boh dina panangan atanapi di toko henteu resmi), pastikeun pikeun pariksa kaaslianana sareng patuh kana spésifikasi anu dinyatakeun. Éta mangrupikeun prosedur anu rumit, salah sahiji léngkahna nyaéta mariksa nomer séri. Kami ngabejaan ka maneh... baca leuwih

Kumaha mupus perpustakaan iTunes anjeun

Kumaha mupus perpustakaan iTunes anjeun

Kumaha Mupus Perpustakaan iTunes Anjeun iTunes henteu ngan hiji alat ampir indispensable pikeun ngatur alat Apple tina komputer Anjeun, tapi ogé alat hébat pikeun nyimpen perpustakaan anjeun dina hiji tempat. Kalayan program ieu, anjeun tiasa ngatur koleksi musik, pilem, aplikasi sareng eusi multimedia anu sanés. Dinten ayeuna, tulisan bakal nganalisa langkung ti… baca leuwih

Kumaha carana maksa nutup program dina macOS

Kumaha carana maksa nutup program dina macOS

Kumaha maksa nutup program dina macOS Sistem operasi Apple kasohor ku stabilitasna, tapi stabilitas ieu henteu salawasna dilarapkeun ka program, khususna anu porting tina platform anu sanés. Kadang-kadang aplikasi beku sareng kedah dipaksa. Sistem operasi anu ditaroskeun nyayogikeun kasempetan sapertos kitu, sareng ayeuna kami bakal nyarioskeun ka anjeun… baca leuwih

Matak gambar tina iPhone kana TV

Matak gambar tina iPhone kana TV

Matak gambar iPhone ka TV Upami anjeun kedah nyambungkeun iPhone anjeun ka TV pikeun ngirim gambar tina layar telepon anjeun ka layar TV, aya sababaraha cara pikeun ngalakukeunana, sanaos henteu salawasna sareng henteu pikeun sadaya TV Smart. Tutorial ieu ngeunaan kamungkinan ngirimkeun… baca leuwih

Kumaha kaluar tina ID apel

Kumaha kaluar tina ID apel

Kumaha kaluar tina ID apel

Pilihan 1: iPhone / iPad

Prosés log kaluar dina iPhone sareng iPad beda-beda gumantung kana versi sistem operasi anu dipasang dina éta.

Metode 1: Alat ios / iPadOS ayeuna

    1. Buka setélan teras buka "Apple ID".
    2. Gulung ka handapeun halaman teras pencét "Budalan"..

  1. Upami modeu na parantos diaktipkeun «Milarian iPhone», tuliskeun kecap akses pikeun nganonaktifkeunana.
  2. Pastikeun dua slaider di handapeun pareum teras pencét "Budalan"..
  3. Pencét deui. "Kaluar"pikeun mastikeun tindakan.

Pikeun mupus sadaya inpormasi pribadi tina iPhone anjeun

    1. Buka setélan teras toél kana jalurna "Dasar"..
    2. Pilih tulisan. "Transfer atanapi restart iPhone".
    3. Pencét tombol "Reset"..

  1. nadi "Lajengkeun"..

Metode 2: Alat anu gaduh versi ios / iPadOS sateuacanna

Pikeun kaluar tina akun anjeun dina iPhone atanapi iPad, laksanakeun ieu di handap

baca leuwih

Naon bedana iPhone sareng smartphone?

Naon bedana iPhone sareng smartphone? Pangguna sering heran naon bédana antara iPhone sareng smartphone. Patarosan anu metot, tapi gering-poses, saprak iPhone oge smartphone a. Dina tulisan ieu, urang bakal ningali naon bédana antara Apple iPhone… baca leuwih

Ngahapus program dina macOS

Nyoplokkeun program dina sistem operasi macOS Apple, sapertos produk sanés tina jinis ieu, ngamungkinkeun anjeun masang sareng mupus pamasangan aplikasi. Dinten ieu kami badé nyarioskeun ka anjeun kumaha anjeun tiasa ngahapus aplikasi tinangtu dina macOS. Nyoplokkeun parangkat lunak dina macOS Ngahapus pamasangan program khusus tiasa waé ngalangkungan Launchpad atanapi ngalangkungan Finder. … baca leuwih

Kumaha carana nambihan nomer kana daptar hideung iPhone

Kumaha carana nambahkeun nomer ka blacklist iPhone Ieu oge mungkin pikeun meungpeuk kontak bangor tanpa involvement sahiji operator mobile. Pamilik iPhone ditawarkeun nganggo alat khusus dina setélan atanapi masang solusi anu langkung fungsional ti pamekar mandiri. Daptar hideung dina iPhone The… baca leuwih

Aktipkeun Mode Modem iPad

Aktipkeun Mode Modem iPad

Aktipkeun modem modem iPad Tablet bisa ngawula teu ukur salaku sarana nonton pilem, ngadengekeun musik, browsing dina browser, tapi ogé salaku hotspot full-fledged kalawan aksés ka World Wide Web. Éta pisan sababna naha aya fungsi husus dina setélan disebut "mode Modem". Hurungkeun... baca leuwih

Atur panginget dina iPhone

Atur panginget dina iPhone

Nyetel Panginget dina iPhone Catetan: Ieu sababaraha aplikasi ti pamekar software anu paling kasohor, anu mapan diantara pangguna, gratis pisan, tanpa iklan sareng pameseran di-aplikasi. Aranjeunna gaduh analog anu langkung saderhana sareng langkung maju, tapi kalemahan kalolobaan anu terakhir nyaéta seueurna iklan sareng / ... baca leuwih

Kumaha cageur sora anu dipésér tina iTunes

Kumaha cageur sora anu dipésér tina iTunes

Retrieving iTunes Dibeuli Sora Eusi dibeuli ti iTunes Store sarta App Store kudu milik anjeun salawasna, salami anjeun teu leungit aksés ka akun Apple ID anjeun. Sanajan kitu, loba pamaké nu bingung ku masalah jeung sora dibeuli ti iTunes Store. Topik ieu bakal dibahas langkung rinci… baca leuwih

Buka file ZIP dina iPhone

Ngabuka file ZIP dina iPhone Pamaké anu nganggo iPhone henteu ngan ukur pikeun komunikasi sareng hiburan, tapi ogé pikeun padamelan, sering disanghareupan kabutuhan pikeun muka file tina format anu tangtu. Salah sahijina nyaéta ZIP, anu dianggo pikeun ngarsipkeun data. Teu hese mukakeunana. Métode 1: Buka zip. Nyaéta … baca leuwih

Parangkat lunak pamulihan IPhone

Parangkat lunak pamulihan iPhone Ngalereskeun iPhone mangrupikeun prosedur anu cukup gancang ngalibetkeun iTunes atanapi program khusus anu sanés dina komputer. Sadayana nawiskeun para pangguna henteu ngan ukur fungsi pikeun pulih data sareng ios sorangan, tapi ogé fungsi anu sanés sapertos perbaikan kasalahan sistem,… baca leuwih

Mesin virtual pikeun macOS

Mesin Virtual pikeun macOS macOS mangrupikeun sistem operasi anu saé, sapertos Windows "kompetitif" atanapi open source Linux, gaduh kaunggulan sareng kalemahan sorangan. Boh sistem operasi anu hese ngabingungkeun sareng anu sanés, sareng masing-masing ngagaduhan fitur anu unik. Tapi naon anu kudu dilakukeun lamun… baca leuwih

Milarian ID Apple anu hilap

Panggihan ID Apple anu hilap ID Apple mangrupikeun akun anu diperyogikeun ku unggal anu gaduh produk Apple. Kalayan bantosanana, anjeun tiasa ngaunduh kontén média ka alat Apple, nyambungkeun jasa, nyimpen data dina panyimpenan awan sareng seueur deui. Tangtosna, pikeun asup, anjeun kedah terang ID anjeun… baca leuwih

Unduh sareng uninstall aplikasi iPad

Unduh sareng uninstall aplikasi iPad

Ngundeur sareng Nyahpasang Aplikasi iPad Upami anjeun henteu kedah deui nganggo aplikasi dina iPad atanapi peryogi ngosongkeun rohangan dina panyimpenan internalna, anjeun kedah ngalangkungan prosedur uninstall. Salajengna, urang bakal ngabejaan ka maneh kumaha eta dipigawé. Uninstall aplikasi dina iPad Sistem operasi sélulér anu nguatkeun tablet Apple nawiskeun dua pilihan pikeun… baca leuwih

Ngamutahirkeun aplikasi dina iPhone

Ngamutahirkeun aplikasi dina iPhone Sacara standar, ios gaduh apdet otomatis sistem operasi sareng aplikasi anu dianggo di lingkunganana diaktipkeun, tapi kamungkinan pisan yén fungsi ieu dinonaktipkeun atanapi ngantosan "momen anu pas" pikeun diunduh sareng masang apdet. Ieu kumaha carana ngapdet aplikasi... baca leuwih

Ngadamel email dina iPhone

Ngadamel email dina iPhone

Jieun Surélék dina iPhone Métode 1: "Surat" Anjeun tiasa ngadaptarkeun kotak surat anyar dina iPhone dina aplikasi Surat standar. Upami anjeun ngahapus éta pikeun alesan naon waé, punten nganggo tautan pamasangan di handap ieu. Unduh aplikasi Surat ti App Store Jalankeun "Setélan" sareng gulung ka handap kana daptar aplikasi standar. Ketok "Surat". Buka bagian "Akun". Jieun… baca leuwih

Antipirus pikeun MacOS

Antivirus pikeun MacOS hardware Apple populér di sakuliah dunya jeung komputer MacOS ayeuna aktip dipaké ku jutaan pamaké. Dinten ieu kami moal ngabedah bédana antara sistem operasi ieu sareng Windows, tapi urang badé ngobrol ngeunaan parangkat lunak anu ngajamin kaamanan PC anjeun. Studio, anu ngahasilkeun parangkat lunak antipirus, henteu… baca leuwih

Kumaha mupus poto tina iPhone, iPad atanapi iPod nganggo iTunes

Kumaha mupus poto tina iPhone, iPad atanapi iPod nganggo iTunes

Kumaha Mupus Poto tina iPhone, iPad atanapi iPod nganggo program iTunes iTunes mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngatur alat Apple anjeun tina komputer. Ngaliwatan program ieu, anjeun tiasa damel sareng sadaya data dina alat anjeun. Husus, dina tulisan ieu kami bakal ningali kumaha anjeun tiasa ngahapus poto tina… baca leuwih

Teu tiasa ngarengsekeun setelan Touch ID iOS

Teu tiasa ngarengsekeun setélan Touch ID iOS Salah sahiji masalah pamilik iPhone sareng iPad nalika nganggo atanapi nyetél Touch ID nyaéta pesen "Gagal. Setélan Touch ID teu tiasa réngsé. Mangga cobian deui" atanapi "Gagal. Teu tiasa ngalengkepan pangaturan... baca leuwih

Kumaha cara uninstall Windows tina Mac

Kumaha Nyabut Pamasangan Windows tina Mac Uninstall Windows 10 - Windows 7 tina MacBook, iMac atanapi komputer Mac anu sanés kedah nyayogikeun langkung seueur rohangan disk pikeun pamasangan sistem salajengna atanapi sabalikna pikeun cocog sareng rohangan disk anu dijajah ku Windows ka MacOS. Tutorial ieu ngajelaskeun dua cara pikeun ngahapus Windows tina… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online